Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging


Hoe veilig is een videogesprek?

Jouw privacy vinden wij net zo belangrijk als jij en praten over jouw financiële situatie wil je natuurlijk alleen in een betrouwbare en veilige omgeving. Wij bieden daarom een videogesprek aan in een beveiligde omgeving. Je ontvangt van onze adviseur telefonisch een code die jou toegang geeft tot een beveiligde omgeving waar je één-op-één met de financieel adviseur kunt spreken.

Hoe werkt een videogesprek?

Je dient een aanvraag voor een gesprek in via onderstaande link. De adviseur van Van Bruggen Adviesgroep belt je vervolgens op het afgesproken tijdstip. Via computer, laptop, tablet of smartphone heb je digitaal contact. Natuurlijk is het niet nodig om allerlei programma’s te downloaden. Dit hebben wij al voor je gedaan op onze website. Hierdoor heb je alleen een computer, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding nodig. Tijdens het gesprek zie je de adviseur live in beeld. Je bepaalt zelf of de adviseur jou ook kan zien. In dat geval moet je apparaat voorzien zijn van een (ingebouwde) webcam.

Maak direct een afspraak voor een videogesprek

Start jouw videogesprek

Heb je een afspraak voor een videogesprek? De adviseur geeft je telefonisch de code door. Deze code vul je hieronder in.

Start sessie!

Financieel advies via de chat

Heb je een vraag over je hypotheek of je financiën? Van Bruggen Adviesgroep maakt het je graag gemakkelijk. Zo kun je dagelijks eenvoudig jouw vraag stellen via de chat. De chat is op werkdagen van 8.30 uur tot 20.30 uur geopend. Je krijgt zo direct en kosteloos antwoord op al je financiële vragen. De chat vind je rechts onderin het scherm op de computer, laptop, tablet of op de smartphone in het menu aan de rechterkant.

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak