Eindhoven-Zuid Bakkerstraat 4
5554 EE Valkenswaard
Opent donderdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Eindhoven-Zuid

Hypotheekadvies in Eindhoven-Zuid

Joe van den Bergh is al ruim 15 jaar dé financieel adviseur en hypotheekadviseur in uw regio en ontvangt u graag in zijn kantoor aan de Bakkerstraat 4 in Valkenswaard. U bent hier van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek over uw financiële situatie, maar indien gewenst komt Joe ook graag bij u thuis langs. Benieuwd wat Joe voor u kan betekenen?

Duidelijk en transparant

Een goed hypotheekadvies is maatwerk en begint met een uitgebreide inventarisatie van uw huidige situatie, uw (toekomstige) wensen en mogelijkheden. Vervolgens vertellen wij u exact wat wij voor u kunnen betekenen en wat de beloning voor de hypotheekadviseur inhoudt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dit doen wij in het gehele hypotheek adviestraject; uitleg in begrijpelijke taal zodat u exact weet wat u kunt en mag verwachten én wat die kleine lettertjes betekenen.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Eindhoven

In tegenstelling tot een bank die enkel naar de eigen hypotheken kijkt, werkt Van Bruggen Adviesgroep Eindhoven-Zuid samen met vrijwel alle geldverstrekkers en vergelijkt alle condities, voorwaarden en hypotheekrentes. Onafhankelijk én betrokkenheid in ons hypotheekadvies is een belangrijk element binnen onze manier van werken. Zijn we in het traject een paar stappen verder en hebben we een financiering geselecteerd, dan bemiddelen we voor u met de geldverstrekker en regelen we alle papierzaken. En we houden de jaren die volgen de vinger aan de pols om te zien of uw hypotheek door veranderende omstandigheden niet nog beter kan.

Compleet financieel advies

Naast hypotheekadvies, helpen wij, uw financieel adviseur van Eindhoven-Zuid, u tevens graag met verschillende andere financiële adviezen. Denk aan een financieel advies over het afsluiten van uw verzekeringen, het regelen van uw pensioen of een scheiding. Dergelijke zaken kunnen een behoorlijke impact hebben op uw financiële situatie, waar u zich zo goed mogelijk op voor wilt bereiden. Ook monitoren onze specialisten dagelijks de hypotheekmarkt, om voor u uit te zoeken wanneer het oversluiten van uw huidige hypotheek aantrekkelijk kan zijn. Zo kunt u maandelijks op uw hypotheek besparen en betaalt u nooit meer teveel. Onze financieel adviseur en hypotheekadviseur zet graag dat ene stapje extra voor u.

Om altijd bij u in de buurt te zijn hebben we in Eindhoven een onderverdeling gemaakt in Noord en Zuid. Woont u in de omgeving van Eindhoven Zuid? Dan bent u van harte welkom bij Joe van den Bergh. Financieel advies / hypotheekadvies op kantoor in Valkenswaard of, indien gewenst, komt hij ook graag bij u thuis op een moment dat u het wenst. Met zijn ruim 15 jaar ervaring hyptheekadviseur en financieel adviseur is Joe van den Bergh u graag van dienst. De kosten van het eerste gesprek komen voor onze rekening, laten we eerst eens kennismaken, op ons kantoor in Valkenswaard staat de koffie altijd voor u klaar!

Maak direct een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Eindhoven-Zuid geeft financieel advies en hypotheekadvies in oa Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

KV award

Van Bruggen Adviesgroep en Van Wijk Vastgoed & Makelaardij

Van Bruggen Adviesgroep Eindhoven-Zuid werkt samen met Van Wijk Vastgoed & MakelaardijVan Bruggen Adviesgroep Eindhoven-Zuid werkt in de regio Eindhoven-Zuid en Valkenswaard nauw samen met Van Wijk Vastgoed & Makelaardij. Deze samenwerking maakt het mogelijk om op één adres alle zaken rondom de aankoop, verkoop of financiering van een woning goed, snel en voordelig regelen. De combinatie van makelaar én financieel adviseur onder één dak levert hier in Valkenswaarde een prachtige synergie op.

KvK: 62642324AFM: 12045421Documenten