Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Veenendaal Bernard van Kreelpoort 4
3901 AK Veenendaal
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Veenendaal

Hypotheekadvies in Veenendaal

Hoe kun je op deze markt nog een woning bemachtigen? Het is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Maar wij merken dagelijks dat het zeker wel mogelijk is om jouw droomwoning te vinden én die te financieren. Wij zetten er graag een financieel adviseur en een aankoopmakelaar op, zodat je zowel bij de aankoop van je woning als bij de financiering ervan goed beslagen ten ijs komt. En heb je een andere hypotheekvraag, bijvoorbeeld over oversluiten, overwaarde verzilveren of je hypotheek afstemmen op je komende pensioen? Ook daarover geven wij onafhankelijk hypotheekadvies in Veenendaal.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

De aankoopcoach én hypotheekadviseur in Veenendaal en omgeving

Heb je alwéér naast een woning gegrepen? Wil je weten hoe je veilig kunt (over)bieden? Wij merken dat het voor veel mensen in de huidige woningmarkt lastig is om een woning te vinden én een concurrerend bod uit te brengen. Er komen veel kopers op een woning af, waardoor voor rustig over je mogelijkheden nadenken nauwelijks tijd is. Daarom is Rika graag jouw aankoopcoach. Je aankoopcoach staat tijdens de huizenjacht naast je en geeft je objectief advies. Ze zoekt voor jou naar een passende woning, helpt je bij het uitbrengen van een goed bod en adviseert je hoe je snel kunt toehappen als je je droomwoning eenmaal hebt gevonden.

Het fijne aan ons kantoor is dat je op één plek een aankoopcoach en een financieel adviseur vindt. Dankzij jouw financieel adviseur Peter weet je precies hoeveel je kunt lenen, al voordat je je geluk op de woningmarkt gaat beproeven. En heb je dé woning gevonden en is je bod geaccepteerd? Dan regelt Peter de hypotheekaanvraag voor je.

Met meerdere experts op één kantoor profiteer je bij ons van snel schakelen, korte lijntjes en vlot contact. Want we begrijpen dat je op deze krappe woningmarkt geen tijd te verliezen hebt.

Over ons hypotheekadvies in Veenendaal

In het gezellige centrum van Veenendaal vind je het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal. Zowel op kantoor als bij jou thuis (via de video) kun je hier terecht voor deskundig hypotheekadvies. Erkend financieel adviseur Peter verzorgt al 25 jaar hypotheekadvies en kan je door zijn ruime ervaring uitgebreid helpen bij al je financiële vragen, onder andere over je hypotheek.

Daarnaast kan Rika je bijstaan bij de succesvolle aan- en verkoop van een woning en Angelique maakt zich er als commercieel medewerker hard om bijvoorbeeld je hypotheekaanvraag in goede banen te leiden en daarbij snel te schakelen.

Een heleboel expertises in één kantoor dus! Daar profiteer jij van mee. Bij ons kantoor ben je bijvoorbeeld verzekerd van:

 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen & pensioen
 • Ook erkend makelaar voor aan- en verkoop
 • Meer dan 25 jaar ervaring als hypotheekadviseur in Veenendaal
 • 100% onafhankelijk advies (vergelijking van vele aanbieders)
 • Uitstekende klanttevredenheid (hoge waarderingen)
 • Goed bekend in regio Ede, Wageningen, Rhenen en Veenendaal
 • Advies op kantoor of online via videobellen mogelijk

Op zoek naar een woning? Wij zoeken mee!

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Je bent helaas niet de enige. De woningkrapte is overal voelbaar, ook in Veenendaal. Maar dat betekent niet dat je kansen op een huis meteen verkeken zijn. Laat ons je bij ons adviseren door een financieel adviseur én een aankoopcoach, zodat je toch jouw nieuwe woning weet te vinden.

Zo kan bieden zonder voorbehoud van financiering jouw kansen vergroten om je droomwoning te bemachtigen. Het is wel belangrijk dat je zo’n bieding op verantwoorde wijze onder begeleiding van een financieel adviseur én makelaar doet. Wij adviseren je dan vlot of bieden zonder voorbehoud voor jou een optie is.

Wat ook je kansen kan vergroten? Snel toehappen zodra er een woning op de markt is waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Wij helpen je daar graag bij. Als je ons je woonwensen doorgeeft via Rika (rvdzouwen@vanbruggen.nl), houden wij onze ogen en oren open. Wij nemen dan direct contact op zodra we een woning hebben gevonden die aan jouw wensen voldoet.

Het meest handige is om voor die huizenzoektocht eerst in gesprek te gaan met onze financieel adviseur Peter. Zo weet je wat je kunt lenen en kunnen wij nóg gerichter voor je op zoek gaan.

Gratis kennismaken voor hypotheekadvies

 

Nieuwbouwprojecten in Veenendaal

Als je geïnteresseerd bent in nieuwbouw, heb je de keuze uit een aantal nieuwbouwprojecten in deze omgeving, bijvoorbeeld in Veenendaal Oost. Ook worden regelmatig gebouwen opgeknapt om deze een nieuwe (woon)bestemming te geven en wordt in het mooie Stationskwartier volop gebouwd. Maar er zijn nog meer nieuwbouwprojecten in Veenendaal. Bekijk op de gemeentewebsite welke nieuwbouwprojecten er op dit moment zijn. En sluit je een nieuwbouwhypotheek af? Dan adviseren wij je graag over passende keuzes hierin.

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Veenendaal

Als onafhankelijk hypotheekadviseur in Veenendaal nemen we een groot aantal hypotheekaanbieders en verzekeraars mee in ons advies aan jou. Dat is voor jou gunstig, want het vergroot je kans op een passende hypotheek of een voordelige verzekering.

Al in een eerste gesprek brengt hypotheekadviseur en erkend financieel adviseur Peter jouw wensen en mogelijkheden in kaart. Zo heb je snel een goede indruk wat wel en niet haalbaar is. Voorafgaand aan de kennismaking vragen we je om een inventarisatieformulier in te vullen en naar ons te sturen. Ook ontvang je van ons een checklist waarop staat welke gegevens je tijdens het gesprek bij de hand dient te hebben. Door die voorbereiding kunnen we je al tijdens het eerste gesprek van objectief en goed onderbouwd hypotheekadvies voorzien. Natuurlijk vertellen we je dan ook direct meer over onze transparante werkwijze en tarieven.

Welke hypotheekvragen beantwoorden we voor je?

Hypotheekadvies komt goed van pas als je je eerste woning koopt of gaat verhuizen, maar dat zijn zeker niet de enige twee vraagstukken waarvoor klanten bij ons komen. Ook bij andere hypotheekvragen staat ons team je bij. Zo kunnen we ook het volgende voor je oppakken:

 • berekenen hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt;
 • de hypotheek en verzekeringen regelen als jij een nieuwe woning koopt;
 • de verkoop van je huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning begeleiden;
 • alles rondom je hypotheek regelen na een scheiding;
 • advies geven over oversluiten en andere manieren om op je hypotheeklasten te besparen;
 • adviseren over een zzp-hypotheek wanneer je als ondernemer een woning wilt kopen;
 • advies geven over de overwaarde op je huis en hoe je die kunt benutten;
 • een verbouwing financieren vanuit je hypotheek;
 • je hypotheek verhogen door bijvoorbeeld een tweede hypotheek te nemen;
 • een financieel plan maken voor je hypotheek in aanloop naar je.

Kortom: zowel voor het kopen van je eerste woning als wanneer je naar een volgende woning gaat, zijn wij er voor je. En als je andere hypotheekvragen hebt om bijvoorbeeld je maandlasten omlaag te krijgen, helpen we je ook graag verder met uitgebreid financieel advies.

Kom langs bij ons op kantoor om kennis te maken of maak een afspraak voor een online kennismaking via de video. Of het nu online is of op ons kantoor in hartje Veenendaal, wij voorzien je van deskundig hypotheekadvies waarin jouw vraag en wensen altijd op #1 staan.

Gratis kennismaking plannen

Krijg inzicht in jouw pensioen

Het lijkt misschien vreemd om al ver voor de pensioengerechtigde leeftijd serieus naar je pensioen te kijken. Toch is het absoluut aan te raden om al voor die tijd inzicht te krijgen in je pensioen. Kennis van je financiële situatie als pensionado gaat trouwens over meer dan alleen de hoogte van je pensioeninkomen. Zo speelt ook een grote rol hoeveel je aan maandlasten kwijt bent.

Financieel adviseur Peter is er ook voor pensioenadvies en geeft je inzicht in hoe jij er financieel voor staat. Nu én in de toekomst. Samen kijken we hoe we jouw toekomstwensen kunnen vervullen. En of je bijvoorbeeld eerder kunt stoppen met werken of die gedroomde verbouwing kunt realiseren.

Kosteloze verzekeringscheck

Naast hypotheekadvies in Veenendaal, verzorgen we ook verzekeringsadvies. Peter is onze verzekeringsadviseur. Hij kan je adviseren over verzekeringen die voor jou passend zijn om grote financiële risico’s af te dekken.

Ook erg populair onder onze klanten is de kosteloze verzekeringscheck die wij bieden. We zien vaak dat klanten eigenlijk te veel betalen voor hun verzekeringen. Zonde. Daarom checkt Peter graag kosteloos of jouw verzekeringen voordeliger kunnen. En of je misschien onder- of juist oververzekerd bent.

Maak een afspraak voor een volledig vrijblijvende en gratis verzekeringscheck. Dan weet jij precies hoe het er met jouw verzekeringen voor staat.

Gratis verzekeringscheck

Plan je eerste afspraak

Wees van harte welkom bij ons op kantoor of online (via video) voor advies over jouw hypotheek of (nieuwe) woning. Ons team staat voor je klaar om jou persoonlijk verder te helpen. Maar laten we eerst een keer kennismaken.

Maak gratis en vrijblijvend jouw eerste afspraak. Klik op de knop hieronder, bel naar 0318 – 501 255 of mail naar veenendaal@vanbruggen.nl. Dan helpen wij je verder.

Plan een kennismaking


Kom je naar ons kantoor in Veenendaal? Dan kan parkeren vlak bij het kantoor in parkeergarage Tricotage. Kom je vanaf de A12? Neem dan de afslag Veenendaal en volg de borden centrum. Kom je vanaf de A15? Neem dan afslag Kesteren, volg daarna de borden Veenendaal en vervolgens de borden centrum.