Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Sneek
Sneek
0800 1600
Bel mij terug
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Sneek

Hypotheekadvies in Sneek

Een hypotheek is niet zomaar iets. Het is voor veel mensen de grootste financiële verplichting die ze in hun leven aangaan. Des te belangrijker dus dat je er de juiste keuzes over maakt. Of je nu een nieuwe woning koopt, meer geld wilt overhouden aan het eind van de maand, verbouwplannen hebt of na een scheiding je financiële opties wilt verkennen, wij kunnen veel voor je betekenen bij al je hypotheekvragen. Met ons deskundige hypotheekadvies in Sneek hoef je zelf niet in alle mogelijkheden, voorwaarden en voor- en nadelen te duiken. Wij helpen je de juiste keuzes te maken.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten. Die geven je meer informatie over onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Sneek

Ons ervaren team van hypotheekadviseurs in Sneek biedt deskundig advies op maat. Of je nu een starter bent op de woningmarkt of al ervaring hebt met een hypotheek afsluiten, wij helpen je bij jouw hypotheekvraag. We zijn er bijvoorbeeld voor je als je een huis wilt kopen, als je verbouwplannen hebt of wilt verduurzamen, maar ook als de looptijd van je hypotheek bijna afloopt of als je de overwaarde op je huis slim wilt inzetten. Klop in al die gevallen zeker bij ons aan voor persoonlijk advies over jouw vraagstuk.

Je kunt altijd rekenen op advies dat is afgestemd op jouw situatie. Ons advies is 100% onafhankelijk. Dat betekent dat we de producten van veel verschillende aanbieders meenemen in ons advies, waardoor we een product kunnen adviseren dat specifiek bij jou past en gunstig voor je uitpakt. Zo weet je zeker dat de hypotheek of verzekering volledig aansluit bij jouw situatie. En dat ook nog voordelig uitpakt qua maandlasten.

Hypotheekadviseur én gecertificeerd aankoopbemiddelaar in Sneek

Zit je midden in de zoektocht naar jouw eerste of nieuwe woning? Of heb je misschien net een bod uitgebracht op je droomwoning? Dan kunnen we je ook bij de stappen begeleiden die daarbij kunnen kijken. Onze adviseur Bert van Dijk is namelijk niet alleen hypotheekadviseur in Sneek, maar ook aankoopbegeleider. Hij heeft alle expertise om je bijvoorbeeld te adviseren over een passend bod en over de afwikkeling van de woningaankoop. Zo heb je bij ons hypotheekadvies én hulp bij makelaardij op één plek.

Onze adviseurs kennen de lokale woningmarkt maar al te goed en begeleiden je bij het hele proces van een woning kopen. Van je maximale hypotheek berekenen via de zoektocht naar een mooie woning tot advies over een passend bod en daarna het regelen van de hypotheek. Wij kunnen je bij elke stap bijstaan, waardoor jij er zeker van bent dat je de juiste keuzes maakt.

Wil je om te beginnen weten wat jouw opties zijn voor een (volgende) koopwoning? Onze adviseurs zetten het graag vrijblijvend voor je op een rij. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je gerichter naar huizen zoeken. Plan een gratis afspraak in.

Gratis afspraak maken

Waarover geven we hypotheekadvies in Sneek?

Van een nieuwe hypotheek afsluiten tot besparen op je lopende hypotheek, je overwaarde opnemen of extra hypotheek opnemen. We kunnen veel voor je betekenen op het gebied van hypotheekadvies in Sneek. Zo kunnen we je helpen bij vragen als:

 • Wat is jouw budget voor een (nieuwe) koopwoning?
 • Wat zijn je opties voor een zzp-hypotheek als ondernemer?
 • Welke mogelijkheden zijn er om een verbouwing te financieren?
 • Wat zijn de verduurzamingsopties en hoe kun je die (met een hypotheek, lening of subsidie) bekostigen?
 • Welke mogelijkheden heb je voor een hypotheek na een scheiding?
 • Hoe kun je besparen op je huidige maandlasten voor je hypotheek en verzekeringen?
 • Welke opties heb je nog voor een hypotheek na je 57e of na je pensioen?
 • Hoe kun je de overwaarde op je woning opnemen?
 • Is een tweede hypotheek voor jou mogelijk en waar moet je daarbij op letten?
 • Mijn aflossingsvrije hypotheek loopt binnenkort af. Wat kan ik het beste doen?
 • Mijn rentevaste periode loopt ten einde. Doe ik er slim aan om over te sluiten of kan ik beter blijven waar ik zit?

Bereken jouw maximale hypotheek

Spannend, jij overweegt je eerste eigen huis of een volgende woning te kopen. Dan ben je vast benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om een (ander) huis te kopen. In Sneek en omgeving staan niet enorm veel huizen, maar wie weet zit jouw stulpje ertussen. En omdat de huizenprijzen in deze regio lager liggen dan in de Randstad, is er wellicht meer mogelijk dan je denkt.

Benieuwd naar jouw opties? Met onze rekentool kun je alvast een indicatie krijgen van jouw maximale hypotheek. Wil je precies weten wat je kunt lenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend gesprek aan met een van onze financieel adviseurs. Die kunnen specifiek in jouw situatie duiken en zo een nog exactere berekening maken, bijvoorbeeld ook rekening houdend met een eventuele lopende hypotheek.

Bereken je maximale hypotheek

Hoe kun je besparen op je hypotheek? Wij zoeken het voor je uit

Met ons hypotheekadvies in Sneek staan we niet alleen voor je klaar wanneer jij een hypotheek afsluit. We kunnen ook met je meekijken als je al een hypotheek hebt lopen. Past die hypotheek nog wel bij je? Kun je wellicht besparen op je maandlasten?

