Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Almere Ivoorstraat 8
1339 GS Almere
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Almere

Makelaarsadvies bij Van Bruggen Adviesgroep Almere

Denk jij erover na om je eerste koopwoning te kopen of heb je verhuisplannen? Dan komt daar heel wat bij kijken. Makelaar Dennis Rikken van Van Bruggen Adviesgroep Almere kijkt samen met jou naar jouw wensen om vervolgens de mogelijkheden in kaart te brengen. De makelaar adviseert je bij vragen die spelen in jouw persoonlijke situatie. Weet jij bijvoorbeeld de maximale hypotheek die jij kunt krijgen? Hoe ga jij om met onderhandelingsruimte in de vraagprijs? Is het koopcontract voor jou duidelijk op alle punten? Hoe bepaal je de juiste vraagprijs? En op welke kosten kun je rekenen bij het verkopen van een huis? Wanneer je jezelf laat begeleiden door de juiste experts, kan dat je veel geld en onaangename verrassingen besparen. Bij Van Bruggen Adviesgroep Almere staat de makelaar dan ook voor je klaar om je te begeleiden tijdens het gehele aan- of verkooptraject.

Wanneer je kiest voor Van Bruggen Adviesgroep, dan weet je zeker dat je een specialist in de arm neemt die opkomt voor je belangen jouw persoonlijke situatie. Dat verdient zich dubbel en dwars terug! Is het niet in geld, dan wel in het beperken van de financiële risico’s. Een groot voordeel van Van Bruggen Adviesgroep Almere is dat je aan- en verkoopbegeleiding en financieel advies op één en dezelfde plek vindt.

GECERTIFICEERD MAKELAAR IN ALMERE

Dennis Rikken is gecertificeerd makelaar bij Van Bruggen Adviesgroep Almere. Hij geeft aan: “Vooraf aan de aan- of verkoop van een huis neem ik het gehele proces door met de klant. Ik ontzorg de klant volledig en neem hem alles uit handen. Hierbij staat betrouwbaarheid voorop: ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Zo is de klant volledig op de hoogte van de stand van zaken omtrent de koop of verkoop van het huis.”

TRANSPARANTE WERKWIJZE

Bij Van Bruggen Adviesgroep hechten wij grote waarde aan transparantie. Wij nemen stap voor stap het gehele proces met jou door, hierbij wordt het resultaat voor jou als klant centraal gezet. Door deze werkwijze weet jij als klant precies welke keuzes er gemaakt worden en waar we staan. Wij zijn jouw vaste aanspreekpunt, een aanspreekpunt dat zich richt op jouw persoonlijke situatie. Alleen dan kunnen wij de beste resultaten voor jou behalen.

AFSPRAAK MAKEN

Gezien de hoge huizenprijzen en het relatief kleine aanbod, is het lastig een woning te vinden. Met de hulp van een gecertificeerd makelaar, wordt het allemaal net wat makkelijker. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Of wil je een bezichtiging plannen? Maak dan direct een afspraak met onze makelaar in Almere. Het eerste gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. 

Maak direct een afspraak