Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Hypothecair financier

Hypothecair financier

De hypothecair financier verstrekt de hypotheek voor het financieren van een woning. Deze wordt ook wel geldgever, geldverstrekker of hypotheekverstrekker genoemd. Je hebt bij het afsluiten van een hypotheek de keuze uit verschillende geldverstrekkers.

Bekijk de actuele rentestanden voor de verschillende geldverstrekkers. Of maak een gratis eerste afspraak met een hypotheekadviseur om te ontdekken welke hypothecair financier bij jou past.

Gratis oriëntatiegesprek plannen

 

Welke hypothecair financier kies je?

Bij je keuze voor een hypothecair financier speelt meer mee dan alleen het rentepercentage. Een scherpe rente is uiteraard een belangrijke reden om voor een aanbieder te kiezen. Maar bekijk ook uitgebreid de voorwaarden. Sluiten die aan bij jouw situatie en wensen? Een hypotheekadviseur kan je helpen om een goede keuze te maken.

Oscar NoorlagLet op: Bij het afsluiten van een hypotheek heb je veel keuzes te maken. Voor welke hypotheekvorm kies je bijvoorbeeld? Neem je een hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie? En hoe lang laat je de rente vastzetten? Verdiep je goed in de verschillende opties, zodat je een hypotheek hebt die in alle opzichten bij je past.

Advies over jouw nieuwe hypotheek?

Sta je op het punt een hypotheek af te sluiten? Laat een hypotheekadviseur je helpen om een goede keuze te maken. De adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep zijn volledig onafhankelijk en adviseren je op basis van een uitgebreide vergelijking van tientallen aanbieders. Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis.

Gratis oriëntatiegesprek

Mensen vragen ook

Er zijn tientallen verschillende hypothecair financiers. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan een groot deel van dit aanbod voor je vergelijken op rente en voorwaarden. Op onze pagina met rentestanden kun je de vele hypotheekverstrekkers zien met wie wij samenwerken.

Dit is hetzelfde als een hypotheekverstrekker. Alle partijen die hypotheken aanbieden zijn hypothecair financier. Hieronder vallen zowel bekende grote banken (ABN Amro, ING en Nationale Nederlanden) als meer onbekende financiers (zoals Tulp Hypotheken of Vista Hypotheken).