Een hypotheek die bij u past

Een hypotheek die bij u past

Van Bruggen Adviesgroep Coevorden is al sinds 2004 werkzaam in uw regio. Het werkgebied omvat grotendeels de regio zuid-oost Drenthe en de gemeente Hardenberg. Onze missie is dat u een veilige hypotheek afsluit passend bij uw persoonlijke financiële situatie en rekening houdend met de wettelijke eisen die gesteld worden aan uw hypotheek. Onze adviseur, André van Eck heeft inmiddels 26 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en kunt u met raad en daad bijstaan bij uw vragen.

Wij kunnen u adviseren en voor u bemiddelen in hypotheken, levens- en schadeverzekeringen, spaarrekeningen en pensioenen. Ons kantoor beschikt over alle benodigde vergunningen en vakbekwaamheid.

U kunt bij ons vooraf aan de advisering en bemiddeling een gratis oriënterend gesprek aanvragen. Als wij met u tot overeenstemming komen werken wij voor u op basis van een vastgestelde beloning. Als u dat wenst kunnen wij ook voor u op basis van een uurtarief werken. Indien wij bij uw hypotheek adviseren en bemiddelen bent u geen BTW verschuldigd.

Bel 0800 1600 of maak een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep in bezit van Wft Certificering

Van Bruggen Adviesgroep hecht grote waarde aan de kwaliteit van het financiële advies. Daarom vragen we niet alleen u om uw mening te geven, ook vragen we een externe, door de wetgever gecertificeerde instelling, om jaarlijks onze werkprocessen en steekproefsgewijs onze werkzaamheden te controleren. Deze controle heeft ertoe geleid dat Van Bruggen Adviesgroep Coevorden de Wft Certificering heeft mogen ontvangen. Hiermee voldoet ons kantoor te Coevorden aan alle eisen die voortkomen uit de Wet op het financieel toezicht (Wft). Dit is uw garantie voor objectief en deskundig advies dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.


Het team vanCoevorden
André van Eck
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanCoevorden
Christina Tromp
Commercieel medewerker
Banner-oversluiten
Coevorden
Brugstraat 1567891AV Klazienaveen
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >