Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Naaldwijk
Naaldwijk
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Naaldwijk

Hypotheekadvies in Naaldwijk

Als je een huis wilt kopen, komt daar nog iets groots bij kijken: de hypotheek. Hoeveel kun jij aan hypotheek krijgen voor je nieuwe droomwoning? Bij welke aanbieder zijn je maandlasten zo gunstig mogelijk? Waar doe je goed aan qua hypotheekvorm, rentevaste periode, wel/geen NHG en andere voorwaarden? Gelukkig hoef je jezelf niet in je eentje bezig te houden met al die lastige vragen. Wij geven je er graag een deskundig antwoord op met passend hypotheekadvies in Naaldwijk. Ook kunnen we vanaf de maximale-hypotheek-berekening tot aan de definitieve hypotheekakte alles voor je regelen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadvies in Naaldwijk voor jouw persoonlijke situatie

Het is nooit zo dat één en dezelfde hypotheek voor iedereen passend is. Iedereen heeft weer andere wensen en een andere situatie. Voor de één is het gunstig om de rente lange tijd vast te zetten, zodat je zekerheid hebt over je maandlasten. Een ander loopt liever wat risico door voor een variabele rente te kiezen, met daarbij de kans dat je van een eventuele renteverlaging meeprofiteert. Juist omdat het aanbod aan hypotheken enorm is en er ook talloze keuzes te maken zijn, is het prettig om hypotheekadvies in Naaldwijk in te schakelen. Dan weet je zeker dat je keuzes maakt die passen bij jouw situatie en die ook in de toekomst nog gunstig voor je uitpakken.

Zo kunnen wij je bij het afsluiten van je hypotheek adviseren over elk van deze vragen:

 • Welke hypotheekvorm past bij jou: annuïtair, lineair of deels aflossingsvrij?
 • Bij welke hypotheekaanbieder ben je qua rente gunstig uit?
 • Welke opties heb je om eventueel een verbouwing mee te financieren in je hypotheek?
 • Hoeveel kun je maximaal aan hypotheek krijgen en waar moet je bij die hypotheek rekening mee houden qua maandlasten?
 • Waar doe je verstandig aan met je huidige hypotheek: meenemen of oversluiten?
 • Hoe kun je eventueel je budget voor een woning vergroten, bijvoorbeeld via een Starterslening, NHG, een schenking of een duurhuurdershypotheek?

Al in een gratis eerste gesprek kunnen we je meer vertellen over jouw hypotheekmogelijkheden en de verwachte maandlasten bij die hypotheek. Zo heb je alle informatie in handen om gericht op huizenjacht te kunnen. Kortom: maak snel een afspraak bij Van Bruggen Adviesgroep in Naaldwijk.

Plan een gratis oriëntatiegesprek

De volledige hypotheekaanvraag voor jou geregeld

Zodra je weet wat je hypotheekopties zijn, ben je er natuurlijk nog niet. Als je eenmaal het huis van je dromen hebt gevonden, begint het echte regelwerk pas. Het fijne aan hypotheekadvies in Naaldwijk inschakelen is dat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Wij kunnen de hypotheekaanbieders voor je vergelijken, wat jou een paar avonden googelen en rekenen scheelt. Ook laten we je precies weten wat voor jou wel en niet gunstig is, denken we aan eventuele benodigde verzekeringen en hebben wij voor jou het contact met de hypotheekaanbieder. Dat scheelt je zeeën van tijd.

Bovendien hoef je zelf nergens achteraan te rennen. Moet de hypotheek op tijd rond zijn vanwege het financieringsvoorbehoud? Geen probleem, wij houden de deadlines voor je in de gaten en informeren je direct zodra we iets hebben gehoord. Zo weet jij zeker dat alles op tijd en goed geregeld is én dat je een hypotheek afsluit die bij je past en gunstig is voor de portemonnee. Dat is waar je ons voor inschakelt, toch?!

Extra budget nodig voor een verbouwing?

Is je huidige of toekomstige woning nog niet helemaal naar wens? Dan biedt een verbouwing uitkomst. Uiteraard hangt daar wel een prijskaartje aan, maar je hoeft de verbouwkosten niet altijd volledig uit eigen zak te betalen. Misschien biedt de overwaarde op je woning een slimme oplossing om extra hypotheekruimte te creëren. Je kunt dan, als je inkomen het ook toelaat, je hypotheek verhogen met het bedrag dat je aan overwaarde hebt. Ook een tweede hypotheek, oversluiting of opeethypotheek kan mogelijkheden bieden. Zo creëer je een extra buffer voor jouw plannen om je huis aan je nieuwe wensen te laten voldoen.

Meer financiële ruimte voor andere plannen?

Staat een verbouwing van je woning niet op de planning, maar kun je wel voor andere plannen wat extra budget gebruiken? Ook in dat geval biedt je overwaarde verzilveren misschien uitkomst. Met je overwaarde kun je in principe doen wat je wilt. Door je overwaarde via een hypotheek op te nemen wordt dit bedrag vrij besteedbaar. Je kunt er dan bijvoorbeeld een tweede huis van kopen, een deel ervan schenken aan je (klein)kinderen of met je overwaarde sparen voor een pensioenaanvulling. Opties genoeg!

