Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Cuijk/Boxmeer Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 20:30
Dinsdag
09:00 - 20:30
Woensdag
09:00 - 20:30
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Cuijk/Boxmeer

Hypotheekadvies in Cuijk/Boxmeer

Het is een spannende stap om een woning te kopen en daarvoor een hypotheek af te sluiten. Wil jij zeker weten dat je daarin de juiste keuzes maken? En er zeker van zijn dat je hypotheek ook in de toekomst nog goed bij je past? Dan help ik, Janny, je graag verder met deskundig hypotheekadvies in Cuijk. Ook als je andere hypotheekvragen hebt, ben je bij mij op kantoor van harte welkom. Ik zoek bijvoorbeeld graag voor je uit wat oversluiten je oplevert, welke mogelijkheden je hebt met je overwaarde of hoe je extra budget kunt creëren voor een verbouwing.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Jouw onafhankelijke hypotheekadviseur in Cuijk

Het vinden van een passende hypotheek met scherpe rente voelt misschien als een zoektocht naar een speld in een hooiberg. Er zijn talloze hypotheekaanbieders tussen wie je kunt kiezen. En die hebben ook nog allemaal hun eigen kleine lettertjes en verschillen in rentepercentages. Zie dan maar eens de juiste hypotheek af te sluiten.

Daarom bied ik juist onafhankelijk hypotheekadvies in Cuijk aan. Dit betekent dat ik niet aan één hypotheekaanbieder gebonden ben, maar een uitgebreide vergelijking kan maken tussen vele aanbieders. Op rente en voorwaarden. Daarbij heb ik maar één doel: jou een zo goed mogelijk passende hypotheek adviseren.

Dat laatste merk je ook aan mijn persoonlijke betrokkenheid. In tegenstelling tot veel andere kantoren ben je bij Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk niet de zoveelste klant. Ik begrijp dat het voor jou een spannende stap is om met een “vreemde” naar je hypotheek te kijken. Daarom stel ik je graag op je gemak, neem ik uitgebreid de tijd voor een kennismaking en vind ik het belangrijk om jou duidelijke uitleg te geven over mijn hypotheekadvies. Dankzij écht persoonlijk advies kun jij de juiste keuzes maken en weet je precies waar je aan toe bent.

Hypotheekadvies én aankoopmakelaardij voor jouw nieuwe woning

Je kunt er haast niet omheen: op de woningmarkt is het op dit moment een gekkenhuis. Ook in de regio Cuijk en Boxmeer zijn woningen erg geliefd en ben je niet de enige die zijn zinnen op een nieuw huis heeft gezet.

Maar wij helpen je graag om in de zoektocht naar jouw droomplek een goede kans te maken tussen de andere geïnteresseerden. Wij zijn hypotheekadviseur én aankoopmakelaar. Daarmee kunnen we jou het beste van twee werelden bieden. We begeleiden je bij het vinden van een passende woning en het uitbrengen van een strategisch bod. Maar we staan je ook bij met hypotheekadvies over jouw hypotheek.

Zo kunnen we je al aan het begin van je zoektocht adviseren over jouw maximale hypotheek, zodat we daarna samen kunnen uitkijken naar een voor jou passende woning. Als aankoopmakelaar zijn we vaak al vroeg op de hoogte van nieuw aanbod. Soms zelfs voordat een woning op Funda staat. Dat vergroot jouw kansen om ertussen te komen op de huidige woningmarkt. En is de woning uiteindelijk van jou? Dan helpen we je ook om een passende hypotheek te vinden, die aan te vragen en alles daarvoor rond te maken. Kun jij alvast fantaseren over hoe je je nieuwe woning straks wilt inrichten.

Zo kunnen we je adviseren over de volgende vragen rondom een eerste huis kopen (of het nu is voor je eerste woning of misschien zelfs al je tiende of twintigste huis):

 • Bij welke hypotheekaanbieder ben jij voordelig uit?
 • Hoe werkt een zzp-hypotheek afsluiten?
 • Welke verzekeringen zijn nuttig om bij je hypotheek af te sluiten, en welke niet?
 • Wat is voor jou verstandig qua rentevaste periode?
 • Welke hypotheekvorm pakt voor jou voordelig uit?
 • Hoeveel bedraagt jouw budget voor een woning, inclusief eventuele overwaarde?
 • Welke opties heb je voor een eigen hypotheek na een scheiding?

Je hypotheek oversluiten, hoe werkt dat?

Ook als je niet van plan bent ergens anders te gaan wonen, is hypotheekadvies in Cuijk soms nuttig. Bijvoorbeeld als je hypotheek al een hele tijd loopt en je benieuwd bent of je hypotheeklasten misschien voordeliger kunnen. Je hypotheek oversluiten biedt soms interessante mogelijkheden om te besparen of om betere hypotheekvoorwaarden te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je huidige hypotheekproduct niet meer bij je past of als je rentevaste periode bijna afloopt.

