Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Dordrecht Vrieseweg 82
3311 NX Dordrecht
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Dordrecht

Hypotheekadvies in Dordrecht

Zodra je je gaat verdiepen in hypotheken komt er van alles op je af. Welke geldverstrekker kies je uit de tientallen opties die er zijn? Waar moet je qua voorwaarden op letten? Welke rentevaste periode kies je? En wat kun je wellicht doen om je bestaande hypotheek voordeliger te maken? Met ons persoonlijke hypotheekadvies in Dordrecht denken we graag mee hoe je het voor jouw hypotheek gunstig kunt aanpakken en waar je op moet letten. Of je nu starter bent, doorstroomt naar een volgende woning of als gepensioneerde van je oude dag geniet, wij staan voor je klaar.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur Dordrecht

We begrijpen heel goed dat je het best spannend vindt om een adviseur in te schakelen voor je hypotheek in Dordrecht. Je gaat toch gevoelige informatie bespreken, dus het is belangrijk dat de klik er is. Juist om die reden steken wij veel tijd in persoonlijk contact. We werken niet volgens standaardprocedures en one size fits all-oplossingen. In plaats daarvan verdiepen we ons tot in detail in jouw situatie, nemen we de tijd om alles te horen over je wensen en denken we daarna mee over een oplossing op maat. Dat is het voordeel van Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht. Ons team – bestaande uit Desirée en Janette – wil jou als klant écht goed leren kennen.

Door die werkwijze kunnen we als hypotheekadviseur in Dordrecht een meerwaarde bieden. Als je bijvoorbeeld je hypotheek wilt verhogen voor een verbouwing, kijken we mee of de hypotheeklasten niet omlaag kunnen door je hypotheek over te sluiten. Vaak is er meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Wij vinden het een leuke uitdaging om die mogelijkheden op tafel te leggen, jou er op een begrijpelijke manier uitleg over te geven en je zo te helpen aan een gunstige optie voor jou. Qua kosten én voorwaarden.

Hoe kunnen we je helpen bij jouw hypotheek in Dordrecht?

Het is een misverstand dat je alleen voor het kopen van een huis naar je hypotheek hoeft te kijken. Er zijn nog veel meer situaties denkbaar waarin het zinvol is een hypotheekadviseur in te schakelen. Zo is het, als je hypotheek al een tijdje loopt, vaak heel nuttig om uit te zoeken of het voordeliger kan. Daarvoor bedenken wij graag een oplossing voor je.

Oversluitgids

We kunnen bijvoorbeeld de volgende vragen voor je beantwoorden over jouw hypotheek in Dordrecht:

 • Hoeveel kan ik maximaal aan hypotheek krijgen?
 • Waar kan ik een gunstige hypotheek in Dordrecht afsluiten?
 • Ik wil een eerste huis kopen. Wat moet ik daarvoor regelen?
 • Welke mogelijkheden heb ik qua hypotheek na een verhuizing?
 • Wat zijn mijn opties voor een tweede hypotheek?
 • Hoe kan ik mijn maandlasten voor mijn hypotheek omlaag krijgen?
 • Wat levert oversluiten mij op en wat moet ik daarvoor regelen?
 • Hoe kan ik een verbouwing van mijn woning financieren?
 • Wat zijn de financieringsopties voor energiebesparende maatregelen?
 • Hoe kan ik de overwaarde op mijn huis benutten?
 • Wat zijn mijn hypotheekmogelijkheden na de scheiding?

Bij welk vraagstuk kun jij hypotheekadvies in Dordrecht gebruiken? Laat het ons weten. Op ons kantoor aan de Vrieseweg 82 helpen we je met plezier verder.

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies in Dordrecht

Jou zo goed mogelijk helpen, is altijd ons belangrijkste doel. Dat merk je niet alleen aan onze persoonlijke aanpak, maar ook aan het feit dat we onafhankelijk hypotheekadvies aanbieden. Daarin verschillen we van veel banken, waar de adviseur vaak alleen zijn eigen producten zal adviseren. Dat terwijl er tientallen verschillende geldverstrekkers zijn. Wij nemen als onafhankelijk hypotheekadviseur de vele verschillende aanbieders mee in ons advies en vergelijken hen uitgebreid op rente en voorwaarden. Daardoor rolt er altijd een hypotheek uit die in verschillende opzichten goed bij je past.

