Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Veenendaal Bernard van Kreelpoort 4
3901 AK Veenendaal
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Veenendaal

Financieel advies in Veenendaal

Hoe kun jij fors besparen op je maandlasten? Waar moet je rekening mee houden qua financiën voor na je pensioen? Welke mogelijkheden heb je voor een hypotheek? En als je gaat scheiden, waar moet je dan op financieel vlak rekening mee houden? Je krijgt met veel vraagstukken, voorwaarden en andere zaken te maken bij belangrijke mijlpalen in je leven. Maar die lastige knopen hoef je gelukkig niet zelf door te hakken. Wij staan je bij met financieel advies in Veenendaal over hypotheken, verzekeringen, pensioen, makelaardij en meer.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Jouw onafhankelijke financieel adviseur in Veenendaal

Wat ons als kantoor voor financieel advies in Veenendaal onderscheidt van veel anderen? Wij staan voor persoonlijk advies en zijn daarin volledig onafhankelijk van welke geldverstrekker of verzekeraar dan ook. Je kunt er dus op vertrouwen dat we ons financieel advies aan jou enkel baseren op jouw persoonlijke situatie en wensen. En dat we op zoek gaan naar een hypotheek, verzekering of een andere financiële oplossing die écht bij jou past. En die als voordelig voor jou uit de bus komt.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Veenendaal profiteer je bovendien van een team van vijf professionals met ieder hun eigen expertise. Peter is een ervaren hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur en erkend financieel adviseur met ruim 25 jaar ervaring. Rika is aan- en verkoopmakelaar en Angelique is als commercieel medewerker onze spin in het web die ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Allemaal geloven wij in één ding: ieder persoon is uniek, en elke situatie vraagt ook om een eigen benadering. Daarom bieden wij nooit standaardpakketten, maar denken we gericht mee over een specifieke maatoplossing die voor jou passend is en voordelig voor je uitpakt.

Financieel advies en makelaardij onder één dak

De combinatie van makelaardij én financieel advies in Veenendaal zie je niet vaak. Dat is een van de dingen die ons onderscheidt van andere financieel adviseurs. Door die unieke mix van expertises kunnen we je uitstekend begeleiden bij bijvoorbeeld de aankoop van een woning, de verkoop van je huidige huis en de verhuizing naar een nieuw stulpje.

Juist op deze krappe woningmarkt, waarop je zeker niet de enige bent die zijn zinnen op een nieuwe woning heeft gezet, is het verstandig om ons als ervaren aankoopmakelaar in te schakelen. We houden je op de hoogte van het actuele woningaanbod, adviseren je over een goede biedingstactiek en gaan met jou mee naar bezichtigingen. Met een aankoopmakelaar aan je zijde kun jij het hoofd koel houden, terwijl wij je helpen om ook nu een droomwoning te bemachtigen.

Ondertussen houdt Peter zich als financieel adviseur bezig met de hypotheek voor je nieuwe woning. Hij berekent je maximale hypotheek berekenen en weet daarin ook prima raad met complexere situaties, bijvoorbeeld als je als zzp’er een hypotheek aanvraagt of wanneer je al een koophuis hebt en daardoor overwaarde meebrengt naar je nieuwe woning.

Zo zorgt Rika als makelaars en Peter als financieel adviseur er samen voor dat jij succesvol een woning kunt kopen én dat alles daarvoor financieel goed geregeld is.

Een keer kennismaken om meer te weten te komen over onze diensten? Wees van harte welkom voor een eerste afspraak.

Gratis kennismaking plannen

Breed financieel advies waarbij jij als klant centraal staat

Geen enkele situatie is hetzelfde. Iedereen heeft zijn eigen wensen voor de toekomst, voor een woning en voor je financiën. Daar hebben wij alle begrip voor en dat vormt dan ook het uitgangspunt in ons advies. We zijn er voor jou, zijn persoonlijk betrokken en luisteren goed naar jouw behoeften. Daar stemmen we ons financieel advies in Veenendaal op af.

Daarnaast kun je bij ons als financieel adviseur in Veenendaal profiteren van:

 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen & pensioen
 • Ook erkend makelaar voor aan- en verkoop
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • 100% onafhankelijk advies (vergelijking van vele aanbieders)
 • Uitstekende klanttevredenheid (hoge waarderingen)
 • Goed bekend in regio Ede, Wageningen, Rhenen en Veenendaal
 • Advies op kantoor of online via videobellen mogelijk

Nog een pluspunt van ons kantoor? De eerste afspraak is altijd gratis en volledig vrijblijvend. Je kunt dus gerust, zonder ergens aan vast te zitten, kennismaken met Peter als jouw financieel adviseur. Dat kan zowel op kantoor als online via de video – net wat jij fijn vindt.

Maak een vrijblijvende eerste afspraak

Een financiële blik van een expert

Een blik werpen op je financiële situatie doe je met iemand die je kan vertrouwen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom verzekeren we je ervan dat je bij Van Bruggen Adviesgroep een ervaren adviseur krijgt toegewezen. Een adviseur die jouw situatie zo inzichtelijk maakt zodat je het snapt. Altijd volledig onafhankelijk.

onze financiële blik bestaat uit:

✔ Het persoonlijk sparren met je vertrouwde adviseur
✔ Je adviseur zoekt mogelijkheden voor je uit.
✔ Je adviseur stelt een persoonlijk rapport op.
✔ Inzicht in je netto maandelijks te besteden inkomen nu en in de toekomst.
✔ Je adviseur helpt je daarna waar nodig.

