Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Etten-Leur Tolhuislaan 3
4875 AH Etten-Leur
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Etten-Leur

Van Bruggen Adviesgroep in Etten-Leur

Bij financiële vraagstukken komt veel kijken. Het is dan ook belangrijk dat je weet waar je goed aan doet, nu én in de toekomst. Ben je op zoek naar een professional die je daarbij kan helpen? Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur is gespecialiseerd in financieel advies voor mensen uit de regio. Financieel adviseur Coen kan je bijvoorbeeld adviseren over je bestaande hypotheek, je verzekeringen, je pensioen of het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Wat je situatie ook is, wij staan voor je klaar met financiële oplossingen voor jouw specifieke situatie.

Maak een afspraak

Financieel advies bij Van Bruggen Adviesgroep in Etten-Leur

Bij Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur is Coen Cuijpers jouw erkend financieel adviseur. Zijn expertise ligt bij hypotheek- en verzekeringsadvies, maar hij is ook goed thuis in onderwerpen als pensioen, overwaarde opnemen en een huis (ver)kopen. Met zijn goed gevulde rugzak aan expertise kan hij je uitstekend adviseren over bijvoorbeeld het kopen of verkopen van een woning, het afsluiten van een hypotheek, lenen op onderpand, je maandlasten verlagen en passende verzekeringen afsluiten.

Coens persoonlijke missie als financieel adviseur? Dat jij als klant niet voor verrassingen komt te staan. Daarom verdiept Coen zich uitgebreid in je wensen en je financiële situatie. Altijd met uitgebreid de tijd en aandacht voor jou, want financieel advies is maatwerk.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Etten-Leur kun je terecht voor complete adviestrajecten over al je financiële vragen. We geven je niet een simpel antwoord, maar duiken uitgebreid in de opties en stemmen het advies af op jouw wensen en situatie. Een adviestraject is mogelijk bij ons op kantoor of we kunnen je online via videogesprekken te woord staan. Na het verdiepen in jouw opties gaan we direct over tot het advies. We laten je live zien hoe jouw hypotheek, pensioen of verzekeringen worden opgebouwd, zodat je begrijpt hoe dit werkt en zodat we samen goede keuzes kunnen maken.

Hulp bij de aankoop van je woning

Heb jij onlangs je droomhuis gevonden? Dan vraag je je wellicht af hoeveel hypotheek je nodig hebt om daar te kunnen wonen. En hoeveel je daar maandelijks voor kwijt bent, en of je dan nog wel geld overhoudt voor leuke dingen. Daar kunnen wij je over adviseren. Al in de oriëntatiefase van het proces van een eerste woning of een volgend huis kopen, zijn wij er om jou meer over je opties te vertellen. Bij Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur vergelijken we dagelijks de voorwaarden en tarieven van tientallen geldverstrekkers. Daardoor kunnen we jou helpen aan een hypotheek met lage maandlasten en voorwaarden die specifiek bij jou passen. En we laten je precies weten hoeveel jij maximaal kunt lenen.

En daar stopt ons advies nog niet. We helpen je ook graag met financieel advies op maat om je hypotheek op jouw situatie af te stemmen én om je hypotheek daadwerkelijk aan te vragen. Zo kun jij straks onbezorgd van je nieuwe woning genieten, met het vertrouwen dat alles financieel in kannen en kruiken is.

Nu zijn je financiën niet alles wat meespeelt bij het kopen van een huis. Met de huidige krappe woningmarkt, ook in en rond Etten-Leur, is het bemachtigen van een woning al een uitdaging op zich. Daarom is het prettig dat Coen ook jouw aankoopmakelaar is. Hij kan je bijvoorbeeld adviseren over een goed bod, een slimme onderhandelingstactiek en over het dilemma wel/geen ontbindende voorwaarden opnemen. Die begeleiding maakt dat je sterker staat in jouw zoektocht naar een huis.

We starten altijd met een gesprek van één uur, dat jou direct een stuk wijzer maakt. Al na één gesprek weet je:

 • hoeveel je kunt lenen;
 • hoeveel je aan maandlasten betaalt;
 • bij welke hypotheekaanbieder je voordelig uit bent;
 • hoeveel eigen geld je daarnaast nog nodig hebt;
 • voor welk budget je voor een huis kunt gaan kijken.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een eerste kennismaking. Dat is gratis en altijd geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak

Besparen op jouw lopende hypotheek?

Ook als een nieuwe woning niet op je wensenlijst staat, kan het lonen om naar je hypotheek te kijken. Kun jij misschien besparen op je huidige hypotheek door deze over te sluiten? De rentes liggen op dit moment uitzonderlijk laag, maar het is onduidelijk voor hoe lang nog. Door je hypotheek nu over te sluiten, weet je zeker dat je nog langere tijd van de huidige lage rentepercentages profiteert. Dat kan je dan weer een flink voordeel van misschien wel duizenden euro’s opleveren. En dat ondanks de boeterente, want die rekenen we natuurlijk ook voor je uit voordat we je laten weten of oversluiten voor jou voordelig is of niet.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Etten Leur krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Andere vragen over jouw hypotheek?

Bij het afsluiten of oversluiten van je hypotheek stopt ons hypotheekadvies niet. We ontvangen ook regelmatig klanten die hun lopende hypotheek willen verhogen om zo extra budget te creëren. Dat is bijvoorbeeld handig als je een verbouwing op de planning hebt staan en wilt weten of je plannen financieel haalbaar zijn. Of als je weet dat er overwaarde op je huis rust en dat geld graag zou opnemen. Daarmee maak je namelijk geld voor jezelf vrij om bijvoorbeeld je verbouwplannen te financieren, een tweede woning te kopen of je kinderen een schenking te doen. Of je laat het geld gewoonweg op je spaarrekening storten. Dat komt vast nog eens van pas voor je pensioen of andere mooie plannen.

Zo zijn er nog veel meer hypotheekvragen die we voor jou kunnen beantwoorden vanuit onze uitgebreide kennis over hypotheken én over de woningmarkt in dit mooie stukje van Brabant. We kunnen je bijvoorbeeld ook antwoord geven op elk van deze vragen:

 • Wat zijn jouw opties om te besparen op je hypotheeklasten?
 • Is een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou verstandig naast je hypotheek?
 • Kun je wellicht je bestaande overlijdensrisicoverzekering stopzetten of aanpassen om geld te besparen?
 • Hoeveel kun jij krijgen aan tweede hypotheek?
 • Als je rentevaste periode bijna afloopt, wat is dan voor jou gunstig: verlengen of oversluiten?
 • Hoe kun je vanuit je hypotheek een verbouwing financieren?
 • Kun je een hypotheek afsluiten voor een woning voor de verhuur?
 • Als je met pensioen bent, wat zijn dan je opties voor een seniorenhypotheek?
 • Is een opeethypotheek voor jou een aantrekkelijke optie om je overwaarde te verzilveren?

Heb jij vragen over je lopende of nieuwe hypotheek? Neem contact op voor een gratis oriëntatiegesprek bij ons in Etten-Leur of online. We zien je graag binnenkort.

Vrijblijvende kennismaking

Wat zijn jouw financiële opties vlak voor of na je pensioen?

Zo rond je pensioenleeftijd ziet je financiële situatie er opeens aardig anders uit. Zelfs al voordat je met pensioen bent, heeft je naderende pensioen gevolgen voor jouw financiële mogelijkheden. Zo kun je minder hypotheek krijgen, doordat hypotheekaanbieders vanaf je 57e deels kijken naar je toekomstige pensioeninkomen. En dat inkomen ligt helaas altijd lager dan wat je in loondienst verdient.

Maar laat je schouders niet direct hangen als je 57+ bent en een hypotheek wilt aanvragen. Er zijn wel degelijk mogelijkheden. Bij een seniorenhypotheek gelden in sommige opzichten soepelere hypotheeknormen, waardoor er misschien toch iets op te verzinnen valt om je nieuwe droomwoning of verbouwing te financieren.

Naast de hypotheek, kijken we ook graag mee naar jouw algehele financiële mogelijkheden na je pensioen. Hoe kun je je opgebouwde werkgeverspensioen aanvullen? Waar kun je op besparen om meer geld over te houden voor leuke dingen later? Wat kun je doen om de overwaarde uit de stenen te krijgen? En waar moet je in al die opzichten op letten als je ondernemer bent? Met ons pensioenadvies ben je voor al die vragen verzekerd van een passend antwoord.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Etten-Leur

Als je financieel advies inschakelt, is het prettig om daarvoor niet heel lang in de auto te zitten. Dat hoeft bij Van Bruggen Adviesgroep in Etten-Leur ook niet. Wij hebben een kantoor in Etten-Leur, bij jou in de buurt. En wil je zelfs liever helemaal niet hoeven reizen? Dan bof je: we bieden ook digitale adviestrajecten aan. Daarvoor hoef je de deur niet eens uit, terwijl je wel goed en met veel persoonlijke aandacht wordt geholpen.

Van Bruggen Adviesgroep in Etten-Leur staat voor:

 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Financieel advies en makelaardij op één plek
 • Keurmerk Financiële Dienstverlening
 • Onafhankelijk advies (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Complete adviestrajecten van A tot Z
 • Volledig online advies mogelijk
 • Gratis eerste afspraak

Gratis eerste afspraak plannen?

Ben je benieuwd wat we bij Van Bruggen Adviesgroep in Etten-Leur voor jou kunnen betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een eerste afspraak. Dan nemen wij het eerste gesprek voor onze rekening. Wees van harte welkom in Etten-Leur of voor een videogesprek vanachter de computer.

Maak een afspraak via de knop hieronder of mail naar etten-Leur@vanbruggen.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen via 076 – 5030 37.

Plan een kennismaking
KvK: 67117252AFM: 12044616Documenten