Uw hypotheekadviseurs in Etten-Leur

Uw hypotheekadviseurs in Etten-Leur

Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur voor hypotheekadvies en financieel advies in Etten-Leur en omgeving.

droomhuis-gevonden

Droomhuis gezien?

Wij helpen jou graag bij het kopen van je droomhuis! Hoeveel hypotheek heb ik nodig voor mijn droomhuis? Wat heb ik precies nodig om dit huis te kopen? Kan ik nog wel leuke dingen blijven doen? Allemaal vragen waar wij jullie graag een antwoord op geven!
Vraag nu geheel vrijblijvend een gesprek aan. Wij nemen het eerste gesprek voor onze rekening.

Maak direct een afspraak

Geen verrassingen

Goed hypotheekadvies is maatwerk. Je moet je steeds weer verdiepen in de wensen en de financiële situatie van elke klant. Want alleen dan kun je voor iedereen de juiste hypotheek selecteren. Daar neem ik graag de tijd voor. Ik vertel ook altijd vooraf precies wat ik voor mijn klanten kan betekenen en wat ik voor mijn adviezen in rekening breng. Op die manier zijn verrassingen uitgesloten, ” aldus Coen Cuijpers, hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur.

Daag ons gerust uit

Heb je al een ander huis op het oog? Dan gaan wij graag voor je op zoek naar de beste hypotheek met de laagste maandlasten. Bij Van Bruggen Adviesgroep vergelijken we dagelijks de voorwaarden en tarieven van bijna alle geldverstrekkers. Als één van de grootste onafhankelijke hypotheekbemiddelaars weten we vaak nog betere voorwaarden voor onze klanten te bedingen. Zelfs als het gaat om een hypotheek bij hun eigen bank! Ook wat dat betreft ga ik de uitdaging graag aan. Vele mensen zijn al overtuigd van het hypotheekadvies van Van Bruggen Adviesgroep in Etten-Leur. De hoge score voor de hypotheekadviseur in Etten-Leur is te vinden op Independer.

Loop eens binnen of maak een afspraak. Eerste gesprek gratis.

Benieuwd wat Coen Cuijpers voor jou kan betekenen of wil je zijn second opinion over je hypotheek? Loop eens binnen bij het kantoor aan de Tolhuislaan 3 of maak een afspraak. Wij nemen het eerste gesprek voor onze rekening.

Maak direct een afspraak

Meer lenen door energiebesparende voorzieningen

Afgelopen jaren is de mogelijkheid om extra kosten bij de koop van een huis in de hypotheek op te nemen geheel komen te vervallen. Er gold én geldt echter wel een uitzondering voor energiebesparende voorzieningen (afgekort EBV). Voorwaarde is wel dat het extra geleende geld echt geïnvesteerd moet worden in verduurzaming van het huis. Daarmee wordt bijvoorbeeld een warmtepomp, zonnepanelen, vloer- of spouwmuurisolatie financieel aantrekkelijker. Maar ook een nieuwe HR-ketel valt daaronder!

Samenwerking met Duurzaamheidscentrum Nederland

Ben je van plan zonnepanelen aan te schaffen, maar weet je niet hoe je de financiering rond kunt krijgen? Er zijn veel mogelijkheden deze te financieren denk aan: subsidie, hogere hypotheek, extra hypotheek op uw inkomen óf de Energie Bespaarlening. Financieel adviseur Coen Cuijpers werkt samen met Duurzaamheidscentrum Nederland en kijkt graag samen met jou naar jouw mogelijkheden om zonnepanelen te financieren.

Meer informatie

Uw adviseur inEtten-Leur
Coen Cuijpers
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Etten-Leur
Tolhuislaan 34875 AH Etten-Leur
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
Kennismakingsfilm
KvK
: 67117252
AFM
: 12044616
Volg Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur