Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Coevorden Brugstraat 156
7891AV Klazienaveen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Coevorden

Van Bruggen Adviesgroep in Coevorden

Heb je behoefte aan een deskundige financieel adviseur die jou onafhankelijk kan adviseren over je financiële opties? Bij Van Bruggen Adviesgroep Coevorden staan onze adviseur altijd voor je klaar. Onze ervaren adviseurs kunnen we je uitstekend zicht geven in je mogelijkheden en je laten weten waar jij goed aan doet. Daarmee ben je bij ons op het juiste adres voor onder andere een voordelige hypotheek op maat, passende verzekeringen, een goed geregeld pensioen of advies over jouw financiële opties. Wees welkom voor persoonlijk advies!

Maak een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Coevorden in een notendop

Van Bruggen Adviesgroep Coevorden is al sinds 2004 een begrip in de regio. Met ons team adviseren we voornamelijk mensen uit de regio Zuidoost-Drenthe en de gemeente Hardenberg. Onze missie is dat jij verantwoorde en passende financiële keuzes maakt, die aansluiten op jouw persoonlijke financiële situatie. Onze adviseurs hebben de nodige ervaring in de financiële dienstverlening en kunnen je met raad en daad daarbij op weg helpen.

Zo kunnen we vanuit ons kantoor adviseren over en bemiddelen bij hypotheken, leven- en schadeverzekeringen, spaarrekeningen en pensioenen. We beschikken over alle benodigde vergunningen en de juiste expertise om jou een stap verder te helpen. Aangezien we volledig onafhankelijk zijn, kunnen we bovendien verder kijken dan die ene hypotheekaanbieder of die ene verzekeraar. We overzien het totale aanbod en gaan met jou op zoek naar een hypotheek, verzekering of ander product dat specifiek bij jou past.

Plan een gratis kennismaking

Voordat we je uitgebreid financieel advies geven, ben je van harte welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Coevorden (gevestigd in Klazienaveen, vlak bij Coevorden) voor een gratis oriënterend gesprek. Daarin kijken we graag met je mee wat er voor jou financieel mogelijk is en hoe we jou daarbij kunnen helpen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, dus je zit nog nergens aan vast.

In zo’n eerste gesprek kunnen we ook al precies voor je uitrekenen hoeveel jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen. Zo kun je met meer kennis aan je huizenjacht beginnen.

Gratis eerste afspraak

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers en opdrachtnemers (zzp ’ers) bij Van Bruggen Adviesgroep Klazienaveen/Coevorden werken op basis van een vast, marktconform uurtarief. De medewerkers en opdrachtnemers (zzp’ers) krijgen geen variabele beloning.

Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Maak direct een afspraak

Waarover geven we je financieel advies?

“Waarover niet?”, kun je beter vragen. In de ruime tijd dat onze adviseurs in het financieel advies werken, hebben zij ruime ervaring opgedaan met allerlei soorten financiële producten. Zo kunnen ze je goed adviseren over een nieuw af te sluiten hypotheek voor je starterswoning. Maar ook over complexere vragen, zoals je financiële opties na een scheiding of het aanvullen van je pensioen, kan hij je persoonlijk en deskundig advies geven.

Zo zijn ze ook goed thuis in elk van deze onderwerpen:

Advies over een hypotheek voor jouw nieuwe woning

Het is niet niks om een huis te kopen. Naast dat het een enorme uitgave is, kom je ook voor een grote financiële verplichting te staan: de hypotheek. Gelukkig hoef je niet in je eentje de keuze te maken uit de tientallen hypotheekaanbieders die er zijn. Wij helpen je met ons deskundige hypotheekadvies om knopen door te hakken en tot een hypotheek te komen die verantwoord, aantrekkelijk en passend bij jou is. Ook als je een seniorenhypotheek of zzp-hypotheek wilt afsluiten, weten we er raad mee en helpen we je daar met maatwerk bij.

Ons hypotheekadvies is altijd onafhankelijk, wat betekent dat we met een brede blik kijken naar de vele hypotheekaanbieders die er zijn. Wij werken niet specifiek met één of twee aanbieders samen, waardoor we een groot aantal mogelijkheden objectief kunnen vergelijken om tot ons advies aan jou te komen.

Naast dat we je helpen om een hypotheek te vinden met lage maandlasten, adviseren we je ook over alle andere vragen waarover je een besluit moet nemen voor je hypotheek. Denk aan:

 • Doe je er wel of niet verstandig aan om de maximale hypotheek te nemen die je kunt krijgen?
 • Welke hypotheekvorm past bij jou: annuïtair, lineair of (deels) aflossingsvrij?
 • Als je al een hypotheek hebt lopen, neem je die dan mee of sluit je een nieuwe hypotheek af?
 • Hoe kun je optimaal profiteren van de hypotheekrenteaftrek?
 • Hoe lang kun je je rente het beste laten vastzetten: kort of juist een langere periode?
 • Kom je in aanmerking voor een hypotheek met NHG en, zo ja, wat zijn de voordelen daarvan?
 • Wat zijn voor jou eventueel handige verzekeringen om naast je hypotheek af te sluiten?
 • Waar moet je qua hypotheek rekening mee houden met het oog op de toekomst (bijvoorbeeld als je verwacht met pensioen te gaan)?
 • Welke opties heb je om eventuele verbouwplannen mee te financieren in je hypotheek?

Waar wil jij meer over weten? Neem contact met ons op, zodat we er in een eerste gesprek samen naar kunnen kijken.

Neem contact op

Laat geen bespaarkansen liggen

Als er iets in je situatie is veranderd of gaat veranderen, dan is het wellicht prettig als je je maandlasten zoveel mogelijk binnen de perken houdt en waar mogelijk juist extra budget beschikbaar krijgt.

Wij kunnen je wijzen op jouw mogelijke bespaarkansen qua vaste lasten. Denk daarbij aan:

 • een grote besparing op je hypotheek door deze over te sluiten;
 • een besparing op je hypotheekrente door je risico-opslag te laten verlagen;
 • een besparing op je hypotheek door te kiezen voor rentemiddeling;
 • een besparing op je verzekeringspremie door te kijken welke verzekeringen je kunt stopzetten, aanpassen of oversluiten;
 • een besparing op je maandlasten door te verhuizen naar een voordeligere woning;
 • een besparing op je energiekosten door je woning te verduurzamen (dit kun je mogelijk vanuit je hypotheek financieren).

Daarnaast is het goed mogelijk dat je je financiële ruimte kunt verruimen. Ook dat kan helpen als je het wat minder ruim hebt of grote plannen op de planning hebt staan, zoals een verbouwing of een schenking aan je kinderen. Wanneer er overwaarde op je huis rust, kun je die mogelijk verzilveren in de vorm van een tweede hypotheek, een krediethypotheek, een opeethypotheek of binnen je bestaande hypotheek. Wij vertellen je hier graag in een vrijblijvend eerste gesprek meer over.

Wat moet je nog regelen voor jouw pensioen?

Een specifiek vraagstuk waarbij we veel vijftigplussers helpen, is het pensioen. Vanaf je vijftigste komt die belangrijke mijlpaal in je leven langzaam maar zeker dichterbij, inclusief alle gevolgen van dien voor je financiële situatie. Voorkom dat jij met een pensioengat te maken krijgt en zorg op tijd voor een aanvulling op je pensioen. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden, zoals het opnemen van je overwaarde, besparen op je vaste lasten of wellicht verhuizen naar een andere woning.

Met ons pensioenadvies kunnen we je precies laten weten wat jij nodig hebt om na je pensioen lekker te leven. Kom gerust eens langs om vrijblijvend een blik op jouw pensioen te werpen.

Bespreek gratis jouw pensioen

Waarom kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep Coevorden?

Omdat je bij ons zeker bent van onafhankelijk financieel advies, waarbij jouw belangen op #1 staan. En ook omdat je profiteert van ruim 25 jaar ervaring in de financiële branche, waardoor je kunt vertrouwen op een expert die weet waar hij het over heeft.

Nog eens de voordelen van Van Bruggen Adviesgroep Coevorden op een rij:

 • Onafhankelijk financieel advies over al je financiële vragen
 • Ruim 25 jaar ervaring met hypotheken, verzekeringen en financiën
 • Hoge kwaliteit en volledig objectief
 • De volledige aanvraag voor jou geregeld
 • Specialistische kennis van levens- en schadeverzekeringen
 • Hulp om waar mogelijk geld te besparen
 • Gratis eerste kennismakingsafspraak

Gratis kennismaking op ons kantoor

Sta jij voor een belangrijke mijlpaal in je leven en kun je daar financieel advies goed bij gebruiken? Of wil je zicht krijgen op je financiële mogelijkheden bij bijvoorbeeld het kopen van een huis, het opbouwen van pensioen of na een scheiding? Wij helpen je graag verder!

Kom langs voor een kosteloos eerste gesprek op ons kantoor. Maak hiervoor een afspraak via coevorden@vanbruggen.nl, via 0524 – 560 066 of via de knop hieronder. Dan helpen we je binnenkort verder.

Plan een kennismaking
KvK: 74250485AFM: 12047064Documenten