Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Deventer Keizerstraat 29
7411 HD Deventer
Opent maandag om 08:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Deventer

Financieel advies in Deventer

Bij veel belangrijke veranderingen in je leven komen ook financiële gevolgen om de hoek kijken. Zo heeft de aankoop van een nieuwe woning impact op je maandlasten. Minder gaan werken heeft invloed op je maandinkomen. En lig je in scheiding? Dan verandert er al helemaal in één klap van alles in je financiële plaatje. Hoe zorg je ervoor dat je in elke situatie je financiën op orde hebt en zeker bent van de juiste keuzes? Simpel: schakel financieel advies in Deventer in. Ons team van adviseurs helpt jou om alles goed te regelen én waar mogelijk geld te besparen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

De zekerheid over voordelige maandlasten

Vaak wordt ongemerkt een groot deel van je maandinkomen opgeslokt door je vaste lasten. De meeste mensen zijn maandelijks een fors bedrag kwijt aan hun hypotheek, verzekeringen en andere terugkerende kosten. Dat terwijl het soms een stuk voordeliger kan. Juist om niet méér dan nodig te betalen, doe je er goed aan om financieel advies in Deventer in te schakelen. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Deventer helpen we je om een hypotheek af te sluiten met lage maandlasten én gunstige voorwaarden. We zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je verzekeringen. Ook als je al een hypotheek of leningen hebt lopen, denken we mee of er wellicht voordeligere opties zijn.

Dat doen we op allerlei belangrijke momenten in je leven:

 • als jij je eerste huis gaat kopen;
 • als je verhuist naar een volgend koophuis;
 • als je kinderen krijgt;
 • als je minder wilt gaan werken;
 • als je eerder wilt stoppen met werken;
 • als je over een tijdje met pensioen gaat;
 • als je kinderen de deur uit gaan;
 • als je je woning laat verbouwen;
 • als je in scheiding ligt;
 • als je partner is overleden.

Dat zijn stuk voor stuk situaties die al veel van je energie en tijd vragen. Daarom helpen wij je in elk van die situaties om alles financieel in goede banen te leiden, zodat je je daar niet ook nog zorgen over hoeft te maken.

Waarom financieel advies in Deventer bij Van Bruggen?

Omdat het bij grote veranderingen prettig is als iemand persoonlijk met je meekijkt. Iemand die verstand van financiën heeft en de vele verschillende opties kent, waardoor je haarfijn uitgelegd krijgt waar je wel en niet goed aan doet. En omdat onze financieel adviseurs ook alles voor je kunnen regelen. Zo hoef je niet zelf steeds achter een hypotheekaanvraag aan te rennen. En komt er een kink in de kabel bij de aanvraag? Dan gaan onze adviseurs er snel achteraan.

Rob, Denise en Barry kijken waar jij behoefte aan hebt en stemmen daar hun advies op af. Dat betekent financieel advies in Deventer waar je echt wat aan hebt, en waarin ook rekening is gehouden met jouw wensen en toekomstplannen.

Verder ben je bij ons zeker van:

 • Advies op maat voor jouw financiële vragen
 • Financieel advies in Deventer én makelaardij
 • Ook ruime kennis van pensioen, verzekeringen, scheiden en meer
 • Volledig onafhankelijk (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Op zoek naar een voordelige én passende optie voor jou
 • Proactief advies als jij kunt besparen op je maandlasten
 • Gratis eerste afspraak

Vind jij het ook fijn om gratis en geheel vrijblijvend te sparren over jouw mogelijkheden? Plan dan je gratis eerste afspraak bij ons op kantoor in Deventer en kom snel meer te weten.

Maak een gratis afspraak

Advies over een passende hypotheek én hulp bij de aankoop van je woning

Ten eerste kun je op ons kantoor in Deventer terecht voor hypotheekadvies. Een hypotheek afsluiten is nogal een grote beslissing, dus is het belangrijk dat je alle opties zorgvuldig afweegt. Welke aanbieder pakt voor jou voordelig uit? Hoe lang kun je de rente het beste vastzetten? En is een deels aflossingsvrije hypotheek aantrekkelijk of kleven er ook nadelen aan?

Wij zijn er voor zowel makelaardij als financieel advies in Deventer. Voor de aankoop en verkoop van je woning werken we nauw samen met Adfinis Makelaars, die in hetzelfde pand zitten als wij. Ook kunnen zij woningen voor je taxeren. Dankzij hun begeleiding ben je sneller op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot je je kansen op de succesvolle aankoop van een woning. Dat is juist met de huidige gekte op de huizenmarkt wel zo prettig. Daarnaast bieden wij je advies over je hypotheek, berekenen we je maximale hypotheek en kunnen we de volledige aanvraag van een passende hypotheek voor je regelen.

Ook advies over je lopende hypotheek

Naast de aankoop van een woning, zijn we er met ons hypotheekadvies ook voor je als je je huidige hypotheek onder de loep wilt nemen. Zo kunnen we je adviseren over:

Advies over passende verzekeringen

Als jij of je partner plotseling overlijdt of arbeidsongeschikt raakt, heeft dat grote gevolgen voor je financiële plaatje. Dan moet de achterblijvende partner het opeens met veel minder inkomen zien te redden. Geen situatie waar je graag aan denkt waarschijnlijk! Juist daarom is het belangrijk om jezelf voor zulke situaties goed in te dekken met passende verzekeringen.

Maar welke verzekeringen zijn voor jou nodig, en welke kun je ook laten zitten? Wij kunnen je er eerlijk en deskundig verzekeringsadvies over geven, waarbij we gaan voor passende verzekeringen, een goede dekking én een gunstige premie.  Ook denken we graag mee of je lopende verzekeringen wellicht voordeliger kunnen. Zo helpen we je om waar mogelijk te besparen én om toch geen grotere financiële risico’s te lopen dan je kunt of wilt dragen.

Wil je jouw verzekeringen laten checken om zeker te zijn dat je goed verzekerd bent en dat je niet te veel premie betaalt of oververzekerd bent?  Plan je gratis afspraak voor een verzekeringscheck.

Gratis verzekeringscheck

Meer budget nodig voor jouw toekomstplannen?

Droom je soms van een grootse verbouwing van je woning? Zou je graag geld opzij zetten voor een wereldreis? Of hoop je geld te reserveren voor je naderende pensioen, bijvoorbeeld om eerder te stoppen met werken? In plaats van voortaan zuinig te leven en elk dubbeltje om te draaien, kun je soms ook bestedingsruimte creëren vanuit je hypotheek. Rust er overwaarde op je huis? Dan biedt dat wellicht kansen om je hypotheekruimte te vergroten, bijvoorbeeld zodat je jouw plannen kunt realiseren.

Je overwaarde opnemen kun je op allerlei manieren doen. Een bekende optie is een tweede hypotheek. Maar je kunt ook denken aan een krediethypotheek of – als je al gepensioneerd bent en een bescheiden inkomen hebt – aan een opeethypotheek. Daardoor kun je je overwaarde vrij gebruiken om jouw plannen mee te realiseren.

Financieel advies in Deventer voor richting je pensioen

Steeds meer Nederlanders schakelen al ver voordat ze de AOW-leeftijd aantikken pensioenadvies in. Gelukkig maar! Aangezien na je pensioenleeftijd je financiële situatie compleet verandert, is het belangrijk om alles al bij voorbaat goed geregeld te hebben. Hoe eerder je erbij bent, hoe meer er vaak nog te regelen valt. Bovendien heb je dan vaak nog betere hypotheekkansen, waardoor er bijvoorbeeld meer ruimte is om je hypotheek te verhogen of je overwaarde op te nemen.

Wil je goed voorbereid richting je pensioen gaan? Schakel ons in voor pensioenadvies en krijg antwoord op deze vragen en meer:

 • Is jouw pensioen voldoende om je vaste lasten van te betalen en je wensen mee te realiseren?
 • Hoe kun je je pensioen zelf aanvullen, bijvoorbeeld vanuit je overwaarde?
 • Zijn er bespaarmogelijkheden voor je vaste lasten, waardoor je meer kunt sparen voor later?
 • Wat moet je zoal regelen voor je hypotheek nu je richting je pensioen gaat?
 • Als je spaargeld over hebt, welke mogelijkheden heb je daar dan mee? Kun je bijvoorbeeld een deel van het bedrag schenken?

Vraag je gratis eerste gesprek aan

Wil jij zeker zijn van de juiste financiële keuzes? Schakel ons in voor financieel advies in Deventer, zodat je ook bij grote veranderingen in je leven de juiste beslissingen neemt.

Kom langs bij ons op kantoor om meer te weten te komen over jouw opties. Klik op de knop hieronder, bel naar 0570 – 642 299 of mail naar deventer@vanbruggen.nl om je gratis eerste afspraak te plannen.

Maak een afspraak