Wij vertalen jouw hypotheekoverzichten, pensioenoverzichten en verzekeringsoverzichten naar makkelijke tabellen waarmee we jouw situatie begrijpelijk uitleggen.

Maak direct een afspraak

Financieel advies in Veenendaal – waarover precies?

We staan mensen uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen en omgeving bij als het gaat om allerlei financiële vraagstukken. De typen vragen die wij oppakken, zijn breed. Van pensioen tot hypotheken. En van verzekeringen tot overwaarde.

Onder andere kunnen we je financieel advies geven over:

 • je eerste woning kopen of verhuizen naar een nieuwe woning;
 • je hypotheek oversluiten om maandlasten te besparen;
 • de financiële afwikkeling van een scheiding;
 • de overwaarde op je huis verzilveren (voor extra financiële ruimte);
 • passende (schade)verzekeringen afsluiten;
 • besparen op je bestaande schadeverzekeringen;
 • een hypotheek als zzp’er afsluiten;
 • een verbouwing financieren;
 • een financieel plan maken voor een financieel gezonde oude dag;
 • je huidige woning verkopen;
 • inzicht in je pensioen en in aanvullingen op je pensioen.

Verzekeringsadviseur Veenendaal

Peter heeft verzekeringen als een van zijn expertises. Bij hem kun je dan ook goed terecht als ervaren verzekeringsadviseur. Voor veel mensen zijn verzekeringen niet de leukste maandelijks terugkerende kostenpost. Toch kun je er als huiseigenaar vaak niet onderuit om iets van verzekeringen af te sluiten. Maar welke verzekeringen heb je echt nodig en welke kun je laten zitten? En de verzekeringen die je hebt lopen, bieden die wel echt de juiste dekking en hoe scherp is de polis eigenlijk?

Bij ons kun je terecht voor een gratis en vrijblijvende verzekeringscheck. Daarin keren we jouw verzekeringen binnenstebuiten om te onderzoeken hoe goed je bestaande verzekeringen bij je passen, of je daarmee goed verzekerd bent en of een besparing mogelijk is. En als dat zo is, dan helpen we je ook om die besparing direct te realiseren. Zo ga je goed verzekerd de deur uit terwijl je per maand minder kwijt bent aan je premie.

Financieel advies over je pensioen

Sta jij soms stil bij je naderende pensioen? Het voelt misschien als iets wat nog járen op zich laat wachten, maar vergis je niet: je pensioen heeft al eerder impact op je financiële situatie dan je misschien denkt. Al ver voordat je het werkzame leven verruilt voor het leven van een pensionado merk je bijvoorbeeld impact van je naderende pensioen op je hypotheekmogelijkheden. Ook geldt dat hoe eerder je kritisch kijkt naar je pensioen, hoe groter de kans is dat je je opgebouwde pensioen kunt aanvullen.

Voorkom een pensioengat, ga op tijd om de tafel zitten met Peter als jouw financieel adviseur voor pensioenadvies. Dan krijg je inzicht in hoe je pensioen eruitziet én in wat je kunt doen om je bestaande pensioen aan te vullen. Zo houd je later voldoende middelen over om bijvoorbeeld eerder met pensioen te gaan, je droomreis te maken of je kinderen een schenking te doen. Vaak is er daarin meer mogelijk dan je denkt. Het kan bijvoorbeeld best zijn dat er nog van alles mogelijk is in je hypotheek of dat je overwaarde kansen biedt. Wij geven je over dat alles graag persoonlijk advies.

Schakel pensioenadvies in

Advies rondom scheiden in Veenendaal

Je hoopt er nooit mee te maken te krijgen: een scheiding. Maar als het dan toch zover komt, is het fijn als alles financieel goed geregeld is. Je hebt zelf waarschijnlijk al heel veel aan je hoofd en het financiële regelwerk rondom een scheiding zit best complex in elkaar. Daarom komen wij hierbij graag om de hoek kijken als jouw deskundige financieel adviseur voor scheiden in Veenendaal.

Peter zoekt bijvoorbeeld voor je uit wat jouw hypotheekmogelijkheden in je eentje zijn, of je in jullie gezamenlijke woning kunt blijven wonen, wat je voor jullie verzekeringen moet regelen en hoe het zit met jouw pensioen en dat van je ex-partner. Jouw wensen zijn daarin uiteraard leidend. We denken mee hoe je die realiseert en stellen altijd een plan op maat op.

Je gaat met een goed plan de deur uit en uiteraard zetten we alles ook voor je in gang. Zo kun jij er in deze lastige periode op vertrouwen dat jouw financiële situatie ook na je scheiding helemaal op orde is. Tot aan de fiscale zaken aan toe.

Maak een afspraak voor financieel advies

Bij welke financiële vraag kun jij deskundig advies gebruiken? Ons team zit op het kantoor in het historische centrum van Veenendaal voor jou klaar. En heb je liever online advies? Ook dat kan. Via videobellen kunnen we je net zo persoonlijk en deskundig helpen als op kantoor.

Wees van harte welkom voor een geheel kosteloze eerste kennismaking. Maak vrijblijvend een eerste afspraak op kantoor of online.

Liever eerst telefonisch of mailcontact? Dat kan ook. Bel daarvoor naar 0318 – 501 255 of mail naar veenendaal@vanbruggen.nl. Dan vertelt commercieel medewerker Angelique je alvast meer over ons dienstenaanbod.

Maak een afspraak