Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Afspraak maken?

Het team van Aalten

Van Bruggen Adviesgroep in Aalten

Nancy Heijink is dé financieel adviseur en hypotheekadviseur in uw regio sinds oktober 2016. Nancy komt graag bij u thuis langs om uw financiële situatie door te nemen. Wilt u liever langskomen op kantoor? Dan kunt u terecht bij haar kantoor aan het Beatrixpark 22 te Winterswijk. 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij de koop of uitbreiding van een woning komen tal van verschillende aspecten kijken, wat het niet altijd even eenvoudig maakt. Denk bijvoorbeeld aan de aanvraag van een hypotheek voor de financiering van uw wensen. Veel mensen hebben geen idee wat de gevolgen van een hypotheek voor hun financiële toekomst zijn. Onze hypotheekadviseur in Winterswijk/Aalten helpen u hier graag bij, door een passend hypotheekadvies te bieden. Met transparante en persoonlijke service weet u zo precies waar u aan toe bent, als u besluit een hypotheek aan te vragen. Onze hypotheekadviseur helpt u echter niet alleen met het aanvragen van een hypotheek, maar ook met tal van andere financiële zaken.

Afspraak maken

Financiële adviezen op maat

U kunt ook de hulp van onze financieel adviseurs inschakelen voor het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen, een scheiding of bijvoorbeeld het oversluiten van uw huidige hypotheek. Dagelijks monitoren wij de hypotheekmarkt, om te kijken of het oversluiten van uw hypotheek financieel gezien interessant kan zijn. Hiermee kunt u flink op de kosten voor uw hypotheek besparen! Ook op het gebied van verzekeringen zijn vaak besparingen mogelijk. Is de dekking van uw hypotheek bijvoorbeeld al optimaal? Wij onderzoeken het graag voor u!

Maak kennis met onze specialist

De hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk/Aalten helpt u graag met verschillende financiële zaken. Naast het feit dat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden u op het gebied van het aanvragen van een hypotheek heeft, kijken we tevens graag voor u of we samen uw maandlasten kunnen verlagen, de dekking van uw verzekeringen kunnen optimaliseren. Ongeacht de reden waarvoor u de hulp van onze hypotheekadviseur kunt gebruiken, nodigen we u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis met ons te maken!

Bespaar op uw verzekeringen!

Dit najaar kunt u kosteloos uw schadeverzekeringen laten vergelijken. Heeft u nog wel de juiste dekking tegen de beste premie? Laat het nu vergelijken en bel: 0800-1600.

Maak direct een afspraak
KvK: 84107685AFM: 12048533Documenten