Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vught Kerkstraat 5
5261 CP Vught
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vught

Hypotheekadvies in Vught

Je hypotheek, je moet er iets mee. Maar wat? Bij welke van al die mogelijke hypotheken ben jij gunstig uit? Waar moet je qua voorwaarden op letten? Hoe zit het als je financiële situatie straks verandert doordat je bijvoorbeeld minder gaat werken of over een tijdje met pensioen gaat? Wij zijn er voor hypotheekadvies in Vught voor woningkopers, verhuizers, vastgoedinvesteerders, zzp’ers en eigenlijk iedereen met een vraag over zijn hypotheek. Ook als je je hypotheek wilt wijzigen, verhogen of oversluiten adviseren we je graag over jouw opties.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

32 jaar ervaring als hypotheekadviseur in Vught

Al 32 jaar zijn wij een begrip wat hypotheekadvies in Vught betreft. We hebben tientallen jaren ervaring met hypotheekadvies in de breedste zin van het woord, specifiek in de regio Vught. We weten waar je als starter tegen aan kunt lopen, waar de mogelijkheden liggen voor een zzp-hypotheek, waar je op moet letten om te bepalen of oversluiten voor jou gunstig is, etc. Kortom: jouw hypotheekvraag is bij ons in vertrouwde handen. Of je nu een eerste woning koopt, verhuist naar een ander huis of gewoon eens kritisch naar je bestaande hypotheek laat kijken, wij zijn er voor jou.

Met ons hypotheekadvies in Vught willen we jou zoveel mogelijk ontlasten bij de spannende stap die je zet. Want of je je nu oriënteert op een nieuwe woning of hoopt te besparen op je lopende hypotheek, het is allemaal best spannend. Dankzij ons advies weet jij waar je op moet letten en weet je zeker dat alles vlot en goed gebeurt. Wij hechten veel waarde aan snel schakelen en bieden altijd hypotheekadvies op maat. Afgestemd op jouw wensen, huidige situatie en toekomstplannen. Zo ben jij ervan verzekerd dat je zowel nu als in de toekomst de juiste keuzes voor je hypotheek maakt.

Onafhankelijk hypotheekadvies over jouw nieuwe woning

Het is niet niets, een huis kopen. Je moet er “wat” langer over nadenken dan over de aankoop van een nieuw kledingstuk. En uiteraard hebben de keuzes die je maakt, ook grote consequenties voor je financiële plaatje. Daarom geven wij je graag onafhankelijk hypotheekadvies in Vught als jij een nieuw huis wilt kopen.

Eerste huis kopen

Wordt dit je eerste eigen koophuis? Extra spannend! Wij begeleiden je graag bij elke stap van de aankoop van jouw huis. Dat begint al bij heel nauwkeurig uitrekenen hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt, zodat je goed kunt inschatten wat een haalbaar bod op jouw droomhuis zou zijn.

Heb je hulp nodig bij de zoektocht naar een huis? Dan koppelen we je eventueel aan een van de lokale makelaars met wie wij fijn samenwerken. En zodra je eenmaal het winnende bod op hét huis hebt uitgebracht, kunnen wij je helpen bij het aanvragen van een passende en voordelige hypotheek.

Verhuizen naar een andere woning

Heb je al een huis, maar wil je dat te koop zetten om naar een volgende woning te verhuizen? Dan kunnen we je goed adviseren hoe dat in zijn werk gaat. Hoe kun je bijvoorbeeld je overwaarde inbrengen voor de financiering van een nieuw huis, ook als je huidige woning nog niet is verkocht? Is het slim om eerst een nieuw huis te kopen en dan je huidige woning te koop te zetten, of is andersom voor jou handiger? En wat doe je met je lopende hypotheek: meenemen of oversluiten? Wij begeleiden je vanaf de oriëntatiefase tot aan uiteindelijk de overdracht van de huissleutel voor jouw nieuwe droomwoning.

Vraag je je af hoe het zit met jouw opties voor een hypotheek als je al gepensioneerd bent? Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je vermoedt. Een seniorenhypotheek maakt het mogelijk om ook na je pensioen nog een hypotheek te krijgen voor een nieuwe woning.

Ontdek wat jouw opties zijn voor een hypotheek. Al in een eerste vrijblijvend gesprek kunnen we je inzicht geven in jouw budget voor een volgende woning. Geheel kosteloos!

Eerste afspraak maken

Oversluitgids

Wat als je rentevaste periode bijna afloopt?

Aan het eind van je rentevaste periode krijg je een verlengaanbod van je huidige hypotheekaanbieder toegestuurd. Maar wist je dat het vaak loont om daar niet gedachteloos je handtekening onder te zetten? Het eind van de rentevaste periode is hét moment dat je zonder boeterente kunt overstappen naar een andere geldverstrekker. Een mooie manier om je hypotheek over te sluiten tegen minder kosten, zodat je optimaal kunt profiteren.

Met het aanbod van tientallen verschillende hypotheekaanbieders is de kans groot dat er een andere hypotheek is die zowel qua rente als qua voorwaarden aantrekkelijker is voor jou. Welke dat is? Laten we daar samen naar kijken. En is oversluiten voor jou niet voordelig? Dan laten we je dat ook altijd eerlijk weten.

Hoe zit het aan het eind van de looptijd van je hypotheek?

