Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Den Haag Reinkenstraat 1
2517 CN Den Haag
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Den Haag

Hypotheekadvies in Den Haag

Ben jij verknocht aan het mooie Den Haag achter de Scheveningse duinen? Heb je hier een woning op het oog? Of ben je nog zoekende en ben je nu toe aan een belangrijke eerste stap: je budget voor een koophuis bepalen? In al die gevallen kunnen wij je adviseren over jouw hypotheek in Den Haag. We kennen de hypotheekmarkt, het woningaanbod in Den Haag en de vele hypotheekopties en voorwaarden die meespelen. Als financieel adviseur én makelaar staan we je graag bij. Ook als je al een hypotheek hebt lopen en die wilt verhogen, oversluiten of aanpassen zijn wij er voor hypotheekadvies in Den Haag.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadviseur in Den Haag

Een woning kopen is wel iets anders dan een nieuwe televisie uitzoeken. Je zit aan een hypotheek wel 30 jaar vast en het gaat om een flinke som geld. Daarnaast raak je al snel verzeild in een oerwoud aan mogelijkheden. Neem je een annuïtaire of lineaire hypotheek? Laat je de rente kort of lang vastzetten? Wat doe je met je huidige hypotheek? En ook: hoe kom je op deze oververhitte woningmarkt nog aan een woning zonder onverantwoord veel te bieden?

Van Bruggen Adviesgroep in Den Haag is er om jou die zorgen uit handen te nemen. Wij bieden makelaardij en hypotheekadvies onder één dak en kennen de vele mogelijkheden voor een hypotheek in Den Haag. Als onafhankelijk hypotheekadviseur vergelijken we tientallen hypotheekproducten op rente en voorwaarden. Zo vinden we een hypotheek die voordelig voor je uitpakt en je ook nog gunstige voorwaarden biedt. Dat is het voordeel van onafhankelijk hypotheekadvies in Den Haag: we zijn niet aan één aanbieder gebonden, maar kunnen vele opties voor je naast elkaar zetten.

We informeren je over je opties, kijken mee naar jouw voorkeuren en zorgen ervoor dat jij een hypotheek afsluit die past. Vanaf de eerste oriëntatiefase tot aan je handtekening onder de hypotheekakte, staan wij naast je als deskundig hypotheekadviseur in Den Haag.

Makelaardij en hypotheekadvies op één plek

Veel woningkopers schakelen bij hun spannende zoektocht naar dé droomwoning twee experts in: een makelaar en een hypotheekadviseur. Wij zorgen ervoor dat je hiervoor niet zelf naar twee geschikte professionals op zoek hoeft te gaan. Op ons kantoor vind je zowel makelaars als hypotheekadviseurs. Samen kunnen zij je begeleiden tijdens het hele proces van het kopen van een eerste huis of volgende huis. Dat is nog eens een fijn gemak: hypotheekadvies in Den Haag en makelaardij onder één dak.

Waarom een makelaar zo handig is? Er gelden veel ongeschreven wetten en regels bij de aan- of verkoop van een woning. Het is vaak lastig om deze zelf te doorgronden. Onze aan- en verkoopmakelaars kennen die regels op hun duimpje en helpen jou bij je zoektocht naar een nieuwe woning of bij het verkopen van je huidige huis. Uiteraard in beide gevallen met als doel een zo aantrekkelijk mogelijke prijs voor jou uit te onderhandelen. Zo kun jij je richten op het woongenot, wij doen het regelwerk.

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Onze bewezen succesvolle combinatie van een makelaar en financieel adviseur onder één dak biedt een aantal voordelen:

 • We kunnen snel en efficiënt schakelen, waardoor je bijvoorbeeld snel een bod kunt uitbrengen.
 • Tijdens je zoektocht naar een nieuwe woning weet je precies hoeveel je budget bedraagt.
 • Je bespaart geld doordat je niet te veel betaalt voor een woning.
 • Er wordt je veel werk uit handen genomen, waardoor jij tijd overhoudt voor andere dingen.
 • Je koopt minder snel een kat in de zak; de makelaar wijst je op eventuele clausules, vochtvlekken of andere problemen die aandacht nodig hebben.
 • Met een makelaar aan je zijde sta je sterker in de onderhandelingen.
 • Je bent direct op de hoogte van nieuw woningaanbod, al voordat woningen op Funda verschijnen.
 • Je hoeft je niet zelf te buigen over ingewikkelde regels en processen; dat doet de makelaar voor je.
Hypotheekadvies inschakelen

Persoonlijk contact, altijd goed bereikbaar

Een hypotheek afsluiten, oversluiten of wijzigen is een grote beslissing. En ook één met flinke consequenties. Daarom snappen we maar al te goed dat je niet over één nacht ijs gaat en er graag in vertrouwen met iemand over praat. Wij werken daarom niet met een groot kantoor waar je de ene keer door de ene adviseur en de volgende keer door een ander wordt geholpen. Nee, je krijgt bij ons jouw persoonlijke adviseur met wie je altijd rechtstreeks contact hebt.

Die adviseur neemt ruim de tijd voor je om al je vragen te beantwoorden. Ook als er tussentijds iets belangrijks is, zijn we goed bereikbaar voor je. Op ons kantoor, via WhatsApp, telefonisch of per e-mail – je kunt op allerlei manieren met ons in contact komen. Zo hoef je niet lang om een antwoord verlegen te zitten en ben je altijd zeker van deskundig advies dat is afgestemd op jouw situatie.

