Den Haag Reinkenstraat 1
2517 CN Den Haag
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Den Haag

Zoek een woning Den Haag

Van Bruggen Adviesgroep Den Haag

Hoewel Den Haag niet de hoofdstad is, is hier wel het parlement en de regering te vinden. Op de derde dinsdag van september rijdt de gouden koets door de stad vanwege Prinsjesdag.

Maar… het is natuurlijk ook dé plek waar Van Bruggen Adviesgroep Den Haag zich heeft gevestigd. Op onze locatie op de hoek van de Laan van Meerdervoort helpen onze financieel adviseurs én makelaars jou graag verder met al jouw vraagstukken. Zo kun je van de (ver)koop van een woning tot aan de financiering terecht bij onze Haagse adviseurs Ton Tettero, Remco van Barneveld en Léon Brouwer.

Van Bruggen Adviesgroep Den Haag

Het kantoor is gevestigd op de hoek van de Laan van Meerdervoort, een bekende locatie in Den Haag. De voormalige bloemenwinkel ‘Reinkenflora’ is omgebouwd tot een Van Bruggen Advieskantoor. Vanaf 2 december 2019 zijn wij hier gevestigd en kijken wij op deze locatie samen naar jouw financiële mogelijkheden.

Financieel adviseur en makelaar onder één dak

Veel gemak: een financieel adviseur en makelaar onder één dak. De altijd enthousiaste Ton, Remco en Léon bieden een unieke combinatie van een financieel adviseur en makelaar onder één dak in Den Haag. Zij zorgen ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld, van de (ver)koop van de woning tot de financiering hiervan. Doordat je alles onder één dak kunt regelen scheelt dat jou veel tijd. En die kun je besteden aan de inrichting van jouw woning!

Lees meer >

Inzicht in jouw pensioen

Inzicht krijgen in jouw pensioen is niet altijd makkelijk. Vooral wanneer je bij meerdere werkgevers hebt gewerkt, is het extra lastig om dit inzicht te vergaren. Wij helpen je hier graag bij en kijken samen naar de mogelijkheden om jouw wensen voor nu en later te verwezenlijken.

Lees meer >

Hypotheek berekenen

Welke hypotheek en welke maandlasten voor jou passend zijn, hangt natuurlijk helemaal af van jouw persoonlijke situatie. De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep bekijken graag hoe je nu én later lekker kunt wonen en leven.

Goed verzekerd

Jouw verzekeringen laten aansluiten bij alle keuzes die je maakt én de situatie waar jij je in bevindt is ontzettend belangrijk. We zijn vaak blij als we alles hebben verzekerd, maar weet dat het heel belangrijk is om juist de verzekeringen met regelmaat na te lopen.

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten
KvK: 74491784AFM: 12046762Documenten