Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Sittard Marktstraat 14B
6114 HS Susteren
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Sittard

Hypotheekadvies in Sittard

Als het gaat om je hypotheek, wil je er zeker van zijn dat je goede keuzes maakt. Niet alleen voor nu, maar ook voor als je situatie in de toekomst verandert. Dat begrijpen we bij Van Bruggen Adviesgroep in Sittard maar al te goed. Daarom staan we je graag bij met hypotheekadvies in Sittard. Adviseur Steve geeft je advies over een passende hypotheek met scherpe rente en goede voorwaarden. En heb je ook een makelaarsvraag? Dan helpt Henny je graag verder.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Sittard

Bij de aankoop van een woning kun je er niet onderuit: de hypotheek. Een financiële beslissing die je voor wel 30 jaar aangaat en waarvoor je nogal wat keuzes voor je kiezen krijgt. Wel of geen Nationale Hypotheek Garantie? Hoe lang laat je je rente vastzetten? Voor welke vorm van aflossen op je hypotheek kies je? Wat doe je met je bestaande hypotheek of met de overwaarde op je huidige woning? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Aan vragen geen gebrek. De antwoorden op die vragen? Die krijg je van ons als ervaren hypotheekadviseur in Sittard.

Naast het afsluiten van een hypotheek voor je nieuwe woning, zijn er nog meer situaties waarin hypotheekadvies nuttig kan zijn. Wij adviseren klanten dan ook over alle vragen die je kunt hebben rondom je hypotheek. Heb je bijvoorbeeld gehoord dat de actuele hypotheekrente anno nu opvallend laag ligt en ben je nieuwsgierig hoe jij daarvan kunt profiteren als hypotheekeigenaar? Of heb je een forse overwaarde op je woning opgebouwd en wil je weten hoe je dat geld uit de stenen kunt halen?

In al die situaties geldt: maak gerust een eerste afspraak bij ons op kantoor in Sittard of online. In een gratis kennismakingsgesprek vertellen we je graag hoe we jou kunnen helpen.

Een eerste gesprek plannen
Overwaarde whitepaper downloaden

Alvast je maximale hypotheek berekenen?

Tijdens een eerste gesprek kunnen wij je als hypotheekadviseur in Sittard een stuk wijzer maken over je hypotheekmogelijkheden. Zo zoeken we graag voor je uit hoeveel jij aan hypotheek kunt krijgen, wat daarbij je maandlasten worden en wat dus je mogelijkheden zijn voor een woning kopen, een toekomstige verbouwing of het oversluiten van je bestaande hypotheek.

Wil je daar alvast op basis van een paar gegevens een indicatie voor krijgen? Bereken dan via onze site alvast hoeveel je ongeveer aan hypotheek kunt krijgen.

Maximale hypotheek berekenen

Ook voor ondernemers hebben we hiervoor een handige rekentool.

Bereken je zzp-hypotheek

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Sittard

Hypotheekadvies in Sittard nodig? Wanneer je ons inschakelt als hypotheekadviseur in Sittard, dan profiteer je van het volgende:

 • Hypotheekadvies en makelaardij onder één dak
 • Antwoord op al je hypotheekvragen
 • Duidelijke uitleg over complexe onderwerpen
 • Persoonlijk advies met oog voor nu én de toekomst
 • Ook voor financieel advies en verzekeringsadvies
 • Advies op kantoor of online
 • Altijd onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Laten we een keer kennismaken. Dat kan geheel vrijblijvend en kosteloos in een eerste gesprek. Plan gerust alvast een afspraak in.

Plan een gratis kennismaking

Waarover hypotheekadvies in Sittard?

Hypotheekadvies in Sittard schakel je op meer momenten in dan alleen als je plannen hebt om een huis te kopen. Dit zijn zomaar een paar voorbeeldvragen waarover wij je kunnen adviseren:

 • Hoeveel bedraagt mijn maximale hypotheek?
 • Bij welke hypotheekaanbieder ben ik voordelig uit – qua rente en voorwaarden?
 • Is het voor mij mogelijk een zzp-hypotheek af te sluiten?
 • Wat zijn mijn opties voor een volgende woning?
 • Hoe kan ik de overwaarde op mijn woning verzilveren?
 • Ik wil mijn huis verbouwen. Hoe kan ik dat financieren?
 • Wat zijn mijn opties om mijn woning te verduurzamen?
 • Wat zijn mijn opties voor een tweede hypotheek?
 • Kan ik een hypotheek afsluiten voor een verhuurwoning?
 • Aan welke verzekeringen moet ik denken voor bij mijn hypotheek?
 • Hoe zorg ik ervoor dat alles rondom mijn hypotheek goed geregeld is voor mijn pensioen?
Vraag hypotheekadvies aan

Hypotheekadvies én makelaardij

Vaak kun je bij de aankoop of verkoop ook de hulp van een makelaar gebruiken. Daarom hebben we op het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Sittard onze krachten gebundeld met Henny Elbers, ervaren makelaar.

