Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Enschede Minkmaatstraat 134 C
7514 EG Enschede
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Enschede

Financieel advies in Enschede

Wil jij nu alvast je financiële situatie goed geregeld hebben voor later? Betaal je je scheel aan maandlasten en ben je benieuwd hoe dit voordeliger kan? Of wil je een nieuwe woning kopen en kun je daar de hulp van een financieel adviseur en aankoopbegeleider goed bij gebruiken? Voor al die financiële vragen over onder meer je hypotheek, verzekeringen, beleggingen, leningen en pensioen zit je bij ons helemaal goed. Schakel Hendrik in voor financieel advies in Enschede. Vanuit onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring in de regio kunnen wij je goed helpen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

De financieel adviseur in Enschede waar jij geen nummer bent

Met ons team vinden we het belangrijk dat jij je vertrouwd voelt. Je financiële situatie bespreek je niet zomaar met de eerste de beste. Ook gaat het vaak om grote beslissingen (een woning kopen, een scheiding regelen of je pensioen op orde krijgen). Belangrijk dus dat je daarbij het juiste deskundige advies krijgt én dat je een goed gevoel hebt bij de expert die je inschakelt. Voor die twee dingen zit je bij ons helemaal goed.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Enschede ben jij absoluut geen nummer. We nemen jou als klant bij de hand en begeleiden je door het hele proces. Bijvoorbeeld bij de aan- en verkoop van je woning, het regelen van je financiën voor je oude dag of het afsluiten of oversluiten van een hypotheek. Altijd geven wij je heldere uitleg, adviseren we je over de juiste stappen en kun jij zo vol vertrouwen een belangrijke stap in je leven zitten. Geheel onbezorgd en met de wetenschap dat je nu en in de toekomst goed zit. Daar zorgen wij voor.

En heb je een vraag of verandert er plotseling iets in je situatie? Ook dan staan we voor je klaar. Waar nodig na onze openingstijden.

Altijd 100% onafhankelijk in ons advies

Eén van de dingen die ons onderscheidt van anderen? Dat we volledig onafhankelijk zijn in ons financieel advies in Enschede. Dit houdt in dat we met tientallen hypotheekaanbieders, verzekeraars en andere geldverstrekkers samenwerken in plaats van met één specifieke aanbieder. Dat doen we omdat we jou graag écht goed helpen. Met onze uitgebreide vergelijking komen we tot een hypotheek, verzekering, lening of ander product die in alle opzichten bij jou past en waarvoor je niet meer betaalt dan nodig.

Laten we kennismaken

Breed financieel advies – ook over jouw vraag

Onze specialismen zijn starters, vijftigplussers en ondernemers. We maken specifiek deze doelgroepen wegwijs in de financiële materie waar zij niet dagelijks mee te maken krijgen.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we de juiste berekeningen voor je maken, daarbij rekening houden met jouw wensen en geen enkel aspect over het hoofd zien. We hebben namelijk brede kennis van diverse financiële onderwerpen. We zijn zeker niet alleen dé hypotheekexpert in Enschede. We hebben ook ruime kennis van onderwerpen als verzekeringen, overwaarde, beleggingen, beleggingspanden en leningen.

Zo kunnen we je goed adviseren over elk van de volgende vragen:

 • Hoeveel bedraagt jouw budget (inclusief de maximale hypotheek) voor een koopwoning?
 • Hoe kom je ook op de huidige krappe woningmarkt aan een nieuwe woning?
 • Hoe verkoop je je huidige woning tegen een goede prijs?
 • Hoe werkt een zzp-hypotheek afsluiten?
 • Welke mogelijkheden biedt je overwaarde en hoe kun je die opnemen?
 • Wat moet je financieel gezien regelen na een scheiding?
 • Hoe kun je je verbouwing financieren?
 • Welke bespaarkansen biedt je hypotheek, bijvoorbeeld door deze over te sluiten?
 • Waar sluit je een passende en voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering af?
 • Wat komt er zoal kijken bij een beleggingspand aankopen?
 • Hoe kun je je spaargeld slim besteden, bijvoorbeeld door het te beleggen?
 • Zijn je lopende leningen wel zo voordelig; ben je niet ergens anders voordeliger uit?
 • Hoe kun je je kinderen helpen bij de aankoop van een eerste woning?

Voor al je hypotheekvragen

De regio Enschede, Losser, Hengelo en Borne is erg geliefd bij woningkopers. Dat begrijpen wij maar al te goed, aangezien elk van onze teamleden in deze mooie regio geboren en getogen is. Daarom begeleiden we ook met veel plezier mensen uit de regio bij de aankoop van een woning of bij de verkoop van hun huidige woning.

Daarbij gaat ons advies verder dan enkel en alleen hypotheekadvies over een passende hypotheek. We kijken graag naar jouw wensen en denken mee hoe je die financieel haalbaar maakt. Wil jij bijvoorbeeld verbouwen? Hoop je nog heel lang in deze woning te blijven wonen? Of ben je nieuwsgierig hoe je je bestaande leningen ook in je hypotheek kunt onderbrengen? Daar adviseren wij je graag over.