En hoe zit het dan als het eind van de looptijd van je hypotheek in zicht is? Ook dan is het soms verstandig om met een hypotheekadviseur in Vught om tafel te zitten. Dat geldt al helemaal als je een aflossingsvrije hypotheek hebt en dus voor een grote aflossing komt te staan. Door je hypotheek over te sluiten naar een ander hypotheekproduct voorkom je dat je straks in één keer een flink bedrag moet betalen. Maak op tijd een afspraak bij ons voor hypotheekadvies in Vught. Dan kijken we mee naar jouw mogelijkheden.

Zit jij nog goed bij je huidige hypotheek?

Kunnen je hypotheeklasten naar beneden? Past je huidige hypotheek nog steeds bij je persoonlijke situatie? Heb jij je verzekeringen op de meest optimale manier geregeld? Wij bekijken het samen tijdens het gratis 'Zit ik nog goed?'-gesprek. Zo ben jij altijd op de hoogte of en hoe je kunt besparen.

Het zou best kunnen dat je door je hypotheek oversluiten jarenlang fors kunt besparen op de rente. Dat is voor veel mensen een slimme manier om nog tien, vijftien of twintig jaar lang te profiteren van de huidige lage rentepercentages. Daarnaast kijken we graag of je verzekeringsdekking nog wel passend is of dat daar flink op te besparen valt. Misschien zijn er zelfs verzekeringen die je helemaal niet meer nodig hebt.

Plan een gratis 'Zit ik nog goed?' gesprek

Advies over een zzp-hypotheek

We ontvangen bij Van Bruggen Adviesgroep in Vught vaak zzp’ers die bang zijn geen hypotheek te kunnen afsluiten. Gelukkig pakt dat vaak positiever uit dan ze denken. Je hoeft niet altijd drie jaar aan ondernemerscijfers te kunnen laten zien om een zzp-hypotheek af te sluiten. Bij sommige aanbieders kun je al met één jaar aan cijfers een hypotheek krijgen, doordat zij ook naar je eerdere inkomensjaren in loondienst kijken.

Welke mogelijkheden je precies hebt als ondernemer voor een hypotheek? En waar je dan op moet letten qua extra verzekeringen, bijvoorbeeld voor arbeidsongeschiktheid? Daar informeren wij je graag over. Altijd volledig onafhankelijk, dus met de garantie op goed en deskundig advies waarbij we een groot aantal hypotheekaanbieders en verzekeraars voor je vergelijken.

Hoop jij als ondernemer een hypotheek te krijgen? En wil je weten welke mogelijkheden jij daarvoor hebt? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Op kantoor, bij jou thuis of online.

Plan een eerste afspraak

Hypotheekadvies in Vught bij Van Bruggen Adviesgroep

Wij geven al 32 jaar hypotheekadvies in Vught en omstreken en zijn dus goed bekend met de mogelijkheden, de risico’s en het grote aanbod aan hypotheekaanbieders. Of je nu starter bent of al een tijdje met pensioen bent, wij geven jou graag deskundig hypotheekadvies in Vught.

Schakel je ons in? Dan profiteer je van:

 • Al 32 jaar ervaring in hypotheekadvies in Vught
 • Uitstekende klanttevredenheid op Advieskeuze.nl
 • Goed thuis in advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Totaaladvies over jouw financiële situatie
 • Vlot contact en goed bereikbaar via de telefoon
 • Snel schakelen tussen klant en bank
 • Ook volledig online adviestraject mogelijk

Waar kunnen we jou over adviseren?

Wij geven onafhankelijk hypotheekadvies over vrijwel elke hypotheekvraag waarmee jij te maken kunt krijgen. Daarnaast verzorgen we breed financieel advies bij allerlei mijlpalen in je leven waarmee je te maken kunt krijgen. Leuke en minder leuke. Denk aan verhuizen, samenwonen, je kinderen die het huis uit gaan, met pensioen gaan, arbeidsongeschikt raken of uit elkaar gaan.

We kunnen je bijvoorbeeld deskundig adviseren over:

 • Wat is mijn budget voor een woning en hoe gaat een huis kopen in zijn werk?
 • Kun jij door over te sluiten profiteren van de lage hypotheekrente?
 • Zijn er andere manieren om te besparen op je hypotheek of verzekeringen?
 • Kun je je overwaarde opnemen, bijvoorbeeld met een opeethypotheek of krediethypotheek?
 • Wat moet je me het oog op je pensioen regelen voor je hypotheek?
 • Kun jij een tweede hypotheek krijgen voor bijvoorbeeld een verbouwing?
 • Welke opties heb je voor een zzp-hypotheek?
 • Welke (schade)verzekeringen zijn voor jou verstandig bij je hypotheek?
 • Wat moet je doen aan het einde van je rentevaste periode of looptijd?
 • Hoe kun je je kinderen helpen bij de aankoop van een huis, bijvoorbeeld via een schenking?

Deskundig hypotheekadvies in Vught – ook online

Omdat wij het belangrijk vinden om jou op een prettige manier te helpen, laten we geheel aan jou of jij graag bij ons op kantoor langskomt, advies krijgt bij jou thuis aan de keukentafel of dat je het liefst een online adviestraject hebt. Dat laatste bieden wij ook aan, naar volle tevredenheid van onze klanten. Persoonlijk en deskundig advies als altijd, maar dan op afstand!

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Daar vertellen we je graag vrijblijvend meer over tijdens een eerste kennismaking.

Neem contact op via de knop hieronder, mail naar vught@vanbruggen.nl of bel naar 073 – 6400 647. Zien we je binnenkort?

Afspraak maken