Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Rotterdam-Oost Maltaplein 5
3059 XW Rotterdam
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Rotterdam-Oost

Makelaar in Rotterdam-Oost

Rotterdam is een geliefde woonplaats voor veel woningkopers. Niet vreemd, want er is hier veel te beleven en het is er nooit saai. En als je hier geboren of opgegroeid bent, wil je misschien het liefst nooit meer weg. Wil jij een nieuwe woning kopen in Rotterdam-Oost? Of ga je verhuizen en wil je je huidige Rotterdamse woning zo goed mogelijk verkopen? Schakel dan de hulp in van een makelaar in Rotterdam-Oost. Wij staan je graag bij als aankoop- en/of verkoopmakelaar. We zorgen ervoor dat jij je woning gunstig verkoopt óf je zoektocht naar een huis tot een succesvol einde brengt.

Maak een gratis afspraak

Makelaar in Rotterdam-Oost voor aan- en verkoop én financiering

Het unieke aan Van Bruggen Adviesgroep in Rotterdam-Oost is dat we alles wat je nodig hebt voor je woningverkoop of -aankoop onder één dak bieden. Ronald van Beek werkt al jarenlang als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Rotterdam-Oost. Als er iemand is die het gebied en de woningmarkt hier kent, dan is hij het wel. Daarnaast werken op ons kantoor aan het Maltaplein diverse financieel adviseurs. Dat betekent dat je ook voor de hypotheekberekening of andere financiële vraagstukken bij ons terecht kunt.

Doordat we alles onder één dak bieden, kunnen we snel schakelen en je veel werk uit handen nemen. Je weet precies hoeveel je maximale hypotheek bedraagt, hoe het zit met een eventuele overwaarde en wat je kunt bieden op een huis. Je krijgt advies over een passende hypotheek en we adviseren je ook over woningen die je bezichtigt. Heb je hier wel of niet een goede aankoop aan? En als dat zo is, wat is dan een passend bod? Al met al bespaar je zo veel geld, tijd en gedoe!

Huis kopen in Rotterdam Oost?

Of je nu zoekt naar jouw eerste koopwoning of gaat verhuizen: er komt veel bij de aankoop van een huis kijken. Voorkom dat je je laat leiden door emoties of belangrijke gebreken of clausules over het hoofd ziet. Neem een aankoopmakelaar uit Rotterdam-Oost mee.

Makelaar Ronald van Beek heeft als aankoopmakelaar in Rotterdam-Oost een groot netwerk in Rotterdam en weet precies hoe de markt in elkaar zit. Daardoor is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet hij precies welke woningen in de verkoop komen. Samen met jou zoekt hij een woning die precies bij jou past. Hij tipt je vaak al op nieuw aanbod voordat het op Funda staat.

Vergroot je woningkansen dankzij een aankoopmakelaar in Rotterdam-Oost

Een huis kopen onmogelijk door de huidige krapte en het grote aantal geïnteresseerden? Nee hoor, je hebt zeker nog wel een goede kans. Het inschakelen van een aankoopmakelaar helpt zeker mee als je een huis wilt kopen in Rotterdam-Oost. Je vergroot er je kansen mee op het huis van je dromen. Om een paar redenen:

 • Je kunt snel toehappen. Als aankoopmakelaar in Rotterdam-Oost is Ronald als een van de eersten op de hoogte van nieuw woningaanbod (zowel bestaande bouw als nieuwbouw). Hij wijst je direct op interessante woningen, waardoor je er vaak al weet van hebt voordat huizen op Funda staan.
 • Je krijgt biedingsadvies. Ronald adviseert je over een marktconform bod dat én haalbaar is voor jou én interessant voor de koper. Daardoor bied je niet te veel en maak je een goede kans op het huis.
 • De makelaar begeleidt de onderhandelingen. Als je sterk wilt staan in de onderhandelingen, is het bod zelf niet het enige wat telt. Ronald kan dit hele proces voor je begeleiden en weet precies hoe je het tactisch aanpakt. Zo kan hij je ook adviseren over de ontbindende voorwaarden.

Wat daarnaast prettig is? Als makelaar in Rotterdam-oost kan Ronald je ervoor behoeden dat je je te veel laat leiden door emoties of stress. Hij helpt je om niet meer te bieden dan nodig en wijst je ook op eventuele gebreken aan een huis. Daardoor mis jij niets belangrijks en weet je zeker dat dit huis daadwerkelijk een goede aankoop is. En ziet hij iets opmerkelijks tijdens de bezichtigingen? Dan zal hij je eerlijk adviseren om er een bouwkundig specialist bij te betrekken.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen als jij een huis gaat kopen in Rotterdam-Oost? Maak een gratis eerste afspraak en ontdek daarin precies wat jouw opties zijn.

Bespreek gratis jouw opties

Wat kunnen we nog meer doen als aankoopmakelaar in Rotterdam-Oost?

Als makelaar in Rotterdam-Oost kunnen we nog veel meer voor je betekenen wanneer jij een huis gaat kopen in deze buurt. We begeleiden je bij elke stap: vanaf de oriëntatiefase tot aan het koopcontract.

Zo kunnen we het volgende voor je doen als jij een huis wilt kopen in Rotterdam-Oost:

 • We bepalen (samen met een hypotheekadviseur van ons kantoor) wat jouw budget voor een woning is.
 • We wijzen je op nieuw woningaanbod zodra dat in de verkoop komt (of soms zelfs al daarvóór).
 • We kunnen je begeleiden bij bezichtigingen en belangrijke vragen voor je stellen.
 • We adviseren je over de bouwkundige staat van de woning.
 • We adviseren je over een passend en aantrekkelijk bod.
 • We kunnen voor jou onderhandelen met de verkoopmakelaar of verkoper.
 • Je krijgt ook advies over o.a. juridische en fiscale zaken die belangrijk zijn.
 • We doen de eindinspectie van de woning. Zo weet je zeker dat de woning in de afgesproken staat wordt opgeleverd.
 • We checken het koopcontract voordat jij er je handtekening onder zet.

Zo voorkom jij grote risico’s en weet je zeker dat alles in kannen en kruiken is wanneer jij deze belangrijke stap in je leven zet. Je vindt eerder een huis, tegen een goede prijs én zonder vervelende verrassingen (zoals asbestclausules of andere kleine lettertjes) achteraf.

Huis verkopen in Rotterdam-Oost?

Overweeg jij een verhuizing? Of je nu binnen Rotterdam blijft of de stad wilt verlaten, we zijn er graag voor je als jij je Rotterdamse huis gaat verkopen. Ronald werkt ook als verkoopmakelaar in Rotterdam-Oost en kan je dus goed begeleiden bij de verkoop van je woning.

Waarom een verkoopmakelaar? Een verkoopmakelaar kan je adviseren over de verkoopstrategie, bezichtigingen begeleiden of de prijsonderhandelingen voor je doen. Daarnaast zet een verkoopmakelaar jouw huis op een aantrekkelijke manier in de markt, bijvoorbeeld met uitgebreide video- en fotoreportages op Funda en social media.

Er zijn veel mogelijkheden om jouw woning regionaal onder de aandacht te brengen. Elk met een eigen tarief. Wij denken graag mee wat hierin voor jou passend is. Zo zorgen we er samen voor dat jij je woning vlot en tegen een goede prijs verkoopt. En dat terwijl jij er nauwelijks omkijken naar hebt!

Wat doen wij als verkoopmakelaar in Rotterdam-Oost voor jou?

Als je je huis gaat verkopen in Rotterdam-Oost, beginnen we met een gratis waardebepaling van je huis. Die is altijd 100% vrijblijvend. Je weet daardoor wat je ongeveer voor je woning kunt krijgen op de huidige markt en bepaalt vervolgens zelf of je wel of niet tot verkoop overgaat.

Schakel je ons vervolgens in als verkoopmakelaar in Rotterdam-Oost? Dan kunnen we het hele verkoopproces voor je begeleiden. Dat is prettig, want er komt meer bij het verkopen van een huis kijken dan je denkt. Het is bijvoorbeeld niet alleen belangrijk om je woning goed in de markt te zetten. Je moet ook zorgen voor een energielabel, vragen van geïnteresseerden beantwoorden, potentiële kopers begeleiden door de woning en onderhandelen over de prijs. Dat alles (en meer) kunnen wij als makelaar in Rotterdam-Oost voor je uit handen nemen.

Ronald kan je onder andere begeleiden bij het volgende:

 • advies geven over een passende vraagprijs;
 • het energielabel voor je woning opvragen;
 • de plattegrond voor je woning opstellen;
 • je woning professioneel op de foto laten zetten;
 • eventueel video’s van je woning laten maken;
 • je woning promoten via belangrijke kanalen (o.a. Funda en social media);
 • bezichtigingen inplannen en begeleiden;
 • namens jou onderhandelen met geïnteresseerden;
 • advies geven over de uitgebrachte biedingen;
 • de koopovereenkomst opstellen volgens de wettelijke richtlijnen.

Ontdek wat jouw woning waard is

Overweeg je je huis te verkopen in Rotterdam-Oost? Dan ben je vast benieuwd hoeveel jouw huis op de huidige markt oplevert. Vraag een gratis waardebepaling aan van je woning. Dan ontdek je al snel wat jij voor je woning kunt krijgen.

Geheel vrijblijvend komen wij als makelaar in Rotterdam-Oost bij je langs om de waarde van jouw woning in te schatten. Maak een vrijblijvende afspraak.

Gratis waardebepaling aanvragen

Waarom ons inschakelen als makelaar in Rotterdam-Oost?

Omdat je profiteert van financieel advies en makelaardij in Rotterdam-Oost op één plek. Zo word je van alle kanten goed bijgestaan bij een spannende stap in je leven: het kopen of verkopen van een woning. Je profiteert van de expertise van iemand die zich hier dagelijks mee bezighoudt.

De voordelen van ons kantoor op een rij:

 • Profiteer van jarenlange ervaring met aan- en verkoop in Rotterdam
 • Blijf op de hoogte van nieuw woningaanbod
 • Bespaar veel tijd met een expert aan je zijde
 • Verkoop je woning gunstiger of kom sneller aan een nieuwe woning
 • Schakel snel bij een mogelijke woning of koper
 • Weet zeker dat alles goed geregeld is, tot in de juridische details
 • Maak altijd eerst gratis kennis met onze makelaar in Rotterdam-Oost

Makelaar in Rotterdam-Oost inschakelen? Plan je gratis kennismaking

Wil je jouw woning verkopen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en gaan we samen op zoek naar een passend nieuw (t)huis? Wat je vraag ook is, maak direct een afspraak om kennis te maken bij ons op kantoor. Dan kijken we graag met jou mee.

Plan je afspraak via de knop hieronder, mail naar rotterdam-Oost@vanbruggen.nl of bel naar 010 – 303 87 72.

Gratis kennismaken