We beschikken als onafhankelijke hypotheekadviseur in Dordrecht ook over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Dit laat zien dat we goed en betrouwbaar advies geven. Ook worden we regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Je weet dus zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent voor deskundig hypotheekadvies waarbij we je over de producten van meerdere aanbieders kunnen adviseren.

Hypotheek in Dordrecht voor nieuwbouw

Heb je je zinnen gezet op een nieuwbouwwoning in Dordrecht? Misschien houd je je hart vast voor de huizenjacht, omdat nieuwbouwprojecten hier niet voor het oprapen liggen. Toch zien we weer steeds meer, vaak wat kleinschalige projecten van start gaan. Bij nieuwbouw is het een kwestie van snel schakelen en veel zaken regelen. Het is dan dus slim om op voorhand al te weten wat de mogelijkheden zijn. Daar verdiepen wij ons met plezier voor je in voordat jij je gaat oriënteren op je opties voor een woning.

Ook kunnen we je helpen om je kansen op een woning te vergroten. Zo kan Desirée een verklaring opstellen die laat zien dat het voor jou mogelijk is om een financiering voor de woning te krijgen. Dat helpt vaak mee bij het bemachtigen van een woning. Met die zekerheid zal een projectontwikkelaar jou eerder tot gelukkige eigenaar van een nieuwbouwwoning benoemen.

Met ons hypotheekadvies bij nieuwbouw zijn we er trouwens ook voor de periode nadat je de hypotheek hebt rond gekregen. Omdat niet altijd duidelijk is wanneer een project uiteindelijk van start zal gaan, houden wein de tussentijd contact met je over rentewijzigingen. Daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Zo houd jij tijd over om alvast over de inrichting te fantaseren en plannen te maken voor de kamerindeling voor je nieuwe woning.

Benieuwd naar jouw opties voor een hypotheek? Om daar goed zicht op te krijgen, kun je het beste een afspraak maken bij ons op kantoor. Maar via onze handige rekentool kun je al vóór het gesprek een eerste idee krijgen van jouw maximale hypotheek. Bereken het zelf.

Krijg een indicatie van je maximale hypotheek

Waarom ons inschakelen voor hypotheekadvies in Dordrecht?

Omdat wij je op een persoonlijke en deskundige manier verder helpen bij al je vraagstukken rondom je hypotheek in Dordrecht. Jouw vraagstuk gaat over een belangrijk financieel onderwerp. Daarom maken we er graag de tijd voor. Dat merk je aan ons persoonlijke en deskundige advies. Daarnaast staan we bij Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht voor:

 • Maatwerkoplossingen voor elk financiële vraagstuk
 • Deskundige adviseur (Keurmerk Financiële Dienstverlening)
 • Advies over hypotheken, financiën, verzekeringen en meer
 • Persoonlijk advies met oprechte aandacht voor jou
 • Altijd uitgebreid de tijd voor jouw vraag
 • Samenwerking met makelaar en taxateurs
 • 100% onafhankelijk advies

Een hypotheek in Dordrecht afsluiten, hoe werkt dat?

Spannend, het moment is daar: je gaat je eerste of een volgende hypotheek afsluiten. Misschien heb je al een kijkje genomen op de pagina met actuele rentestanden. Maar de kans is groot dat je zelf niet precies weet waar je wel en niet goed aan doet met al die verschillende opties. Zo is het bij het afsluiten van een hypotheek belangrijk om te kijken naar het volgende:

 • Kies je voor een hypotheek zonder of met NHG?
 • Welke rentevaste periode kies je?
 • Bij welke geldverstrekker sluit je je hypotheek af?
 • Voor welke hypotheekvorm(en) kies je?
 • Wat doe je met je eventuele lopende hypotheek? Neem je die mee of sluit je die over?
 • Hoe kun je wellicht je hypotheekmogelijkheden vergroten, bijvoorbeeld met een Starterslening?
 • Aan welke verzekeringen moet je denken bij je hypotheek?

