Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Restschuld? Er zijn mogelijkheden!

Wanneer een hypotheekschuld hoger is dan de waarde van het huis blijft er voor de woningbezitter, na de verkoop van de woning, een restschuld over. Tot voor kort was het moeilijk om deze schuld mee te financieren wanneer een nieuw huis werd gekocht. Echter, tegenwoordig wordt dit door verschillende geldverstrekkers gemakkelijker gemaakt waardoor er weer meer mogelijkheden zijn voor woningbezitters.

De mogelijkheid tot meefinancieren van een restschuld geeft mensen met een dergelijke schuld de kans om toch verder te kijken dan hun eigen woning. Dit komt omdat het verkrijgen van een ‘nieuwe’ hypotheek weer haalbaar is.
Uiteraard zijn bij de verschillende verstrekkers verschillende voorwaarden verbonden aan deze vorm van financieren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de periode waarin u de restschuld moet aflossen, maar ook of de nieuwe hypotheek inclusief restschuld past bij uw inkomen.  
 
Natuurlijk staan wij voor u klaar om deze mogelijkheden voor u uit te zoeken en zo een passende geldverstrekker voor u te vinden.