Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Van Bruggen Adviesgroep weer partner TV Makelaar: Mission Impossible

Op RTL4 is TV Makelaar: Mission Impossible weer gestart. Iedere dinsdagavond om 20.30 uur kunt u op RTL4 huizenbezitters volgen waarvan het huis maar moeilijk verkocht kan worden.
Algemeen directeur en tevens financieel expert Pieter van Tuinen van Van Bruggen Adviesgroep vormt samen met bouwkundig adviseur Bob Sikkes en de verkopende makelaar het team van deskundigen binnen dit TV programma. De experts hebben als doel om de woonwens van bewoners van een moeilijk verkoopbare woning toch te realiseren.

Wekelijks zien gemiddeld meer dan één miljoen kijkers hoe financieel expert Pieter van Tuinen de bewoners op basis van de huidige en toekomstige financiële situatie en wensen financieel advies geeft. Daarnaast worden er door hem tijdens de uitzendingen financiële vragen beantwoordt via de chat op de website www.vanbruggen.nl. Antwoord op uw financiële vragen via de chat is ook mogelijk op werkdagen van 8.30 tot 20.30 uur.

Win een Samsung Smart TV
Kijkers kunnen voor even op de stoel van Bob Sikkes gaan zitten. Van Bruggen Adviesgroep heeft in januari en februari een actie waarbij inzenders van een interieurtip kans maken op een prachtige Samsung Smart TV of een van de 10 nieuwe boeken van Bob Sikkes Meedoen?

TV Makelaar: Mission Impossible is elke dinsdagavond te bekijken op RTL4 om 20.30 uur.