Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Gouda

Aluin 9
Zoetermeer
Opent maandag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 21:30
Dinsdag
10:00 - 21:30
Woensdag
10:00 - 21:30
Donderdag
10:00 - 21:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Gouda

Professioneel hypotheekadvies van hypotheekadviseur in Gouda

Bij Van Bruggen Adviesgroep Gouda helpen wij jou graag met al jouw financiële vraagstukken. Financieel adviseur Rick van der Lubbe start altijd met uw verhaal: uw persoonlijke situatie voor nu en uw wensen en dromen voor later.

Onafhankelijk financieel advies

In iedere levensfase komt er een punt dat meer inzicht in jouw financiën gewenst is. Denk aan wat er gebeurt als je gaat samenwonen of trouwen, het krijgen van kinderen of kinderen die het huis uit gaan. Tijdens deze belangrijke levensfases is het fijn om meer inzicht te krijgen. Misschien kun je wel besparen; dan is het belangrijk om daar zo snel mogelijk van te kunnen profiteren!  Jij kunt van ons altijd onafhankelijk advies verwachten, want wij zijn niet gebonden aan één geldverstrekker. Wij kunnen samen met jou de hypotheekrente vergelijken en bepalen welke geldverstrekker en hypotheek het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Jij staat bij ons altijd centraal en jouw situatie is altijd bepalend voor de route die wij samen bewandelen.

Lees meer over onafhankelijk advies >

Financiering van nieuwe woning

Het kopen van een (eerste) huis kan heel spannend zijn. Het is tenslotte geen aankoop die je iedere dag zult doen. Maar voordat je op huizenjacht kunt gaan is het belangrijk om te weten wat je kunt lenen. En daar help ik jou graag bij!

Zeker van een passende verzekering! 

Niet alleen jouw hypotheek, maar ook jouw verzekeringen moeten aansluiten op jouw persoonlijke situatie. Ik kijk graag samen met jou naar het totaalplaatje; om een zo optimaal mogelijk pakket voor jou samen te stellen.

Inzicht in jouw pensioen

Samen ervoor zorgen dat je tijdig alles omtrent jouw pensioen hebt geregeld, voor mij een belangrijk doel. Pensioen is niet alleen AOW en eventueel werkgeverspensioen dat je ontvangt wanneer je stopt met werken. Er zijn vele andere manieren om vermogen op te bouwen om zo jouw pensioen aan te vullen.

Samen met jou kijken we naar jouw situatie en jouw persoonlijke wensen. Samen zorgen wij ervoor dat je tijdig alles omtrent jouw pensioen hebt geregeld, voor ons een belangrijk doel.

Lees meer over inzicht in jouw pensioen >

Maximale hypotheek berekenen?

Met onze berekentool kun je snel berekenen wat jouw maximale hypotheek kan zijn en een afspraak maken met mij.

KvK: 75153211AFM: 12015503Documenten