Begint het je nu te duizelen bij het lezen over al die knopen om door te hakken? Wees gerust: daarom zijn wij er nu juist als hypotheekadviseur in Dordrecht. Wij zijn uitstekend thuis in hypotheken en kennen de mogelijkheden. Vanuit jouw persoonlijke situatie kunnen we je goed adviseren over elk van deze opties. Uiteraard met begrijpelijke uitleg, zodat je precies weet waarom een optie wel of juist niet gunstig is.

Wil jij ook deskundig hypotheekadvies in Dordrecht over het afsluiten van jouw hypotheek? Of je nu gaat voor je eerste woning of verhuist naar een nieuw onderkomen, wij begeleiden je bij het maken van verantwoorde keuzes rondom je hypotheek.

Vraag hypotheekadvies aan

Hoe kan ik besparen op mijn maandlasten?

Heb je er al eens bij stilgestaan dat de lage hypotheekrente misschien goede kansen biedt om te besparen op je maandlasten? Daarvoor hoef je niet meteen naar een andere woning op zoek te gaan en te verhuizen. Je kunt namelijk ook je hypotheek openbreken. Bij het oversluiten van je hypotheek kun je overstappen naar een andere aanbieder, profiteer je van de actuele (lage) hypotheekrente en kun je ook nog eens nieuwe voorwaarden afspreken. Dat kan heel voordelig uitpakken.

We horen vaak dat mensen huiverig zijn om over te sluiten door de boeterente die je huidige hypotheekaanbieder van je vraagt. Daarom zoeken we graag uitgebreid en eerlijk voor je uit hoe gunstig oversluiten is voor jou. Wat bespaar je ermee en wat kost het je? En zijn er wellicht andere opties die ook aantrekkelijk zijn? Onze adviseur Desirée neemt alle tijd om zich in je situatie te verdiepen en alle mogelijke oplossingen – groot en klein – op tafel te leggen, zodat jij zelf goede keuzes kunt maken. 

Energiebesparende mogelijkheden financieren

Er zijn veel mogelijkheden om je steentje bij te dragen aan een beter milieu. Een vleesvrije dag per week of de verwarming een graad lager zetten bijvoorbeeld. Maar je draagt écht een flink steentje bij door te investeren in energiebesparende maatregelen. Toch merken we dat mensen daar soms terughoudend in zijn. Maar vaak is dat echt niet nodig. Waarom wachten als je juist nu kunt profiteren van subsidies en extra financieringsmogelijkheden? En als je al vanaf vandaag kunt beginnen met energie besparen én bijdragen aan het milieu door je woning te verduurzamen?

Wij denken graag mee hoe jij verduurzamingsmaatregelen kunt financieren. Zo kun je voor een verbouwing met energiebesparende maatregelen meer lenen dan gebruikelijk is. Bovendien is dankzij de lage hypotheekrente een investering in verduurzamende maatregelen via een tweede hypotheek nog sneller terugverdiend. Dus ben je toe aan een nieuwe HR-ketel, driedubbelglas, een warmtepomp of zonnepanelen? Schuif bij ons aan. Desirée berekent graag voor je hoe jij het kunt financieren.

Welke hypotheekopties heb je op je oude dag?

Wist je dat we ook specifiek kunnen meekijken naar de opties voor je hypotheek als je al wat ouder bent? Het is een grote misvatting dat je opties dan beperkt zijn en dat je vastzit waar je zit. Misschien is het een goede oplossing om uit je grote woning te verhuizen naar een kleiner onderkomen. Zo heb jij een huis waar je nog lange tijd kunt wonen, ook als je bijvoorbeeld slecht ter been zou worden, en ben je maandelijks minder lasten kwijt.

Ook buiten verhuizen om, is er op je oude dag nog heel veel mogelijk. Wat precies? Dat vertellen we je met plezier in een eerste gesprek.

Maak een eerste afspraak

We nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor in Dordrecht. Daar kunnen we uitgebreid met je ingaan op de materie en je precies vertellen waar jij op moet letten. Alles om ervoor te zorgen dat jij van goed hypotheekadvies in Dordrecht bent voorzien en verder kunt.

Zien we je op ons kantoor voor een eerste kennismaking? Plan je afspraak in via de knop hieronder of mail naar dordrecht@vanbruggen.nl. Bellen naar 078 – 63 99 193 kan ook.

Voor de eerste kennismaking op kantoor betaal je trouwens niets. Een stukje service van ons voor jou.

Plan een kennismaking