Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Coevorden Brugstraat 156
7891AV Klazienaveen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Coevorden

Van Bruggen Adviesgroep in Coevorden

Van Bruggen Adviesgroep Coevorden is al sinds 2004 werkzaam in uw regio. Het werkgebied omvat grotendeels de regio zuid-oost Drenthe en de gemeente Hardenberg. Onze missie is dat u een veilige hypotheek afsluit passend bij uw persoonlijke financiële situatie en rekening houdend met de wettelijke eisen die gesteld worden aan uw hypotheek. Onze adviseur, André van Eck heeft inmiddels 26 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en kunt u met raad en daad bijstaan bij uw vragen.

Wij kunnen u adviseren en voor u bemiddelen in hypotheken, levens- en schadeverzekeringen, spaarrekeningen en pensioenen. Ons kantoor beschikt over alle benodigde vergunningen en vakbekwaamheid.

U kunt bij ons vooraf aan de advisering en bemiddeling een gratis oriënterend gesprek aanvragen. Als wij met u tot overeenstemming komen werken wij voor u op basis van een vastgestelde beloning. Als u dat wenst kunnen wij ook voor u op basis van een uurtarief werken. Indien wij bij uw hypotheek adviseren en bemiddelen bent u geen BTW verschuldigd.

Maak direct een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep in bezit van Wft Certificering

Van Bruggen Adviesgroep hecht grote waarde aan de kwaliteit van het financiële advies. Daarom vragen we niet alleen u om uw mening te geven, ook vragen we een externe, door de wetgever gecertificeerde instelling, om jaarlijks onze werkprocessen en steekproefsgewijs onze werkzaamheden te controleren. Deze controle heeft ertoe geleid dat Van Bruggen Adviesgroep Coevorden de Wft Certificering heeft mogen ontvangen. Hiermee voldoet ons kantoor te Coevorden aan alle eisen die voortkomen uit de Wet op het financieel toezicht (Wft). Dit is uw garantie voor objectief en deskundig advies dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers en opdrachtnemers (zzp ’ers) bij Van Bruggen Adviesgroep Klazienaveen/Coevorden werken op basis van een vast, marktconform uurtarief. De medewerkers en opdrachtnemers (zzp’ers) krijgen geen variabele beloning.

Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Maak direct een afspraak

KvK: 04073435AFM: 12007992Documenten