Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Apeldoorn Stationsstraat 198
7311 MJ Apeldoorn
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Apeldoorn

Hypotheekadvies in Apeldoorn

Profiteer van een hypotheekadviseur en makelaar onder één dak in Apeldoorn. Vergroot zo jouw kansen op deze krappe woningmarkt. Als team voor makelaardij en hypotheekadvies in Apeldoorn bijten wij ons er graag in vast om al jouw hypotheek- en huismogelijkheden boven tafel te krijgen. Met persoonlijke aandacht, heldere uitleg en een team van specialisten weten we raad met al jouw hypotheekvragen. Maar belangrijker nog dan dat: we gaan er uitgebreid met je voor zitten, zodat jij echt goed geholpen bent.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Makelaar én hypotheekadviseur in Apeldoorn in één

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Wie zich laat begeleiden door de juiste experts, kan zichzelf veel geld en onaangename verrassingen besparen. Om het je gemakkelijk te maken, vind je bij Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn, naast ervaren hypotheekadviseurs, ook de NVM-erkende makelaars van SAMEN met de makelaar.

Je merkt direct de meerwaarde van een goed op elkaar ingespeelde hypotheekadviseur en makelaar. Je SAMEN-makelaar bepaalt de waarde, kijkt kritisch naar eventuele gebreken en onderhandelt over een scherpe aankoopprijs. Ondertussen bekijkt je Van Bruggen-adviseur wat specifiek voor jou een passende hypotheek mét lage maandlasten en goede voorwaarden is.

Ondanks de intensieve samenwerking zijn we wel twee onafhankelijke organisaties, zodat je altijd verzekerd bent van objectief advies van beide partijen. Daarin verschillen wij van veel andere samenwerkingsverbanden van makelaars en financieel adviseurs.

Een hypotheek in Apeldoorn aanvragen?

Het is niet niks, zo’n hypotheek. Zeker niet als het je allereerste keer is en je dan als starter ook nog eens te maken hebt met de grote krapte op de woningmarkt. Het huizenaanbod in de regio is schaars en de vraag naar huizen  groot. Dit zorgt voor een snelle en prijzige markt: huizen zijn binnen no time verkocht en er wordt veel overboden. Hoe kun je dan tóch jouw droomhuis bemachtigen?

Geen nood: als financieel adviseurs helpen wij jou als starter door onder andere een financiële pre-scan te doen. Daarmee heb jij niet alleen helder wat jouw budget is voor je allereerste eigen woning, maar vergroot je ook je kansen op een koopwoning. Met die scan kun je namelijk aan de verkopers veel zekerheid bieden dat jij de financiering voor het huis rond krijgt, en dat het voorbehoud van financiering niets meer dan een formaliteit is.

Ook fijn is dat je er bij ons zeker niet alleen voor staat. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Apeldoorn delen we het pand met de SAMEN-makelaars. Een van hun aankoopmakelaars kan je uitstekend begeleiden bij je zoektocht naar een huis, wijst je op eventuele gebreken en adviseert je over een goede biedingsstrategie. En hij kan je op te koop staande huizen wijzen al voordat ze op Funda staan. Zo kun jij misschien toch sneller dan gedacht de champagnefles ontkurken om te proosten op de aankoop van je nieuwe Apeldoornse woning.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor je eerste hypotheek? Maak een afspraak op ons kantoor of online en kom zo snel meer te weten over jouw opties. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

Kennismakingsgesprek plannen

Over ons hypotheekadvies in Apeldoorn

Onze hypotheekadviseurs in Apeldoorn zijn Daan van der Til en Bert van Dijk. Zij helpen klanten van alle leeftijden in Apeldoorn en Zutphen met veel financiële expertise én met 100% persoonlijk contact. Waar je bij de meeste banken wéken moet wachten voor een gesprek mogelijk is, kun je bij ons al binnen 48 uur terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies.

Een fijn extra pluspunt van ons advies: Ook nadat je hypotheek rond is.

Verder ben je bij ons hypotheekadvies in Apeldoorn verzekerd van:

 • Ervaren team van hypotheekadviseurs en makelaars
 • Voor deskundig advies over hypotheken, verzekeringen, pensioen en makelaardij
 • Oprechte aandacht en tijd voor jou als klant
 • Een duidelijk antwoord op al jouw vragen
 • 100% onafhankelijk financieel advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Altijd binnen 48 uur terecht met jouw vraag
 • Ook advies via videobellen mogelijk

Hoeveel kun jij aan hypotheek krijgen?

Al in een eerste geheel vrijblijvend en kosteloos gesprek kunnen we je precies vertellen hoeveel jij aan hypotheek kunt krijgen. Zo weet je in welke prijscategorie je je geluk op Funda kunt gaan beproeven. Voor een eerste indicatie van jouw maximale hypotheek kun je ook de tool op onze site invullen.

