Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
's-Hertogenbosch Van Berckelstraat 84
5211 PH Den Bosch
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van 's-Hertogenbosch

Van Bruggen Adviesgroep in Den Bosch

Een nieuwe hypotheek afsluiten? Financieel advies over een scheiding? Een expert laten meekijken naar je pensioen? Of antwoord krijgen op een andere financiële vraag? Wie voor een belangrijke financiële beslissing staat, kan vaak wel wat hulp gebruiken van een expert. Daarom staat bij Van Bruggen Adviesgroep in Den Bosch ons team van Bossche hypotheekadviseurs en financieel experts voor je klaar. Dankzij onze 32 jaar ervaring in de regio kunnen we elk van je vragen beantwoorden.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Den Bosch

Ons deskundige team helpt ook jou graag verder. Vanuit ons kantoor aan de Van Berckelstraat helpen we vooral klanten uit Den Bosch, Rosmalen, Engelen, Vlijmen, Den Dungen en Sint Michielsgestel. Altijd op een deskundige en persoonlijke manier. Bij ons kun je terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies en voor onafhankelijk financieel advies over bijvoorbeeld scheiden en pensioen.

Met ons team profiteer jij van:
✔ Erkende adviseurs met ruim 32 jaar ervaring
✔ Goede klanttevredenheid (zie Advieskeuze.nl)
✔ Persoonlijk en vlot contact
✔ Voor vragen goed bereikbaar
✔ Advies op kantoor, bij jou thuis of volledig online
✔ Lokale samenwerking met makelaars en boekhouders
✔ Doorlopende service voor jouw hypotheek

Maak een afspraak

Speciale pilot voor starters: de duurhuurdershypotheek

Speciaal voor alle duurhuurders loopt er een pilot voor een maatwerkhypotheek. Als je voldoet aan de voorwaarden dan kun je een hogere NHG-hypotheek krijgen. En wordt de aankoop van je eerste huis eindelijk mogelijk. De pilot duurhuur is een initiatief van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Benieuwd naar de voorwaarden? Klik dan op onderstaande afbeelding.

Duurhuurdershypotheek Den Bosch

 

Oversluitgids

Advies over jouw hypotheek

Hypotheekadvies is een van de expertises van Van Bruggen Adviesgroep in Den Bosch. Heb je een prachtige nieuwe woning gevonden in Den Bosch, Rosmalen en omgeving? Of ben je benieuwd wat jouw opties zijn om je hypotheek over te sluiten? Dan hoef je het voor advies niet ver van huis te zoeken. Bij ons kantoor in Den Bosch is jouw hypotheekvraag in deskundige handen.

Al veel woningeigenaren uit Den Bosch en omgeving weten hun weg naar ons kantoor te vinden. Met veel plezier helpen we hen om de juiste keuzes te maken rondom hun hypotheek en om alles goed te regelen. Dat jij als klant tevreden bent – dat is waar wij het voor doen. Met een gemiddelde klanttevredenheid van meer dan 9.5, hebben we al veel klanten goed kunnen helpen bij hun hypotheek.

Onafhankelijk financieel advies

Naast hypotheekadvies, bieden wij ook onafhankelijk financieel advies. Er zijn veel situaties denkbaar waarin je de expertise van Van Bruggen Adviesgroep Den Bosch kunt gebruiken. Denk aan financieel advies rondom je scheiding, advies over verzekeringen of advies over hoe je je pensioen goed kunt regelen. Bij ons ben je zeker van onafhankelijk advies. Wij zijn niet gebonden aan één specifieke aanbieder. Daardoor kunnen we verschillende hypotheekaanbieders en verzekeraars met elkaar vergelijken. Je krijgt bij ons dus altijd objectief advies over een gunstige optie voor jou. Dat betekent: goede voorwaarden en lage maandlasten.

Bij ons advies kijken we graag naar de mogelijkheden, niet naar de onmogelijkheden. Wat kan er wél? Wat zijn alternatieven? Op die manier kunnen we je zo goed mogelijk helpen.

Hypotheekadvies aanvragen

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Den Bosch krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Ons allround team heeft uitgebreide kennis over financiële zaken. Specifiek helpen we klanten met deze expertises:
- startershypotheken;
- hypotheek oversluiten;
- second opinion aan het eind van de looptijd;
- second opinion aan het eind van de rentevaste periode;
- hypotheek voor zzp’ers;
- opeethypotheek;
- hypotheken voor nieuwbouw;
- financieel advies over pensioen, verzekeringen, etc.

We helpen je bijvoorbeeld bij de volgende vragen:
✔ Ik wil mijn eerste huis kopen. Wat zijn mijn mogelijkheden?
✔ Kan ik besparen op mijn hypotheek?
✔ Ik wil als zzp’er een hypotheek afsluiten. Wat zijn de mogelijkheden?
✔ Kan ik mijn bestaande hypotheek verhogen?
✔ Mijn hypotheek loopt binnenkort af. Wat nu?
✔ Ik ga scheiden. Wat zijn de gevolgen voor mijn hypotheek?
✔ Hoe kan ik mijn pensioen goed regelen?
✔ Welke verzekeringen heb ik nodig en waar ben ik daarvoor gunstig uit?

Ook voor meer specifieke vragen, zoals een inkomstenverklaring voor zelfstandigen of het invullen van biedingsformulieren, zit je bij ons kantoor goed. Ons team buigt zich er graag over.

Afspraak maken

Maak een afspraak

Waar kunnen we jou bij helpen? We maken graag kennis met je om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Bel voor een eerste kennismaking naar 073 6400 647. Of maak meteen een afspraak (bij ons op kantoor, bij jou thuis of online).

Afspraak maken

Binnen 24 uur een afspraak

Heb je een woning gekocht? Dan wil je het liefst zo snel mogelijk alles geregeld hebben. Wij helpen je hierbij. Bij Van Bruggen Adviesgroep Den Bosch kan je binnen 24 uur een afspraak hebben, ook als dit advies op afstand is. Je krijgt dan financieel advies via de webcam.

Hoe?

  • Geef telefonisch aan dat je een afspraak binnen 24 uur wilt en of je deze digitaal wilt
  • Locatie en tijdstip of verdere toelichting over advies op afstand leggen wij je voor
  • Je vult vooraf het intakeformulier in

Ook voor online advies

Natuurlijk ben je van harte welkom op het gezellige kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Den Bosch. Maar ook online kunnen we je goed van dienst zijn. We kunnen zelfs je hypotheek 100% online rond maken - van begin tot eind.

LevenWonen Magazine

Wil jij meer weten over de annuïteitenhypotheken? Het oversluiten in verband met de lage rente? De gevolgen van een scheiding en pensioenen? Lees dan nu ons magazine wat in samenwerking met LevenWonen is gemaakt!

>

 

 

 KvK: 17109860AFM: 12003244Documenten