Uw hypotheek adviseur in Capelle a/d IJssel

Uw hypotheek adviseur in Capelle a/d IJssel

Win een complete Formule 1-reis voor 2 personen naar Barcelona! (t.w.v. €1000,-) Klik hier en doe mee!

Wij zijn er voor u. Om u te adviseren op het gebied van hypotheken, verzekeringen, maandelijkse vaste lasten, een lening of het opbouwen van vermogen. Wij zijn naast hypotheekadviseur vooral financieel adviseur en zetten uw wensen voor nu en later centraal. Iedere persoonlijke situatie is uniek. Op basis van uw wensen en dromen geven wij een onafhankelijk hypotheekadvies en/of een compleet financieel advies op maat.

Woont u in de regio van Capelle aan den IJssel? De onafhankelijke hypotheekadviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Capelle aan den IJssel staan graag voor u klaar. Wegens succes en uitbereiding van ons team, gaan wij ons werkterrein fors uitbreiden. Al jaren zijn wij een vertrouwd gezicht in Capelle aan den IJssel. Maar, op 4 december 2018 gaat ook onze vestiging aan het Maltaplein 5 in Rotterdam open. Wij zijn trots op deze prachtige locatie. Om de opening feestelijk te vieren verloten wij twee complete reizen voor een Formule 1-race in Barcelona. Klik hier voor meer informatie.

Onze nieuwe vestiging ligt centraal in de bruisende wijk Nesselande. Vanuit het Maltaplein zijn wij actief in het hele Rotterdamse stadsdeel Prins Alexander, de wijk Zevenkamp en de gemeente Zuidplas. Bel gratis 0800 1600 om een afspraak te maken, de kosten van het eerste gesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening.

Hypotheekadviseur en makelaar: de ideale combinatie

Vivienda Makerlaardij Voor Van Bruggen Adviesgroep is het vervullen van woonwensen teamwork, zo ook bij Van Bruggen Adviesgroep Capelle aan den IJssel. Want bij het kopen of verkopen van een huis komt heel wat kijken en begeleiding door de juiste experts heeft dan vele voordelen. En dus vindt u bij ons, naast een ervaren financieel expert, ook de VBO-erkende makelaars van Vivienda Makelaardij. Door de bundeling van krachten levert dat naast financieel voordeel ook veel gemak op!

Hypotheek geregeld? Vergeet de verzekeringen niet!

Uw financieel adviseur is naast hypotheekadviseur ook uw verzekeringsadviseur. Van Bruggen Adviesgroep Capelle aan den IJssel kijkt naar uw complete financiële situatie. Dit geldt dus ook voor uw schadeverzekeringen. Het aanbod van schadeverzekeringen is groot, divers en constant in beweging. Hierdoor is het soms lastig om het juiste product te vinden dat aansluit op uw persoonlijke situatie. Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Bereken hier alvast per verzekering wat het verschil voor u kan zijn! 

Het team van Van Bruggen Adviesgroep Capelle aan den IJssel staat voor u klaar!

Wij helpen u graag, maak een afspraak of kom bij ons binnenlopen.

team capelle

Maak direct een afspraak

Het team vanCapelle aan den Ijssel
Jan Mahn
Hypotheekadviseur
Het team vanCapelle aan den Ijssel
Bob Kerklaan
Hypotheekadviseur
Het team vanCapelle aan den Ijssel
Linda de Knecht
Commercieel medewerker
Capelle aan den Ijssel
Puccinistraat 1682901 GL Capelle aan den Ijssel
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 56749732
AFM
: 12041656
Volg Van Bruggen Adviesgroep CapelleaandenIjssel


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Capelle aan den Ijssel bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.