Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Breda-West Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Breda-West

Financieel advies in Breda-West

Waar moet je financieel zoal aan denken na een scheiding? En als je gaat samenwonen, wat komt er dan qua regelwerk op je af? En nog zoiets: een nieuw huis kopen en daarvoor je huidige woning te koop zetten, wat zijn daarbij de punten waar je op moet letten? Elke mijlpaal in een mensenleven brengt weer zijn eigen financiële vragen met zich mee. Wij zijn er op al die momenten voor jou en staan je met persoonlijk en deskundig financieel advies in Breda bij. Financieel adviseur Johan vergelijkt voor jou tientallen geldverstrekkers en opties, en helpt jou om de juiste keuzes te maken.

Maak een afspraak

Financieel adviseur Breda bij belangrijke mijlpalen

Veel spannende gebeurtenissen in je leven brengen zo hun eigen lastige financiële dilemma’s met zich mee. Waar doe je goed aan met de vele opties die je hebt? Waar moet je op letten? En in hoeverre moet je je toekomstplannen hierbij al meenemen? Johan is al jarenlang ervaren in financieel advies in Breda en omstreken en kan je daardoor goed en volledig onafhankelijk helpen om de juiste keuzes te maken. Voor je hypotheek, je verzekeringen, je pensioen en alle andere financiële afwegingen die in jouw situatie een rol spelen.

Zo kunnen we je bij Van Bruggen Adviesgroep in Breda-West financieel advies geven over elk van deze onderwerpen:

Het fijne aan ons financieel advies in Breda is dat je voor al je vragen die gedurende je levensloop voorbijkomen op één plek terecht kunt. Zo kunnen we je als starter helpen bij het afsluiten van een eerste hypotheek, maar staan we je een aantal jaar later ook graag bij als je bijvoorbeeld minder gaat werken of een volgend groter huis koopt. En ga je aan het einde van de rit met pensioen? Ook dan helpen we je wederom om alles financieel goed te regelen.

Online én onafhankelijk financieel advies in Breda

Veel financieel adviseurs werken bij een bank en zijn verplicht om enkel producten van hun eigen bank te adviseren. Bij ons ligt dit anders en dat werkt in jouw voordeel: wij zijn een onafhankelijke financieel adviseur in Breda en zullen altijd vele geldverstrekkers voor jou vergelijken. Of je nu bij ons aanklopt voor een hypotheek, een verzekering of een pensioenproduct – wij kijken gericht welk van al die producten bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Daarnaast is ons financieel advies volledig online. Je komt bij ons niet terecht op een groot kantoor waar vele medewerkers lopen en je hoeft er ook geen vrij voor te nemen van je werk. Nee, wij geven je flexibel financieel advies wanneer het jou uitkomt. Gewoon via je computer, zodat jij er de deur niet voor uit hoeft. Wel zo fijn! Dat bespaart je tijd en scheelt je ook in de kosten.

Gratis online kennismaking plannen

Financieel advies én makelaardij

Met ons financieel advies in Breda zijn we er bijvoorbeeld voor huizenkopers. Daarbij maakt het niet uit of je nu naar je eerste woning op zoek bent of verhuisplannen hebt naar een volgende koopwoning. Wij kunnen je met zowel hypotheekadvies als makelaardij bijstaan.

Daardoor kunnen we je heel veel uit handen nemen tijdens het traject: het bepalen van je leencapaciteit en de bijbehorende maandlasten, zoeken naar een woning, je hypotheek aanvragen en nog veel meer. We kunnen zelfs de taxatie van je huis voor je regelen. Zo houd jij tijd over voor het fantaseren over je toekomstige interieur én weet je zeker dat je een passende hypotheek afsluit. Eentje die zowel nu als in de toekomst voordelig is voor jou.

Advies over jouw opties voor een koopwoning

De zoektocht naar een nieuw onderkomen begint altijd met uitrekenen hoeveel jij te besteden hebt aan een woning. Zodra je dat helder hebt, kun je ook meer gericht gaan zoeken op Funda naar het huis van je dromen. Al in een eerste gesprek kunnen we je inzicht geven in jouw hypotheekopties. Ons hele adviestraject, inclusief de intake, doen we online. Dat is prettig voor jou: het bespaart je tijd en kosten en zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen.

Tijdens het eerste gesprek verdiepen we ons in jouw maximale hypotheek, je bijbehorende maandlasten en het bedrag aan eigen geld dat je daarnaast nodig hebt. Al na een gesprek van één uur heb je hier zicht op. Zo kun je gerichter op zoek gaan naar een nieuwe woning die binnen jouw budget past.

