Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Alphen aan den Rijn
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Alphen aan den Rijn

Van Bruggen Adviesgroep in Alphen aan den Rijn

Het aanvragen van een hypotheek, het afsluiten van een verzekering en het regelen van uw pensioen kunnen een grote invloed hebben op uw financiële situatie. De Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseur staat voor u klaar om u hierbij te begeleiden! Wij helpen u graag met hypotheekadvies op maat en/of een totaal financieel advies voor nu en voor de toekomst. Heeft u bijvoorbeeld een kinderwens? Bent u van plan een nieuwe woning aan te schaffen? Wij vertellen u graag hoe u zich het beste op een nieuwe (financiële) situatie kunt voorbereiden. Een transparante en heldere uitleg over de mogelijkheden staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Een compleet en passend financieel advies

Het kopen van een eerste huis, het uitbreiden van uw woning voor de komst van een baby, scheiden of het verzekeren van uw vermogen, zijn geen eenvoudige zaken. Bij de Van Bruggen Adviesgroep vindt u de specialist die u zoekt! Onze adviseurs kunnen u advies geven bij een belangrijk beslissingsmoment in uw leven. Wij bieden echter meer dan een advies alleen! Wij bewaken namelijk ook uw hypotheek of verzekeringen en brengen u op de hoogte als het oversluiten van uw hypotheek aantrekkelijk is. Zo weet u, dat uw financiële situatie met de hulp van een Van Bruggen-adviseur optimaal is.

Advies bij u thuis, wanneer u dat uitkomt

Wilt u er zeker van zijn, dat uw financiën goed geregeld zijn? De financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep kan u hierbij helpen! Samen met u zoeken we naar mogelijkheden om uw maandlasten te verlagen en de dekking van uw verzekeringen te optimaliseren. Wij adviseren u graag via een videogesprek over uw nieuwe of bestaande hypotheek, gewoon vanuit uw eigen huis. Zoals u van ons gewend bent is het eerste gesprek kosteloos en vrijblijvend. De adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep staan voor u klaar, nu en in de toekomst.

Maak direct een afspraak
KvK: 08065000AFM: 12015503Documenten