Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Capelle aan den Ijssel Puccinistraat 168
2901 GL Capelle aan den Ijssel
Opent vrijdag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Capelle aan den Ijssel

Financieel advies in Capelle aan den Ijssel

Wil je advies over je hypotheek? Op tijd alles voor je pensioen geregeld hebben? Of ben je benieuwd hoe je maandelijkse lasten voor je verzekeringen of consumptief krediet omlaag kunnen? Wij zijn er voor financieel advies in Capelle aan den IJssel. Verwacht betrokken advies op maat van een team van specialisten. Voor elke vraag hebben we de juiste deskundige in huis. En voor elke vraag gaan wij op zoek naar een goede oplossing voor jou. 

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Financieel adviseur Capelle aan den IJssel

De adviseurs Van Bruggen Adviesgroep in Capelle aan den IJssel hebben veel ervaring in financieel advies in Capelle aan den IJssel. Met andere woorden: advies geven over hypotheken, verzekeringen en andere financiële vragen doen we al langer dan vandaag. Wij kijken naar jouw complete financiële situatie. We zijn dus zeker niet alleen een hypotheekadviseur, maar kunnen juist je totale situatie analyseren en je op basis daarvan goed advies geven.

Met ons advies helpen wij vele klanten uit onder andere Capelle aan den IJssel, Schoonhoven, Moordrecht en Krimpen aan den IJssel. Ons advies is, naast deskundig en persoonlijk, ook 100% onafhankelijk. Daarin verschillen wij van een adviseur van de bank. We werken samen met vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Dat betekent dat we vele mogelijkheden voor je kunnen vergelijken en specifiek kunnen uitzoeken welke verzekering of hypotheek goed bij jou past. Daarbij letten we zowel op een scherpe rente als op aantrekkelijke voorwaarden.

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening, waarover wij beschikken, laat ook zien dat wij kwalitatief advies leveren over de producten van meerdere aanbieders.

Persoonlijk en betrokken advies – ook buiten kantoortijden

Zowel op ons fijne kantoor als online (via de video) zijn wij voor onze klanten beschikbaar voor persoonlijk en betrokken advies. Niet alleen van 9 tot 5 trouwens. Je kunt ook ’s avonds bij ons terecht als je liever geen vrij neemt van je werk. Zelfs op zaterdag zijn we geopend.

Daarnaast profiteer je bij ons als financieel adviseur in Capelle aan den IJssel van deze voordelen:

 • Financieel advies, hypotheekadvies en pensioenadvies
 • Ruime financiële kennis en ervaring
 • Betrokken advies op maat
 • Samenwerking met makelaars
 • Groot netwerk van specialisten
 • Vergelijking van vrijwel alle geldverstrekkers
 • Flexibele openingstijden (6 dagen en 4 avonden geopend)
Maak een afspraak

Waarover geven we financieel advies in Capelle aan den IJssel?

Wij zijn elke dag de financiële huisarts voor consumenten en ondernemers. We kunnen een compleet financieel plan voor je opstellen, zodat jij meer inzicht hebt en rust ervaart. We kunnen je helpen aan een passende verzekering, een scherp geprijsde hypotheek of een flinke besparing op je maandlasten. Kortom: ook op jouw vraag hebben we vast een antwoord.

Oversluitgids

Je kunt onder andere voor advies over:

 • een nieuwe hypotheek afsluiten;
 • je bestaande hypotheek oversluiten;
 • financieel inzicht en overzicht bij een scheiding;
 • besparen op je verzekeringen;
 • verzekeringen afsluiten;
 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • overwaarde verzilveren (bijvoorbeeld als aanvulling op je pensioen);
 • een verbouwing financieren;
 • je woning verduurzamen (en het bekostigen daarvan);
 • een financiële plan voor je pensioen;
 • een familiebank opzetten;
 • een tweede woning kopen.

Wat wil jij weten over je hypotheek?

Voor ons als financieel adviseur in Capelle aan den IJssel is het vervullen van woonwensen teamwork. Want bij het kopen of verkopen van een huis komt heel wat kijken en begeleiding door de juiste experts heeft dan vele voordelen. En dus vind je bij ons, naast ervaren financieel adviseurs, ook de VBO-erkende makelaars van Vivienda Makelaardij. Door onze krachten te bundelen, kun je bij een samenwerking met ons profiteren van financieel voordeel én meer gemak.