Daarnaast geven we je advies over een passende hypotheek. Bij welke hypotheekaanbieder ben jij gunstig uit? Welke voorwaarden passen bij jouw situatie en wensen? En welke hypotheekaanbieder biedt je op dit moment een voordelige rente? Voordat we je daar advies over geven, hebben we tientallen geldverstrekkers voor je vergeleken. Daardoor weet je zeker dat er een hypotheek uit rolt die qua voorwaarden en rente bij jou past.

Benieuwd hoe zo’n online adviestraject voor hypotheekadvies eruitziet? Laten we een keer gratis kennismaken; dan vertellen we je er graag meer over.

Natuurlijk mag je ons ook eerst jouw vraag stellen via telefoon of e-mail. Bel of mail ons via 0162 – 690 069 of via oosterhout@vanbruggen.nl.

Gratis eerste gesprek

Kunnen jouw maandlasten omlaag?

Elke maand ben je waarschijnlijk een vast bedrag kwijt aan je vaste lasten. Dat zijn, naast bijvoorbeeld je energierekening en gas, ook je hypotheek en verzekeringen. Hoe fijn zou het zijn als je daar wat op kunt besparen? De hypotheeklasten en verzekeringspremie zijn voor veel mensen namelijk een hoge terugkerende kostenpost. Mogelijk zijn daar goede kansen voor en kun je via oversluiten geld besparen op je hypotheek. Je sluit dan een nieuwe hypotheek af in plaats van je lopende hypotheek, tegen de huidige lage rente.

En je verzekeringen dan? Ook daar valt wellicht op te besparen. We zien regelmatig dat Nederlanders per ongeluk oververzekerd zijn of dat mensen een hogere dekking hebben dan eigenlijk nodig is. Zonde, want verzekeringspremies zijn niet vaak goedkoop. Met ons financieel advies in Breda denken we graag mee of het voor jou voordeliger kan: zowel je hypotheek als je verzekeringen.

En is hypotheek oversluiten voor jou vanwege de boeterente niet de voordeligste optie? Dan zijn er wellicht goede alternatieven, zoals rentemiddeling, je renteopslag verlagen of dus je verzekeringen aanpassen.

Dus: laat financieel adviseur Johan eens met je meekijken naar jouw lopende hypotheek en verzekeringen. Ontdek al in een eerste gratis en vrijblijvend gesprek wat jouw bespaarkansen zijn.

Laat jouw hypotheek of verzekering checken

Je oude dag goed geregeld?

Je pensioen lijkt misschien een ver-van-je-bed-show als je pas net de vijftig bent gepasseerd. Maar vergis je niet: al vanaf je 56e heeft je pensioen grote impact op je financiële mogelijkheden, vooral voor je hypotheek. Zo kun je vanaf die leeftijd een lagere hypotheek krijgen, omdat geldverstrekkers met je pensioeninkomen gaan rekenen. Ook zijn er andere gunstige en minder gunstige veranderingen waar je vanaf die leeftijd rekening mee moet houden, bijvoorbeeld als je een overlijdensrisicoverzekering afsluit of als je wilt verhuizen.

Gelukkig zijn er ook op latere leeftijd nog veel mogelijkheden om je financiële situatie te veranderen en voor je pensioen te sparen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het opnemen van je overwaarde (onder meer via een opeethypotheek of krediethypotheek). En wil je op latere leeftijd een hypotheek afsluiten? Dan biedt een seniorenhypotheek je daar zelfs na je pensioen nog opties voor.

We zullen je niet vermoeien met de details van alle mogelijkheden en voorwaarden. Maar het loont in elk geval om bijtijds met ons als financieel adviseur in Breda te sparren over de opties voor jouw pensioen. Wij helpen je met ons deskundige pensioenadvies graag om de juiste keuzes te maken voor later en waar nodig je werkgeverspensioen aan te vullen.

Online financieel advies in Breda inschakelen?

Bij ons kantoor word je volledig online persoonlijk geholpen door Johan, die al jarenlang ervaren is met financieel advies in Breda en omgeving. Je kunt rekenen op heldere uitleg, deskundig advies en snel schakelen, waardoor jij op basis van afweging van alle opties knopen kunt doorhakken.

Daarbij staan wij voor:

  • Duidelijk, deskundig en onafhankelijk financieel advies
  • Online advies op een 100% persoonlijke manier
  • Een passend aanbod door vergelijking van ruim 45 geldverstrekkers
  • Ook aan- en verkoopmakelaar
  • Van A tot Z alles uit handen genomen
  • Kosteloos en vrijblijvend eerste gesprek
  • Snel een afspraak mogelijk

Ben je benieuwd geworden hoe wij jou verder kunnen helpen?Plan direct een kennismaking in via onderstaande knop of bel naar 0162 – 690 069. Dan vertellen we je meer over onze opties voor online financieel advies in Breda.

Maak een afspraak