Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Kampen
Kampen
Vandaag open tot 21:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 21:30
Dinsdag
09:30 - 21:30
Woensdag
09:30 - 21:30
Donderdag
09:30 - 21:30
Vrijdag
09:30 - 21:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Kampen

Financieel advies in Kampen

Vraag je je af waar je financieel goed aan doet op het punt waar je nu staat in je leven? Wil je bijvoorbeeld de juiste keuzes maken rondom je hypotheek (wel/niet oversluiten of verhogen)? Wil je zorgeloos kunnen toewerken naar een financieel goed geregeld pensioen? Of lig je in scheiding en zit je met allerlei vragen over de financiële keuzes waar je nu voor komt te staan? Wij zijn er voor iedereen die financieel advies in Kampen en omgeving kan gebruiken. Met een team van vier professionals bieden wij 100% online financieel advies in Kampen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Online financieel adviseur Kampen

We snappen maar al te goed dat je agenda al druk genoeg is. Daarom maken we het je graag gemakkelijk om financieel advies in Kampen in te schakelen. Wij bieden volledig online advies, waarbij we je via videogesprekken op weg helpen bij jouw financiële keuzes. Je kunt bij ons het volledig proces online doorlopen en spreekt daarmee live via videogesprekken met je eigen financieel adviseur in Kampen. Geen automatisering dus, maar gewoon persoonlijk advies. Alleen dan online. Dát is Van Bruggen Adviesgroep in Kampen.

In ons advies draait het altijd om jou. We willen jouw situatie van voor tot achter kennen. We willen weten welke wensen jij precies hebt en wat de toekomstplannen zijn die voor ons financiële advies nu al een rol spelen. Daarom maken we graag in een eerste gesprek (gratis en vrijblijvend) kennis met je. In het adviestraject tasten we altijd samen met je af welke opties bij jou passen. We leggen de mogelijkheden voor je op tafel, bespreken de voor- en nadelen en helpen je zo om de juiste keuzes te maken. 

Volledig onafhankelijk financieel advies in Kampen

Naast dat ons financieel advies in Kampen online plaatsvindt, is ook onderscheidend voor ons dat we 100% onafhankelijk zijn. Als je via ons een hypotheek afsluit, kun je er dus van op aan dat we tientallen hypotheekaanbieders voor je hebben vergeleken voordat we je er één aanraden. Ook bij verzekeringen geldt dat we vele verzekeraars en producten voor je bekijken voordat we een product adviseren. Bij ons staat dan ook voorop dat je keuzes maakt die voordelig zijn voor jou en dat je niet onnodig veel kwijt bent voor je maandlasten.

Nog zeven voordelen van ons financieel advies in Kampen zijn deze:

 • Volledig online advies wanneer het jou uitkomt
 • Deskundig advies over je hypotheek, verzekeringen, pensioen en financiën
 • Combinatie van financieel advies én makelaardij
 • Extra scherpe tarieven
 • Volledig onafhankelijk advies
 • Persoonlijke aandacht en begrijpelijke uitleg
 • Zes dagen per week (ook ’s avonds mogelijk)

Voor het eerste gesprek betaal je niets. En je wordt er al een stuk wijzer van over jouw financiële mogelijkheden. Bel of mail ons om een afspraak te maken. We zijn te bereiken via 038 – 429 09 17 of via zwolle@vanbruggen.nl. Je kunt ons ook berichten via de knop hieronder.

Maak een afspraak

Een financieel plan voor de toekomst

De financiële keuzes die je nu maakt, hebben vaak grote gevolgen voor de toekomst. Dat maakt het belangrijk om bij je keuzes ook rekening te houden met je plannen voor later. Ga je bijvoorbeeld over een aantal jaar met pensioen? Hoop je over een tijdje je uitvliegende kinderen via een schenking te helpen bij het kopen van een eerste huis? Of wil je niets liever dan eerder stoppen met werken en zo een prachtige wereldreis maken? Juist door die plannen nu al mee te nemen bij je keuzes, kun je de financiële ruimte creëren om je wensen straks in vervulling te laten gaan.

Wij maken graag samen met jou een financiële planning. Dat kan onderdeel zijn van ons pensioenadvies. Maar ook als je pensioen nog een ver-van-je-bed-show is, is een financieel plan vaak handig om op de plank te hebben liggen en concreet uit te voeren.

Zo kunnen we met je meedenken over deze vraagstukken:

 • Wil je je pas gekochte woning over een tijdje verbouwen? We denken graag alvast mee hoe je een verbouwbudget bij elkaar krijgt, bijvoorbeeld door je hypotheek te verhogen, een tweede hypotheek te nemen of door te onderzoeken welke manieren er zijn om je overwaarde op te nemen.
 • Wil je met vervroegd pensioen gaan? Laat ons meekijken hoe je daar nu alvast op kunt inspelen. Hoe eerder je naar je financiële situatie kijkt, hoe groter de kans is dat er nog een mouw aan te passen is om zelf voldoende pensioen op te bouwen.
 • Verwacht je dat je kinderen straks uit huis gaan? Dan fantaseer je misschien over het kopen van een tweede woning (met je overwaarde). Of je wilt je kinderen graag helpen bij het volgen van een studie of het kopen van hun eerste huis via een belastingvrije schenking. Ook in die situatie kennen wij de mogelijkheden en de aandachtspunten.

En is je pensioen niet ver weg meer? Ook dan zijn wij er graag om je op de mogelijkheden te wijzen. Zo denken we graag mee over een eventuele seniorenhypotheek als het je geweldig lijkt om na je pensioen te verhuizen.

Financieel advies én makelaardij

Hypotheekadvies is een van de expertises waarvoor veel mensen uit Kampen en omgeving bij ons aankloppen. Bij die stap kunnen we je dubbele begeleiding bieden. Aan de ene kant zijn we er voor financieel advies over je hypotheek en verzekeringen. Aan de andere kant bieden we je ook aankoopbegeleiding door je bijvoorbeeld te helpen bij het vinden van een woning en je te adviseren over een slimme biedingstactiek. Ook kunnen we bekijken hoeveel er gemiddeld wordt overboden op dit type huis en kijken we graag de koopovereenkomst voor je na.

Die combinatie werkt in jouw voordeel, omdat we daardoor vlot kunnen schakelen als jij een woning koopt. En omdat je aan alle kanten begeleid wordt om ondanks de oververhitte woningmarkt toch een huis te vinden. Dat begint al bij een vrijblijvend gesprek over jouw maximale hypotheek. Daarin berekenen we in detail hoeveel jij kunt lenen, welk bedrag je zelf kunt inbrengen en met welke maandlasten je daarbij rekening moet houden. Zo weet je precies wat jouw budget voor een huis is. Ook voor een zzp-hypotheek draaien we onze hand niet om. Daar adviseren we je met plezier over.

En loopt je hypotheek al een tijdje? Dan loont het vaak om te onderzoeken of het wellicht voordeliger kan. Je hypotheek aanpassen of oversluiten kan je soms een mooi voordeel opleveren.

Vragen over jouw nieuwe of lopende hypotheek? Stel ze aan ons. Met ons deskundige financieel advies in Kampen kunnen we je van A tot Z helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Gratis eerste gesprek

Hoe zit het met je verzekeringen?

De financiële keuzes die je maakt, brengen vaak risico’s met zich mee. Als je bijvoorbeeld een huis koopt met je partner, bestaat de kans dat een van jullie beiden komt te overlijden en dat de ander daardoor met de maandlasten in de knel komt. Kan de ander dan wel de maandlasten opbrengen? En wat gebeurt er als jij je baan kwijtraakt en als daardoor jullie gezamenlijke inkomen flink daalt?

Die risico’s en meer kun je afdekken met een passende verzekering. Nu is niet elke verzekering in elke situatie nodig. Soms kun je bepaalde risico’s zelf opvangen met je spaargeld of is het risico simpelweg heel klein. Maar er zijn ook situaties waarin die verzekeringen wel heel nuttig zijn om af te sluiten.

Wij geven je graag eerlijk en onafhankelijk financieel advies over je verzekeringen. Zo bekijken we waar je voordelig uit bent met je verzekeringen, welke dekking bij je past en welke verzekeringen voor jou überhaupt wel en niet verstandig zijn. Ook kijken we graag mee naar je lopende verzekeringen als je je afvraagt of die wellicht voordeliger kunnen.

Financieel advies in Kampen over al je vragen

Een hypotheek aanvragen of oversluiten? Je verzekeringen laten checken? Je overwaarde opnemen of je pensioen plannen? Het zijn nog maar een paar van de onderwerpen waarover we je online financieel advies kunnen geven. Er zijn nog veel meer situaties waarin we je graag bijstaan met deskundig financieel advies in Kampen. Altijd 100% online en wanneer het jou uitkomt.

Zo beantwoorden we ook graag je vragen over:

 • je financiële situatie na een scheiding;
 • je hypotheek verhogen met een tweede hypotheek;
 • een verbouwing van je huis financieren;
 • verduurzamende maatregelen financieren aan je woning;
 • besparen op je maandlasten of verzekeringen;
 • geld schenken aan je kinderen voor een studie of voor de aankoop van een eerste huis;
 • verhuizen naar een andere woning (en je hypotheek daarbij meenemen of oversluiten);
 • een opeethypotheek afsluiten;
 • je financiële situatie als je gaat samenwonen.

Plan een gratis eerste online gesprek

Onze financieel adviseurs in Kampen staan met alle plezier voor je klaar voor online financieel advies. Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Laten we een gratis eerste online gesprek inplannen. Klik op de knop hieronder en maak een afspraak.

Heb je nu al een prangende vraag of wil je meer weten over onze diensten? We beantwoorden je vragen graag. Mail naar zwolle@vanbruggen.nl of bel naar 038 – 429 09 17.

Maak direct een afspraak