Denk trouwens niet dat we er alleen zijn voor advies rondom het kopen van een (eerste) huis. We zijn er ook heel vaak voor klanten die hun bestaande hypotheek willen aanpassen. Als je hypotheek al enige tijd loopt, is het vaak verstandig om er een frisse blik op te werpen. Kunnen je maandlasten omlaag als je voor een andere hypotheek kiest? Past je hypotheek na je pensioen nog steeds bij je? Hoe zit het met de aflossing op je aflosvrije hypotheek waarvan de einddatum inmiddels in zicht is? En kun je van je overwaarde extra hypotheek krijgen? Dat alles en meer zoeken wij graag voor je uit.

Hypotheekadvies aanvragen

Verzekeringsadviseur Capelle aan den IJssel

Verzekeringen vergelijken is voor veel mensen geen hobby. Met het oerwoud aan vele mogelijke verzekeringen is het niet eenvoudig om een keuze te maken. De kleine lettertjes kunnen zomaar grote gevolgen hebben. En hoe weet je nu zeker dat een voordelige verzekering ook een goede dekking biedt? Wij vergelijken als verzekeringsadviseur in Capelle aan den IJssel de vele verschillende verzekeringen voor je en kunnen uit het aanbod dus een verzekering kiezen die bij jou past, die de juiste risico’s afdekt én die voordelig is.

Als je al verzekeringen hebt lopen, zoeken we graag voor je uit of daarop te besparen valt. Soms zijn besparingen van wel een paar honderd euro per maand te realiseren door enkel je verzekeringen om te zetten. Dit geldt voor schade- en levensverzekeringen. Over alle twee adviseren wij je met plezier als deskundig verzekeringsadviseur in Capelle aan den IJssel.

Heb jij al een financieel plan voor na je pensioen?

Juist om na je allerlaatste werkdag met de benen onderuit te kunnen genieten van je oude dag, is het belangrijk dat je nu alvast je financiële zaken goed regelt. Je moet je bedenken dat met pensioen gaan grote gevolgen heeft voor je financiële situatie. Je krijgt niet meer maandelijks geld van je werk op je rekening gestort, maar moet het doen met AOW en het opgebouwde pensioen. Vaak valt dat pensioeninkomen lager uit dan wat je nu elke maand op je rekening ontvangt. Maar geen nood: met een goed financieel plan kun je dat bedrag aanvullen, zodat je ook later ruim kunt leven.

Wij gaan graag met je om tafel zitten om een financiële planning te maken. Bij ons pensioenadvies duiken we in jouw wensen voor later, geven we je inzicht in je huidige pensioenopbouw en zoeken we uit welke gevolgen dat heeft voor je financiële situatie straks. Ook kijken we naar de mogelijkheden die je hebt om zelf extra pensioen te sparen. Dat zijn er vaak meer dan je denkt. Van het opbouwen van spaarvermogen en beleggen tot het verzilveren van je overwaarde of het oversluiten van je hypotheek.

Schakel pensioenadvies in

Scheiden Capelle aan den IJssel

Nog een situatie waarin er financieel gezien in één klap veel verandert, is een scheiding. Als jij en je ex-partner uit elkaar gaan, moeten jullie duidelijke afspraken maken en die in een convenant vastleggen. Zo moeten jullie beslissingen nemen over de hypotheek. Blijft een van jullie in het huis wonen? Wie betaalt de hypotheeklasten? En wat doen jullie met de overwaarde of restschuld? Daarnaast moeten er zaken geregeld worden rond de verdeling van jullie pensioen. En dan zullen jullie ook nog gezamenlijke verzekeringen moeten omzetten naar individuele verzekeringen.

Kortom: een heleboel vragen. We begrijpen dat je je in zo’n emotionele periode liever niet ook nog alle financiële zaken tot op de bodem wilt uitzoeken. Althans, niet in je eentje. Daarom zijn wij er voor financieel advies bij scheiden in Capelle aan den IJssel. We geven je inzicht in jouw financiële situatie en in je mogelijkheden voor bijvoorbeeld je hypotheek. Ook helpen we je om alles financieel goed te regelen, zodat jij met een gerust hart naar je toekomst zonder je ex-partner kunt toewerken.

Maak een (online) afspraak

Waar kun jij financieel advies in Capelle aan den IJssel bij gebruiken? Stel ons je vraag via e-mail (capelle@vanbruggen.nl) of telefoon (085 2399 260) of maak direct een afspraak. We maken met alle plezier kennis met je – online of bij ons op kantoor.

Dat eerste gesprek is volledig vrijblijvend en kosteloos. Nog meer reden dus om snel een afspraak te maken. Zien we je snel?

Maak een afspraak