Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Zwolle Eekwal 22 A
8011 LD Zwolle
Vandaag open tot 21:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 21:00
Dinsdag
09:30 - 21:00
Woensdag
09:30 - 21:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zwolle

Jouw makelaar in Zwolle

Wat zijn jouw woonwensen? Hier begint vaak het proces tot besluit om jouw huidige woning te verkopen en op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Of het besluit om voor het eerst een woning te gaan kopen, na jarenlang gehuurd te hebben. Het liefst ben je meteen al bezig met een nieuwe inrichting, een nieuw plekje in een zonnige tuin… Maar voordat het zover is moet er nog heel veel gebeuren.

Waar moet je allemaal rekening mee houden?

Want een huis verkopen… waar moet je allemaal rekening mee houden? Wat is eigenlijk een goede verkoopprijs? Is het verstandig om eerst te bekijken wat jouw huidige hypotheeklasten nog zijn? Zomaar een aantal vragen die ook toepasbaar zijn bij de aankoop van een nieuwe woning.

Bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle hebben we alles onder één dak: jouw makelaar voor de verkoop en/of de aankoop van jouw (nieuwe) woning is ook jouw financieel adviseur en andersom. Wel zo gemakkelijk, door deze combinatie zijn snelheid en efficiëntie onze sleutelwoorden. Het aankopen of verkopen van een huis én jouw financiën zijn namelijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Daarbij zijn onze makelaars (en financieel adviseurs) experts in hun vak én kennen ze de woningmarkt van Zwolle en omgeving door en door. Ook zijn ze vaak al eerder op de hoogte van een mogelijk huis dat in de verkoop staat voordat het op het internet te vinden is.

Betrokken en ontzorgen

Jouw woonwensen zijn altijd onze start, jouw verhaal, jouw wensen en dromen staan centraal. Bij de verkoop van jouw huis zijn wij eerlijk en kritisch. Bij ons krijg je altijd een gratis waardebepaling van jouw huis, voordat je bevestigt of wij jouw huis mogen verkopen doen wij dat graag voor jou. Ook geven wij advies voor styling van de woning voor een beter verkoopresultaat. Ook bij de aankoop van een nieuwe woning zetten wij onze kennis, kunde én enthousiasme graag in. Wij kunnen stellen dat we bewezen succesvol zijn in zowel verkoop als aankoop van woningen. Onze betrokkenheid bij de aan- of verkoop van jouw woning zetten we om in het volledig ontzorgen van jou als klant, het is onze passie!

Gratis waardebepaling voor je huis in Zwolle

Benieuwd? Jouw huis ook verkopen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en gaan we samen op zoek naar het best passende nieuwe (t)huis?

Klik hier voor het downloaden van onze brochure over makelaardij.

Wij zetten onze passie ook graag voor jou in!

Maak direct een afspraak