Bereken je maximale zzp-hypotheek

Ook als je niet in loondienst werkt, maar bijvoorbeeld flexwerker bent of je eigen onderneming hebt, zijn er vaak wel mogelijkheden voor een hypotheek. We kunnen je onder andere ook adviseren over een passende zzp-hypotheek. Of bereken via de tool hieronder alvast hoeveel jij als zzp’er ongeveer aan hypotheek kunt krijgen.

Bereken je maximale zzp-hypotheek

Hoe creëer ik meer financiële ruimte voor mezelf?

Onze ervaring is dat er vaak financieel meer mogelijk is dan je in eerste instantie denkt. Wil je bijvoorbeeld je woning laten verbouwen of op latere leeftijd verhuizen naar een aangepaste woning? Of heb je overwaarde op je woning, maar ben je niet van plan om te verhuizen? In al die gevallen zijn er waarschijnlijk wel kansen om jezelf meer financiële ruimte te geven. Ook op latere leeftijd nog.

Misschien kun je je overwaarde verzilveren om zo een extra vrij besteedbaar bedrag op je rekening te hebben. Of wellicht valt er flink te besparen op je huidige hypotheek en verzekeringen en is daar winst te behalen.

Ook als je specifiek spaart voor je oude dag, staan we je graag bij met passend advies. Ons pensioenadvies is erop gericht dat jij met een goede financiële planning voor later de deur uitgaat. Daarvoor zoeken we tot in de puntjes voor je uit welke mogelijkheden jij hebt om je pensioen aan te vullen, hoe het zit met je hypotheek op je oude dag en waar misschien bespaarkansen liggen. Wij pakken het uitzoek- en regelwerk voor je op. Jou staat dan nog maar één ding te doen: fantaseren over je oude dag en er straks zorgeloos van genieten.

De verduurzaming van je woning van A tot Z geregeld

Ben je nieuwsgierig hoe je jouw wooncomfort en de duurzaamheid van je bestaande woning kunt vergroten? Wij kunnen je van A tot Z bijstaan bij de verduurzaming van je woning. Dat doen we samen met Greenfactor: allround specialist in verduurzaming. Wij kunnen als financieel adviseurs alle financieringsmogelijkheden voor je op een rij zetten, zodat je precies weet wat je te besteden hebt. Daarna doet Greenfactor een woningcheck, waarbij ze helder voor je in kaart brengen welke investeringen voor jou interessant zijn, wat jou het meest oplevert en aan welke besparing en kosten je dan moet denken.

Het fijne is dat Greenfactor de verduurzamende maatregelen ook direct voor je kan uitvoeren. Hiervoor schakelen ze de juiste lokale aannemers en kwaliteitsleveranciers in om de aanpassingen uit en door te voeren. In sommige gevallen profiteer je ook nog eens van een fijne korting die zij voor je geregeld hebben.

Klinkt interessant? Maak gerust een afspraak bij ons op kantoor of via de video om jouw verduurzamingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een eerste afspraak

Wat is jouw vraag over je hypotheek in Apeldoorn?

Wil je je hypotheek afsluiten, oversluiten of aanpassen? Of ben je benieuwd waar voor jou extra kansen liggen om te besparen of je financiële ruimte te vergroten? Wij zijn er voor al je vragen over je hypotheek in Apeldoorn, Zutphen of omgeving.

Oversluitgids

Zo adviseren we je graag…

 • …hoeveel jouw budget voor een woning (inclusief je maximale hypotheek) bedraagt.
 • …hoe je als starter op de woningmarkt goed beslagen ten ijs komt.
 • …welke opties jij hebt voor een zzp-hypotheek.
 • …welke financieringsmogelijkheden er zijn voor je verbouwplannen.
 • …of en hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten (bijvoorbeeld door oversluiten).
 • …welke mogelijkheden je overwaarde op je woning biedt en hoe je die kunt verzilveren.
 • …welke verzekeringen voor jou nuttig zijn om bij je hypotheek af te sluiten.
 • …of een tweede hypotheek voor jou een optie is.
 • …wat je voor je bestaande hypotheek moet regelen in aanloop naar je pensioen.
 • …wat je opties zijn voor een hypotheek als vijftigplusser of gepensioneerde.

Hypotheekadvies in Apeldoorn inschakelen?

Bij ons hoef je nooit lang te wachten op een antwoord op jouw vraag. Al binnen 48 uur kun je bij ons terecht met je vraag. En de eerste kennismaking? Die is altijd kosteloos en vrijblijvend, zodat we samen kunnen kijken of de klik er is.

Plan jouw eerste kennismaking in bij ons op kantoor of via de video. We helpen je graag bij jouw hypotheekvraag. Klik op de knop hieronder om een eerste afspraak te maken.

Vind je het fijn om eerst contact met ons team te hebben? Ook helemaal prima. Je kunt ons bereiken via 055 – 30 31 991 of via stedendriehoek@vanbruggen.nl.

Plan een eerste kennismaking