Wat nog meer kenmerkend is voor ons hypotheekadvies in Den Haag? Het volgende:

 • Breed financieel advies over o.a. hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Makelaardij én financieel advies onder één dak
 • Ruime ervaring met de woningmarkt in Den Haag
 • Persoonlijke aandacht en alle tijd voor jou
 • Goed bereikbaar voor tussentijdse vragen
 • 100% onafhankelijk advies
 • Flexibele afspraakmogelijkheden (ook buiten kantoortijden)

Overwaarde: je kunt er meer mee dan je denkt

Je zult het vast niet gemist hebben in het nieuws: de meeste Nederlandse woningen zijn in een paar jaar tijd veel meer waard geworden. Dat geldt misschien ook voor jouw fijne Haagse onderkomen. “Maar wat heb ik daaraan als ik geen verhuisplannen heb?”, vraag je je nu misschien af. Nou, dat zal je verbazen. Door de overwaarde op je huis te verzilveren, kun je mooie dingen met dit bedrag in stenen doen.

Overwaarde zit niet vast in de stenen. Door bijvoorbeeld een tweede hypotheek (eventueel een specifiek hypotheekproduct, zoals een opeethypotheek of een krediethypotheek) af te sluiten, haal je het geld uit de stenen. Zo heb je opeens een mooi bedrag tot je beschikking, dat vast wel ergens goed van pas voor komt:

Overwaarde whitepaper downloaden
 • Gebruik je overwaarde om een tweede woning te kopen als vakantiehuisje.
 • Investeer het geld in een woning voor de verhuur, om zo een mooi rendement te behalen.
 • Schenk het geld aan je kinderen, bijvoorbeeld voor een studie of voor het financieren van hun (eerste) huis.
 • Gebruik de overwaarde om een verbouwing te financieren. Is die nieuwe badkamer eindelijk mogelijk!
 • Vul met de overwaarde je opgebouwde pensioen aan, zodat je ook na je pensioen ruim kunt leven.
 • Of laat het geld op je spaarrekening staan; je kunt het vast nog eens goed gebruiken.

Oversluitgids

Nieuwe hypotheek, minder maandlasten

Naast je hypotheek verhogen op basis van je overwaarde, kun je ook juist kijken hoe je kunt besparen op je lopende hypotheek. Zelfs zonder tussentijds af te lossen, kun je soms je maandlasten omlaag krijgen. Rentemiddeling of je hypotheek oversluiten zijn twee mogelijke manieren om dat voor elkaar te krijgen.

Als je je hypotheek oversluit, sluit je in plaats van je lopende hypotheek een volledig nieuwe hypotheek af. Inclusief gunstige(re) voorwaarden en een lagere rente. De rente ligt immers opvallend laag op dit moment, en oversluiten laat je daarvan profiteren.

 

Bij rentemiddeling blijf je bij je huidige hypotheekaanbieder, maar maak je met die aanbieder nieuwe afspraken over de rente. Je betaalt dan minder boeterente en laat die boete uitsmeren over de looptijd van je lening. Wel bespaar je bij rentemiddeling vaak al met al minder dan met oversluiten.

Wat voor jou een gunstige optie is? En welke opties je in het algemeen hebt om op je maandlasten te besparen? Dat kunnen we je in een eerste gratis oriëntatiegesprek laten weten. Maak een afspraak via de knop hieronder.

Gratis oriëntatiegesprek

Iets anders te weten komen over jouw financiële situatie?

Je hypotheek in Den Haag is slechts één onderdeel van je totale financiële plaatje. Wij kijken graag naar het geheel en kunnen je dus ook financieel advies geven over andere prangende vragen. Bijvoorbeeld:

 • Hoe kan ik mijn huidige woning zo goed mogelijk verkopen?
 • Wat is mijn budget voor een ander huis, rekening houdend met mijn huidige overwaarde?
 • Welke opties heb ik om een zzp-hypotheek af te sluiten?
 • Hoe gaat oversluiten in zijn werk en hoeveel levert het me op?
 • Welke manier van financieren is het meest interessant voor een verbouwing?
 • Hoe kan ik mijn opgebouwde pensioen aanvullen?
 • Waar moet ik nog meer op letten als ik richting mijn pensioen ga?
 • Welke verzekeringen zijn voor mij aan te raden?
 • Kan ik besparen op mijn lopende verzekeringen?
 • Waar moet ik op letten als ik een woning voor de verhuur koop?
 • Hoe kan ik besparen op mijn maandelijkse lasten?
 • Welke opties heb ik om geld te schenken?
 • Hoeveel kan ik aan hypotheek na mijn pensioen krijgen?

Wat wil jij weten over je hypotheek in Den Haag?

Wil je een woning kopen in Den Haag? Je oriënteren op je verhuisopties? Of je huidige hypotheek laten bekijken, zodat je niet te veel betaalt? Schakel ons in al die gevallen in voor persoonlijk en deskundig hypotheekadvies in Den Haag.

Mail of bel ons met je vraag, of maak eventueel direct een afspraak. Zowel op ons gezellige kantoor aan de Reinkenstraat in Den Haag als online staan we je graag te woord in een gratis eerste gesprek.

Je kunt ons bereiken via denhaag@vanbruggen.nl en via 070 -785 56 22. Of klik op de knop hieronder om direct contact op te nemen.

Plan een kennismaking