Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Rotterdam-Oost Maltaplein 5
3059 XW Rotterdam
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Rotterdam-Oost

Jouw makelaar in Rotterdam

De woningmarkt in Rotterdam is een gekkenhuis: er staan ontzettend weinig woningen te koop, terwijl er ontzettend veel vraag is. Het kan daardoor erg lastig zijn om zonder een aankoopmakelaar een (nieuwe) woning aan te kopen. Schakel de hulp in van de aankoopmakelaars van Van Bruggen Adviesgroep Rotterdam-oost We helpen je graag.

Woning verkopen in Rotterdam-oost?

Ben je van plan om een woning te verkopen? Bekijk dan nu onze tijdelijke actie!

Actievoorwaarden:

✔ De kosten, €2999,-, zijn incl. BTW
✔ Opstartkosten zijn inbegrepen: dit zijn de kosten voor het maken van de foto's en het plaatsen van de woning op Funda.
✔ Dit actietarief is geldig tot 1 oktober 2022
✔ Alleen geldig bij afname van de dienst verkoopmakelaardij
✔ Alleen geldig bij Van Bruggen Adivesgroep Rotterdam-oost en Van Bruggen Adviesgroep Gouda 

Woning kopen in Rotterdam-oost? 

Of je nu zoekt naar jouw eerste koopwoning of gaat verhuizen: er komt een hoop bij kijken. Voorkom dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet of jezelf laat leiden door emoties. Neem een aankoopmakelaar mee. Makelaar Ronald van Beek heeft een groot netwerk in Rotterdam en weet precies hoe de markt in elkaar zit. Daardoor is hij op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop van woningen en weet hij precies welke woningen in de verkoop komen. Samen met jou zoekt hij een woning die precies bij jou past.

Woning verkopen in Rotterdam?

Denk jij erover na om te gaan verhuizen? Dan kan makelaar Ronald van Van Bruggen Adviesgroep jou begeleiden bij de verkoop van jouw woning. Waarom een verkoopmakelaar? Een verkoopmakelaar kan jou helpen bij het bepalen van de verkoopstrategie, het begeleiden van een bezichtiging of helpen in de prijsonderhandelingen. Daarnaast zorgt een verkoopmakelaar dat jouw huis op een goede manier in de markt wordt gezet, denk bijvoorbeeld aan uitgebreide 360° foto/video reportages. Wat tarief betreft heb jij de keuze. Betaal je graag een vaste courtage of liever een percentage dat afhankelijk is van het resultaat van de verkoop? Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden om jouw woning regionaal goed onder de aandacht te brengen. Ieder met een eigen tarief. Benieuwd naar wat het tarief voor de verkoop van jouw woning zal zijn? Neem dan contact op!

Financieel advies en makelaardij onder één dak

Bij Van Bruggen Adviesgroep Rotterdam-oost vind je alle kennis rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning, onder één dak. Zo nemen we je werk uit handen en schakelen we snel én efficiënt. Dat schept duidelijkheid en overzicht voor jou – en scheelt je veel geld en tijd.

Maak een vrijblijvende eerste afspraak

Jouw huis ook verkopen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en gaan we samen op zoek naar het best passende nieuwe (t)huis?

Plan een eerste afspraak