Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Een financiële blik van een expert

Een blik werpen op je financiële situatie doe je met iemand die je kan vertrouwen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom verzekeren we je ervan dat je bij Van Bruggen Adviesgroep een ervaren adviseur krijgt toegewezen. Een adviseur die jouw situatie zo inzichtelijk maakt zodat je het snapt . Altijd volledig onafhankelijk.

Als je kiest voor Van Bruggen Adviesgroep, dan kies je voor:

  • 100% onafhankelijk, helder en deskundig inzicht
  • Inzicht in jouw situatie: nu en in de toekomst
  • Samen de rekenmodellen induiken
  • Persoonlijke hulp, ook na de financiële blik
  • Altijd een adviseur bij jou in de buurt

Wat is een financiële blik?

Een rustgevend gevoel, weten hoe het zit. Dat is wat we samen als doel hebben. Wij geven jou duidelijkheid en inzicht in jouw situatie. Jij neemt je gegevens mee, dat kan heel makkelijk digitaal met behulp van je DigID. Jij bepaalt wat je met ons deelt. De schoenendoos hoef je dus niet eens tot de bodem uit te zoeken. Wil je dat we toch even een blik werpen? Dan doen we dat voor je.

Wij vertalen jouw hypotheekoverzichten, pensioenoverzichten en verzekeringsoverzichten naar makkelijke tabellen waarmee we jouw situatie begrijpelijk uitleggen.

Wanneer is de financiële blik interessant voor mij?

“En toen moest ik leven van € 850,- per maand…”

Eigenlijk kan iedereen wel een financiële blik gebruiken, er is waarschijnlijk van alles geregeld. Ben je in loondienst? Grote kans dat je een pensioenregeling hebt waar je maandelijks aan bijdraagt. Je werkgever heeft je misschien wel aanvullend verzekerd voor arbeidsongeschiktheid. Je betaalt er waarschijnlijk ook nog voor. Maar is het dan goed geregeld of is het een pleister op de wond? Daar kom je maar op één manier achter.

Krijg inzicht en maak een afspraak met jouw adviseur

 

Als ondernemer dien je jouw pensioen en verzekering voor arbeidsongeschiktheid zelf te regelen. Dat is waarschijnlijk niet jouw dagelijkse business. Erachter komen dat er niet zo veel geregeld was is een dure en pijnlijke werkelijkheid voor sommige.

Er zijn nog meer situaties waarbij je iets wilt bereiken, wilt regelen of gerust gesteld wilt worden. Inzicht in je financiën geeft je meer rust dan je op voorhand denkt, 40% van de ruzies in huis worden gerelateerd aan geld.

Verplaats je eens in de volgende situaties:

✔ Je wilt of gaat minder werken, hoe zorg ik dat ik hetzelfde te besteden heb?

✔ Je partner stopt met werken, nu komt het op één salaris aan.

✔ Je huis is in waarde gestegen, wat kan ik met die overwaarde doen?

✔ Kan je jouw kinderen in de toekomst helpen met het kopen van een huis?

Misschien blijkt na het gesprek wel dat je een dag minder kan gaan werken.

Wat betekent inzicht?

Inzicht betekent dat je samen met je adviseur een foto maakt van jouw situatie. Het is een momentopname waar jouw hypotheekoverzichten, pensioenoverzichten en verzekeringen samen komen in één rapport.

Hoeveel pensioen je krijgt of hoe hoog je hypotheek is kan je natuurlijk zo van een document of scherm aflezen. Wat wij voor je doen is die informatie vertalen naar één overzicht, wat jouw financiële situatie weergeeft. Daarover ga je sparren met je adviseur.

Op deze manier breng je jouw situatie op tijd in kaart. Je weet hoe je er financieel voor staat en welke acties je mogelijk moet ondernemen. Wil je over de vervolgacties aanvullend advies en vraag je ook aan ons de bemiddeling te doen, dan vragen we daar aanvullende kosten voor. Je weet vooraf altijd wat de kosten zijn.

Wij noemen dat inzicht een financiële blik.

Waar bestaat de financiële blik uit?

Samenvattend, onze financiële blik bestaat uit:

✔ Het persoonlijk sparren met je vertrouwde adviseur

✔ Je adviseur zoekt mogelijkheden voor je uit.

✔ Je adviseur stelt een persoonlijk rapport op.

✔ Inzicht in je netto maandelijks te besteden inkomen nu en in de toekomst.

✔ Je adviseur helpt je daarna waar nodig.  

 

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak