Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Gorinchem Stationsweg 29
4205 AA Gorinchem
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 20:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Gorinchem

Hypotheekadvies Gorinchem

Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan de Funda-zoektocht alleen. Al snel krijg je te maken met de keuze voor een hypotheek. Ga je voor een annuïteiten- of lineaire hypotheek? Hoe lang laat je de rente vastzetten? En waar doe je qua hypotheekbedrag verstandig aan, ook met het oog op de toekomst? Over al dat soort vragen geven wij je hypotheekadvies in Gorinchem. Altijd onafhankelijk en met een ruime blik op het grote scala aan hypotheekaanbieders. Ook als je plannen hebt om je hypotheek over te sluiten of te verhogen, helpen wij je graag.

Maak een afspraak

Doe het niet alleen, schakel hypotheekadvies in Gorinchem in

Een hypotheek afsluiten of aanpassen is nogal wat. Aan je hypotheek zit je zo’n 30 jaar vast, dus elke keuze die je maakt kan grote consequenties hebben. Dat maakt het extra belangrijk om niet zomaar online op de ‘hypotheek afsluiten’-knop te klikken als je een hypotheek voor je huis zoekt. Er zijn tientallen hypotheekaanbieders en nog veel meer hypotheekproducten en voorwaarden. Dus verdiep je er goed in voordat je de knoop doorhakt.

Beter dan in je eentje je hoofd breken over de hypotheekopties is het om deskundig hypotheekadvies in Gorinchem in te schakelen. Hiervoor staan we bij Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem voor je klaar. Wij overzien het grote aanbod, vergelijken objectief de opties voor jou en kunnen je precies laten weten welke hypotheek bij jou past. Qua voorwaarden én gunstige maandlasten.

Waarom hypotheekadvies inschakelen?

Ten eerste om jezelf veel tijd en gedoe te besparen. Het is niet niks om uit het grote aanbod juist de hypotheek te moeten kiezen die bij jou past. Ook het aanvragen van de hypotheek is een tijdrovende klus. Daarnaast zijn er nog een aantal redenen om hypotheekadvies in Gorinchem in te schakelen bij jouw hypotheekkeuzes:

 • Je betaalt minder maandlasten. Wij gaan specifiek op zoek naar een hypotheek met lage rente of een verzekering met voordelige premie. Daardoor ben je vaak minder kwijt aan maandlasten dan als je zelf een hypotheek kiest.
 • De hypotheekaanvraag wordt goed geregeld. Daar komt veel papierwerk bij kijken. Fijn dus als je je daar niet in je eentje druk over hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat jij geen enkel document over het hoofd ziet, zodat jouw aanvraag soepel verloopt. En zodat je je hypotheek op tijd rond hebt.
 • Je hypotheek past ook bij je toekomstplannen. Als hypotheekadviseur in Gorinchem kijken we ook mee naar je wensen voor de toekomst. Wil je bijvoorbeeld later verbouwen? Hoop je een gezin te starten? Of zou je graag minder werken? Ook dat soort wensen nemen we mee in ons advies over jouw hypotheek. Zo past je hypotheekproduct ook in de toekomst bij je.
 • Je weet wat te doen met je huidige hypotheek. Als je al een hypotheek hebt lopen, dan zijn daarvoor meerdere opties. Zowel als je blijft wonen waar je woont als wanneer je gaat verhuizen. Houd je die hypotheek aan? Sluit je hem over? Ook daarover geven we je passend hypotheekadvies.
 • Je bent zeker van de juiste verzekeringen. Een grote financiële beslissing, zoals een hypotheek afsluiten, brengt risico’s met zich mee. Die kun je afdekken door passende verzekeringen te nemen. Ook daarover adviseren wij je uitgebreid. Altijd op basis van jouw wensen. Je sluit dus alleen die verzekeringen af die voor jou belangrijk zijn. En dat tegen een zo gunstig mogelijke premie en dekking.

Overtuigd van de waarde van hypotheekadvies in Gorinchem? Of wil je hier meer over weten? Wij gaan er graag met je over in gesprek. Plan je gratis kennismaking.

Maak een gratis afspraak

Financiële begeleiding bij het kopen van een huis

De meest voor de hand liggende reden dat je hypotheekadvies in Gorinchem aanvraagt, is dat je een huis wilt kopen. Je eerste huis of misschien een volgend huis dat net wat meer aan je wensen voldoet. Meestal heb je daarvoor een hypotheek nodig.

Vanaf de eerste hypotheekberekening tot aan de sleuteloverdracht zijn wij er voor je met hypotheekadvies in Gorinchem. Wel zo prettig! Dan kun jij je focus leggen op de zoektocht naar je droomhuis.

De eerste stap is altijd je maximale hypotheek berekenen (wat overigens ook een zzp-hypotheek kan zijn). Dat doen we geheel vrijblijvend voor je. Na die berekening weet jij binnen welke prijsklasse je op Funda op zoek kunt gaan en wat je kunt bieden op een huis dat aan je wensen voldoet.

Heeft het bieden goed uitgepakt en kun je proosten op een geaccepteerd bod? Dan gaan we graag opnieuw voor je aan de slag. Ditmaal om het grote hypotheekaanbod te vergelijken en te onderzoeken welke hypotheek bij jou past. Ook je vragen over bijvoorbeeld het meefinancieren van een verbouwing, wel/niet je huidige hypotheek aanhouden en een passende hypotheekvorm nemen we hierbij mee. En ben je eruit welke hypotheek het moet worden? Dan kunnen we ook de volledige aanvraag voor je regelen. Inclusief al het papierwerk.

Bespaar op de maandlasten voor je hypotheek

Het is zonde als je voor je lopende hypotheek meer betaalt dan nodig is. De rentes liggen op dit moment erg laag; een aantal jaar geleden was je nog een stuk meer kwijt aan hypotheekrente. Dat betekent dat je misschien wel “te veel” rente betaalt als je je hypotheek destijds bent aangegaan voor een langere periode. Gelukkig kun je dan alsnog profiteren van de huidige lagere rente. Hoe? Door je hypotheek over te sluiten. Je sluit dan, na betaling van een boeterente, een nieuwe en voordeligere hypotheek af in plaats van je lopende hypotheek.

En pakt die optie voor jou niet zo voordelig uit? Dan kijken we ook graag naar alternatieven. Heb je bijvoorbeeld al eens rentemiddeling overwogen? Of misschien is er een kans dat je je rente-opslag kunt verlagen. Ook dat scheelt maandelijks een mooi bedrag aan rente.

Ontdek of jij kunt besparen op je hypotheek? Wij bieden je graag een gratis hypotheekcheck. Zo krijg je snel zicht op jouw bespaarkansen.

Gratis hypotheekcheck doen?

Verzilver je overwaarde en krijg meer financiële ruimte

Om allerlei redenen kan het fijn zijn om wat extra financiële ruimte te hebben. Misschien droom je van een mooie tweede woning om je vakanties in door te brengen. Of wellicht staat een verbouwing hoog op je wensenlijst. Of wil je misschien je kinderen geld schenken of een mooi bedrag bij elkaar krijgen voor je pensioen? In al die situaties kun je vanuit je hypotheek wellicht een mooie financiële buffer creëren.

Dat werkt als volgt: als je overwaarde hebt op je huis, kun je die overwaarde verzilveren via je hypotheek. Tenminste, op voorwaarde dat je inkomen dit toelaat. Als dat inderdaad zo is, dan kun je bijvoorbeeld een tweede hypotheek nemen, een opeethypotheek afsluiten (vanaf je pensioengerechtigde leeftijd) of je lopende hypotheek verhogen.

Uiteraard heeft elke optie zijn voor- en nadelen. Daarom geven wij je graag persoonlijk hypotheekadvies in Gorinchem op maat. Daarin hoor je precies wat elke optie inhoudt en waar jij goed aan doet.

Ook voor breed financieel advies

Naast hypotheekadvies in Gorinchem, verzorgen we ook breed financieel advies over al je vragen. Dat varieert van vragen over verzekeringen tot het maken van een gedetailleerde planning voor je pensioenopbouw. In al die gevallen zit je bij ons helemaal goed.

Zo kunnen we je ook adviseren over elk van deze vragen:

 • Welke verzekeringen zijn voor jou passend en waar sluit je die voordelig af?
 • Wat moet je zoal regelen rondom je hypotheek als je pensioen eraan zit te komen?
 • Welke opties zijn er voor een seniorenhypotheek als je al met pensioen bent?
 • Hoe zit het met je hypotheekmogelijkheden na een scheiding?
 • Hoe kun je zelf aanvullend pensioen opbouwen, bijvoorbeeld om eerder te stoppen met werken?
 • Welke manieren zijn er om je kinderen geld te schenken?
 • Hoe kun je je kinderen op andere manieren helpen bij het kopen van een huis?

Gratis kennismaking voor hypotheekadvies Gorinchem

Bij ons kantoor ben je zeker van deskundig hypotheekadvies in Gorinchem dat volledig op jou is afgestemd. Ook profiteer je van:

 • Altijd een financiële oplossing die voordelig is én bij je past
 • Jarenlange ervaring met financieel advies in deze omgeving
 • Advies over hypotheken, pensioen, verzekeringen en meer
 • Uitgebreide begeleiding bij je financiële vraagstuk
 • Onafhankelijk advies (= vergelijking van veel aanbieders)
 • Alle aandacht en tijd voor jouw vragen
 • Gratis kennismaking wanneer het jou uitkomt

Heb jij belangrijke financiële vragen waarop je graag vrijblijvend antwoord wilt? Wij kunnen je helpen. Plan je gratis kennismakingsgesprek in. Mail hiervoor naar agiethoorn@vanbruggen.nl of bel naar 0800 – 1600.

Plan een kennismaking