Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Gouda Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Vandaag open tot 21:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 21:30
Dinsdag
10:00 - 21:30
Woensdag
10:00 - 21:30
Donderdag
10:00 - 21:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Gouda

Van Bruggen Adviesgroep in Gouda

De financiële keuzes die je nu maakt, hebben vaak grote consequenties voor de toekomst. Daarom vraag ook jij je zich misschien af “Waar doe ik goed aan?”. Kan ik bijvoorbeeld beter verbouwen of verhuizen? Hoe kan ik mijn kinderen financieel ondersteunen? En welke mogelijkheden biedt de overwaarde die op mijn huis rust? Bij Van Bruggen Adviesgroep Gouda helpen we jou bij al je vragen. Financieel adviseur Bob en Patrick en makelaar Ronald nemen jouw verhaal als uitgangspunt. Dat betekent: advies dat jou helpt om je wensen en dromen voor later te verwezenlijken.

Maak een afspraak

Woning verkopen in Gouda?

Ben je van plan om een woning te verkopen? Bekijk dan nu onze tijdelijke actie!

Actievoorwaarden huis verkopen gouda

De financieel adviseur die onafhankelijk naast jou staat

In elke levensfase zijn er wel momenten waarop je inzicht in je financiën wilt. Als je gaat samenwonen of trouwen, vraag je je misschien af waar je financieel zoal aan moet denken of wat je hypotheekopties zijn. Gaan je kinderen het huis uit? Dan wil je misschien weten hoe je hen geld kunt schenken als financieel steuntje in de rug. En ga je binnenkort met pensioen? Dan komen er opnieuw vragen op. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat de plannen voor jouw pensionado-leven financieel gezien uit te voeren zijn?

Op al die cruciale momenten is het fijn om te weten waar je financieel staat en wat je mogelijkheden zijn. Kun je bijvoorbeeld geld besparen? Welke opties zijn er voor je hypotheek? En wat kun je doen met het spaargeld of de overwaarde die je hebt? Bij ons kun je voor al die vragen onafhankelijk financieel advies verwachten. Wij zijn niet gebonden aan één geldverstrekker. Dat maakt dat we de hypotheekrentes kunnen vergelijken en zo gericht kunnen kijken welke geldverstrekker en hypotheek het beste bij jou past. Jij staat bij ons centraal en jouw situatie is bepalend voor de route die we samen bewandelen.

Jouw nieuwe woning financieren?

Je zag de woning op Funda en wist het meteen: dít moet jouw nieuwe huis worden. Maar dan komen de vragen. Hoe weet je zeker dat jouw bod interessant is voor de verkoper? Hoeveel heb je te besteden aan een huis? En op welke maandlasten kun je rekenen?

Gelukkig hoef je je hoofd niet zelf over al dat soort vragen te breken. Wij bieden je dubbele begeleiding aan. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Gouda staat zowel een hypotheekadviseur als een makelaar voor je klaar. Dat betekent dat je hulp krijgt bij het vinden en kopen van een huis én bij het regelen van een passende hypotheek. Zo helpen we jou op weg bij de aankoop en financiering van een woning, of het nu om je eerste huis of een volgende woning gaat.

Voordat je op huizenjacht kunt gaat, is het belangrijk om te weten hoeveel je kunt lenen. Daarom starten we met een eerste kennismaking, waarin een van onze hypotheekadviseurs (Bob of Patrick) je maximale hypotheek voor je berekent. In dat gesprek gaan we verder dan een simpele berekening met een online tool. We denken ook mee hoe je je hypotheek kunt aanvullen, wat de maandlasten zijn en bij welke hypotheekaanbieder je voordelig uit bent.

Nieuwsgierig wat jouw opties zijn om een huis te kopen? Plan je gratis oriëntatiegesprek bij Van Bruggen Adviesgroep in Gouda.

Plan jouw oriëntatiegesprek

Lagere hypotheeklasten of je hypotheekruimte vergroten?

Woon je op zich prettig, maar twijfel je soms waar jij qua hypotheek goed aan doet? Of zou je graag minder betalen of meer willen lenen?

Je hebt bijvoorbeeld vanuit allerlei kanten gehoord dat oversluiten voordelig kan zijn. Zou dat ook zo zijn bij jou? Oversluiten levert veel mensen lagere maandlasten op, omdat de rente op dit moment erg laag ligt. Nu krijg je bij oversluiten wel te maken met een boeterente. Maar wie fors bespaart door een oversluiting, verdient die boeterente wellicht al snel terug. Hoe interessant dat is voor jou? Dat zoeken onze adviseurs graag in een vrijblijvend gesprek voor je uit.

