Professioneel hypotheekadvies van hypotheekadviseur in Gouda

Bent u van plan om op korte termijn een nieuwe woning te kopen, of om uw huidige woning uit te breiden? Wellicht heeft u dan al eens nagedacht over de aanvraag van een hypotheek, om de aankoop van de nieuwe woning te kunnen financieren. Het aanvragen van een hypotheek is echter lastig, zeker als u hier weinig of geen ervaring mee heeft. Onze hypotheekadviseur in Gouda kan u hierbij helpen, door u een persoonlijk hypotheekadvies te geven. Hierbij kijkt de hypotheekadviseur enerzijds naar uw huidige financiële situatie en anderzijds naar uw financiële situatie in de toekomst. Het aanvragen van een hypotheek heeft immers een behoorlijke invloed op uw financiën, waardoor het afwegen van verschillende mogelijkheden erg belangrijk is. Bij de Van Bruggen Adviesgroep werken we met een transparante en persoonlijke service, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij het afsluiten van een hypotheek.

Persoonlijk hypotheekadvies op maat

Of het nu gaat om het aanvragen van een hypotheek, het regelen van uw verzekeringen of om bijvoorbeeld uw pensioen, enig financieel advies op maat is hierbij al snel gewenst. Onze hypotheekadviseur kijkt wel mogelijkheden u heeft, of het mogelijk is om bijvoorbeeld uw maandlasten te verlagen en of de dekking van uw verzekeringen optimaal is. Ook na het aanvragen van een hypotheek blijft de Van Bruggen Adviesgroep u helpen. Onze specialisten monitoren dagelijks de hypotheekmarkt, om te kijken of het oversluiten van uw huidige hypotheek een financieel voordeel voor u kan opleveren.

Kom eens langs, we helpen u graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u met het inschakelen van onze hypotheekadviseur in Gouda heeft? Of bent u benieuwd of u uw maandlasten kunt verlagen? Onze hypotheekadviseurs nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend een op koffie te komen drinken.

Het team vanGouda
Ton Tettero
Financieel adviseur, aan- en verkoopbemiddelaar
Het team vanGouda
Cynthia Tettero
Administratief medewerker
Het team vanGouda
Marcel van Oeffel
Aan- en verkoopbemiddelaar
Banner-oversluiten


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.