Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Vista Hypotheken nieuw bij Van Bruggen Adviesgroep

Nederland kent weer een nieuwe hypotheekverstrekker. Vista Hypotheken is een Nederlandse hypotheekverstrekker die eenvoudige hypotheken aanbiedt met prima voorwaarden én een scherpe rente.

Hypotheken met duidelijke voorwaarden, daar houden ze van bij Vista Hypotheken. Zoals ze zelf zeggen, “zonder gedoe of verrassingen”. De hypotheken van Vista Hypotheken zijn exclusief via onafhankelijke adviseurs als Van Bruggen Adviesgroep verkrijgbaar. Van Bruggen Adviesgroep biedt sinds 18 april 2018 de hypotheken van Vista aan.

Vista Hypotheken wil vooral starters en jonge doorstromers aan zich binden. Dit betekent dat zij vooral goed  zijn in  lange rentevaste periodes. Vista Hypotheken biedt drie hypotheekvormen aan: lineair, annuïtair en aflossingsvrij. Koopt de klant een nieuwbouwwoning? Dan betaalt de klant geen rente over het bedrag wat nog in het bouwdepot staat. Uit eigen middelen aflossen mag altijd zonder extra kosten en de risico-opslag wordt automatisch verlaagd als een klant door die aflossing in een lagere risicoklasse valt. Vista Hypotheken financiert tot en met 106 procent van de waarde van de woning als er sprake is van duurzaamheidsmaatregelen.

Ondernemers  krijgen op dit moment nog geen hypotheek van Vista. Hiervoor hebben wij bij Van Bruggen Adviesgroep uiteraard wel alternatieven. De huizenmarkt is ontzettend aangetrokken de afgelopen jaren, Vista Hypotheken verstrekt daarom geen restschuldfinancieringen.

Van Bruggen Adviesgroep vindt het belangrijk om zo veel hypotheekverstrekkers als mogelijk op te nemen in haar adviesassortiment. Door goed te vergelijken kunnen wij onze rol als onafhankelijke adviespartij waarmaken. Vista Hypotheken is een goede aanvulling op onze meer dan 40 partners die als hypotheekverstrekker op de Nederlandse markt actief zijn.

Klik hier voor de actuele rentetarieven van Vista Hypotheken.

Klik hier voor het maken van een afspraak met een financieel adviseur.