Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Sittard Marktstraat 14B
6114 HS Susteren
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Sittard

Financieel advies in Sittard

Belangrijke financiële beslissingen maak je waarschijnlijk liever niet in je eentje. Al is het maar omdat het vaak om veel geld en om complexe materie gaat. Hypotheekvoorwaarden, verzekeringspolissen en andere kleine lettertjes maken het er niet eenvoudiger op om knopen door te hakken. Als financieel adviseur in Sittard helpt Steve je graag om die kleine lettertjes te vertalen naar begrijpelijke taal. Belangrijker nog: om de juiste keuzes te maken voor jouw financiële situatie. Kom gerust langs voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel adviseur Sittard

Op ons kantoor in Susteren, vlak bij Sittard, staan we klanten uit de omgeving bij met deskundig financieel advies. Dat kan zijn bij het maken van een financiële planning voor na je pensioen, het afsluiten van een goede verzekering met een scherpe premie, of bij allerlei vragen rondom je hypotheek of scheiden in Sittard.

Juist omdat wij dagelijks financieel advies in Sittard geven, kunnen we je goed wegwijs maken in de financiële materie waarmee je in al die gevallen te maken krijgt. We weten onze weg te vinden tussen de opties en kunnen je op een begrijpelijke manier uitleggen waar jij in jouw situatie goed aan doet. Zonder moeilijke woorden, met eenvoudige en duidelijke uitleg.

Laten we kennismaken

Persoonlijk advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen

Hypotheekadvies en advies over verzekeringen en pensioen zijn onze expertises. Daarbij is ons advies altijd onafhankelijk en toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Elke situatie is anders. Zo heb je misschien ook al bepaalde plannen voor de toekomst waar we nu rekening mee kunnen houden. Eerder stoppen met werken? Een verbouwing? Samenwonen? Gezinsuitbreiding? Juist doordat we in een hypotheekgesprek uitgebreid met je kijken naar je huidige situatie en naar je wensen voor de toekomst weet je zeker dat je weloverwogen keuzes maakt.

Onafhankelijk financieel advies in Sittard

Daarnaast is ons financiële advies 100% onafhankelijk. We kunnen veel verschillende aanbieders meenemen in ons advies aan jou over een passende hypotheek of verzekering. Dat is gunstig voor jou. Want hoe meer opties we meenemen in ons advies, hoe groter de kans dat er een optie tussen zit die jou een scherpe rente en goede voorwaarden biedt. Daarmee verschillen we van de adviseur van de bank, die vaak alleen een beperkt aanbod aan eigen producten meeneemt in zijn advies.

Waarover kunnen we jou adviseren?

Veel mensen denken bij financieel advies al snel aan hypotheekadvies. En inderdaad, als financieel adviseur kunnen we je helpen bij veel belangrijke keuzes rondom je hypotheek. Denk aan een hypotheek afsluiten voor je woning of je bestaande hypotheek oversluiten.

Maar dat is bij lange na niet het enige wat we doen. Financieel advies in Sittard kan gaan over veel meer onderwerpen. Een paar voorbeelden:

Heb je over een van deze onderwerpen een vraag? Of ben je gewoon benieuwd hoe we jou kunnen helpen met deskundig financieel advies in Sittard? Laten we kennismaken, online of in Sittard. Dat is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Plan een gratis kennismaking

Oversluitgids

Ook voor makelaardij

Wat veel klanten aan ons financieel advies waarderen, is dat we samenwerken met een makelaar. Bij ons op kantoor vind je namelijk ook Henny Elbers, aankoop- en verkoopmakelaar. Heb je naast je financiële vraag ook makelaarsvragen? Wil je bijvoorbeeld je bestaande woning voor een goede prijs verkopen? Heb je een taxatie van je woning nodig voor het oversluiten of verhogen van je hypotheek? Of wil je succesvol de zoektocht naar je nieuwe woning starten? Dan hoef je maar één bureau verder te lopen bij ons op kantoor. Henny Elbers kan je bij elk van die zaken goed begeleiden, terwijl Steve zich als deskundig financieel adviseur vastbijt in je financiële vraagstuk.

