Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Sneek
Sneek
0800 1600
Bel mij terug
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Sneek

Financieel advies in Sneek

Hoop je een nieuwe woning te kopen en ben je benieuwd naar je hypotheekmogelijkheden? Wil je een waterdichte financiële planning maken voor de toekomst? Of wil je onderzoeken wat er mogelijk is met je overwaarde? In al die situaties is het fijn als je er niet alleen voor staat. Bij ons zit je goed voor écht persoonlijk financieel advies in Sneek. Je krijgt jouw eigen financieel adviseur die gericht meekijkt naar jouw wensen. Zo ben je zeker van een oplossing die nu en later bij je past. En zo betaal je nooit te veel. Waar kunnen we jou bij helpen?

Bekijk onze lokale startpagina voor onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten. Deze geven je meer informatie over onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Deskundig financieel advies in Sneek, altijd afgestemd op jou

Ieders financiële situatie is anders. Ieders wensen ook. De één zoekt bijvoorbeeld vooral financiële vrijheid in de vorm van zo laag mogelijke maandlasten. De ander betaalt liever nu iets meer om later minder kwijt te zijn. Daarom vinden we het belangrijk om altijd eerst al jouw wensen en toekomstplannen helder te hebben en dan pas in het financieel advies te duiken. Zo kunnen we ons advies echt afstemmen op jou. En zo weet je zeker dat een financieel product ook in de toekomst nog goed bij je past.

Bij ons krijg je altijd je persoonlijke financieel adviseur in Sneek. Bert of Daan staat voor je klaar en kan je volledige financiële situatie onder de loep nemen om je zo goed mogelijk te adviseren. Van je hypotheek tot je verzekeringen, overwaarde of pensioen. We zetten jouw mogelijkheden op een rij, bespreken de voor- en nadelen en geven je zo gericht advies. Altijd in duidelijke taal trouwens. Je hoeft niet bang te zijn voor onnodig jargon.

Waarom financieel advies in Sneek bij Van Bruggen Adviesgroep?

Op ons kantoor kun je rekenen op onafhankelijk financieel advies in Sneek. Dat betekent dat we tientallen geldverstrekkers en verzekeraars voor je vergelijken. Op rente of premie én op voorwaarden. Zo kunnen we je altijd een oplossing adviseren die je gunstige maandlasten en aantrekkelijke voorwaarden oplevert. Daarin verschillen wij van een adviseur van een bank of verzekeraar, die meestal alleen de eigen producten meeneemt in het advies.

Wat verder uniek is aan ons als financieel adviseur in Sneek? Je kunt bij ons rekenen op:

 • Altijd een oplossing op maat voor jouw financiële vraag
 • Veel deskundige kennis over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Hypotheekadvies én aankoopbemiddeling op 1 plek
 • Klein team met veel persoonlijke aandacht
 • Heldere uitleg (zonder onnodige vaktermen)
 • Volledige begeleiding bij de verduurzaming van je woning
 • 100% onafhankelijk advies

Zowel op kantoor als online ben je van harte welkom voor een oriënterend gesprek. Maak direct een afspraak via de knop hieronder of bel naar 0800 – 1600.

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Financieel advies op elk moment in je leven

Op allerlei momenten in je leven kun je behoefte hebben aan financieel advies. Dat kan zijn omdat je verhuisplannen hebt, gaat samenwonen, juist in scheiding ligt, van plan bent te stoppen met werken of omdat je hypotheeklooptijd bijna afloopt. Of je nu starter, gepensioneerde of iets daartussenin bent, het is altijd fijn om lastige financiële beslissingen niet in je eentje te hoeven maken. Wij staan je graag bij.

Je kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies, pensioenadvies en voor advies over o.a. verzekeringen, scheiden, schenkingen en verduurzaming. Zo kunnen we al je vragen beantwoorden over:

 • een eerste huis kopen en de financiering daarvan;
 • de hypotheek regelen voor een volgende woning;
 • een zzp-hypotheek aanvragen;
 • besparen op je hypotheek (bijvoorbeeld door de risico-opslag te verlagen of door oversluiten);
 • de overwaarde op je huis opnemen;
 • een verbouwing financieren (vanuit je hypotheek of met een lening);
 • je lopende hypotheek verhogen;
 • je woning verduurzamen en verduurzamende maatregelen financieren
 • het financiële regelwerk (hypotheek en verzekeringen) na een scheiding;
 • verzekeringen afsluiten of besparen op je lopende verzekeringen;
 • een financiële planning voor je toekomst maken;
 • een schenking doen;
 • je pensioen aanvullen.

Financieel advies over je hypotheek én aankoopbegeleiding

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning? Dan wil je vast als eerste stap weten hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt. Wij rekenen het graag voor je uit. Altijd vrijblijvend! Zo kun je goed voorbereid je huizenjacht starten. En dat is nog niet alles: onze financieel adviseur Bert is ook gecertificeerd aankoopbegeleider. Hij kan je dan ook goed helpen bij je zoektocht naar een woning, een doordacht bod uitbrengen én het verder regelen van de aankoop. En ben je op het punt dat je de hypotheek kunt gaan regelen? Dan kan hij je ook dat volledig uit handen nemen.

Ook als je niet op huizenjacht bent, kun je vragen hebben over je hypotheek. Misschien wil je bijvoorbeeld weten hoe je kunt besparen op je lopende hypotheek, of je je hypotheek kunt verhogen en of er opties zijn om vanuit de hypotheek een verbouwing te betalen. Ook daarover adviseren we je graag. En wil je weten waar jij goed aan doet als je hypotheek bijna afloopt of je rentevaste periode eindigt? Ook dan staan we voor je klaar.

Bespreek jouw hypotheekopties (gratis en vrijblijvend)

Financieel advies bij verbouwen of verduurzamen

Heb je plannen om je woning te verduurzamen? Dan kunnen we je daar zelfs van A tot Z bij begeleiden. Hoe dat zit? We werken nauw samen met onze partner Greenfactor. Zij zijn expert in verduurzaming en kunnen tijdens een uitgebreide woninginspectie uitzoeken met welke energiebesparende maatregelen voor jouw woning de meeste winst te behalen valt. Het kan bijvoorbeeld goed zijn dat jij vloerverwarming overweegt, maar dat isolatie een meer logische eerste stap is. Dat brengt Greenfactor graag voor je in kaart.

Besluit je inderdaad te verduurzamen? Dan kunnen wij je financieringsopties daarvoor in kaart brengen. Je hoeft er niet per se spaargeld voor te gebruiken. Ook je hypotheek verhogen voor verduurzaming, een Energiebespaarlening afsluiten of een persoonlijke lening nemen is wellicht een optie. Zo smeer je de kosten meer uit. En als je toch bezig bent, wanneer je ook verbouwplannen hebt, kun je die misschien ook meteen meenemen bij je financiering. Wij rekenen graag voor je uit wat jouw financieringsopties zijn. Zo weet je direct wat er voor jou mogelijk is én hoe je dat financiert.

Persoonlijk advies over je verzekeringen

De verzekeringen – het is misschien niet het leukste gespreksonderwerp. Maar belangrijk om het goed te regelen is het wel. Zo kun je met een overlijdensrisicoverzekering voorkomen dat jij of je partner niet meer in het huis kan blijven wonen als één van jullie overlijdt. En met een arbeidsongeschiktheidsverzekering dek je het risico af dat je de maandlasten niet meer kunt betalen als jouw situatie er door ziekte of een ongeval opeens heel anders uitziet.

Welke verzekeringen zijn voor jou eigenlijk wel en niet nodig? Hoeveel kosten ze? En waar sluit je ze voordelig af? Bij ons financieel advies in Sneek werpen we ook graag een blik op je verzekeringen. Als 100% onafhankelijke adviseurs is ons doel nooit dat jij zoveel mogelijk verzekeringen hebt, maar juist dat je enkel die verzekeringen afsluit die passen bij jouw persoonlijke wensen en situatie. Wij zoeken graag voor je uit waar jij goed aan doet. En kunnen je huidige verzekeringen voordeliger? Dan laten we het ook weten.

Schakel verzekeringsadvies in

Financieel advies bij scheiden

Liggen jij en je ex in scheiding? Dat is natuurlijk een vervelende en verdrietige situatie. Het is ook een situatie die financiële vragen met zich meebrengt. Is het bijvoorbeeld voor jou financieel haalbaar om in het huis te blijven wonen? Of kies je ervoor om het huis te verkopen en ergens anders te wonen? Wat zijn dan je hypotheekopties? En wat moet je precies regelen qua verzekeringen, aangezien die eerder voor jullie samen liepen?

Een scheiding is niet niks. Juist omdat er qua emoties vaak al veel op je afkomt, is het fijn als je niet ook nog de financiële afwikkeling volledig zelf hoeft te doen. Wij verdiepen ons graag in jouw mogelijkheden en geven je persoonlijk advies. Daarbij gaan we graag tot het uiterste om bijvoorbeeld alsnog een goede hypotheek te kunnen krijgen. Vaak gelden bij een scheiding minder strenge hypotheekregels. Dus wellicht is er voor jou meer mogelijk dan je denkt op financieel vlak.

Financieel adviseur in Sneek inschakelen?

Bert en Daan staan graag voor je klaar voor financieel advies op maat. Maar laten we eerst vrijblijvend kennismaken. Bel daarvoor naar 0800 – 1600, mail naar sneek@vanbruggen.nl of klik op de knop hieronder om je gegevens achter te laten. Dan spreken we je binnenkort.

 

Gratis oriëntatiegesprek plannen