Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Is nu hét moment om te kopen?

Elke dag is er wel ergens een berichtje te vinden over de lage hypotheekrente, over de drukte op de huizenmarkt en over koopwoningen die met de dag duurder lijken te worden. Financieel Adviseur Daan van Til

Maar hoe bepaalt u nu zelf eigenlijk of dit uw moment is om een huis te kopen of uw geldzaken onder de loep te nemen?

Wat past bij u?

Het belangrijkste bij die vraag is niet wat u leest, hoort of wat u op internet en televisie ziet, maar wat u voelt en wat bij u past. En vooral voor dat laatste is het belangrijk om goed en gedegen te werk te gaan. Want het kopen van een huis dat bij u past en het goed regelen van uw geldzaken is niet iets wat alleen nu belangrijk kan zijn, maar ook straks en zelfs in de verdere toekomst.

Twee weten meer dan één

Dit soort beslissingen alleen nemen kan natuurlijk, maar vaak is het ook fijn om daar met een buitenstaander over te praten, iemand die naar u luistert en op basis van uw wensen en behoeften de juiste oplossing weet en u daar ook bij helpt. Want twee weten altijd meer dan een natuurlijk.

Zit ik nog goed?

Het is niet alleen belangrijk of de rente nu laag staat, dat koopwoningen al dan niet in prijs blijven stijgen maar het meest belangrijk is wanneer het voor ú het beste moment is om een ingrijpende financiële beslissing te nemen. En daarbij kunt u soms best een beetje hulp gebruiken. Stel uzelf zo af en toe de vraag: “Zit ik nog goed?“ En bel of mail eens met onze experts.

Daan van der Til is financieel adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep. Hij is werkzaam in de regio Apeldoorn