Verzekeringen: waar moet je aan denken?

Belangrijke gebeurtenissen in je leven brengen vaak ook financiële risico’s met zich mee. Leuker kunnen we het niet maken, veiliger wel. Met de juiste verzekeringen kun je de financiële gevolgen namelijk beter opvangen. Zo kun je een verzekering afsluiten die een bedrag uitkeert als je partner plotseling komt te overlijden, zodat je eenvoudiger de hypotheek kunt blijven betalen. Ook bestaat er de arbeidsongeschiktheidsverzekering, die voorkomt dat je door bijvoorbeeld gezondheidsproblemen problemen met de betaling van je hypotheek krijgt.

Zeker als je een eigen koophuis hebt of als je zzp’er bent, is het verstandig om je in die verzekeringen te verdiepen. Geen zorgen: je hoeft je niet in je eentje op de kleine lettertjes te storten. Steve is, naast financieel adviseur in Sittard, ook verzekeringsadviseur. Onafhankelijk is hij ook. Juist doordat hij er geen belang bij heeft of jij een verzekering wel of niet afsluit, kan hij je eerlijk verzekeringsadvies geven. Je zult nooit meer verzekeringen afsluiten dan nodig. En hij wijst je haarfijn de weg naar een verzekering met een scherpe premie. 

Verzekeringsadvies aanvragen

Advies over je pensioen

Naast financieel advies in Sittard, helpen we ook regelmatig 50+’ers met advies over hun pensioen. Ook al vertrouw je erop dat dit via je werkgever goed geregeld is, toch is het verstandig om hier zelf ook een keer goed naar te kijken. Veel Nederlanders krijgen na hun pensioen onnodig te maken met een pensioengat. Bijvoorbeeld doordat ze ooit gescheiden zijn, een of meerdere keren van werkgever zijn veranderd of een auto van de zaak hebben. Hun inkomen na de pensioengerechtigde leeftijd valt lager uit dan gedacht, waardoor ze opeens een stuk zuiniger moeten leven. Hoe eerder je erbij bent om dat te voorkomen, hoe beter.

Juist als je al rond je 50e met een specialist naar je pensioen kijkt, heb je nog veel kansen om alles goed te regelen. Als financieel adviseur duikt Steve graag in je financiële situatie. Hij geeft je eerst inzicht in je huidige pensioenopbouw en laat je weten wat op dit moment je pensioeninkomen zou bedragen. Heb je een gat, dan vertelt hij je daarna hoe je dit op kunt lossen. Denk aan het aflossen van je aflosvrije hypotheek, het benutten van je overwaarde of eventueel je bestaande hypotheek oversluiten, een lijfrente afsluiten of extra sparen of beleggen. Ook kan hij je precies vertellen wat je mogelijkheden zijn om eerder te stoppen met werken.

Het resultaat is een heldere financiële planning, waardoor jij je zonder slapeloze nachten op je pensioen kunt verheugen, zeker wetend dat alles in kannen en kruiken is.

Pensioenadvies aanvragen
Overwaarde whitepaper downloaden

Over Van Bruggen Adviesgroep in Sittard

Van Bruggen Adviesgroep in Sittard helpt klanten uit Sittard en omgeving bij al hun financiële vragen. Van jonge eerste-huis-kopers tot gepensioneerden en alles daartussenin. Daarbij staan wij voor:

  • Financieel advies én makelaardij onder één dak
  • Ervaren financieel adviseur
  • Duidelijke uitleg over complexe onderwerpen
  • Persoonlijk advies met oog voor nu én de toekomst
  • Ook voor advies over scheiden in Sittard
  • Advies op kantoor of online
  • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)

Schakel ons in voor financieel advies in Sittard of online

Heb jij een belangrijke financiële vraag waarbij je advies kunt gebruiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor financieel advies in Sittard. Inclusief vers gezette koffie.

Liever online afspreken? Ook dat kan. Via de videoverbinding kunnen we je net zo goed helpen als op kantoor.

Maak een eerste afspraak voor een gratis kennismaking. Dan kunnen we je alvast vertellen wat we voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak