Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Capelle aan den Ijssel Puccinistraat 168
2901 GL Capelle aan den Ijssel
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Capelle aan den Ijssel

Van Bruggen Adviesgroep in Capelle a/d IJssel

Wij zijn er graag voor jou als je meer wilt weten over de financiële gevolgen van bijvoorbeeld het kopen van een huis, werkloosheid, ondernemen of pensioen. Met andere woorden: bij de grote gebeurtenissen in je leven staan we voor je klaar met financiële raad en daad. Vanuit het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Capelle aan den IJssel helpen we klanten in de brede regio met ons onafhankelijk financieel advies. Bijvoorbeeld op het gebied van hypotheken, verzekeringen, maandelijkse vaste lasten, consumptief kredieten en vermogen.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Capelle aan den IJssel

Waarom je kiest voor Van Bruggen Adviesgroep in Capelle aan den IJssel? Omdat…

 • …wij, in tegenstelling tot je bank, vrijwel alle geldverstrekkers in de markt vergelijken.
 • …we ook alle bekende verzekeringsmaatschappijen vergelijken op premie en voorwaarden.
 • …jouw persoonlijke situatie bij ons centraal staat en we betrokken advies op maat leveren.
 • …wij er niet alleen zijn voor hypotheekadvies, maar ook voor breed financieel advies.
 • …we voor elke vraag de juiste specialist in huis hebben.

Ons team bestaat uit vijf medewerkers met veel ervaring. Jan Mahn, allrounder, is jouw financiële waakhond en is al ruim 30 jaar werkzaam als financieel adviseur. Bob Kerklaan is een doorzetter die altijd op zoek is naar de beste oplossing en is al ruim 10 jaar werkzaam als hypotheekadviseur. Vincent Zwaneveld is onze man voor echt complexe vraagstukken en Patrick Hendriks helpt onze klanten met het verduurzamen van de woning.

Daarnaast is er Linda de Knecht, altijd gezegend met een goed humeur. Zij zorgt voor alle contacten met de geldverstrekkers en verzekeraars, heeft nog nooit een deadline gemist en werkt sinds 2012 bij Van Bruggen Adviesgroep in Capelle aan den IJssel om alles in goede banen te leiden.

Naast deze vijf medewerkers maken wij gebruik van alle specialisten op de centrale organisatie in Apeldoorn en de overige 70 zelfstandig ondernemers in het hele land. Door deze unieke samenwerking kunnen wij je de beste combinatie bieden van lokale kennis en ervaring én landelijke expertise. Ook buiten kantoortijden trouwens

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Capelle aan den IJssel?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Capelle aan den IJssel profiteer je niet alleen van een enthousiast team met veel ervaring, passie en kennis. Daarnaast profiteer je van deze voordelen:

 • Hypotheekadvies én breed financieel advies
 • Ruime financiële kennis en ervaring
 • Betrokken advies op maat
 • Samenwerking met makelaars
 • Groot netwerk van specialisten
 • Vergelijking van vrijwel alle geldverstrekkers
 • Flexibele openingstijden (6 dagen en 4 avonden geopend)

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep Rotterdam-Oost krijgen een vast, marktconform salaris. Deze medewerkers krijgen geen variabele beloning.
Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Onafhankelijk advies voor nu én later

Wat ons anders maakt dan een adviseur van de bank, is dat we voor onafhankelijk advies staan. Zowel als je bij ons aanklopt voor hypotheekadvies als wanneer we je adviseren over verzekeringen of andere financiële zaken. Dit betekent dat we niet vastzitten aan één enkele aanbieder, maar in onze vergelijking voor jou een groot aantal geldverstrekkers vergelijken. We beschikken ook over het Keurmerk Financiële Dienstverlening, dat onze kwaliteit als financieel dienstverlener bewijst.

Als onafhankelijke en deskundige adviseurs (samen hebben we meer dan 40 jaar ervaring) kunnen we je bijvoorbeeld adviseren over je hypotheek, je verzekeringen, besparen op je maandlasten of je mogelijkheden om extra financiële ruimte te creëren. Daarbij kijken we naar je wensen voor nu, maar zeker ook voor later. Jouw wensen en dromen zijn de basis voor ons hypotheekadvies of complete financieel advies. We laten je graag zien dat goed advies niet duur hoeft te zijn.

Ben je nieuwsgierig hoe we jou op financieel gebied verder kunnen helpen? Het eerste gesprek bij ons is kosteloos en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak om te kijken wat je mogelijkheden zijn.

Laten we kennismaken

Waarover kunnen we jou adviseren?

We staan 6 dagen per week (inclusief 4 avonden) klaar als financieel adviseur voor onze klanten. Daarbij kunnen we je bij allerlei vraagstukken helpen. Over je hypotheek, je pensioen, je verzekeringen of je financiële situatie bijvoorbeeld. Lees hieronder over een aantal situaties waarin wij je van passend financieel advies voorzien.

Hypotheekadvies

Ga je je eerste woning kopen in Capelle aan den IJssel? Heb je al een hypotheek lopen en heb je stille hoop dat je maandlasten omlaag kunnen? Of heb je mooie verbouwplannen voor je huis en ben je benieuwd in hoeverre je hypotheek financiële ruimte biedt? Wij zijn er voor al je hypotheekvragen.

Zo kunnen we je hypotheekadvies geven over:

 • het kopen van je volgende of eerste woning;
 • je hypotheekmogelijkheden voor een volgend koophuis;
 • je overwaarde gebruiken als aanvulling op je pensioen;
 • een verbouwing financieren;
 • je woning verduurzamen (advies in samenwerking met Greenfactor)
 • besparen op je maandlasten;
 • je hypotheek oversluiten;
 • je bestaande hypotheek verhogen;
 • een tweede hypotheek afsluiten;
 • een zzp-hypotheek aanvragen;
 • de verzekeringen om bij je hypotheek af te sluiten;
 • je hypotheek afstemmen op je pensioen;
 • een financieel plan maken voor je aflossing en maandlasten.

Ook fijn voor jou is dat we samenwerken met Vivienda Makelaardij, waardoor je bij ons voor makelaardij en hypotheekadvies op één plek goed zit.

Hypotheekadvies aanvragen

 

Verzekeringsadvies

Als we het over je financiële situatie hebben, kunnen we er niet omheen: de verzekeringen. Hoewel mensen hun verzekeringen nog weleens over het hoofd zien, is het belangrijk om door het afsluiten van verzekeringen grote financiële risico’s te voorkomen. Het risico dat je door arbeidsongeschiktheid flink terugvalt in inkomen bijvoorbeeld. Ook is het zinvol om je lopende verzekeringen eens in de zoveel tijd onder de loep te nemen. Vaak valt er meer te besparen dan je denkt op je schade-, zorg- en levensverzekeringen. Soms wel een paar honderd euro per maand.

Maak vandaag nog een afspraak om te ontdekken of jij goed verzekerd bent en of je bestaande verzekeringen eventueel voordeliger kunnen. Wij denken graag mee hoe je maandelijks minder kwijt kunt zijn aan premie terwijl je toch goed verzekerd bent.

Woning verduurzamen

Voor elke woning zijn er mogelijkheden om verduurzaming te realiseren. De opties variëren van zonnepanelen tot een groen dak. En van een warmteboiler tot nieuw isolatiemateriaal. Met elk van die opties lever je een belangrijke bijdrage aan het milieu, ervaar je meer wooncomfort én profiteer je van een flinke besparing op je energierekening. Vanuit ons platform Greenfactor, dé plek waar je terecht kunt met al jouw verduurzamingsvragen, ontzorgen wij je volledig op het gebied van verduurzaming. Van het regelen van de financiering tot de volledige realisatie. Daarbij werken we enkel met A-merken en gecertificeerde installateurs. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Laten we beginnen met een woningscan waarin we kijken waar voor jouw woning verduurzamingskansen liggen. Maak een afspraak om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor jouw huis.

Maak een afspraak

 

Oversluitgids

Pensioenadvies

Met pensioen gaan is vooral een leuke gebeurtenis, maar ook een gebeurtenis die de nodige financiële consequenties heeft. Als financieel specialist weten we precies waar je rekening mee moet houden om je financiën voor later nu alvast goed geregeld te hebben. Zo kun je voorkomen dat je pensioeninkomen straks lager uitvalt dan gedacht en dat je daardoor de eindjes aan elkaar moet knopen.

Wij stellen graag een financiële planning voor je op waarmee je nu al helder hebt dat je straks alles financieel kunt bolwerken. Zo kijken we naar je vaste lasten straks, naar mogelijke aanvullingen op je pensioen en naar de opties voor je hypotheek. Het zou bijvoorbeeld goed kunnen dat de overwaarde op je huis mogelijkheden biedt om extra pensioengeld te hebben. En wie weet kun je bijvoorbeeld via oversluiten besparen op je maandlasten en zo structureel meer overhouden. Ook dat geeft je na je AOW-leeftijd meer financiële ruimte.

Schakel ons in voor pensioenadvies

 

Algemeen financieel advies

Onze expertise stopt zeker niet bij advies over hypotheken, pensioen en verzekeringen. We bieden juist allround financieel advies en hebben voor elk financiële vraagstuk een passende specialist en de juiste kennis in huis. Zo zijn we er ook voor je als je…

 • …in scheiding ligt en overzicht en inzicht in je financiële situatie wilt.
 • …je maandlasten wilt verlagen en benieuwd bent naar je opties daarvoor.
 • …benieuwd bent naar je opties voor geldschenken.
 • …je persoonlijke leningen en doorlopende kredieten wilt herschikken.
 • …wilt weten of je eerder kunt stoppen met werken.
 • …een vakantiewoning of een appartement voor je kinderen wilt kopen.
 • …als ondernemer een goed pensioen wilt opbouwen en verzekeringen wilt afsluiten.
 • …een familiebank wilt opzetten.

En zo zijn er nog veel meer financiële vragen waarbij we met raad en daad voor je klaarstaan. Zowel bij ons op kantoor in Capelle aan den IJssel als via de video of telefoon.

De eerste afspraak is gratis

Ben je nieuwsgierig geworden hoe we jou bij Van Bruggen Adviesgroep in Capelle aan den IJssel kunnen helpen bij je financiële keuzes? Of het nu gaat om een hypotheek, verzekeringen of je pensioen – je bent bij ons van harte welkom voor deskundig financieel advies én een lekkere kop koffie. Online afspreken kan natuurlijk ook.

Plan gerust een eerste afspraak met ons in. Dat is volledig gratis en vrijblijvend.

Maak je liever eerst telefonisch kennis? Ook helemaal goed. Wij zijn te bereiken via 010 – 4509 557.

Plan een kennismaking
KvK: 56749732AFM: 12041656Documenten