Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zoetermeer Blauw-roodlaan 4
2718 SJ Zoetermeer
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zoetermeer

Hypotheekadvies in Zoetermeer

Staat een huis kopen in Zoetermeer bovenaan jouw lijstje met plannen voor dit jaar? En wil je zeker weten dat je zowel voor de aankoop van je huis als voor je hypotheek de juiste keuzes maakt? Wil je er bijvoorbeeld zeker van zijn dat je niet te veel overbiedt voor je woning, dat je geen huis koopt waar later onverwachts asbest in zit en dat je hypotheek ook over vijf jaar nog bij je past? Dan zit je bij ons hypotheekadvies in Zoetermeer helemaal goed. Ton Tettero staat als hypotheekadviseur in Zoetermeer én deskundig makelaar graag aan je zijde.

Maak een afspraak

Advies over het kopen en financieren van je huis

Als je een huis koopt, komt daar meer bij kijken dan alleen een hypotheek kiezen die je voordelige maandlasten oplevert. Zowel bij het vinden van een huis als bij het afsluiten van een hypotheek komen er vaak allerlei vragen in je op. Daarom gaat ons hypotheekadvies in Zoetermeer veel verder dan alleen het vergelijken van hypotheekproducten op rente. Ton staat je als hypotheekadviseur in Zoetermeer én makelaar tijdens het hele traject bij.

Een eerste huis of een volgend huis kopen begint met helder krijgen hoeveel jij maximaal kunt lenen. Al in het eerste (gratis!) gesprek geven we je daar zicht op. Daarna kun je goed voorbereid op huizenjacht gaan en woningen in het echt bewonderen. En heb je een huis bezichtigd? Dan adviseren we je ook graag of je werkelijk een goede aankoop hebt aan dit huis. Zitten er geen addertjes onder het gras die je nog niet hebt gezien? En als je een X bedrag biedt, wat zijn dan je maandlasten straks? Zo kun je goed voorbereid een bod uitbrengen of besluiten dat niet te doen.  

Is de aankoop van het huis eenmaal rond? Dan zijn wij er ook voor je om de financiering van het huis te regelen. We vergelijken de vele hypotheekproducten op rente en voorwaarden en komen zo specifiek tot een product dat bij jouw situatie past. En dat ook nog voordelig voor je uitpakt. We kijken daarbij niet alleen of die hypotheek nu bij je past, maar ook hoe dat in de toekomst zit. En zijn we samen tot dé hypotheek gekomen? Dan vragen we die ook graag voor je aan, inclusief passende verzekeringen.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Zoetermeer

Als je een hypotheek afsluit, ben je natuurlijk benieuwd bij welke hypotheekaanbieder je daarvoor het beste terecht kunt. Bij die vraag kunnen wij je goed helpen, aangezien we onafhankelijk hypotheekadvies in Zoetermeer aanbieden. Dit houdt in dat je bij ons niet standaard de producten van één aanbieder geadviseerd krijgt. Nee, we vergelijken tientallen hypotheekaanbieders, verdiepen ons in alle voorwaarden en houden elke dag de rentes in de gaten. Daardoor kunnen we jou gericht advies geven over een hypotheek die bij je past.

Dat ons hypotheekadvies in Zoetermeer onafhankelijk is, zie je ook aan ons Keurmerk Financiële Dienstverlening. Dit is het bewijs dat wij aan hoge kwaliteitseisen voldoen en door een onafhankelijke organisatie worden gecontroleerd. Zij zien erop toe dat wij inderdaad de producten van meerdere aanbieders adviseren.

Wat dit voor jou betekent? Dat je flink bespaart op je hypotheeklasten doordat je een écht voordelig hypotheekproduct afsluit, dat je hypotheek altijd specifiek bij jouw situatie past én dat je hypotheek ook in de toekomst nog aansluit.

Benieuwd geworden naar jouw hypotheekmogelijkheden? Laten we een gratis kennismakingsgesprek plannen. Daarin kan Ton je veel vertellen over jouw opties, terwijl je nog nergens aan vastzit. Lekker laagdrempelig!

Gratis eerste gesprek

Een verbouwing financieren met je hypotheek?

Rust er overwaarde op je huis en lijkt het je interessant om vanuit je hypotheek een verbouwing te financieren? Goed nieuws: als je inkomen dat ook toelaat, zijn daar wellicht mogelijkheden voor. Zo ontstaat er opeens tegen gunstige voorwaarden en lage rente meer financiële ruimte om bijvoorbeeld een dakkapel te nemen, je keuken te laten vernieuwen of een spiksplinternieuwe badkamer te plaatsen.

Wil je voordat je concrete plannen maakt weten wat jouw financieringsopties zijn? Kom kennismaken bij ons op kantoor. Dan kan Ton je bijpraten over de diverse mogelijkheden om een verbouwing te betalen vanuit je overwaarde. Denk bijvoorbeeld aan:

 • je hypotheek verhogen met een onderhandse verhoging (mits je hypotheek voor een hoger bedrag in het Kadaster staat ingeschreven);
 • een tweede hypotheek afsluiten bij dezelfde aanbieder, specifiek voor een verbouwing;
 • een opeethypotheek afsluiten (in het bijzonder interessant als je een iets lager pensioeninkomen hebt);
 • een consumptieve lening nemen voor je verbouwing;
 • je hypotheek oversluiten om op die manier zowel meer te lenen als gunstigere voorwaarden en maandlasten te krijgen.

Wat er voor jou mogelijk is om met extra hypotheek een verbouwing te financieren? Laat Ton vrijblijvend met je meedenken in een gratis oriëntatiegesprek.

Gratis oriëntatiegesprek

Wil jij stabiele en lagere maandlasten?

Bij vijftigers zien we regelmatig dat hun hypotheeklasten niet heel stabiel zijn en dat de lasten ook hoger zijn dan nodig. De rentes zijn de afgelopen jaren flink gedaald, dus het is vaak zonde als je nog aan een veel hoger rentepercentage van jaren geleden vastzit. Bovendien werden er destijds nog hypotheekproducten verstrekt waarbij je weinig zekerheid hebt over de aflossing en rente.

Heb je een minder aantrekkelijk hypotheekproduct? Of betaal je op dit moment een fors rentepercentage? Wij kunnen meekijken of het oversluiten van je hypotheek jou een interessant bespaarvoordeel oplevert. Natuurlijk zoeken we daarbij ook uit of dat na aftrek van de boeterente die je voor oversluiten betaalt nog steeds het geval is.

Daarnaast zijn soms andere opties mogelijk om je maandlasten te verlagen. Denk aan rentemiddeling, tussentijds aflossen op je hypotheek of wellicht je verzekeringen aanpassen. We zien vaak dat vijftigers verzekeringen hebben lopen die eigenlijk niet meer nodig zijn of die wel erg prijzig zijn. Dan kijken we graag mee hoe je daarop kunt besparen.

Je kinderen helpen bij de aankoop van hun huis?

Het moment is aangebroken: je kinderen gaan de deur uit. Nadat je ze jarenlang met veel liefde hebt grootgebracht, gaan ze nu op eigen benen staan en zelf een huis kopen. Althans, dat is het plan. Een huis kopen is namelijk in deze tijd soms nog best een uitdaging met de hoge huizenprijzen. Wellicht is daar een mooie rol voor jou weggelegd: als je nog geld beschikbaar hebt of overwaarde hebt op je huis, kun je soms je kinderen helpen bij de aankoop van hun woning.

Hoe je dat doet? Bijvoorbeeld door een schenking te doen aan je kinderen. Voor de aankoop van een huis mag je eenmalig een bedrag van iets meer dan een ton belastingvrij schenken. Dat scheelt! Ook kun je denken aan opties als een familiehypotheek. Of wellicht kun je een huis kopen voor je kinderen en dat aan hen verhuren. Hoe dan ook, wij wijzen je graag op jouw mogelijkheden en geven je er passend advies over.

Bespreek jouw mogelijkheden

Ook hypotheekadvies in Zoetermeer voor ondernemers

Ben je ondernemer en wil je een hypotheek afsluiten, oversluiten of verhogen? Dan gaat dat iets anders in zijn werk, omdat je natuurlijk niet maandelijks een vast salarisbedrag op je rekening ontvangt. Geen zorgen: ook ondernemers kunnen wij uitstekend helpen met hypotheekadvies in Zoetermeer. We kunnen precies voor je uitrekenen hoeveel jij aan zzp-hypotheek kunt krijgen, we wijzen je op verzekeringen die voor jou nuttig zijn en we kunnen je zelfs helpen om jouw pensioen als ondernemer goed te regelen. Alles om te zorgen voor een financieel goed verzorgde toekomst!

Financieel advies voor al jouw vragen

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zoetermeer gaat ons advies verder dan alleen hypotheekvragen. Met ons allround financieel advies kun je ook bij ons terecht voor al je vragen over o.a. je pensioen, verzekeringen, schenkingen, een scheiding of besparingen. Bovendien ben je bij ons kantoor zeker van:

 • Al 20 jaar financieel adviseur in Zoetermeer
 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en meer
 • Ook voor financieringsvragen van ondernemers
 • Onafhankelijk advies (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Hulp tijdens de zoektocht naar een woning
 • Makelaarsdiensten en verzekeringsadvies mogelijk
 • Gratis eerste afspraak

Plan jouw eerste oriëntatiegesprek

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek, het kopen van een huis of besparen op je maandlasten? Plan dan je eerste afspraak bij ons op kantoor.

Mail naar zoetermeer@vanbruggen.nl, bel naar 079 – 361 0503 of klik op de knop hieronder om contact met ons op te nemen. Dan plannen we snel een gratis eerste gesprek met je in.

Afspraak maken