Capelle aan den Ijssel

Puccinistraat 168
2901 GL Capelle aan den Ijssel
Opent maandag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Capelle aan den Ijssel

Goed advies is nooit duur

Wij geven advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, maandelijkse vaste lasten, consumptieve kredieten en het opbouwen van vermogen. Wij zijn naast hypotheekadviseur vooral financieel adviseur en zetten uw wensen voor nu en later centraal. Iedere persoonlijke situatie is uniek. Op basis van uw wensen en dromen geven wij een onafhankelijk hypotheekadvies of een compleet financieel advies op maat.

Van Bruggen Adviesgroep Capella a/d IJssel beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Capelle a/d IJssel beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Voor wie zijn wij er

Wij zijn er voor mensen met vragen over de financiële gevolgen van wonen, verhuizen, kinderen, werkloosheid, eerder stoppen met werken, ondernemen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Met andere woorden, bij de grote gebeurtenissen in een mensenleven staan wij voor u klaar met financiële raad en daad. Vanuit ons kantoor in Capelle a/d IJssel richten wij ons op consumenten en ondernemers in Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Krimpen a/d Lek en de Rotterdamse wijken ‘s-Graveland, Prinsenland, Oosterflank en Schollevaar. U bent van harte welkom op ons kantoor.

Maak direct een afspraak

Nu ook in Rotterdam-Oost

Wegens succes en uitbereiding van ons team, hebben wij ons werkterrein fors uitgebreid. Al jaren zijn wij een vertrouwd gezicht in Capelle a/d IJssel. Sinds 4 december 2018 hebben wij ook een vestiging aan het Maltaplein 5 in Rotterdam. Onze nieuwe vestiging ligt centraal in de bruisende wijk Nesselande. Vanuit het Maltaplein zijn wij actief in het hele Rotterdamse stadsdeel Prins Alexander, de wijken Zevenkamp, Hillegersberg, Nesselande, Terbregge en de gemeente Zuidplas. Natuurlijk is de rest van Rotterdam ook meer dan welkom. Bel gratis 0800 1600 om een afspraak te maken, de kosten van het eerste gesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening.

Wat doen wij zo de hele dag?

 • Wij regelen de hypotheek en verzekeringen bij de aankoop van uw woning.
 • Wij bieden overzicht en inzicht in het geval van een scheiding.
 • Wij zorgen voor lagere maandlasten door uw verzekeringen te analyseren en indien nodig over te sluiten.
 • Wij helpen ondernemers met het opbouwen van een goed pensioen en een passende verzekering tegen arbeidsongeschiktheid.
 • Wij bieden financiële inzicht en rust door het opstellen van een compleet financieel plan.
 • Wij helpen bij het opzetten van een familiebank.
 • Wij houden de actuele rentestanden in de gaten en informeren u als uw maandlasten lager kunnen worden.
 • Wij zijn er ook voor het herschikken van uw persoonlijke leningen en doorlopende kredieten.
 • Wij rekenen uit of u het zich kan veroorloven om eerder te stoppen met werken.
 • Wij rekenen soms ook uit of u het zich kan veroorloven om te scheiden.
 • Wij helpen met de aankoop van een vakantiewoning of een appartement voor uw studerende kinderen.
 • Wij zijn de financiële huisarts voor consumenten en ondernemers.

Ontmoet onze onafhankelijke financieel adviseurs

Ons bedrijf bestaat uit 3 medewerkers. Jan Mahn, uw financiële waakhond, al ruim 30 jaar werkzaam als financieel adviseur. Bob Kerklaan, een doorzetter die altijd opzoek is naar de beste oplossing, sinds 2011 werkzaam als hypotheekadviseur. Linda de Knecht, altijd gezegend met een goed humeur, zorgt voor alle contacten met de geldverstrekkers en verzekeraars, heeft nog nooit een deadline gemist, werkt ook al weer sinds 2012 bij Van Bruggen Adviesgroep. Naast deze 3 medewerkers in Rotterdam maken wij gebruik van alle specialisten op de centrale organisatie in Apeldoorn en de overige 70 zelfstandig ondernemers in het hele land. Door deze unieke samenwerking zijn wij in staat om u lokale kennis en ervaring te bieden in combinatie met landelijke expertise.

Hypotheekadviseur en makelaar: de ideale combinatie

Voor Van Bruggen Adviesgroep is het vervullen van woonwensen teamwork. Want bij het kopen of verkopen van een huis komt heel wat kijken en begeleiding door de juiste experts heeft dan vele voordelen. En dus vindt u bij ons, naast een ervaren financieel expert, ook de VBO-erkende makelaars van Vivienda Makelaardij. Door de bundeling van krachten levert dat naast financieel voordeel ook veel gemak op.

Makelaar

Hypotheek geregeld? Vergeet de verzekeringen niet!

Uw financieel adviseur is naast hypotheekadviseur ook uw verzekeringsadviseur. Van Bruggen Adviesgroep Capelle a/d IJssel kijkt naar uw complete financiële situatie. Dit geldt dus ook voor uw schade-, zorg en levensverzekeringen. Het aanbod van verzekeringen is groot, divers en constant in beweging. Hierdoor is het soms lastig om het juiste product te vinden dat aansluit op uw persoonlijke situatie. Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Maak dan vandaag nog een afspraak. Er valt meestal meer te besparen dan u denkt. Regelmatig tot wel € 250 per maand. Dat is een welkome aanvulling op uw maandelijkse inkomen. Klik hier voor voorbeelden van besparingen.

Hierom kiest u voor een Van Bruggen financieel adviseur:

 • In tegenstelling tot uw bank, vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers in de markt. Inmiddels al meer dan 45.
 • Wij vergelijken vrijwel alle bekende verzekeringsmaatschappijen op premies en voorwaarden.
 • Uw persoonlijke situatie staat voor ons centraal en we leveren dan ook betrokken advies op maat.

Het team van Van Bruggen Adviesgroep Capelle aan den IJssel staat voor u klaar!
Van links naar rechts: Jan Mahn, Linda de Knecht en Bob Kerklaan. Wij helpen u graag, maak een afspraak of kom bij ons binnenlopen.

Het team van Van Bruggen Adviesgroep Capelle aan den IJssel staat voor u klaar!

Van links naar rechts: Jan Mahn, Linda de Knecht en Bob Kerklaan. Wij helpen u graag, maak een afspraak of kom bij ons binnenlopen.

Het team van Van Bruggen Adviesgroep Capelle aan den IJssel

De Nationale HypothekenKrant in Capelle aan den IJssel

De Nationale HypothekenKrant in Capelle aan den IJssel
De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Capelle aan den Ijssel bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.

KvK: 56749732AFM: 12041656Documenten