Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Als je stopt met werken, verandert er veel in je leven. Zeker ook financieel. Het is handig om eigen vermogen tot je beschikking te hebben, om ook tijdens je pensioen te kunnen leven zoals je dat gewend bent. Is dat het geval? Dan bevind je je in een luxepositie. Vanzelfsprekend is het makkelijker om geld uit te geven dat je wél hebt dan dat je niet hebt. Het is begrijpelijk dat je zorgvuldig met je vermogen wilt omgaan. Want over het algemeen kun je geld maar één keer uitgeven. Laat je daarom adviseren, het liefst door een onafhankelijke partij.

Vind een adviseur bij jou in de buurt

Bij Van Bruggen Adviesgroep laten we jou – op een objectieve manier, zonder gehinderd te worden door emoties – graag zien wat je opties zijn. Misschien heb je je hele leven gespaard, om na je pensioen een comfortabel leven te (blijven) leiden. Een financieel plan kan dan helpen om jouw wensen en plannen inzichtelijk te maken voor de jaren die komen, zodat je voorbereid bent op een onbezorgd pensioen.

Zoek je – naast uitgeven – een andere bestemming voor jouw vermogen? Dan zijn er verschillende opties:

Met welke financiële kwestie je ook te maken hebt, rond je pensioen of op een ander moment in jouw leven: Van Bruggen Adviesgroep staat voor je klaar. Bij ons mag je altijd rekenen op een compleet advies, zodat je weloverwogen beslissingen kunt maken en je weer jarenlang vooruit kunt. Altijd professioneel, altijd onafhankelijk en altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Maak direct een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak