Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Zwolle

Molenweg 242
8012 WT Zwolle
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zwolle

Uw makelaar in Zwolle

Wat zijn uw woonwensen? Hier begint vaak het proces tot besluit om uw huidige woning te verkopen en op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Of het besluit om voor het eerst een woning te gaan kopen, na jarenlang gehuurd te hebben. Het liefst bent u meteen al bezig met een nieuwe inrichting, een nieuw plekje in een zonnige tuin… Maar voordat het zover is moet er nog heel veel gebeuren.

Waar moet u allemaal rekening mee houden?

Want een huis verkopen… waar moet u allemaal rekening mee houden? Wat is eigenlijk een goede verkoopprijs? Is het verstandig om eerst te bekijken wat uw huidige hypotheeklasten nog zijn? Zomaar een aantal vragen die ook toepasbaar zijn bij de aankoop van een nieuwe woning.

Bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle hebben we alles onder één dak: uw makelaar voor de verkoop en/of de aankoop van uw (nieuwe) woning is ook uw financieel adviseur en andersom. Wel zo gemakkelijk, door deze combinatie zijn snelheid en efficiëntie onze sleutelwoorden. Het aankopen of verkopen van een huis én uw financiën zijn namelijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Daarbij zijn onze makelaars (en financieel adviseurs) experts in hun vak én kennen ze de woningmarkt van Zwolle en omgeving door en door. Ook zijn ze vaak al eerder op de hoogte van een mogelijk huis dat in de verkoop staat voordat het op het internet te vinden is.

Betrokken en ontzorgen

Uw woonwensen zijn altijd onze start, uw verhaal, uw wensen en dromen staan centraal. Bij de verkoop van uw huis zijn wij eerlijk en kritisch. Bij ons krijgt u altijd een gratis waardebepaling van uw huis, voordat u bevestigt of wij uw huis mogen verkopen doen wij dat graag voor u. Ook geven wij advies voor styling van de woning voor een beter verkoopresultaat. Ook bij de aankoop van een nieuwe woning zetten wij onze kennis, kunde én enthousiasme graag in. Wij kunnen stellen dat we bewezen succesvol zijn in zowel verkoop als aankoop van woningen. Onze betrokkenheid bij de aan- of verkoop van uw woning zetten we om in het volledig ontzorgen van u als klant, het is onze passie!

Gratis waardebepaling voor je huis in Zwolle

Benieuwd? Uw huis ook verkopen of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden en gaan we samen op zoek naar het best passende nieuwe (t)huis?

Klik hier voor het downloaden van onze brochure over makelaardij.

Wij zetten onze passie ook graag voor u in!

Maak direct een afspraak

Zoek een woning Zwolle