Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zwolle Eekwal 22 A
8011 LD Zwolle
Opent vrijdag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 21:00
Dinsdag
09:30 - 21:00
Woensdag
09:30 - 21:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zwolle

Hypotheekadvies in Zwolle

Heb je je zinnen gezet op een nieuwe woning in Zwolle? Heb je het nog steeds goed naar je zin in je Zwolse woning, maar hoop je te besparen op je hypotheeklasten? Of ben je benieuwd hoe je de overwaarde op je huis kunt verzilveren? In elk van die gevallen staan we bij Van Bruggen Adviesgroep in Zwolle voor je klaar. Met makelaars en financieel adviseurs onder één dak kunnen wij je zowel hypotheekadvies in Zwolle als begeleiding bij de aan- of verkoop van je huis bieden. 

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Zwolle

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning in Zwolle? Een fijne woning in een kindvriendelijke buurt? Een mooi appartement? Of juist een vrijstaand huis waarin je zo min mogelijk drukte om je heen hebt? In Zwolle en omgeving gebeurt van alles: er komen steeds weer nieuwe nieuwbouwprojecten (bekijk deze site om op de hoogte te blijven). Maar ook bestaande woningen in Zwolle gaan als zoete broodjes over de toonbank. Eén keer knipperen en er is alweer ‘Verkocht’ over het ‘te koop’-bord heen geplakt. Is het dan echt een onmogelijke missie om een huis en hypotheek in Zwolle te bemachtigen? Nee hoor, bij Van Bruggen Adviesgroep in Zwolle begeleiden we je hier graag bij.

Op ons kantoor heb je één aanspreekpunt, maar profiteer je tegelijkertijd van meerdere expertises. We hebben namelijk makelaars, financieel adviseurs en een verzekeringsadviseur onder één dak. Dat is gunstig voor jou, want daardoor kunnen we je zowel begeleiden bij het rondkrijgen van je financiering (als hypotheekadviseur in Zwolle) als bij de aan- of verkoop van je woning (als makelaar). Zo kunnen we jou veel uit handen nemen, zodat jij je kunt storten op belangrijker zaken: kijken welke woning perfect bij jou past en alvast fantaseren over je interieur.

Je woning verbouwen of verduurzamen?

Veel mensen denken bij hypotheekadvies al snel aan het kopen van een nieuwe woning. Maar als hypotheekadviseur in Zwolle kunnen we je in nog meer situaties bijstaan. Heb je je droomwoning al eerder bemachtigd, maar heb je wel verbouwplannen of wil je je huidige woning verduurzamen? Een goed idee, want zo wordt je woning meer waard, bespaar je energie en vergroot je je wooncomfort. We zoeken graag voor je uit wat jouw financiële opties daarvoor zijn.

In regio Zwolle komt steeds meer aandacht voor verduurzaming van je woning of zelfs de stap naar een volledig duurzame woning (zoals bij het nieuwbouwproject Diezerhof in Zwolle). Wij zijn op de hoogte van deze ontwikkelingen en vertellen je graag meer over jouw verduurzamingsopties. En over hoe je jouw plannen kunt financieren.

Testimonial overwaarde verzilveren
 

Over ons kantoor voor hypotheekadvies in Zwolle

Van Bruggen Adviesgroep Zwolle is gevestigd aan de Eekwal 22 a . In Zwolle natuurlijk. Parkeren is geen enkel probleem rondom ons pand en is bovendien gratis. Net als de eerste kennismaking trouwens. Wij heten je van harte welkom bij ons op kantoor.

Schakel je ons in voor hypotheekadvies in Zwolle? Dan profiteer je van deze voordelen:

 • Makelaars én hypotheekadviseurs onder één dak
 • Compleet advies over al je financiële vragen én aankoopbegeleiding
 • Ervaren financieel adviseurs en makelaars
 • Persoonlijk advies over jouw vraagstuk
 • Ook deskundig verzekerings- en pensioenadvies
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Ook mogelijkheden voor online advies

Je hypotheek afsluiten, waar moet je op letten?

Een hypotheek afsluiten betekent niet zomaar een handtekening zetten onder een hypotheekofferte. Nee, hiervoor zal je eerst het nodige uitzoekwerk moeten doen, aanbieders moeten vergelijken en de juiste papieren moeten aanleveren voor een passend renteaanbod. Daarnaast kom je voor allerlei keuzes te staan. Wil je een hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie? Voor welke rentevaste periode kies je? Wil je een annuïteiten-, lineaire of aflossingsvrije hypotheek? En hoe zit het met de eventuele overwaarde op je huidige woning en een lopende hypotheek?

Geen zorgen, al die vragen nemen wij mee in ons hypotheekadvies in Zwolle aan jou. Doordat wij als hypotheekadviseur in Zwolle volledig onafhankelijk zijn, kunnen we in ons advies een groot aantal hypotheekaanbieders meenemen. Dat is voordelig voor jou ten opzichte van een adviseur bij een bank. Je hebt daardoor een grotere kans dat je een hypotheek met scherpe rente en passende voorwaarden uit het brede aanbod selecteert. Daar adviseren wij je graag over.

Benieuwd wat we als hypotheekadviseur in Zwolle voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende eerste afspraak – bij ons op kantoor of online via de video.

Plan een eerste afspraak

Wat is jouw hypotheekvraag?

Het afsluiten van een nieuwe hypotheek in Zwolle is niet de enige situatie waarover we je kunnen adviseren. We kunnen je bij nog veel meer vraagstukken rondom je hypotheek in Zwolle op weg helpen. Bijvoorbeeld:

 • Hoeveel kan ik maximaal aan hypotheek krijgen?
 • Ik ben ondernemer en wil een zzp-hypotheek afsluiten, hoe zit dat?
 • Wat zijn mijn opties voor het kopen van een nieuwe woning?
 • Is het voor mij gunstig om mijn hypotheek over te sluiten?
 • Hoe kan ik mijn overwaarde op mijn huidige woning benutten?
 • Hoe kan ik een verbouwing of verduurzaming van mijn woning financieren?
 • Welke (schade)verzekeringen zijn nuttig om bij mijn hypotheek af te sluiten?
 • Wat moet ik voor mijn hypotheek regelen rondom mijn pensioen?
 • Kan ik mijn hypotheek verhogen of een tweede hypotheek aanvragen?
Vraag hypotheekadvies aan
Overwaarde whitepaper downloaden

Bereken je maximale hypotheek

Ben je nieuwsgierig hoeveel jij aan hypotheek zou kunnen krijgen? Onze online tool geeft je daar alvast een eerste indicatie voor (nog niet rekening houdend met een lopende hypotheek).

Wil je precies weten wat jouw opties zijn voor het kopen van een woning, het oversluiten van je hypotheek of om extra te lenen bovenop je bestaande hypotheek? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor of via de video. Dan duiken wij er in meer detail voor je in.

Maximale hypotheek berekenen

Ben je ondernemer en wil je weten wat jouw opties zijn voor een zzp-hypotheek? Gebruik dan onze speciale rekentool voor een zzp-hypotheek. Die geeft je een beeld van jouw mogelijkheden voor een hypotheek als ondernemer. Ook daarvoor geldt: na een eerste gesprek over je hypotheek word je nog wijzer en weet je precies wat jouw hypotheekopties zijn.

Bereken je zzp-hypotheek

Oversluitgids

Is oversluiten voor jou een goed idee?

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun hypotheek over te sluiten. Ook bij ons op kantoor is het druk met oversluiters. Niet zonder reden: de hypotheekrentes liggen opvallend laag. Er is dus een kans dat je met een nieuwe hypotheek een stuk voordeliger uit bent. Met oversluiten kun je namelijk een nieuwe hypotheek afsluiten tegen een nieuwe rente en nieuwe voorwaarden. Dat is vooral handig als je je hypotheek hebt afgesloten toen de rentes nog een paar procent hoger waren dan de actuele rentestanden of als er dingen in je situatie veranderd zijn waardoor mogelijk andere hypotheekvoorwaarden beter passen.

Ook kan oversluiten een mooie manier zijn om je overwaarde te benutten. Want als je woning in de tussentijd in waarde is gestegen, zijn er misschien opties om meer hypotheek te krijgen. Dat geeft je extra bestedingsruimte, waardoor wellicht je gedroomde verbouwing, je plannen voor verduurzaming of je droom van een eigen vakantiewoning nog dichterbij komen.

Natuurlijk brengt oversluiten ook kosten met zich mee. Voor het hypotheekadvies, voor de notaris en voor de boeterente. Maar er zijn genoeg situaties waarin oversluiten al binnen een paar jaar meer oplevert dan dat het je kiest. Wij zoeken dit graag voor je uit en laten je eerlijk weten wat oversluiten je oplevert, welke kosten het met zich meebrengt en wat de terugverdientijd van die kosten is.

Plan een afspraak

Vergeet ook je verzekeringen niet

Dan is er nog één ding waar wij bij ons hypotheekadvies in Zwolle altijd naar kijken: je verzekeringen. Juist omdat het bij een hypotheek om een groot bedrag gaat en je zo’n lening voor een lange tijd afsluit, is het handig om ook mogelijke financiële risico’s goed te overdenken. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als jij plotseling arbeidsongeschikt raakt, je baan verliest of als je partner komt te overlijden? De financiële gevolgen van zulke doemscenario’s kun je (deels) afdekken met een passende (schade)verzekering.

Laat verzekeringsadvies nou net een van onze expertises zijn. We zullen je hier dan ook uitgebreid over adviseren als je je hypotheek afsluit of oversluit. Natuurlijk op een eerlijke manier. Zo ben je precies goed verzekerd en betaal je niet meer premie dan nodig is.

Maak een vrijblijvende eerste afspraak

Wat is jouw vraag over je hypotheek of over het (ver)kopen van een woning? Laat het ons weten. We staan voor je klaar met ons hypotheekadvies in Zwolle en via de video.

De eerste kennismaking kost je niets en is geheel vrijblijvend. Bel naar 038 – 429 0917 om een afspraak te maken. Of klik op de knop hieronder. We horen graag van je.  

Plan een kennismaking