Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zwolle Eekwal 22 A
8011 LD Zwolle
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 21:00
Dinsdag
09:30 - 21:00
Woensdag
09:30 - 21:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zwolle

Makelaar in Zwolle

Zwolle is een erg geliefde woonplaats in het oosten van Nederland. Een fijne plek waar je alles vindt wat je zoekt: zowel nieuwbouw als authentieke oudere woningen, winkels, terrasjes, en een heleboel gezelligheid. Ondertussen zijn ook de mooie natuurgebieden niet ver weg. Kortom: een huis kopen in Zwolle is een heel goed idee. Maar hoe kom je op de huidige woningmarkt aan een fijne koopwoning voordat iemand anders je voor is? Schakel daarvoor ons in als ervaren makelaar in Zwolle bij de aan- en verkoop van je huis. Ook prettig: voor al je financiële vragen zit je op ons kantoor ook helemaal goed.

Maak een gratis afspraak

Jouw financieel adviseur én makelaar in Zwolle op één plek

Je hebt bepaalde woonwensen in je hoofd. Je wilt bijvoorbeeld groter gaan wonen, je in een ander deel van Zwolle vestigen of überhaupt voor het eerst een huis kopen om van je huurwoning af te komen. Het liefst ben je meteen al bezig met een nieuwe inrichting, de heerlijke loungebak in je tuin op het zuiden of de ruime badkamer die je straks eindelijk hebt… Maar voordat het zover is, moet er nog heel veel gebeuren. De complete woningzoektocht bijvoorbeeld!

Daarom zetten wij er graag een team op om jou te ondersteunen als je een huis gaat kopen. Bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle hebben we alles onder één dak: een makelaar voor de verkoop en/of aankoop van je (nieuwe) woning én een financieel adviseur. Wel zo gemakkelijk! Door deze combinatie word je bij ons snel en efficiënt geholpen. Het aankopen of verkopen van een huis en je financiën zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt, dat je precies weet wat je financiële mogelijkheden zijn én dat je op de huidige woningmarkt betere kansen hebt om een droomwoning te bemachtigen.

Meer kans op een woning dankzij onze aankoopmakelaar in Zwolle

Onze aankoopmakelaars in Zwolle zijn experts in hun vak én kennen de woningmarkt in Zwolle en omgeving door en door. Ook zijn ze vaak al op de hoogte van woningen die in de verkoop komen voordat die huizen op het internet verschijnen. Daardoor kun jij razendsnel een bezichtiging plannen en heb je meer kans dat het huis van jouw dromen daadwerkelijk van jou wordt. Onze makelaars kennen de recente vraag- en verkoopprijzen en zijn ook bekend met de buurt waarin je zoekt. Door ons sterke lokale netwerk kunnen we je helpen om nog sneller te reageren op het huis dat aan jouw wensen voldoet.

Als makelaar in Zwolle gaan we graag met jou op zoek naar jouw nieuwe droomwoning. We komen op voor je belangen en helpen je om tegen een realistische en verantwoorde prijs een huis te kopen in Zwolle. Daarbij kijken we naar de gangbare marktprijzen en kunnen we je zo helpen om tegelijkertijd een aantrekkelijk bod te doen én niet meer te bieden dan voor jou haalbaar is. Ook over bijkomende afwegingen, zoals wel/geen ontbindende voorwaarden, kunnen we je adviseren. Zo maak je een betere kans dat je droomhuis echt van jou wordt.

Kom langs en ontdek jouw hypotheekopties

 

Wij gaan verhuizen

Wat kunnen we doen als jij een huis gaat kopen in Zwolle?

Als je een huis gaat kopen, krijg je al snel allerlei vragen en onzekerheden. Voor welk bedrag kun je bijvoorbeeld naar een woning op zoek gaan? Met welke overwaarde kun je rekening houden met je huidige woning? En als je dan een huis vindt, wat moet je dan zoal regelen en hoe breng je daar een goed bod op uit? Vanaf de maximale-hypotheek-berekening tot aan de handtekening onder de koopakte staan wij je bij om dit alles in goede banen te leiden. Daarbij maakt het niet uit of je een bestaand huis koopt, zelf een woning laat bouwen of voor een nieuwbouwwoning gaat.

Wat we zoal voor je kunnen doen als makelaar in Zwolle? Wanneer jij een huis wilt kopen in Zwolle, kunnen wij je op de volgende manieren helpen:

 • We kunnen voor je uitrekenen wat jouw budget is voor een woning.
 • We tippen woningen die aan jouw woonwensen voldoen.
 • We gaan mee naar bezichtigen om kritische vragen te stellen.
 • We geven je advies over de bouwkundige staat.
 • We doen namens jou de onderhandelingen met de verkoper of verkoopmakelaar.
 • We geven je advies over een passend en aantrekkelijk bod.
 • We adviseren je over juridische, financiële en fiscale zaken.
 • We staan je bij tijdens de eindinspectie van je nieuwe woning.
 • We lopen het koopcontract voor je na en gaan mee naar de notaris.
     •  

Op die manier zorgen we ervoor dat jij een droomhuis koopt tegen de juiste prijs, helder hebt wat de risico’s of aandachtspunten zijn en daarbij niets over het hoofd ziet qua kleine lettertjes of gekke clausules. Op die manier verdien je de kosten die je aan ons als makelaar in Zwolle betaalt vaak al snel terug.

Schakel ons in als makelaar

Jouw expert bij het verkopen van je huis in Zwolle

We zijn niet alleen aankoopmakelaar in Zwolle, maar ook verkoopmakelaar. Ook als je een huis gaat verkopen in Zwolle heb je namelijk veel om rekening mee te houden. Hoewel je vast al snel een paar geïnteresseerden hebt opgetrommeld, is een huis verkopen dusdanig complex dat het vaak slim is om er een expert bij te betrekken. Je wilt immers voorkomen dat je met een te laag bod akkoord gaat of dat later dingen in het koopcontract ontbreken. Bovendien voorkom je met een aankoopmakelaar onduidelijkheden of gedoe met de kopers en bespaar je jezelf veel tijd door de bezichtigingen niet zelf te doen. Als verkoopmakelaar in Zwolle regelen wij dit alles voor je.

Wat doen wij als verkoopmakelaar in Zwolle voor jou?

Als je je huis gaat verkopen in Zwolle, zijn wij eerlijk en kritisch. Bij ons krijg je een gratis waardebepaling van jouw huis. Altijd geheel vrijblijvend; je bent naderhand dus vrij in of je ons je huis laat verkopen of niet. Ook geven wij advies over de styling van de woning voor een beter verkoopresultaat. Wij kunnen stellen dat we bewezen succesvol zijn in de verkoop van Zwolse woningen. Onze betrokkenheid zetten we graag in om jou als klant zoveel mogelijk uit handen te nemen. Dat is onze passie.

Als verkoopmakelaar in Zwolle kunnen we onder meer het volgende voor je doen:

 • advies geven over een marktconforme vraagprijs;
 • een kloppende plattegrond maken van je woning;
 • je woning verkoopklaar maken via styling;
 • professionele foto’s van je woning laten maken;
 • je woning onder de aandacht brengen via Funda en andere kanalen;
 • de bezichtigingen begeleiden en inplannen;
 • de onderhandelingen met geïnteresseerden voor jou doen;
 • advies geven over het wel/niet accepteren van een bod;
 • de koopovereenkomst opstellen volgens de geldende normen;
 • alles rondom de daadwerkelijke overdracht begeleiden.
     •  

Hoeveel is jouw woning waard? Ontdek het gratis!

Ben je nieuwsgierig hoeveel jouw woning in Zwolle bij een verkoop zou opleveren? Wij komen graag kosteloos jouw woning inspecteren om je hier alles over te vertellen.

Vraag een gratis waardebepaling aan voor jouw woning in Zwolle. Dan komt onze makelaar binnenkort in Zwolle of omgeving bij je langs om vast te stellen wat jouw huis opbrengt.

Gratis waardebepaling voor je huis in Zwolle

Benieuwd? Jouw huis ook verkopen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en gaan we samen op zoek naar het best passende nieuwe (t)huis?

Klik hier voor het downloaden van onze brochure over makelaardij.

Wij zetten onze passie ook graag voor jou in!

Maak direct een afspraak

Waarom ons inschakelen als makelaar in Zwolle?

Omdat je bewezen meer kans hebt om een nieuwe woning goed aan te kopen of je huidige woning gunstig te verkopen met een makelaar uit Zwolle aan je zijde. Maar ook omdat het prettig is dat je voor financieel advies en makelaardij in Zwolle op één plek goed zit.

Wanneer je bij Van Bruggen Adviesgroep aanklopt voor een makelaar in Zwolle, dan ben je zeker van:

 • Ruime ervaring met huizen kopen en verkopen in Zwolle
 • Altijd snel op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
 • Een nieuwe woning gunstiger (ver)kopen dan zonder makelaar
 • Hypotheekadvies én makelaars onder één dak in Zwolle
 • Snel schakelen, waardoor je vlot kunt toehappen als je een huis hebt gevonden
 • Bespaar jezelf veel tijd, regelwerk en gedoe; wij pakken het op
 • De eerste kennismaking is altijd gratis
     •  

Antwoord op al jouw financieringsvragen

Een huis kopen in Zwolle levert ook financieel gezien het nodige papier- en regelwerk op. Je moet bijvoorbeeld een passende hypotheek afsluiten, keuzes maken over de rentevaste periode en bepalen wat je doet met je eventuele huidige hypotheek. Dat soort vragen kunnen onze financieel adviseurs gelukkig voor je beantwoorden op basis van hun jarenlange kennis en ervaring. Zij zorgen ervoor dat jij voor je nieuwe woning een hypotheek afsluit die bij je past, die je lage maandlasten oplevert en die ook in de toekomst nog een goede match is.

Onze hulp stopt overigens niet zodra jij je huis hebt gekocht of verkocht. Ook daarna staan we je nog graag bij met financiële raad en daad. Zo kun je altijd bij ons terecht om te onderzoeken of het oversluiten van je hypotheek voor jou een goed idee is, of je na een aantal jaar wellicht je overwaarde kunt opnemen of dat er andere manieren zijn om te besparen op je maandlasten. Ook als er iets verandert in je financiële situatie kunnen we altijd met je meekijken voor financieel advies op maat. Zo is je hypotheek nu én later betaalbaar.

Benieuwd? Plan je gratis kennismaking!

Wil je jouw huis verkopen of ben je benieuwd naar je mogelijkheden voor een passend nieuw huis? Wij gaan graag voor jou op zoek en staan je met alle plezier bij als makelaar in Zwolle.

Maak direct een afspraak om kennis te maken bij ons op kantoor. We zijn vijf dagen per week geopend, waarvan ook vier avonden. Er is dus vast een moment dat jou uitkomt.

Plan je afspraak via de knop hieronder, mail naar zwolle@vanbruggen.nl of bel naar 038 – 429 09 17.

Gratis kennismaken

Zoek een woning Zwolle