Als je weet hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen, ben je waarschijnlijk vastbesloten om zo snel mogelijk jouw nieuwe stulpje te bemachtigen. Een aankoopmakelaar kan je helpen om op deze krappe huizenmarkt toch goede kansen te hebben op een eigen koopwoning. Hij adviseert je bijvoorbeeld over een goede biedingsstrategie en helpt je tegelijkertijd om niet té veel te overbieden. Je hoeft je namelijk ook niet gek te laten maken door de huidige markt.

Daarnaast kun je, als je gaat verhuizen, misschien hulp gebruiken bij het verkopen van je woning. Het liefst wil je je woning verkopen tegen een goede prijs, misschien zelfs boven de vraagprijs. En natuurlijk moet alles goed geregeld zijn. Een verkoopmakelaar leidt dat alles in goede banen. Vanaf het bepalen van een goede verkoopprijs tot de uiteindelijke sleuteloverdracht bij de notaris.

Hypotheekadvies voor je eerste woning in Sittard

Spannend, je staat op het punt je eerste woning te kopen. Althans, je bent inmiddels een trouwe bezoeker van Funda geworden en kijkt bij elk ‘te koop’-bord in de buurt wel een keer om. Tegelijkertijd vind je het best een grote stap, zo’n eigen koopwoning. Want hoeveel kun je eigenlijk aan hypotheek krijgen? Wat betaal je daar dan precies voor? Welke keuzes kun je het beste maken rondom je hypotheek? En als je hypotheek niet voldoende is om een huis te kopen, hoe kun je dit bedrag dan aanvullen?

Starters in Sittard helpen we bij Van Bruggen Adviesgroep in Sittard met alle plezier op weg. Terwijl Steve je adviseert over je hypotheek, kan makelaar Henny je eventueel als aankoopmakelaar begeleiden bij de zoektocht naar je eerste woning.

Oversluitgids

Hypotheekadvies bij oversluiten

De krantenkoppen liegen er niet om: de hypotheekrentes liggen bijzonder laag op dit moment. Interessant als je een nieuwe hypotheek afsluit. Maar ook als je al een hypotheek hebt lopen, kan het kansen bieden. Heb je al eens gedacht aan oversluiten of rentemiddeling? Dat zou je zomaar een paar honderd euro per maand kunnen schelen.

Ja, er gaat wat regelwerk in zitten en je krijgt daarbij vaak te maken met een boeterente. Maar ook dan nog is oversluiten soms een optie die je een stuk meer oplevert dan dat het je kost. Plan gerust een eerste gesprek bij ons in om daar meer over te weten te komen. We geven je altijd eerlijk advies en zoeken precies voor je uit of het je een besparing oplevert, wat het je kost en wanneer je die kosten hebt terugverdiend.

Plan een eerste afspraak

Hypotheekadvies over extra hypotheek

Dan is er nog een situatie waarin mensen uit Sittard en omgeving onze hulp als hypotheekadviseur in Sittard inschakelen: hun hypotheek verhogen. Dat zit zo: veel mensen in deze omgeving hebben een mooie overwaarde op hun woning. Door de stijgende huizenprijzen is hun huis meer waard geworden of ze hebben simpelweg afgelost op hun bestaande hypotheek. Dat biedt dan weer mogelijkheden voor een hogere hypotheek. Je kunt denken aan een tweede hypotheek of een onderhandse verhoging. Zo kun je ook zonder verhuisdozen te hoeven pakken je overwaarde benutten.

Met die overwaarde kun je dan weer je langgekoesterde wens voor een nieuwe keuken in vervulling laten gaan, een mooie schenking doen aan je (klein)kinderen, zonnepanelen op het dak laten zetten of wellicht eerder stoppen met werken dan je pensioengerechtigde leeftijd.

Kost wat uitzoekwerk. Maar dat pakken wij als hypotheekadviseur in Sittard dus graag voor je op. Dat alles goed geregeld is en dat je de juiste en verantwoorde keuzes maakt – daar kun je bij ons van op aan.

Sluit de juiste verzekeringen af

In de praktijk zien we vaak dat mensen bij het aanvragen van hypotheekadvies nog niet meteen hebben nagedacht over verzekeringen. Heb jij al een blik geworpen op je schadeverzekeringen? Als je jouw financiële situatie, voor het hypotheekadvies, al besproken hebt met Steve als financieel adviseur, is hij de beste persoon om nog een verdiepingsslag te maken. Steve zorgt ervoor dat jij in jouw persoonlijke situatie zo goed mogelijk verzekerd bent tegen zo laag mogelijke maanlasten.

Vraag vrijblijvend hypotheekadvies aan

Heb je een vraag over je hypotheek of verzekeringen? Kun je voor je verhuizing hypotheekadvies en/of makelaardij gebruiken? Of ben je benieuwd naar jouw opties om op je maandlasten te besparen?

Wees dan welkom bij ons kantoor voor hypotheekadvies in Sittard. Of maak een afspraak voor een online gesprek.

Plan via de knop hieronder een vrijblijvende kennismaking in. Eerst bellen of mailen kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via 046 – 2048 533 of via sittard@vanbruggen.nl.  

Plan een kennismaking