Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vught Helvoirtseweg 175
5263 EC Vught
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vught

Van Bruggen Adviesgroep in Vught

Heb jij een kleine of grote financiële vraag? Wil je bijvoorbeeld weten welke opties jij hebt voor een hypotheek in Vught of omstreken? Ben je benieuwd of je kunt besparen op je maandlasten? Of wil je alvast je pensioen tot in de puntjes goed geregeld hebben? Wij staan voor jou klaar om je bij elke belangrijke mijlpaal in je leven financieel advies te geven. Dat doen we al 32 jaar met veel plezier, ook graag voor jou. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Vught helpen Jaco, Bas en Nicolle je verder. Op kantoor, online of bij jou aan de keukentafel.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Vught

Op zoek naar een financieel specialist in omgeving Vught? Het team Van Bruggen Adviesgroep Vught geeft passend antwoord op al jouw financiële vragen. Wij kijken welke financiële producten passen bij jouw persoonlijke situatie. Team Van Bruggen Adviesgroep Vught bestaat uit Jaco Arends (hypothecair planner), Bas van den Berk (financieel adviseur) en Nicolette van Zomeren (office manager). Samen staan we klaar voor iedereen uit Vught, Boxtel, Haren, Helvoirt, Esch en omgeving met financieel advies over o.a. je hypotheek, verzekeringen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden.

We verwelkomen je graag op ons kantoor in het mooie, pittoreske Vught en voorzien je daar van een kop goede koffie en uiteraard van passend financieel advies. Online financieel advies is ook mogelijk; dan bespreken we jouw situatie digitaal. Hetzelfde advies en dezelfde persoonlijke betrokkenheid, maar dan op afstand!

Voor al jouw financiële vragen

Voor wie zijn we er? Eigenlijk voor iedereen met vragen over de financiering van de aan- en verkoop van een woning, over schade- en levensverzekeringen, over leningen (voor extra financiële ruimte en of een verbouwing) en voor al jouw overige financiële vragen.

Van Bruggen Adviesgroep in Vught is er voor mensen met vragen over de financiële gevolgen van wonen, verhuizen, kinderen, werkloosheid, eerder stoppen met werken, ondernemen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Met andere woorden: bij alle grote gebeurtenissen in een mensenleven staan wij je bij met financieel advies. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Vught. Ook komen wij graag bij jou thuis langs of zetten we de webcam aan als jij liever online financieel advies ontvangt. Aan jou de keuze.

Financieel advies voor ondernemers

Wij komen vaak ondernemers tegen die geen hypotheek kunnen afsluiten. Ze hebben de hoop al haast opgegeven. Als ondernemer of zzp’er heb je geen vast inkomen of loonstrook en ben je afhankelijk van de (wisselende) winst uit je eigen onderneming. Maar die verschillen met een loondienstmedewerker hoeven niet altijd roet in het eten te gooien. Wij kennen de mogelijkheden die je wél hebt voor een zzp-hypotheek.

Het vinden van een hypotheek is in al deze gevallen maatwerk, maar er zijn zeker mogelijkheden, zoals het regelen van een inkomensverklaring. Wij helpen jou bij het kijken naar een passende ondernemershypotheek of bij financieel advies over hoe je jouw wensen kunt waarmaken. Je hoeft in elk geval zeker geen drie jaar te wachten om uiteindelijk jouw droomhuis te kopen.

Maak een afspraak. Dan kijken we samen vrijblijvend naar jouw mogelijkheden.

Vrijblijvende afspraak maken

Advies over je hypotheek

Wij kunnen je volledige begeleiding bieden bij al je vragen over je hypotheek. Bij de aankoop van een nieuw huis kun je tegen allerlei dingen aanlopen. Wat vul je in op je biedingsformulier voor het hoogste bod? Hoe weet je wat je maximaal aan hypotheek kunt krijgen? Waar sluit je een passende hypotheek af? En als je de pensioenleeftijd al gepasseerd bent, hoe zit het dan eigenlijk met een seniorenhypotheek?

Het kopen van een eerste woning of een volgend huis is al een spannende stap op zich. Daarom begeleiden wij jou graag met goed hypotheekadvies bij deze stap en bij het afsluiten van je hypotheek voor je huis. Dan weet je zeker dat dat allemaal goed geregeld is.

Maar dat is niet het enige wat we voor je kunnen doen als het over je hypotheek gaat. We kunnen je helpen bij nog veel meer vraagstukken rondom je hypotheek. Bijvoorbeeld:

 • Kunnen jouw maandlasten naar beneden?
 • Past je huidige hypotheek nog wel bij je persoonlijke en financiële situatie?
 • Is hypotheek oversluiten voor jou, net als voor veel anderen, een slimme optie?
 • Kun je je bestaande hypotheek verhogen met een tweede hypotheek?
 • Hoe kun je de overwaarde op je woning benutten?
 • Wat is voor jou verstandig aan het einde van de rentevaste periode: verlengen of oversluiten?
 • Welke verzekeringen heb je nodig naast je hypotheek?
 • Welke opties heb je als je aflossingsvrije hypotheek bijna afloopt?
 • Als je een nieuwbouwwoning gaat kopen, hoe zit het dan met de hypotheek?
 • Kun je vanuit je overwaarde een verbouwing financieren?
 • Welke opties heb jij om een tweede woning te kopen, bijvoorbeeld voor de verhuur?

