Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vlaardingen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vlaardingen

Hypotheekadvies in Vlaardingen

Een eerste of volgend huis kopen, hoe gaat dat precies? Welke financiële mogelijkheden heb jij voor het kopen van een huis? En als je al een huis hebt, kan je hypotheek dan wellicht voordeliger? Met ons hypotheekadvies in Vlaardingen begeleiden wij je bij het kopen van een huis, het oversluiten of verhogen van je hypotheek, en alle andere prangende vragen die jij hebt over je hypotheek in Vlaardingen. Zo helpen we je om passende keuzes te maken waarmee jij fijn kunt wonen en leven én waarmee je niet meer betaalt dan nodig is.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Vlaardingen

De hypotheek is voor veel mensen de grootste financiële beslissing in hun leven. Het gaat om een lening van veel geld en je zit daar ook nog een paar tientallen jaren aan vast. Voordat je je handtekening onder de hypotheekakte zet, wil je vanzelfsprekend zeker weten dat deze hypotheek daadwerkelijk aansluit op je situatie en wensen. En dat dat ook over 5 of 10 jaar nog zo is. Wij zijn er om jou daar deskundig hypotheekadvies in Vlaardingen over te geven.

Als ervaren hypotheekadviseur in Vlaardingen kent Remco de actuele hypotheekontwikkelingen, de huizenmarkt in Vlaardingen, Delft en omgeving, én de mogelijkheden die jij hebt. Vandaaruit adviseert hij je graag over jouw passende keuzes. Of je nu je eerste huis koopt, gaat verhuizen naar een volgend huis of vragen hebt over het aanpassen van je huidige hypotheek.

Ons doel is transparant: jou helpen aan een passende hypotheek. Zonder belangenverstrengeling. Daarom bieden wij altijd onafhankelijk hypotheekadvies en zullen we in ons advies aan jou tientallen hypotheekaanbieders, verzekeraars en andere geldverstrekkers met elkaar vergelijken.

Volledige begeleiding bij een huis kopen én een hypotheek afsluiten

Het kopen van een huis is om meerdere redenen niet iets wat in één dag geregeld is.

Aan de ene kant is er het financiële aspect. Hoeveel bedraagt jouw maximale hypotheek? Welke maandlasten horen daarbij en kun je die dragen? En ook: bij welke hypotheekaanbieder ben je voordelig uit? En voor welke hypotheekvorm en rentevaste periode kies je dan?

Aan de andere kant is het kopen van een huis op zich anno nu een uitdaging. Er zijn met jou nog meer kapers op de kust; het aanbod aan woningen is veel kleiner dan de vraag naar huizen. Hoe kun je dan toch kans maken op jouw eigen huis? Hoe ver ga je mee in het overbieden? En is het wel of niet verstandig om ontbindende voorwaarden op te nemen bij je bod?

Geen zorgen als het je nu begint te duizelen van de vragen. Wij kunnen je bij beide aspecten deskundige begeleiding bieden. Enerzijds zijn wij er voor hypotheekadvies in Vlaardingen. Vanaf het helder krijgen van jouw hypotheekopties tot het selecteren van een passende hypotheek en het aanvragen daarvan. Anderzijds bieden we ook aan- en verkoopbegeleiding. Zo sta jij er niet alleen voor in jouw zoektocht naar je droomhuis en het bemachtigen daarvan. We adviseren je over een passend bod, de ontbindende voorwaarden en ook over de eventuele verkoop van je huidige woning.

Wil je weten wat jouw hypotheekopties zijn? Gebruik onze rekentool om daar een eerste idee van te krijgen. Of ga met ons in gesprek, zodat je precies weet wat je kunt lenen en wat je verdere opties zijn.

Gratis oriëntatiegesprek

De voordelen van ons hypotheekadvies in Vlaardingen

In principe kun je ook zelf online een hypotheek afsluiten. Maar in de praktijk zien we dat de overgrote meerderheid van de Nederlanders hiervoor naar een hypotheekadviseur gaat. Dat is niet zonder reden. Een hypotheekadviseur kan de vele hypotheekopties, voorwaarden en rentepercentages voor je vergelijken en je daardoor helpen om op termijn veel geld te besparen.

Daarnaast kent een hypotheekadviseur de diverse mogelijkheden en kan hij je daardoor gericht advies geven over verstandige opties in jouw situatie. Ook met het oog op de toekomst. Want vergis je niet: ook toekomstige veranderingen, zoals je pensioen over een aantal jaar of plannen voor gezinsuitbreiding, hebben invloed op waar jij goed aan doet qua hypotheek.

Wat ook fijn is: jij hoeft nergens zelf achteraan te gaan. Wij vragen de hypotheek voor je aan en zorgen ervoor dat de juiste documenten op tijd bij de juiste persoon liggen. Daardoor staat niets jou in de weg om straks je handtekening onder de hypotheekakte voor je nieuwe, verhoogde of aangepaste hypotheek te zetten.

Verder profiteer je bij Van Bruggen Adviesgroep in Vlaardingen van deze zeven voordelen:

 • Hypotheekadvies én financieel advies op één plek
 • Ook begeleiding bij de aan- en verkoop van je huis
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Deskundig advies met veel aandacht voor jou
 • Wft-gecertificeerd
 • Ook advies aan huis of via de video mogelijk
 • Gratis eerste oriëntatiegesprek

Hoe zit dat met een hypotheek zonder vast contract?