Daarnaast kan het zijn dat je hoopt meer te lenen. Je hebt bijvoorbeeld mooie plannen om te verbouwen of je wilt een bedrag schenken aan je kinderen. Het goede nieuws: door de stijgende woningwaarde biedt je hypotheek daar wellicht kansen voor. De hypotheek verhogen is dan ook iets wat steeds meer Nederlanders doen. Wij kunnen voor je uitzoeken welke opties jij hebt om bijvoorbeeld een tweede hypotheek te nemen of via producten als een krediethypotheek je overwaarde te verzilveren.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Gouda krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Zeker van passende verzekeringen

Niet alleen je hypotheek, maar ook je verzekeringen moeten aansluiten op je persoonlijke situatie. Wij kijken graag samen met jou naar het totaalplaatje, om zo te bepalen welke verzekeringen jij nodig hebt en welke passend zijn.

We zien bij Van Bruggen Adviesgroep in Gouda nog regelmatig dat mensen bepaalde nuttige verzekeringen niet hebben en goed geholpen zijn door die wél af te sluiten. Maar ook het tegendeel komt vaak voor: je hebt juist meer verzekeringen lopen dan je nodig hebt of hebt misschien een hogere dekking dan bij je situatie past. In beide gevallen denken we graag mee hoe jouw ideale verzekeringspakket eruit ziet en waar je dat voordelig afsluit. En kun je besparen op lopende verzekeringen? Dan laten we je dat ook weten.

Laat jouw verzekeringen checken

Wat moet jij nog regelen voor een goed pensioen?

Je pensioen vraagt al van tevoren om het nodige regelwerk. Je kunt er helaas niet zomaar op vertrouwen dat je pensioenvoorzieningen via je werkgever wel goed geregeld zijn. Als je enkel van je werkgeverspensioen en AOW moet rondkomen, ga je er financieel flink op achteruit. Soms hoeft dat geen probleem te zijn, maar bij bepaalde pensioenplannen is een aanvulling op je opgebouwde pensioen wel heel welkom.

Gelukkig zijn er veel manieren om vermogen op te bouwen voor na je laatste werkdag. Samen met jou kijken we naar jouw situatie en jouw persoonlijke wensen. We zorgen ervoor dat je tijdig alles omtrent je pensioen hebt geregeld. Altijd met als doel dat we jouw wensen voor later financieel haalbaar maken.

We kunnen bijvoorbeeld advies geven over deze vragen:

 • Kun je je overwaarde gebruiken om je pensioen aan te vullen?
 • Is een opeethypotheek voor jou een slimme manier om mijn overwaarde te verzilveren?
 • Hoeveel kun je aan seniorenhypotheek krijgen als je straks met pensioen bent?
 • Welke opties heb je om een hypotheek af te sluiten na je 57e?
 • Kun je jouw droom van een tweede woning (zoals een vakantiewoning) realiseren?
 • Welke financiële opties heb je voor een verbouwing van je huis om je huis zo klaar te maken voor de toekomst?
 • Wat is er financieel mogelijk qua verduurzaming van je woning?
 • Kun je vanuit je overwaarde of spaargeld een schenking doen aan je kinderen om hen financieel te helpen?
 • Is het voor jou verstandiger om te blijven wonen waar je woont of om te verhuizen?
 • Wat kun je het beste doen met je lopende hypotheek als je pensioen nadert?

Over die vragen en meer kunnen wij je passend pensioenadvies geven, waarbij jouw wensen altijd het uitgangspunt zijn.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Gouda

Zoek je een financieel adviseur die meedenkt over je toekomst? En die je nu advies kan geven waar je ook over een aantal jaar nog goed aan doet? Dan ben je bij Van Bruggen Adviesgroep in Gouda aan het juiste adres. Wij staan op elk moment naast je, zijn ruim bereikbaar voor al je vragen en denken verder dan het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Aan ons heb je geen afstandelijke adviseurs die de ene na de andere klant helpen. Nee, wij zijn er echt voor jou. Met volle aandacht én met ruime bereikbaarheid.

Van Bruggen Adviesgroep in Gouda staat voor:

 • Deskundig antwoord op al je financiële vragen
 • Financieel advies én makelaardij
 • Ruime kennis van hypotheken, pensioen en verzekeringen
 • Onafhankelijk advies (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Persoonlijk met jou meedenken
 • ’s Avonds geopend
 • Gratis eerste afspraak

Gratis eerste afspraak?

Ben je nieuwsgierig geworden wat jouw financiële opties zijn? En hoe Van Bruggen Adviesgroep in Gouda je daar wegwijs in kan maken? Neem contact met ons op om een gratis eerste afspraak te plannen.

Neem contact op via de knop hieronder of mail naar Gouda@vanbruggen.nl. Ook kun je ons telefonisch bereiken om een afspraak te maken, via 0800 – 1600.

Plan een kennismaking
KvK: 81750293AFM: 12047839Documenten