Wij kijken graag met je mee wat jouw mogelijkheden zijn om je financiële ruimte te vergroten. Het kan zomaar zijn dat je overwaarde opties biedt of wellicht kun je besparen op je lopende hypotheek of verzekeringen of zijn er andere manieren om meer geld over te houden. We duiken er graag voor je in en geven je snel zicht op jouw mogelijkheden.

Gratis kennismaking om jouw opties te ontdekken

Kunnen jouw maandlasten omlaag?

Zit je door omstandigheden wat krapper bij kas, of kun je in de toekomst een beetje extra geld goed gebruiken? We kunnen je ook adviseren over een besparing op je hypotheeklasten. Dit kan bijvoorbeeld prettig zijn als je minder wilt gaan werken na de geboorte van de kinderen, als je richting je pensioen gaat en dingen goed geregeld wilt hebben of als je door situaties als overlijden, een scheiding of arbeidsongeschiktheid minder middelen hebt. In al die gevallen geldt: wij kijken graag mee of je kunt besparen op jouw vaste lasten.

Wellicht kun je bijvoorbeeld een mooi bedrag overhouden door je hypotheek over te sluiten. Als je je hypotheek jaren geleden hebt afgesloten, kun je via een oversluiting profiteren van de huidige rente die mogelijk lager ligt dan toen je je hypotheek aanging. Andere opties zijn onder andere verlaging van je risico-opslag of het stopzetten van overbodige verzekeringen. We kijken graag mee naar je totale financiële plaatje en wijzen je zo op bespaarkansen waar je zelf nog niet aan had gedacht.

Waarover geven we nog meer financieel advies?

Hypotheekadvies in Naaldwijk is een van onze expertises. Wist je dat we daarnaast voor je klaarstaan met breed financieel advies. We kijken graag mee naar je complete financiële situatie, omdat je hypotheek niet het enige is wat daarin meetelt. Op allerlei belangrijke momenten in je leven kunnen we je onafhankelijk financieel advies geven. Dat doen we bijvoorbeeld graag voor je bij elk van deze thema’s:

 • Hoe staat het ervoor met jouw pensioen: heb je voldoende opgebouwd om later van rond te komen?
 • Wat moet je financieel gezien regelen na een scheiding?
 • Welke opties zijn er om geld te schenken zonder daarover belasting te moeten afdragen?
 • Wat is voor jou verstandig om te doen als je rentevaste periode bijna afloopt?
 • Is het wel of niet handig om tussentijds op je hypotheek af te lossen?
 • Welke mogelijkheden heb jij om je hypotheek onderhands te verhogen?
 • Als je minder wilt gaan werken, hoe kun je dat dan financieel bolwerken?
 • Welke opties zijn er om arbeidsongeschiktheid en overlijdensrisico af te dekken?
 • Welke verzekeringen zijn voor jou gunstig om te hebben, en zit je met je huidige verzekeringen nog wel goed?
 • Hoeveel kun je aan hypotheek krijgen als ondernemer of als gepensioneerde?

Ook als je een compleet persoonlijk advies wilt over jouw financiële planning voor je pensioen, zit je bij ons helemaal goed. Graag staan we voor je klaar met persoonlijk pensioenadvies, waarin we altijd verder kijken dan enkel jouw pensioenopbouw. Zo kijken we ook naar aanvullende mogelijkheden die je hebt, je verzekeringspakket en hoe we je hypotheek betaalbaar kunnen houden. Kortom: alles wat jij nodig hebt om zorgeloos naar je pensioen toe te werken.

Waarom hypotheekadvies in Naaldwijk bij ons?

Omdat wij je persoonlijk op weg helpen. We denken niet in standaardpakketten en oplossingen die voor iedereen werken. We kijken altijd als eerste naar jou. Wat wil jij? Waar doe jij goed aan? Wat ben jij bereid aan maandlasten kwijt te zijn? Dat alles is leidend in ons hypotheekadvies in Naaldwijk aan jou.

Daarnaast profiteer je bij ons kantoor van de volgende voordelen:

 • Ervaren financieel adviseur in de regio
 • Onafhankelijk advies (=vergelijking van veel geldverstrekkers)
 • Groot netwerk in de regio Westland
 • De volledige aanvraag voor jou geregeld
 • Samenwerking met lokale makelaars mogelijk
 • Antwoord op al je financiële vragen: van hypotheek tot verzekeringen
 • Gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor

Maak gratis een eerste afspraak

Wil je weten hoeveel jij aan een huis te besteden hebt? Ben je benieuwd waar je wel/niet goed aan doet qua hypotheek? Of wil je je complete maandlasten onder de loep laten nemen om te weten hoe het anders kan? Wij staan graag voor je klaar.

Het eerste gesprek kost jou niets, maar levert je wel al veel duidelijkheid op. Plan dus gerust je eerste afspraak in. Klik daarvoor op de knop hieronder of mail of bel ons via ytims@vanbruggen.nl of 0800 1600.

Plan een kennismaking