Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Almelo Brugstraat 9-13
7607 XJ Almelo
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Almelo

Van Bruggen Adviesgroep in Almelo

Ben jij op zoek naar financiering voor een (nieuwe) koopwoning? En heb je geen idee hoe je het beste geldverstrekkers kunt vergelijken? Bij Van Bruggen Adviesgroep Almelo helpen we je graag verder.

FINANCIEEL SPARRINGPARTNER

Als huizenkoper heb je ongetwijfeld veel vragen. Hoeveel geld mag ik lenen? Hoeveel eigen geld heb ik nodig? Welke hypotheekvoorwaarden passen bij mij? Door steeds veranderende regels, voorwaarden én het alsmaar groeiend aanbod is het niet makkelijk om zelf een antwoord te vinden op dit soort vragen. Van Bruggen Adviesgroep is onafhankelijk adviesorgaan; bij ons kun je altijd rekenen op professioneel, betrouwbaar en onafhankelijk advies. Allemaal passend bij jouw persoonlijke, financiële situatie.

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Almelo krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

BETROUWBARE, NUCHTERE PARTNER

Het team van Van Bruggen Adviesgroep Almelo is in het bezit van alle relevante certificaten. Tel daar de nuchtere, Twentse dienstverlening bij op. Wat zoek je nog meer in een financieel adviseur of hypotheekadviseur?

Van Bruggen Adviesgroep Almelo: “Wij vinden een heldere communicatie essentieel. Wij merken dat dit erg wordt gewaardeerd door onze klanten. Alles doen wij met een vleugje Twentse nuchterheid, zo weet je dat jij nooit teveel betaalt.”

FINANCIEEL ADVIES EN MAKELAARDIJ OP ÉÉN ADRES

Ben je van plan om je huis te verkopen of een nieuw huis te kopen? Dat is niet altijd even makkelijk in de huidige woningmarkt. Voorkom dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet of dat je jezelf laat leiden door emoties – en daardoor onnodig veel betaalt. In Almelo bieden wij financieel advies en makelaardij onder één dak: zo weet jij dat alles efficiënt wordt geregeld. Zo kun jij bezig houden met de leuke dingen, en regelen wij ervoor dat de aan- of verkoop én de financiën goed zijn geregeld.

KvK: 80941478AFM: 12047886Documenten