Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Tilburg Sint Josephstraat 126 D
5017 GL Tilburg
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Tilburg

Hypotheekadvies in Tilburg

Wat moet je allemaal regelen als je een huis koopt? Waar begin je en waar moet je allemaal op letten? Voor al je vragen ben je bij Moussa van Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg aan het juiste deskundige adres. Hij helpt je als makelaar én hypotheekadviseur in Tilburg bij alle zaken rondom de aankoop, verkoop en financiering van je woning. En dat op een persoonlijke manier met oog voor jouw wensen. Wij bieden hypotheekadvies in Tilburg, makelaardij en financieel advies op één en dezelfde plek.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies in Tilburg

Het kopen van een (volgende) woning mag je niet onderschatten. Zeker als je al een woning hebt, krijg je met veel regel- en uitzoekwerk te maken. Je moet weten hoeveel je budget bedraagt en hoe het zit met de overwaarde op je huidige woning. En dan moet je ook nog eens op de overspannen huizenmarkt een nieuw onderkomen zien te vinden waar jouw hart sneller van gaat kloppen en daar op tijd de financiering voor regelen. Best een uitdaging, zeker als je dagen al goed gevuld zijn met werk, huishouden, kinderen, hobby’s en andere alledaagse verplichtingen.  

Daarom is Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg jouw one stop shop voor alles wat bij het kopen van een nieuwe woning komt kijken. Bij ons klop je aan voor makelaardij, hypotheekadvies in Tilburg én financieel advies over bijkomende zaken als verzekeringen. En dat voor zowel particulieren als ondernemers. Wij helpen je om de juiste financiële keuzes te maken en passende financiële producten af te sluiten. Zo kun jij straks onbezorgd van je nieuwe droomwoning genieten.

Dat wij je ook algemeen financieel advies kunnen geven, is een belangrijke meerwaarde van ons kantoor. Daardoor kunnen we je bijvoorbeeld direct ook adviseren over passende verzekeringen. En heb je al een hypotheek? Dan adviseren we je graag of je maandlasten omlaag kunnen door bijvoorbeeld over te sluiten of je hypotheek aan te passen.

Over ons hypotheekadvies in Tilburg

Op ons kantoor word je geholpen door Moussa Zabil, erkend financieel adviseur en makelaar. Dankzij zijn ruime ervaring met financiële vraagstukken én het verkopen en aankopen van woningen kan hij dit hele proces goed voor je begeleiden. Zijn advies is altijd 100% onafhankelijk. Dat jij een passend financieel product afsluit, staat voor ons op voorop.

Bij ons hypotheekadvies in Tilburg profiteer je van:

 • De one stop shop voor al je vragen over je huis en hypotheek
 • Financieel advies, hypotheekadvies én makelaardij onder één dak
 • Bespaar tijd en geld door onze efficiënte processen
 • Deskundig advies met oog voor jouw situatie
 • Ruime ervaring met aan- en verkoop van woningen
 • 100% onafhankelijk advies
 • Advies op kantoor, bij jou thuis én via de video

Een hypotheek in Tilburg afsluiten

Eén blik op Google zegt al genoeg: er bestaan tientallen hypotheekaanbieders en nog veel meer verschillende hypotheekproducten. Voor hoeveel jaar laat je de rente vastzetten? Neem je een hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie? Wil je een deels aflossingsvrije hypotheek of toch een annuïteiten- of lineaire hypotheek? Al die vragen en meer komen op je af zodra je een hypotheek moet gaan regelen.

Dankzij ons deskundige hypotheekadvies in Tilburg hoef je daar niet in je eentje je hoofd over te breken en vele avonden googelen aan te besteden. Wij adviseren je over de juiste keuzes, zodat je uit het grote aanbod precies die hypotheek kiest die jou lage maandlasten oplevert en die bij jou past.

En het blijft niet bij adviseren. Ook het afsluiten van die hypotheek nemen we graag op ons. Zo hoef jij nergens achteraan te bellen, niet bang te zijn dat je de papieren niet op tijd aangeleverd krijgt en hoef je je niet druk te maken over last-minute uitzoekwerk. Dit proces leiden wij voor jou in goede banen.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een hypotheek in Tilburg? Plan dan een eerste kennismaking voor hypotheekadvies in Tilburg. Dat kost je niets en kan bij jou thuis, bij ons op kantoor of online via de video.

Kennismakingsgesprek plannen

Begeleiding bij een huis kopen in Tilburg

Het kopen van een (eerste) huis is niet iets wat je dagelijks doet. Of het nu gaat om de beste hypotheek of het perfecte huis: deze grote beslissingen maak je niet in één dag. Moussa maakt voor je inzichtelijk wat je aan hypotheek kunt krijgen en vertelt je waar je op moet letten. Zo kun jij gerichter op huizenjacht.

Heb je jouw droomhuis gevonden? Dan gaat Moussa graag met je mee naar een tweede bezichtiging en kijkt met zijn expertise naar de woning. Ook als je geen woning kunt vinden óf als je je huidige woning wilt verkopen, kan Moussa je helpen. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een flink netwerk. Dit vergroot jouw kans om alsnog een geschikte woning te vinden.

Als je eenmaal een woning hebt gevonden, zet Moussa een route uit om de woning aan te kopen. Van het uit handen nemen van het onderhandelingsproces tot het uitzetten van een bouwtechnische keuring, het controleren van de koopovereenkomst en het aanvragen van je hypotheek – Moussa kijkt naar jouw wensen en ontzorgt je volledig. Doordat je alles op één plek regelt, kunnen we efficiënt en snel schakelen bij de verkoop, aankoop en financiering van jouw (nieuwe) woning. Dat geeft overzicht en duidelijkheid én bespaart je tijd en geld.

Benieuwd hoeveel jij kunt lenen voor een nieuwe woning? Bereken zelf jouw maximale hypotheek. Of gebruik onze tool voor het berekenen van je zzp-hypotheek als je zelfstandig ondernemer bent.

Ook hypotheekadvies voor verhuurwoningen en bedrijfsonroerend goed

Niet alleen voor de woning waarin je zelf gaat wonen, kun je hypotheekadvies nodig hebben. Ook als je voor je bedrijf een gloednieuw pand op het oog hebt om te kopen, heb je waarschijnlijk een hypotheek nodig. En ben je vastgoedinvesteerder en wil je een woning kopen voor de verhuur (een mooie aanvulling op je pensioen bijvoorbeeld)? Ook dan kun je voor de hypotheek bij ons kantoor terecht. Verhuurhypotheken en financieringsadvies over bedrijfsonroerend goed zijn twee van onze expertises.

Plan gerust een kennismaking in om meer zicht te krijgen op jouw budget, mogelijkheden en aandachtspunten voor zo’n zakelijke investering.

Kennismaking plannen

Besparen op je hypotheek of overwaarde verzilveren?

De hypotheek is voor veel mensen een flinke kostenpost, die ook nog eens maandelijks terugkeert. En dat 30 jaar lang. Als je hypotheek voordeliger kan, is het dus fijn om dat snel te weten en er gebruik van te maken. Laat het nu zo zijn dat de hypotheekrente op dit moment uitzonderlijk laag ligt. Dat biedt misschien mooie kansen om een flink bedrag aan hypotheeklasten te besparen. Je hypotheek oversluiten pakt voor veel mensen voordelig uit. Misschien ook voor jou? Wij zoeken het voor je uit, al in een eerste gratis oriëntatiegesprek waarin je nog nergens aan vastzit.

En heb je overwaarde op je woning? Dan adviseren we je graag hoe je dit geld uit de stenen kunt halen om er mooie dingen mee te doen. Misschien kun je dankzij je overwaarde eerder stoppen met werken, heb je extra financiële ruimte om je woning te verbouwen of kun je je woning verduurzamen met het vrijgekomen budget. Bij ons deskundige hypotheekadvies in Tilburg kunnen we jou meer vertellen over je mogelijkheden.

Overwaarde whitepaper downloaden

Ook over een financiële planning voor later kunnen we je trouwens advies geven. Bij ons pensioenadvies lichten we je complete financiële situatie door, zodat jij precies weet waar je bespaarkansen liggen en wat je nu alvast kunt regelen om een financieel zonnige toekomst tegemoet te gaan. 

Plan een eerste afspraak

Welke vraag heb jij over je hypotheek in Tilburg?

Van starters tot gepensioneerden. En van het kopen van een woning tot advies over de hypotheek na je pensioen – ons hypotheekadvies in Tilburg is breed. Als onafhankelijk hypotheekadviseur in Tilburg, financieel adviseur én makelaar kunnen we al je vraagstukken rondom het (ver)kopen van een woning, de hypotheek en je financiën oppakken.

Zo zijn wij er voor advies over…

 • …hoeveel je maximale hypotheek bedraagt en hoeveel je budget voor een nieuwe woning is.
 • …het kopen van een huis op deze overspannen woningmarkt.
 • …een succesvolle verkoop van je huidige woning.
 • …een eerste woning financieren (eventueel met een Starterslening).
 • …jouw mogelijkheden voor een zzp-hypotheek.
 • …je hypotheek na je pensioen.
 • …het financieren van je verbouwplannen of verduurzamingswensen.
 • …besparen op je maandlasten (bijvoorbeeld via oversluiten).
 • …je overwaarde verzilveren en benutten (bijvoorbeeld voor je pensioen).
 • …passende en voordelige verzekeringen.
 • …een tweede hypotheek
 • …een verhuurhypotheek of hypotheek voor bedrijfsonroerend goed afsluiten.

Schakel hypotheekadvies in Tilburg in

Wil je op een persoonlijke en deskundige manier geholpen worden bij jouw hypotheekvragen? Kom vrijblijvend kennismaken bij Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg. Plan je eerste kennismaking bij ons op kantoor, bij jou thuis of via de video. We helpen je graag verder.

Klik op de knop hieronder voor een eerste afspraak. Bellen naar 0800 – 1600 of mailen naar tilburg@vanbruggen.nl kan ook.

Plan een kennismaking