Oversluiten kost ook wat (de boeterente) als je het tijdens de rentevaste periode doet. Maar ik zoek graag uitgebreid voor je uit wat het jou kost en wat het je oplevert. Kun jij er een mooi voordeel mee behalen? Dan regel ik graag de oversluiting voor je en zorgen we er samen voor dat jij een hypotheek krijgt die qua voorwaarden en rente bij je past. En ben je niet voordeliger uit door oversluiten? Dan laat ik dat je ook eerlijk weten, al in een eerste gesprek.

Ben je benieuwd of oversluiten jou een voordeel oplevert? Laten we daar samen in een vrijblijvend eerste gesprek naar kijken. Plan een kennismaking in.

Ontdek jouw bespaaropties

Waar moet je na je 50e op letten voor je hypotheek?

Op kantoor help ik ook veel vijftigplussers met vragen over hun hypotheek of pensioen. Zij bereiden zich graag goed voor op hun oude dag door nu alvast verstandige financiële beslissingen te nemen. En door zich uitgebreid te verdiepen in de mogelijkheden. Of je nu van plan bent eerder te stoppen met werken of de AOW-leeftijd wilt afwachten, het is altijd verstandig om zo rond je vijftigste een financieel adviseur in te schakelen. Ik ben graag de adviseur die jou verder helpt met pensioen- en hypotheekadvies in Cuijk.

Samen kijken we naar je gehele financiële situatie en stellen we een financiële planning op voor later. Daarmee kun jij onbezorgd de toekomst tegemoet gaan.

We kijken bijvoorbeeld naar de volgende vragen:

 • Hoe ziet jouw financiële plaatje er na je pensioen uit?
 • Kun je met je opgebouwde pensioen later rondkomen of heb je hiervoor meer nodig?
 • Hoe kun je je pensioen aanvullen, ook op andere manieren dan sparen en beleggen?
 • Wat kun je zoal doen met de overwaarde op je huis?
 • Hoe kun je de overwaarde verzilveren, zodat je deze kunt gebruiken?
 • Welke mogelijkheden heb je om op latere leeftijd een hypotheek af te sluiten?
 • Levert hypotheek oversluiten jou voordelen op?
 • Kun je een tweede hypotheek afsluiten met je overwaarde, bijvoorbeeld voor een verbouwing?
 • Welke opties heb je om geld te schenken aan je (klein)kinderen?
 • Kun je je hypotheeklasten naar beneden bijstellen, bijvoorbeeld door je hypotheek te wijzigen?
 • Wat kun je regelen voor je aflossingsvrije hypotheek die over een tijdje afloopt?

Waarom kiezen voor mijn hypotheekadvies in Cuijk?

Omdat je bij mijn kantoor geen nummertje bent. Ik geloof in persoonlijke aandacht, fijn contact en heldere uitleg. Dat waarderen mijn klanten. Verder sta ik voor deskundig hypotheekadvies in Cuijk en heb ik ruime ervaring met hypotheken, makelaardij, verzekeringen en financiën. Nog een pluspunt: ik ken deze regio als mijn broekzak, waardoor ik je goed kan adviseren over het kopen van een huis in juist dit fijne stukje van Nederland.

Daarnaast ben je bij mijn hypotheekadvies in Cuijk verzekerd van:

 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Al jarenlang bekend in de regio Boxmeer, Cuijk en Uden
 • Persoonlijke aandacht en goede koffie
 • Duidelijke uitleg en financieel advies op maat
 • Onafhankelijk advies (vergelijking van veel geldverstrekkers)
 • Ook ’s avonds geopend (op maandag, dinsdag en woensdag)

Wil je weten hoe ik jou als hypotheekadviseur in Cuijk verder kan helpen? Neem contact met me op om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Ik vertel je met plezier meer.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Ook voor algemeen financieel advies

Doordat ik niet alleen hypotheekadviseur in Boxmeer ben, maar ook ruime ervaring heb met andere financiële vragen, kan ik je over veel meer zaken adviseren. Ook jou help ik graag met deskundig financieel advies. Je kunt me bijvoorbeeld al je vragen stellen over:

 • de financiële afwikkeling van een scheiding;
 • het doen van een schenking aan je (klein)kinderen;
 • het afsluiten van voordelige schadeverzekeringen;
 • een overlijdensrisicoverzekering afsluiten;
 • je huidige verzekeringen beoordelen en daarop besparen;
 • besparen op je hypotheeklasten en verzekeringen;
 • verduurzaming van je woning financieren;
 • je overwaarde gebruiken voor de aankoop van een volgende of tweede woning.

Vrijblijvende kennismaking plannen

Bij welke vraag kun jij mijn expertise als hypotheekadviseur in Boxmeer misschien gebruiken? Stel je vraag via nijmegen@vanbruggen.nl of via 024 – 3817 191. Of maak direct een vrijblijvende afspraak bij mij op kantoor. Je bent van harte welkom.

Plan een kennismaking