Ieder z’n vak: twee specialisten onder één dak!

Ieder z’n vak: twee specialisten onder één dak!

Binnen 24 uur een afspraak

Heeft u een woning gekocht? Dan wilt u het liefst zo snel mogelijk alles geregeld hebben. Wij helpen u hierbij. Bij Van Bruggen Adviesgroep Den Bosch kunt u binnen 24 uur aan tafel zitten.

Hoe?

 • Geef telefonisch aan dat u een afspraak binnen 24 uur wilt
 • Locatie en tijdstip leggen wij u voor
 • U vult vooraf het intakeformulier in

StartZekerPakket

Gaat u op zoek naar uw eerste eigen huis? Dan biedt ons StartZekerPakket u alle benodigde hulp en ondersteuning in één pakket. Voor slechts €19,50 per maand zijn wij uw vraagbaak voor alle zaken rondom de koop van een huis. Zo kunt u zich richten op het vínden van dat droomhuis. Wat houdt dit pakket precies in?

 • Uw persoonlijke vraagbaak
 • De garantie van een vraagbaak die continu voor je klaar staat.
 • Onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies
 • Wij brengen uw mogelijkheden en wensen in kaart!
 • Notarisservice
 • Stel al uw vragen over het samenlevingscontract, testament, huwelijkse voorwaarden en natuurlijk het passeren van de leverings- en hypotheekakte.
 • Analyse schadeverzekeringen
 • Een analyse van de benodigde verzekeringen.
 • Hypotheekrenteaftrek
 • Gedurende het eerste jaar verzorgen wij de maandelijkse teruggave van de hypotheekrenteaftrek!
 • Het verzorgen van een eventuele starterslening
 • Wij zoeken uit of u in aanmerking komt voor deze regeling en regelen alles.
 • 10% korting op het hypotheekadvies en de bemiddeling
 • Is de woning eenmaal gekocht, dan verzorgen wij de volledige hypotheek en afwikkeling. Over ons advies en de bemiddelingskosten ontvangt u maar liefst 10% korting met het StartZekerPakket!

Maak direct een afspraak

Banner

Alles onder één dak

Het lijkt de gewoonste zaak van de wereld: wie een huis wil kopen schakelt een makelaar in. En wie een hypotheek nodig heeft, gaat naar een hypotheekadviseur. Maar de praktijk leert dat veel makelaars ook best een hypotheekadvies willen geven.Terwijl hypotheekspecialisten nogal eens doen alsof ze ook weten wat een huis waard is. Laat u niet misleiden. Een betrouwbare specialist kan maar in één ding echt goed zijn.

Zowel bij Van Bruggen Adviesgroep 's Hertogenbosch als De Huyzerij Makelaardij zeggen we altijd: schoenmaker, blijf bij je leest! Allebei vinden we dat u als klant onder alle omstandigheden het best denkbare advies verdient. Ongeacht of het nu gaat om de aan- of verkoop van uw woning of om de financiering ervan. Wij erkennen dat ieder zijn eigen specialisme heeft, maar waar nodig vullen we elkaar graag aan. In de overtuiging dat dit voor ú uiteindelijk sneller tot een beter resultaat leidt.

Samen op hetzelfde adres

Om het u makkelijk te maken, zijn we allebei gevestigd op hetzelfde adres: Van Berckelstraat 84 in 's Hertogenbosch. Heeft u behoefte aan een objectief hypotheekadvies, dan bent u hier van harte welkom bij Jaco Arends. Als onafhankelijk Van Bruggen-adviseur gaat hij ook voor u graag op zoek naar de beste hypotheek met de laagste maandlasten. En zoekt u een ervaren makelaar die sterk is in stads wonen? Maak dan eens kennis met De Huyzerij Makelaardij. Hier wordt u vakkundig geholpen door een toegewijd specialist die liever uitdagingen zoekt dan ze uit de weg gaat.

Maak snel een afspraak

Overweegt u om uw huis te verkopen? Heeft u een leuke woning gezien maar weet u niet welke stappen u moet zetten? Of denkt u aan de (her)financiering van een woning? Kom snel eens bij ons langs. Juist door onze samenwerking, zijn we vaak in staat om uw wensen nog beter te vertalen in oplossingen. Bel voor een afspraak gratis 0800-1600.

Maak direct een afspraakHet team van's-Hertogenbosch
Jaco Arends
Erkend Hypothecair Planner, hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team van's-Hertogenbosch
Bas van den Berk
Financieel adviseur
Het team van's-Hertogenbosch
Nicolette van Zomeren
Office manager
's-Hertogenbosch
Van Berckelstraat 845211 PH Den Bosch
 • Advies aan huis
 • Advies op kantoor
 • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
Kennismakingsfilm
KvK
: 17109860
AFM
: 12003244
Volg Van Bruggen Adviesgroep DenBosch

Van Bruggen Adviesgroep 's-Hertogenbosch werkt nauw samen met De Huizerij Makelaardij

De Huyzerij. Een Bossche stadsmakelaar met oog (en oor!) voor stadse zaken. Deze makelaar kijkt, ontmoet, beleeft en ziet de stad met eigen ogen. Met alle liefde voor de bijbehorende wijken. Van het centrum, ’t Zand, de Muntel, Zuid/Pettelaar en de Vliert tot de Indische buurt. Hartje stad: hier voelen wij ons thuis.

Wij staan middenin de wijk, spreken de bewoners, ontmoeten de mensen en leven mee met alle stadse streken. Oftewel: als échte buurtgenoten weten wij veel, soms alles. Elk huis vertelt daarbij zijn eigen verhaal. De Huyzerij verzekert u van kennis, kunde en precieze details. Dat geldt voor zowel vraag als aanbod.

Het resultaat? Succesvolle verkopen. Ook in deze lastige tijden. Daarbij spreken wij duidelijke taal over onze tarieven, voorwaarden en visie.

Kijk voor meer informatie op www.dehuyzerij.nl.