Ook als je helemaal geen verhuisplannen hebt, maar naar je hypotheek wilt laten kijken, zijn wij er voor jou. We kijken mee hoe je kunt profiteren van de huidige lage hypotheekrente. Soms kun je door oversluiten veel geld besparen op je hypotheek, waardoor je kunt sparen voor later of mooie andere doelen kunt realiseren. En wie weet kun je je hypotheek verhogen waardoor je meer ruimte krijgt om mooie plannen te realiseren. Bijvoorbeeld met behulp van je overwaarde. Ook dat kunnen wij tot op de bodem voor je uitzoeken. We brengen helder voor je in kaart welke opties jij hebt.

Hypotheekadvies aanvragen

Welke verzekeringen heb jij nodig?

Veel verzekeringsadviseurs zijn gebonden aan één of een beperkt aantal aanbieders. Wij zijn daarentegen onafhankelijk verzekeringsadviseur en gaan er altijd voor dat jij de verzekeringen afsluit die je nodig hebt én dat je daar niet te veel voor betaalt. Daarbij nemen we tientallen verzekeringsproducten mee in ons advies. Graag zitten we met jou om tafel om te onderzoeken wat voor verzekeringen voor jou nuttig zijn. En we onderzoeken waar je die voordelig kunt afsluiten met een goede dekking en een scherpe premie.

We zoeken samen met jou uit welke risico’s jij loopt en hoe je je daartegen kunt verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan het risico dat jij of je partner komt te overlijden, waardoor één van jullie in z’n eentje de hypotheeklasten moet ophoesten. Of het risico dat jij arbeidsongeschikt raakt, waardoor je opeens zonder inkomen komt te zitten. Zowel voor mensen in loondienst als voor ondernemers denken wij  mee over passende verzekeringen. En we laten je eerlijk weten wat qua dekking bij jou past. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je oververzekerd de deur uit gaat.

Bereid je financieel voor op jouw oude dag

We adviseren bij Van Bruggen Adviesgroep in Enschede veel vijftigplussers. We kunnen je uitstekend adviseren over valkuilen, risico’s en kansen. We weten door onze vele ervaringen met klanten dat het slim is om – het liefst al vóór je 56e – je complete financiële situatie te laten doorlichten. Besef dat je na je pensioen opeens niet meer maandelijks loon op je rekening gestort krijgt, maar van minder moet rondkomen. Slim dus om nu al te kijken hoe je eventueel je pensioen kunt aanvullen.

Daarnaast zien we vaak bij vijftigplussers dat ze veel overwaarde op hun woning hebben of nog een enorm rentepercentage betalen voor hun hypotheek. Dáár kun je wat mee doen. Onze financieel adviseurs in Enschede kijken kritisch mee hoe jij je overwaarde kunt verzilveren en hoe je je hypotheeklasten naar beneden kunt bijstellen. Is een opeethypotheek een optie? Kun je je aflossingsvrije hypotheek vervroegd aflossen? Welke andere mogelijkheden zijn er?

Ook kan ons team met pensioenadvies meedenken wat je met een eventueel bedrag aan spaargeld kunt doen. En wat daarin belastingtechnisch handig is. Kun je er wellicht een beleggingspand mee kopen? Of het geld slim beleggen? We zoeken het voor je uit en stellen een uitgebreid financieel plan voor je op.

Waarom mensen kiezen voor ons financieel advies in Enschede?

Omdat ze het fijn vinden om lastige financiële beslissingen niet in hun eentje te nemen, maar daarover goed ingelicht te zijn. En omdat wij je daar van A tot Z bij kunnen begeleiden. Vanaf het oriënteren tot het daadwerkelijk aanvragen van een financieel product. Van het advies over je hypotheek tot advies over je verzekeringen en beleggingsgeld. Met onafhankelijk én 100% eerlijk persoonlijk advies.

Waarom mensen juist naar ons kantoor voor financieel advies in Enschede komen? Vanwege deze zeven voordelen:

 • Advies over hypotheken, verzekeringen, beleggen en belasting en meer
 • Al decennialang ervaren in financieel advies in regio Enschede
 • Professioneel en altijd persoonlijk advies
 • Ook aan- en verkoopbegeleiding
 • Specialismen: ondernemers, senioren en starters
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Ook advies bij jou thuis of online mogelijk

Vrijblijvend eerste gesprek aanvragen?

Onze financieel adviseur Hendrik staat voor jou klaar met financieel advies in Enschede. Wees welkom op ons kantoor, maar met alle plezier kunnen we ook naar jou toe komen of je online te woord staan.

Een vrijblijvend eerste gesprek kost je niets, maar geeft je wel al veel duidelijkheid. Maak een afspraak! Dan verdiepen wij ons samen met jou in je mogelijkheden.

Neem contact omet ons op. Bel naar 053 – 234 00 04, mail naar enschede@vanbruggen.nl of neem contact op via de knop hieronder.

Maak een afspraak

Ook goed om te weten: parkeren is bij ons kantoor geen enkel probleem. Je kunt je auto gratis voor de deur kwijt.