Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.
Etten-Leur Tolhuislaan 3
4875 AH Etten-Leur
Opent donderdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Etten-Leur

Van Bruggen Adviesgroep in Etten-Leur

Bij ingewikkelde financiële vraagstukken, komt veel kijken. Het is dan ook belangrijk dat jij je financiële zaken op orde hebt, nu én in de toekomst. Ben je op zoek naar een professional die je daarbij kan helpen? Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur is specialist in het geven van financieel advies, bijvoorbeeld hypotheek- en verzekeringsadvies. Wij staan voor je klaar met financiële oplossingen voor jouw specifieke persoonlijke situatie.

Heb jij onlangs je droomhuis gevonden? Dan vraag je je wellicht af hoeveel hypotheek je nodig hebt voor dat droomhuis. Wat je allemaal precies nodig hebt om dit huis te kopen. En of je nog leuke dingen kunt blijven doen. Bij Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur vergelijken we dagelijks de voorwaarden en tarieven van bijna alle geldverstrekkers. Hierdoor bedingen we vaak betere voorwaarden voor onze klanten, zoals een hypotheek met de laagste maandlasten, en bieden we een financieel advies op maat.

Niet alleen bij het aan- of verkopen van een woning ben je bij ons aan het juiste adres. Ook bij andere financiële zaken helpen wij je graag. Denk aan het regelen van je pensioen, het adviseren bij een scheiding en het afsluiten van verzekeringen. Bij ons ontvang je altijd betrouwbaar, goed en professioneel financieel advies.

Plan een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Haarlem beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Financieel advies bij Van Bruggen Adviesgroep in Etten-Leur

Bij Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur is Coen Cuijpers erkend financieel adviseur. Zijn expertise ligt in het geven van hypotheek- en verzekeringsadvies. Zo behandelt hij bijvoorbeeld vraagstukken omtrent het kopen of verkopen van een woning, het afsluiten van hypotheken, het lenen op onderpand, het verlagen van maandlasten en het kiezen van de juiste verzekering.

Coen Cuijpers, hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur: “Ik wil niet dat klanten voor verrassingen komen te staan. Daarom verdiep ik me steeds weer in de wensen en de financiële situatie van de specifieke klant. Daar neem ik uitgebreid de tijd voor, want financieel advies, zoals hypotheekadvies, is maatwerk.”

Ben je benieuwd wat Coen Cuijpers voor jou kan betekenen? Maak dan, geheel vrijblijvend, een afspraak. Wij nemen het eerste gesprek voor onze rekening. Samenwerking met Duurzaamheidscentrum Nederland Ben je van plan zonnepanelen aan te schaffen, maar weet je niet hoe je de financiering rond kunt krijgen? Er zijn veel mogelijkheden deze te financieren. Denk aan subsidie, een hogere hypotheek, een extra hypotheek op je inkomen of de Energie Bespaarlening. Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur werkt samen met Duurzaamheidscentrum Nederland. Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden om zonnepanelen te financieren.

Maak direct een afspraak

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten
KvK: 67117252AFM: 12044616Documenten