Je huidige hypotheek aanpassen kan je soms een flinke besparing opleveren. Onze specialisten houden de hypotheekmarkt en rentes goed in de gaten en kunnen je daarom altijd passend advies geven. Misschien kun jij ook maandelijks meer geld overhouden door slimme financiële keuzes te maken. Daar hoef je niet eens altijd je hypotheek radicaal voor aan te passen. Dit zijn bijvoorbeeld een paar bespaaropties:

 • Wellicht kun je de risico-opslag verlagen als je huis in waarde is gestegen of je hebt afgelost op je hypotheek. Dat levert je een aanzienlijke rentebesparing op.
 • Misschien kun je aflossen op je hypotheek om daarmee je schuld (en dus rentebedrag) te verlagen. Dat kan tot een bepaald bedrag boetevrij, maar is niet altijd even gunstig.
 • Soms kun je verzekeringen naast je hypotheek stopzetten of aanpassen. Op latere leeftijd is bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering niet altijd meer nodig. En wellicht kunnen je lopende verzekeringen een stuk voordeliger.
 • Ook de hypotheek oversluiten kan voordelig zijn. Aan het eind van de rentevaste periode van je hypotheek kan dit kosteloos. Wij kijken dan graag mee bij welke aanbieder jij goed zit.

Zo onderzoeken we graag samen met jou wat je op dit moment maandelijks kwijt bent en waar wellicht bespaarkansen liggen. Eén ding is zeker: er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Wat moet je regelen voor je hypotheek als 55+’er?

Heb je een aflopende aflossingsvrije hypotheek of ben je na je 57e op zoek naar passende hypotheekoplossingen? Wij adviseren je over de stappen die jij kunt zetten om nu én later financiële zekerheid te hebben. We helpen je graag om keuzes te maken die bij jouw toekomstplannen. Zo zoeken we met pensioenadvies graag voor je uit hoeveel jij aan pensioen hebt opgebouwd en hoe je dit bedrag zelf kunt aanvullen. Ook onderzoeken we waar wellicht bespaarkansen liggen. Is verhuizen naar een andere woning bijvoorbeeld verstandig of is dat zeker geen must voor financiële vrijheid? Wij zetten de verschillende scenario’s op een rij, zodat je zelf knopen kunt doorhakken.

Droom je bijvoorbeeld van een tweede woning, een wereldreis of een mooie schenking aan je kleinkinderen? Dan denken we graag mee hoe je die plannen financieel haalbaar maakt. Soms biedt de overwaarde op je huis hier interessante kansen voor. Dit bedrag kun je mogelijk vrijspelen door bijvoorbeeld een opeethypotheek te nemen, een tweede hypotheek af te sluiten of je bestaande hypotheek te verhogen.

Wij kunnen verduurzaming volledig voor je regelen

Het verduurzamen van je woning is een hot topic. En dat is niet gek: elke stap voor het milieu telt, en het is ook voor jezelf (met de schommelende energieprijzen) wel zo fijn als je je energierekening omlaag kunt brengen. Het fijne is dat je je niet zelf volledig hoeft te verdiepen in jouw verduurzamingsopties én de financieringsmogelijkheden daarvoor. Ook hiervoor zijn wij jouw one-stop-shop.

We werken samen met Greenfactor: een organisatie die gericht advies geeft over de verduurzamende maatregelen die voor jou een goede investering zijn. Kun je bijvoorbeeld het beste eerst je woning goed isoleren of leveren zonnepanelen of een warmtepomp je meer op? Dat zoekt Greenfactor voor je uit tijdens een uitgebreide woninginspectie. Wij kunnen daarna voor je op een rij zetten wat deze aanpassingen kosten én hoe je ze kunt financieren. Dat hoeft zeker niet altijd uit eigen zak. Je kunt ook denken aan een hypotheekverhoging, diverse leningen (soms met een extra lage rente) en diverse subsidies. Dat alles maakt de stap naar verduurzaming nóg aantrekkelijker.

Ja, vertel mij meer over de opties!

De voordelen van ons hypotheekadvies in Sneek

Hypotheekadvies in de regio is altijd prettig. Wij zijn niet alleen goed thuis in hypotheken, maar kennen ook de woningmarkt in Sneek en omgeving maar al te goed. Dat is altijd handig als je een woning in deze regio zoekt.

Volgens klanten zijn onze sterkste punten persoonlijk advies, uitgebreide expertise in financieel advies en begrijpelijke uitleg (zonder vakjargon). Dit zijn nog een paar redenen waarom mensen juist voor ons hypotheekadvies in Sneek kiezen:

 • Altijd een oplossing op maat voor jouw financiële vraag
 • Veel deskundige kennis over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Hypotheekadvies én aankoopbemiddeling op 1 plek
 • Klein team met veel persoonlijke aandacht
 • Heldere uitleg (zonder onnodige vaktermen)
 • Volledige begeleiding bij de verduurzaming van je woning
 • 100% onafhankelijk advies

Hypotheekadvies in Sneek? Plan een gratis eerste afspraak

Heb jij specifieke hypotheekvragen? Wil je weten wat je hypotheekopties zijn? Of heb je behoefte aan een financieel plan op maat? Wij duiken er graag voor je in met persoonlijk hypotheekadvies in Sneek. Ons team staat voor je klaar.

Klik op de knop hieronder om een eerste (gratis en vrijblijvende) afspraak te plannen. Dat kan op ons kantoor in Sneek of online.  Liever eerst telefonisch contact? Bel naar 0800 – 1600. Dan helpen we je verder.

Gratis oriëntatiegesprek plannen