Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Den Haag Reinkenstraat 1
2517 CN Den Haag
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Den Haag

Van Bruggen Adviesgroep in Den Haag

Welkom in Den Haag, de bruisende stad aan de Noordzee met het strand om de hoek en prachtige historische panden. En dé stad waar je terecht kunt bij financieel adviseurs Léon en Hans van Van Bruggen Adviesgroep in Den Haag. Zij zijn er voor advies over je hypotheek, verzekeringen, pensioen of het (ver)kopen van een huis. Op het kantoor aan de Reinkenstraat 1 helpen onze financieel adviseurs én makelaars jou verder met al jouw vraagstukken. Zo kun je van de (ver)koop van een woning tot aan de financiering terecht op één plek voor deskundig advies.

Maak een afspraak

Persoonlijke aandacht voor jouw vraag

Het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Den Haag is gevestigd op de hoek van de Laan van Meerdervoort, een bekende locatie in Den Haag. De voormalige bloemenwinkel ‘Reinkenflora’ is omgebouwd tot een advieskantoor vanaf waar wij jou advies geven over je financiële mogelijkheden.

Dat doen we bij Van Bruggen Adviesgroep in Den Haag altijd met veel persoonlijke aandacht. We nemen dan ook de tijd voor onze gesprekken met jou, verdiepen ons volledig in je situatie en vergelijken vele mogelijke opties. Alles om jou van passend advies te voorzien.

Op jouw verzoek kunnen we van A tot Z naast je staan. We begeleiden je vanaf de eerste oriëntatie op een nieuwe woning, helpen je bij alle financiële vraagstukken die op je pad komen en kunnen je ook adviseren over onder meer verzekeringen en pensioen. Met onze jarenlange ervaring met financiën en met de Haagse woningmarkt helpen we jou financieel verantwoorde keuzes te maken én je dromen te realiseren.

Financieel adviseur en makelaar onder één dak

Bij ons profiteer je van optimaal gemak met een financieel adviseur en makelaar onder één dak. Ons altijd enthousiaste team biedt een unieke combinatie van advies over je financiën en makelaardij op één plek. Zij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind wordt geregeld. Van het vinden van je nieuwe woning tot het afsluiten van een hypotheek daarvoor. Dat je alles op één plek kunt regelen scheelt jou veel tijd. En het geeft je ook zekerheid dat het proces goed verloopt en dat je de juiste beslissingen neemt. Nog een voordeel: we kunnen snel voor je schakelen, waardoor jij een betere kans hebt dat je droomwoning ook echt van jou wordt.

Ben je je aan het oriënteren op jouw mogelijkheden voor een woning? Wij kunnen precies voor je uitzoeken wat jouw budget is voor een woning. Maak een eerste afspraak.

Plan een oriëntatiegesprek

Inzicht in jouw opties voor een woning

Als trotse Hagenaren snappen we wel dat jij je zinnen hebt gezet op een woning in deze fijne stad. Den Haag mag dan niet dé hoofdstad van Nederland zijn; er is wel ontzettend veel te beleven. Het strand op fietsafstand, de statige panden, het bruisende centrum en natuurlijk de vele historie die in deze stad te vinden is. Daarover fantaserend ben je wellicht benieuwd wat jouw kansen zijn om een (nieuwe) woning in het mooie Den Haag te bemachtigen.

Welke hypotheek en welke maandlasten voor jou passend zijn, hangt natuurlijk helemaal af van jouw persoonlijke situatie. De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep in Den Haag rekenen graag voor je uit wat jouw opties voor een hypotheek zijn en waar je zowel nu als later goed aan doet. We geven je inzicht in je maximale hypotheek voor een eerste woning of volgende woning, geven aan wat je maandlasten daarbij zijn, en adviseren je ook over extra mogelijkheden. En doordat je op ons kantoor ook twee makelaars vindt, kunnen we je ook meteen helpen om een goed bod uit te brengen en de juiste keuzes te maken voor jouw nieuwe woning.

Krijg alvast een eerste indicatie van jouw maximale hypotheek via onze tool. Wil je precies weten wat jij kunt lenen? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor of online via een videogesprek.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep in Den Haag?

Wij hebben ruime financiële kennis en kennen daarnaast de Haagse woningmarkt en de hypotheekbranche van binnen en buiten. Met persoonlijke aandacht staan we zowel op ons gezellige kantoor als online via videogesprekken voor je klaar. Met financieel advies én makelaardij.

We zijn er op allerlei momenten in je leven waarop je financiële expertise nodig hebt. Zo kunnen we je helpen je maandlasten te verlagen, adviseren we je over de aankoop van je droomwoning of denken we mee over het aanvullen van je pensioen. En heb je een losstaande vraag, bijvoorbeeld over een schenking, je overwaarde of een verzekering? Ook dan zit je bij ons helemaal goed.

Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Den Haag staat voor:

 • Breed financieel advies over o.a. hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Makelaardij én financieel advies onder één dak
 • Ruime ervaring met de woningmarkt in Den Haag
 • Persoonlijke aandacht en alle tijd voor jou
 • Goed bereikbaar voor tussentijdse vragen
 • 100% onafhankelijk advies
 • Flexibele afspraakmogelijkheden (ook buiten kantoortijden)

En vind je het prettig om voor goed financieel advies de deur niet uit te hoeven? Dan kunnen we je, naast advies op ons kantoor, ook via videogesprekken adviseren. Met dezelfde persoonlijke aanpak als altijd.

Vrijblijvende eerste afspraak

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Den Haag krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers en opdrachtnemers (zzp ’ers) krijgen geen variabele beloning. Opdrachtnemers van Van Bruggen Adviesgroep Den Haag werken op basis van een urendeclaratie met een vaste vergoeding per uur. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Advies over jouw lopende hypotheek

Er zijn allerlei momenten in je leven waarop je financiële situatie verandert. Als je gaat samenwonen, kom je bijvoorbeeld voor allerlei keuzes te staan. Ga je minder werken omdat er kinderen komen? Dan zien je financiën er ook weer anders uit. En laat je pensioen niet heel lang meer op zich wachten? Dan is ook dat een reden om je financiële plaatje nog eens onder de loep te nemen. En dan met name je hypotheek.

Daarom verzorgen wij niet alleen hypotheekadvies als je een woning koopt, maar ook als je benieuwd bent naar de extra mogelijkheden voor je hypotheek.

Je hypotheek verhogen

Heb je al een hypotheek lopen en ben je benieuwd of je die kunt verhogen? Als er overwaarde op je huis rust (dus als je hypotheek lager is dan de waarde van je woning), kun je wellicht meer hypotheek krijgen. Dat biedt allerlei mogelijkhden om bijvoorbeeld een verbouwing te financieren of je kinderen een mooie schenking te doen.

Oversluitgids

 

Je hypotheek oversluiten

De hypotheek die je een aantal jaar geleden hebt afgesloten, is soms jaren later niet meer even passend en voordelig. Wil je meer zekerheid over je maandlasten? Zou je graag profiteren van lagere rente? Of vind je het fijn om bijvoorbeeld een lopende aflossingsvrije hypotheek om te zetten naar een hypotheek waarop je wel aflost? In al die situaties kunnen wij voor je uitzoeken of je hypotheek oversluiten voor jou gunstig is en hoeveel het je bespaart. Daar geven we je altijd eerlijk en onafhankelijk advies over. Dus is het zo dat voor jou de boeterente hoger uitpakt dan dat het oversluiten je aan besparing oplevert, dan zullen we je dat ook eerlijk zeggen.

 

Tweede hypotheek nemen

De huizenprijzen gaan op dit moment door het dak. Dat is minder goed nieuws voor huizenkopers, maar heeft wel een fijn voordeel voor wie al een koophuis heeft. Dat je woning meer waard is geworden, biedt wellicht kansen om een tweede hypotheek te nemen. Daarmee verzilver je je overwaarde en kun je mooie plannen uitvoeren. Gebruik de overwaarde als extra spaarpot voor je pensioen. Of laat er mooie dromen mee in vervulling gaan, zoals het kopen van een tweede huis (zie jij jezelf al zitten in je strand- of boshuisje?) of een totale verbouwing van je huis. Dat soort dromen komen met wat extra budget opeens heel dichtbij.

Jouw financiële vraag bij ons in goede handen

In Den Haag en omstreken mogen we wekelijks veel verschillende soorten klanten verwelkomen. Zowel jonge stelletjes in hun twintigerjaren die een eerste huis zoeken als vijftigplussers die juist net hun kinderen het huis uit hebben zien gaan. We zijn er dan ook in vele levensfases voor jou.

Met ons allround financieel advies kunnen we je in allerlei situaties bijstaan:

 • als je een eerste huis wilt kopen of gaat samenwonen;
 • als je verhuist naar een volgende woning;
 • als je je huidige woning zo goed mogelijk wilt verkopen;
 • als je je (klein)kinderen een schenking wilt doen;
 • als je je overwaarde wilt verzilveren als financiële buffer;
 • als je wilt investeren in een woning voor de verhuur;
 • als je verzekeringen wilt afsluiten of je lopende verzekeringen onder de loep wilt nemen;
 • als je gaat verbouwen of verduurzamen;
 • als je hét droomhuis hebt gevonden en advies wilt over een goed bod;
 • als je meer financiële ruimte kunt gebruiken en benieuwd bent hoe je die creëert;
 • als je je pensioen goed geregeld wilt hebben.

Wij kunnen zelfs je volledige financiële situatie analyseren en al je mogelijkheden in kaart brengen. Zo weet je precies welke kansen je hebt om meer over te houden onderaan de streep.

Persoonlijk kennismaken?

Je hebt op deze pagina veel over ons kunnen lezen. Nu zijn we ook heel benieuwd naar jou. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Den Haag geloven we vooral in persoonlijk contact. Laat ons dus vooral weten waar jij naar op zoek bent en wat jij van ons zou willen.

Bel of mail ons voor een gratis kennismaking bij ons op kantoor (of online). Dan vertellen we je graag welke mogelijkheden jij hebt.

Plan een gratis eerste gesprek
KvK: 74491784AFM: 12046762Documenten