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen bij je nieuwe of bestaande hypotheek? Kom gerust vrijblijvend kennismaken. Bij ons op kantoor of online.

Vrijblijvende kennismaking

Pensioen, hoe regel je dat?

Je wilt inzicht in jouw pensioen, hoe ga je dat doen? Wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt, ontvang je niet meer structureel elke maand een bedrag aan inkomen uit loondienst. In plaats daarvan krijg je pensioen en AOW en kun je eventueel gebruikmaken van je eigen spaargeld. Niet alleen jouw inkomen is van invloed op de hoogte van je pensioen, maar ook je maandlasten spelen een grote rol. Hoeveel houd jij onderaan de streep nog over om van te leven als je je vaste lasten hebt betaald? Dat is een belangrijke vraag om nu al inzicht in te hebben, zodat je een pensioengat kunt voorkomen.

Daarom helpt het team Van Bruggen Adviesgroep in Vught je graag om vroegtijdig inzicht te krijgen in hoe je er financieel voor staat. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst (na je pensioengerechtigde leeftijd). We kijken samen of je jouw wensen voor nu en later kunt vervullen.

Ook denken we graag mee hoe jij je pensioen eventueel kunt aanvullen met eigen spaargeld. Daarvoor hoef je echt niet jarenlang heel zuinig te leven. Misschien kun je besparen op je vaste lasten en zo een mooi bedrag overhouden. Een paar mogelijkheden:

 • Je kunt wellicht je hypotheek oversluiten, waardoor je de hele rentevaste periode lang een nieuw, laag rentepercentage gaat betalen. Dat kan op jaarbasis flink schelen.
 • Misschien kun je je overwaarde opnemen met bijvoorbeeld een opeethypotheek of krediethypotheek.
 • Wellicht valt er op je verzekeringen te besparen. Sommige verzekeringen heb je misschien op latere leeftijd niet meer nodig.

Uiteraard kijken we graag mee naar jouw wensen, zodat we je advies op maat kunnen geven over een slimme oplossing voor jou.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Vught krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Allround financieel advies

Naast hypotheken, pensioen en verzekeringen kunnen we je over nog veel meer onderwerpen adviseren. Ons financieel advies is breed en het komt regelmatig voor dat we daardoor klanten met diverse vragen tegelijk kunnen helpen. Zo kunnen we bij advies over je hypotheek ook alvast kijken naar de toekomst en hoe het met je hypotheeklasten zit als jij straks met pensioen bent.

We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over deze financiële onderwerpen:

 • Hoe ziet je financiële situatie eruit na je scheiding? Welke hypotheekopties heb je dan en wat moet je verder financieel regelen?
 • Welke verzekeringen zijn voor jou verstandig om bij je hypotheek af te sluiten?
 • Wat kun je regelen om het risico op arbeidsongeschiktheid af te dekken?
 • Waar moet je als zelfstandige aan denken qua pensioen, verzekeringen en hypotheek?
 • Hoe kun je je verbouwing financieren?
 • Wat moet je financieel regelen na overlijden van een partner of ouder?
 • Hoe kun je belastingvrij geld schenken aan je (klein)kinderen?
 • Hoeveel kun jij maximaal aan hypotheek krijgen?

Financieel advies voor expats

Bij mensen die tijdelijk in Nederland komen wonen (expats) leven vaak veel vragen. Hoe werkt het Nederlandse belastingsysteem? En hoe kom ik aan een woning in Nederland? Welke verzekeringen heb ik nodig? Dat zijn stuk voor stuk vragen die Van Bruggen Adviesgroep Vught graag beantwoordt voor expats.

As a new expat in the Netherlands, you will probably have a lot of questions. What are the consequences of the Dutch fiscal system for you as an expat? Will banks lend you money for buying a house, and how many savings do you need to invest in a house yourself? Which (life) insurances are compulsory? What happens when you decide to leave the Netherlands again? Do you need a permit to buy a house? We are happy to answer each of these questions for you and to give you advise about your financial options.

Please feel free to plan a free meeting at our office in Vught, of course without any obligation. During this meeting we get acquainted and discuss your personal situation and future plans.

Contact

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Vught?

Waarom kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep in Vucht? Omdat wij je altijd advies op maat geven en dat doen vanuit onze jarenlange ervaring met financieel advies. Bij ons profiteer je van deze voordelen:

 • Al 32 jaar ervaring in financieel advies
 • Uitstekende klanttevredenheid op Advieskeuze.nl
 • Goed thuis in advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Totaaladvies over jouw financiële situatie
 • Vlot contact en goed bereikbaar via de telefoon
 • Snel schakelen tussen klant en bank
 • Ook volledig online adviestraject mogelijk

Laten we vrijblijvend kennismaken

Jij kiest zelf of je liever bij ons op kantoor geholpen wordt of dat je van ons volledige online advies gebruik wilt maken. Ook schuiven we graag aan tafel bij jou als klant om je verder te helpen.

Of je nu een groot of klein vraagstuk heb, bel of mail ons of vul het contactformulier in. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

We zijn te bereiken via 073 – 6400 647 en via vught@vanbruggen.nl.

Plan een kennismaking

KvK: 17109860AFM: 12003244Documenten