In standaard rekentools voor je hypotheek wordt er vaak vanuit gegaan dat je een vast contract hebt. Maar wat als dat niet zo is? Wat als je bijvoorbeeld werkt bij een uitzendbureau, zzp’er bent of al een aantal jaar met pensioen bent? Wij kunnen je ook adviseren over een hypotheek zonder vast contract. Gelukkig weten we uit ervaring: ook dán zijn er vaak mogelijkheden voor een hypotheek. Wij vertellen je al in een eerste gratis gesprek welke mogelijkheden dat zijn.

Heb je je eigen bedrijf als zelfstandige? Dan geven we je graag advies over jouw zzp-hypotheek. Je hypotheek wordt dan berekend op basis van je gemiddelde jaarinkomen van de afgelopen drie jaar. Heb je nog geen jaarcijfers voor drie ondernemersjaren? Ook als startende ondernemer kun wellicht een hypotheek krijgen. Onze financieel adviseur Remco laat je graag weten hoe dat zit. Gebruik onze rekentool om alvast een eerste beeld te krijgen van jouw hypotheekopties als zzp’er.

Bereken je zzp-hypotheek

En wat als je al met pensioen bent? Ook dan zijn je kansen op een hypotheek absoluut niet verkeken. Speciaal voor gepensioneerden is er de seniorenhypotheek, waarmee je op latere leeftijd alsnog aan een hypotheek kunt komen. Tel daar de mogelijke overwaarde op je huidige woning bij op en waarschijnlijk heb je nog steeds goede kansen om een huis te kopen waarin jij volop van je oude dag kunt genieten.

Hoe zit het met je overwaarde?

De laatste tijd krijgen we ook veel vragen van mensen die al een jaar of tien of langer in hun huidige woning wonen. Zij zijn benieuwd of ze de overwaarde op hun huis te gelde kunnen maken. Het goede nieuws: ja, daar bestaan meerdere mogelijkheden voor. En nog meer goed nieuws: die mogelijkheden bieden jou wellicht kansen om mooie plannen waar te maken. Denk aan het doen van een schenking aan je kind, je woning verbouwen of een tweede woning kopen waarin jij je vrije tijd met veel plezier kunt doorbrengen.

Voor het verzilveren van je overwaarde bestaan een aantal opties:

 • Je kunt een tweede hypotheek nemen (zoals een krediethypotheek) en daarmee de overwaarde opnemen.
 • Als je hypotheek voor een hoger bedrag in het Kadaster is ingeschreven, kun je deze wellicht onderhands verhogen.
 • Nog een optie is je hypotheek oversluiten en daarbij zowel je hypotheek verhogen als kijken naar gunstigere voorwaarden en een lagere rente.
 • Heb je een bescheiden pensioeninkomen? Dan kun je kiezen voor een opeethypotheek, een speciaal product voor senioren om hun overwaarde te verzilveren.
 • Verder kun je uiteraard verhuizen naar een andere woning. Daardoor komt je overwaarde vrij.

Welk van die opties bij jou past? Daarover denken we graag met je mee in een eerste gesprek. Ook een consumptieve lening afsluiten kan soms een goede optie zijn.

Eerste gesprek plannen

Wat is jouw vraag over je hypotheek in Vlaardingen?

Met ons deskundige én onafhankelijke hypotheekadvies in Vlaardingen kunnen we jou antwoord geven op al je vragen rondom je hypotheek in Vlaardingen. En dat is nog niet alles. We zijn er ook voor allround financieel advies en kunnen je dus ook goed helpen bij losstaande vragen rondom je financiën.

Zo kunnen we rondom je hypotheek in Vlaardingen deze vragen voor je beantwoorden:

 • Kun je besparen op je maandlasten door je verzekeringen of hypotheek over te sluiten?
 • Welke verzekeringen zijn voor jou nodig (en welke niet) om naast je hypotheek te hebben?
 • Welke opties heb je om een verbouwing te financieren vanuit je hypotheek?
 • Wat zijn jouw mogelijkheden voor een hypotheek na een scheiding?
 • Hoe zit het met de hypotheek als je partner of een andere dierbare is overleden?
 • Hoe kun je je hypotheek zo aanpassen dat die ook na je pensioen nog past?
 • Loont het om extra af te lossen op je hypotheek of niet?
 • Wat kun je doen als je rentevaste periode of de looptijd van je hypotheek binnenkort afloopt?
 • Hoe kun je je kinderen helpen bij het kopen van een huis of het financieren van hun studie?

Zullen we kennismaken?

Welke vraag jij ook hebt over je hypotheek, de kans is groot dat wij je aan een antwoord kunnen helpen. Met onze adviestrajecten op maat staan we ook graag voor jou klaar.

Maak direct een gratis eerste afspraak via de knop hieronder. Of bel naar 0800 – 1600 of mail Remco via rvbarneveld@vanbruggen.nl om een afspraak te plannen.

Trouwens, die eerste afspraak kan bij ons op kantoor, maar Remco komt ook graag bij jou thuis langs en een afspraak via video is ook een mogelijkheid. Aan jou de keuze.

Plan een kennismaking