Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
's-Hertogenbosch Van Berckelstraat 84
5211 PH Den Bosch
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van 's-Hertogenbosch

Financieel advies in Den Bosch

Of het nu gaat over je hypotheek, verzekeringen of je pensioen – belangrijk is dat het goed geregeld is. Je wilt zeker weten dat je niets over het hoofd ziet en dat je verstandige keuzes maakt. Daarom komen klanten uit Den Bosch, Rosmalen en omgeving naar ons kantoor voor persoonlijk financieel advies. Al 32 jaar zijn wij actief in financieel advies. En dat specifiek in deze mooie regio. Ook voor jou zijn we graag de financieel adviseur in Den Bosch die je verder helpt.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak direct een afspraak

Financieel adviseur Den Bosch

Als financieel adviseur in Den Bosch helpen wij je bij allerlei financiële vragen. Dat kan bij ons op kantoor, maar ook bij jou thuis en zelfs volledig online. Via een videoverbinding kunnen we je ook op afstand uitstekend helpen.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Den Bosch ben je aan het juiste adres voor onder andere:
• Financieel advies rondom een scheiding
• Verzekeringsadvies
• Pensioenadvies
• Hypotheekadvies voor starters
• Hypotheekadvies voor zzp’ers
• Hypotheek oversluiten
• Opeethypotheken

We hebben al veel klanten uit de omgeving mogen helpen met ons advies. Met veel plezier van onze kant en ook naar volle tevredenheid van de klant (met een gemiddelde klanttevredenheid van meer dan 9.5). Ook jou helpen we graag de juiste financiële keuzes maken.

Waarom kiezen voor ons als financieel adviseur in Den Bosch?

Financieel advies geven doen wij al jarenlang (32 jaar om precies te zijn) en met heel veel plezier. Niet alleen over hypotheken, maar ook voor verzekeringen en scheiden zijn wij dé financieel adviseur in Den Bosch. Ons advies geven we altijd op een persoonlijke en deskundige manier. We schakelen snel tussen bank en klant en zijn goed bereikbaar. Heb je een vraag? Dan kun je van ons altijd snel een reactie verwachten.

De voordelen van ons kantoor op een rij:
✔ Erkende adviseurs met ruim 32 jaar ervaring
✔ Goede klanttevredenheid (zie Advieskeuze.nl)
✔ Persoonlijk en vlot contact
✔ Voor vragen goed bereikbaar
✔ Advies op kantoor, bij jou thuis of volledig online
✔ Lokale samenwerking met makelaars en boekhouders
✔ Doorlopende service voor jouw hypotheek

Plan een afspraak

Onafhankelijk financieel advies Den Bosch

Klanten kiezen specifiek voor ons kantoor omdat wij onafhankelijk financieel advies geven. Dit betekent dat we samenwerken met meer dan slechts één bank of verzekeraar. Daardoor kunnen we voor ons advies veel verschillende hypotheekaanbieders en verzekeraars vergelijken. Dat resulteert in een goed passend aanbod voor jou.

Als je naar ons stapt voor financieel advies in Den Bosch, dan beginnen we altijd met een uitgebreide kennismaking. Daarin verdiepen we ons in jouw persoonlijke en financiële situatie. Jij vertelt waar je naar op zoek bent, wij leggen je uit hoe we jou daarbij kunnen helpen. Op een fijne en persoonlijke manier. Ga je akkoord met onze offerte? Dan gaan we voor je aan de slag en stellen we een advies op waar jij mee verder kunt. Zodra jij het met dat advies eens bent, zetten we alles voor je in gang.

Hypotheekadvies Den Bosch

Een hypotheek afsluiten of oversluiten is een grote financiële beslissing. Heel belangrijk dus dat je de juiste keuzes maakt! Bijvoorbeeld rondom het type hypotheek dat je afsluit, de rentevaste periode, eventuele verzekeringen en de hypotheekaanbieder die je kiest. Als financieel adviseur in Den Bosch kunnen Jaco en Bas je op een persoonlijke manier advies geven over alle keuzes rondom jouw hypotheek. Altijd met onafhankelijk hypotheekadvies. Ook voor het verhogen van je bestaande hypotheek, het afsluiten van een tweede hypotheek of het financieren van een verbouwing trouwens.

Maak een afspraak

Maximale hypotheek berekenen

Wil je alvast weten hoeveel jij kunt lenen voor je toekomstige woning? Bereken jouw maximale hypotheek heel eenvoudig via onze tool. Dan krijg je direct een indicatie van jouw mogelijkheden voor het kopen van een woning.

Maximale hypotheek berekenen

Financieel advies bij een scheiding

Een scheiding is een verdrietige gebeurtenis. Dan wil je je niet ook nog druk hoeven te maken over de financiële afwikkeling van de scheiding. Daarom geven wij je deskundig financieel advies bij een scheiding. Wat doen jullie bijvoorbeeld met de hypotheek? Kan een van jullie in het huis blijven wonen? En hoe regel je dat financieel, ook met de alimentatie? Allemaal vragen waar wij je deskundig advies over geven. Altijd op een prettige en toegankelijke manier. Bij ons op kantoor, bij jou thuis of online via videobellen.

Vraag financieel advies aan

Verzekeringsadvies

Onder andere bij je hypotheek kun je diverse verzekeringen afsluiten. Denk aan een overlijdensrisicoverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Welke van die verzekeringen heb je echt nodig? En waar ben je voordelig uit en met goede bij jou passende voorwaarden? Hier kunnen wij je goed over adviseren. Altijd op een professionele manier, altijd toegespitst op jouw situatie. Is een verzekering voor jou niet nodig? Dan laten we je ook dat natuurlijk altijd eerlijk weten.

Plan een adviesgesprek

Hypotheekadvies rondom je pensioen

Als je bijna met pensioen gaat wil je ook alles rondom je hypotheek goed geregeld hebben. Belangrijk is dat je je hypotheeklasten ook als je met pensioen bent nog kunt dragen. Wat doe je als jij of je partner komt te overlijden? En wat als er overwaarde op je woning zit – kun je die dan verzilveren? Stuk voor stuk vragen waarover wij je adviseren als financieel adviseur in Den Bosch.

Misschien is een opeethypotheek voor jou een goede optie. Opeethypotheken zijn een van onze expertises. We zoeken graag voor je uit of dit type hypotheek ook voor jou een goede optie is. Laten we vrijblijvend kennismaken!

Kennismaking inplannen

Overwaarde whitepaper downloaden

Denken in mogelijkheden

Kenmerkend voor onze werkwijze? Wij denken niet in onmogelijkheden. We kijken liever naar wat er wél kan. Zo zijn er voor zzp-hypotheken en startershypotheken vaak meer mogelijkheden dan je denkt. Zelfs als je pas één jaar ondernemer bent, is er misschien wel een mogelijkheid om toch een hypotheek te krijgen. Hoe dat voor jou zit, zoeken we graag haarfijn voor je uit. Altijd met oog voor jouw situatie en op een fijne en vlotte manier. Bij ons ben je geen nummertje. Wij geloven in fijn persoonlijk contact.

Plan een eerste kennismaking

Voordat je ons inschakelt voor financieel advies in Den Bosch, wil je vast eerst kijken of de klik er is. Daarom maken wij met plezier kennis met je. Je kunt hiervoor bellen naar 073 6400 647. Of maak direct een afspraak (op kantoor, bij jou thuis of online). Dan kijken we me wat wij voor jou kunnen doen.

Maak een afspraak