Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Cuijk/Boxmeer Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 20:30
Dinsdag
09:00 - 20:30
Woensdag
09:00 - 20:30
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Cuijk/Boxmeer

Financieel advies in Cuijk/Boxmeer

De eerste stap naar financieel advies in Cuijk is gezet doordat je op deze pagina terecht bent gekomen. Misschien heb je al een heel concrete vraag. Je wilt een nieuwe woning kopen, je scheiding financieel goed afwikkelen of onderzoeken of je hypotheek of verzekeringen goedkoper kunnen. Maar het kan ook zijn dat je meer in het algemeen je financiële situatie onder de loep kunt nemen. Laat je misschien onnodig bespaarkansen liggen? In al die situaties zit je hier precies goed. Met mijn financieel advies in Cuijk help ik jou de juiste financiële keuzes te maken.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel adviseur in Cuijk

Het is niet voor niets zo dat je bij jouw financiële vraagstuk een financieel adviseur in Cuijk wilt inschakelen. Vaak zijn er veel verschillende opties en heeft een enkele financiële keuze grote gevolgen. Een hypotheek sluit je bijvoorbeeld af voor dertig jaar, je verzekeringen hebben impact op de mogelijke financiële risico’s die je loopt, en keuzes die je nu maakt voor je hypotheek spelen misschien ook nog na je pensioen. Belangrijk dus om er een expert bij te betrekken die jou adviseert over de juiste keuzes.

Daarvoor zit je bij mij als onafhankelijk financieel adviseur in Cuijk goed. Met veel plezier help ik mensen uit Cuijk, Boxmeer en omgeving bij het nemen van grote en kleine financiële beslissingen. Dat doe ik door jouw wensen heel helder op tafel te krijgen, al je mogelijkheden in kaart te brengen en je daarna te adviseren over passende keuzes voor jou. Altijd volledig onafhankelijk van welke geldverstrekker dan ook.

Onafhankelijk, deskundig en persoonlijk financieel advies

Wat kenmerkend is voor mijn financieel advies in Cuijk? Ten eerste ben ik onafhankelijk in mijn advies. Dat betekent dat ik niet samenwerk met één specifieke hypotheekaanbieder of verzekeraar. Ik neem een groot aantal geldverstrekkers mee in mijn advies aan jou, waardoor ik heel gericht kan kijken welk type product voor jou voordelig en passend is.

Daarnaast sta ik voor deskundig financieel advies in Cuijk. Ik doe dit werk al heel wat jaren, ben goed bekend in de regio en heb ruime kennis van hypotheken, verzekeringen en pensioen. Daardoor zal ik in mijn advies aan jou geen detail over het hoofd zien. Ik adviseer je van A tot Z en kan je ook in complexere situaties (bijvoorbeeld bij een zzp-hypotheek of een hypotheek zonder vast contract) goed advies geven.

Verder is mijn advies altijd persoonlijk. Jouw situatie is anders dan die van ieder ander. Jouw wensen en behoeften ook. Ik vind het daarom belangrijk om jou individueel advies te geven over je opties en daarin heel goed te luisteren naar waar jij naar op zoek bent. Wat mijn advies ook persoonlijk maakt? Dat je bij mij niet te maken krijgt met tien secretaresses of een lang keuzemenu aan de telefoon. Je bent rechtstreeks met mij in contact en kunt mij al je prangende vragen stellen.

De zeven voordelen van mijn kantoor

Financieel advies in Cuijk geef ik al heel wat jaren. Dat merk jij als klant als je bij Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk binnenloopt. En dat merk je ook als je met mij in gesprek bent. Ik vind het belangrijk om jou van A tot Z goed te helpen. Daarbij maakt het niet uit wat je vraag is. Of het nu gaat over een woning kopen of over je complete pensioen regelen, bij mij profiteer jij als klant altijd van deze zeven voordelen:

 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Al jarenlang bekend in de regio Boxmeer, Cuijk en Uden
 • Persoonlijke aandacht en goede koffie
 • Duidelijke uitleg en financieel advies op maat
 • Onafhankelijk advies (vergelijking van veel geldverstrekkers)
 • Ook ’s avonds geopend (op maandag, dinsdag en woensdag)

Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen? Maak gerust een afspraak? Je bent vijf dagen per week en ook drie doordeweekse avonden van harte welkom op mijn kantoor in Cuijk, vlak bij Boxmeer. De eerste kennismaking is altijd gratis.

Gratis kennismaking plannen

Waarover geef ik financieel advies in Cuijk?

Met mijn kantoor ben ik er voor mensen met financiële vragen in Boxmeer, Cuijk, Uden en omgeving. Van starters tot gepensioneerden. Van ondernemers tot particulieren. En van mensen die een eerste woning kopen tot mensen die juist hopen om de tijd na hun pensioen in de woning van hun dromen door te brengen.

Je kunt bij mij onder meer terecht voor de volgende financiële vragen:

 • Welke mogelijkheden heb jij om een nieuwe woning te kopen?
 • Hoe kun je je (klein)kinderen helpen bij het kopen van een eerste huis?
 • Levert je hypotheek oversluiten jou interessante voordelen op?
 • Als je in scheiding ligt, wat moet je dan regelen voor je hypotheek, pensioen en verzekeringen?
 • Welke mogelijkheden heb je om een verbouwing te financieren?
 • Welke opties heb je voor een zzp-hypotheek?
 • Hoe kun je de overwaarde op je huis uit de stenen halen en gebruiken?
 • Welke (schade)verzekeringen zijn voor jou nuttig om af te sluiten?
 • Is in jouw geval een overlijdensrisicoverzekering aan te raden?
 • Waar sluit je voordelige verzekeringen af? Kunnen je bestaande verzekeringen goedkoper?
 • Wat moet je na je 50e regelen voor een financieel gezonde oude dag?
 • Hoe ziet jouw pensioen er op dit moment uit en hoe kun je je pensioen zelf aanvullen?

Jouw vragen over verbouwen, verhuizen en oversluiten beantwoord

Als hypotheekadviseur en aankoopmakelaar zit je bij ons helemaal goed voor al jouw hypotheekvragen. Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel jij aan hypotheek kunt krijgen voor een nieuwe woning? Of wil je je huidige woning verbouwen en ben je nieuwsgierig of een tweede hypotheek daarvoor extra financiële ruimte biedt? Of heb je al een fijne woning, maar hoop je een grotere of juist kleinere woning te vinden waarin je nog vele jaren gelukkig kunt leven, misschien wel ook na je pensioen? Bij al die vragen staan we jou bij met deskundig hypotheekadvies.

Wil je weten hoe het ervoor staat met jouw bestaande hypotheek? Of wat jouw mogelijkheden zijn voor een nieuwe hypotheek? Laat het me weten. De eerste kennismaking kost je niets en is geheel vrijblijvend.

Gratis kennismaking aanvragen

Verzekerd van goede verzekeringen?

Zonder dat we er dagelijks bij stil staan, loop je best wel grote financiële risico’s als eigenaar van een woning. Want wat nu als je plots arbeidsongeschikt raakt en daardoor terugvalt in inkomen? Of als je partner komt te overlijden, terwijl jullie altijd samen de hypotheeklasten betalen? Het zijn geen gebeurtenissen waar je graag aan denkt. Wel is het slim om er een keer met een financieel adviseur naar te kijken. Als verzekeringsadviseur denk ik graag mee welke risico’s jij loopt en hoe je die goed kunt afdekken.

Doordat ik onafhankelijk financieel adviseur in Cuijk ben, hoef je niet bang te zijn dat ik je graag een verzekering slijt. Mijn doel is enkel en alleen om jou zo goed mogelijk te adviseren, los van welke verzekeraar of geldverstrekker dan ook. Ik vertel je dan ook eerlijk welke verzekeringen voor jou zinvol zijn, hoeveel die kosten en waar je ze voordelig afsluit. Met mijn verzekeringsadvies kun je soms zelfs besparen op je huidige verzekeringen. Als je al verzekeringen hebt lopen, denk ik graag mee of die misschien voordeliger kunnen.

Hoe bereid jij je voor op een financieel gezonde oude dag?

Je bent op dit moment nog in de bloei van je leven en hebt nog heel wat werkzame jaren te gaan. Heb je dan echt al financieel advies over je pensioen nodig? Ja, toch wel. Juist dán. Ik weet vanuit mijn ruime ervaring met andere klanten dat het juist verstandig is om al ver voor je pensioen je financiële situatie te laten doorlichten. Dan heb je nog alle kansen om je pensioen aan te vullen, te sparen voor je wensen voor later of om andere maatregelen te treffen.

Vaak denken mensen dat sparen en beleggen de enige opties zijn om je pensioen aan te vullen, maar dat is absoluut niet waar. Als je bijvoorbeeld al lange tijd in je huidige woning woont, kun je misschien de overwaarde op je woning verzilveren om daarmee je pensioen aan te vullen. Een opeethypotheek kan daarvoor bijvoorbeeld een interessant product zijn. Of wellicht kun je besparen op je verzekeringen nu je richting je pensioen gaat en niet meer alles hoeft af te dekken. Of misschien levert je hypotheek oversluiten jou structureel een voordeel van een paar honderd euro per maand op.

Kortom: volop mogelijkheden. Welke opties voor jou passend en interessant zijn? Laten we daar samen naar kijken in een eerste kennismakingsgesprek. Je bent meer dan welkom bij mij op kantoor.

Financieel adviseur in Cuijk inschakelen? Maak vrijblijvend kennis!

Voordat we samen aan de slag gaan, vind je het vast fijn om eerst samen kennis te maken. Dat begrijp ik helemaal. Laten we een kennismaking plannen, waarin we samen aftasten wat jij zoekt en wat ik daarin voor je kan betekenen.

Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende kennismaking bij mij op kantoor te plannen. Heb je liever eerst telefonisch of via e-mail contact? Geen enkel probleem. Mailen naar nijmegen@vanbruggen.nl of bellen naar 024 – 3817 191 kan ook. Ik spreek je graag.

Vrijblijvende kennismaking plannen