Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Leiden Schipholweg 103 - 123
2316 XC Leiden
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Leiden

Hypotheekadvies in Leiden

Heb je je droomwoning gevonden en wil je daarop een goed bod uitbrengen én zeker weten dat je de financiering rond krijgt? Is je woning veel meer waard geworden en hoop je met die overwaarde mooie dromen te verwezenlijken? Of wil je misschien een (klein)kind helpen bij het kopen van een woning? Met ons hypotheekadvies in Leiden zijn we er voor iedereen die een vraag heeft over zijn hypotheek of financiële situatie. Van een woning kopen tot je hypotheek oversluiten. En van je overwaarde verzilveren tot een verbouwing meefinancieren.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.  

Maak een afspraak

Waarom een hypotheekadviseur in Leiden inschakelen?

De overgrote meerderheid van de Nederlanders neemt bij hypotheekvragen een hypotheekadviseur in de arm. De reden? Hypotheken zijn geen eenvoudige materie én het gaat over belangrijke keuzes met grote gevolgen. Je hebt de keuze tussen tientallen hypotheekaanbieders, hebt meerdere hypotheekvormen en rentevaste periodes om uit te kiezen, en krijgt te maken te maken met allerlei kleine lettertjes. De keuzes die je nu maakt, hebben in principe gevolgen voor wat je de komende jaren kwijt bent aan je hypotheek. Je keuzes nu moeten dus ook in de toekomst nog bij je passen.

Als hypotheekadviseur in Leiden helpen wij je om nu de juiste keuzes te maken voor je hypotheek. Voor jou maken we de vergelijking tussen tientallen hypotheken én we vragen de hypotheek van jouw voorkeur ook graag voor je aan.

Een hypotheekadviseur inschakelen levert jou allerlei voordelen op:

 • Je bespaart fors op je maandlasten, doordat je een écht gunstige hypotheek afsluit. Of doordat je bij oversluiten voor een voordelige en passende hypotheek kiest.
 • Je voorwaarden passen bij jouw situatie en wensen. Ook in de toekomst. Doordat we ons verdiepen in jouw situatie en toekomstplannen, kun je daar van op aan.
 • Je bespaart jezelf veel tijd doordat je niet zelf allerlei hypotheekvoorwaarden hoeft uit te pluizen en aanbieders hoeft te vergelijken.
 • Je weet zeker dat je niets over het hoofd ziet. Dat voorkomt vertraging in het aanvraagproces of vervelende tegenvallers achteraf.
 • Er wordt gekeken naar jouw gehele situatie. Bijvoorbeeld naar je eventuele huidige hypotheek, de overwaarde die je misschien hebt, je opgebouwde pensioen, andere lopende leningen, je verzekeringen, etc. Dat zorgt voor een écht goed totaaladvies.
 • Je hebt zicht op je toekomstige maandlasten. Nauwkeuriger dan wat elke rekentool je laat zien. Zo geven we je ook inzicht in de verzekeringen die je nodig hebt en in kosten koper of vaste lasten waar je rekening mee moet houden.
 • Je wordt ook meteen begeleid bij de aankoop van je woning. Wij kennen dit proces door en door en kunnen je hier ook deskundig advies over geven. Zo helpen we je een goed bod uit te brengen en met een slimme strategie de onderhandelingen in te gaan. Dat geeft jou meer kans op een woning.

En het fijne is: wij regelen als hypotheekadviseur in Leiden en omgeving ook nog eens alles voor je. Vanaf de aanvraag van je eerste rente-aanbod tot het nalopen van de hypotheekakte. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je dingen vergeet. Ook als er een stevige druk achter zit, gaan wij vlot en nauwkeurig te werk.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij je vragen rondom een hypotheek in Leiden of omgeving? Laten we kennismaken. Geheel vrijblijvend! Maak een afspraak via de knop of mail naar leiden@vanbruggen.nl. Bellen naar 085 2399 266 kan ook.

Verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheekadvies

We zien nog vaak gebeuren dat mensen uit gemak een hypotheek afsluiten bij hun eigen bank. De adviseur van hun bank houdt hen voor dat ze aan dit product een goede hypotheek hebben die uitstekend bij hun past. Maar is dat wel zo? Die kans is vrij klein, aangezien er talloze geldverstrekkers en vele hypotheken bestaan. De kans is klein dat je juist bij de bank waar jij aanklopt toevallig al het goedkoopst en gunstigst uit bent.

Wij geloven in onafhankelijk hypotheekadvies, los van welke bank of geldverstrekker dan ook. Dat is dan ook waar we bij Van Bruggen Adviesgroep in Leiden voor staan. Concreet houdt dit in dat we tientallen verschillende hypotheekaanbieders vergelijken voordat we jou een specifieke hypotheek adviseren. Bij die vergelijking kijken we niet alleen naar een hypotheek met scherpe rente, maar zoeken we ook uit welke voorwaarden aansluiten op jouw situatie. Zo gaan we voor een hypotheek die in alle opzichten voor jou gunstig uitpakt. Ook over een aantal jaar nog.

Het fijne is dat je daardoor écht goed zit qua hypotheek. Dat is waar wij met ons hypotheekadvies in Leiden voor gaan.

Plan een afspraak in

Nieuwe woning kopen in Leiden of omgeving?

Lijkt Leiden of een dorp hier in de omgeving jou een prachtige plek om te wonen? Houd je Funda al een tijdje nauwlettend in de gaten? Dan is het waarschijnlijk tijd om een volgende stap te zetten in jouw woningzoektocht: helder krijgen hoeveel je precies aan een woning kunt besteden. Dat hangt van meer af dan alleen je maximale hypotheek. Ook belangrijk is bijvoorbeeld hoeveel jij maandelijks maximaal kwijt wilt zijn aan vaste lasten. Hoeveel eigen geld breng je in? Neem je een hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie? Wat kun je eventueel aan overwaarde uit een eerdere woning inbrengen? En met welke aanvullende kosten koper krijg je te maken?

Wij zijn er voor hypotheekadvies over je nieuwe hypotheek in Leiden of omgeving. Al vanaf de oriëntatiefase. En omdat we weten dat een huis kopen in deze tijd geen makkie is, adviseren we je graag over slimme mogelijkheden. Met onze uitgebreide aankoopbegeleiding, naast het hypotheekadvies, kunnen we bijvoorbeeld ook de bieding op of onderhandelingen over je droomwoning voor je verzorgen. Ook bieden we voor starters een Leencapaciteitscertificaat. Daarmee geef je de verkoper meer zekerheid dat jij de financiering voor je woning rond kunt krijgen. Dat geeft jou een streepje voor op anderen bij de onderhandelingen.

Welke opties heb jij om te besparen op je maandlasten?

Als je een eigen woning hebt, kom je maandelijks voor diverse vaste lasten te staan. Zo zullen je hypotheekaanbieder en verzekeraars maandelijks of jaarlijks een bedrag van je rekening afschrijven. Soms is het goed om een stapje terug te doen: is het eigenlijk wel slim om aan deze ene hypotheek of verzekering vast te houden? Of ben je ergens anders voordeliger uit, qua kosten en qua voorwaarden of dekking?

Je hebt vast al eens begrepen dat de hypotheekrente op dit moment bijzonder laag ligt. Dat maakt hypotheek oversluiten voor veel mensen een interessante stap. Je stapt dan over naar een andere hypotheekaanbieder die je lagere maandlasten en betere voorwaarden oplevert. Het zou je zomaar jaarlijks een paar duizend euro kunnen schelen. Geld dat je mooi aan leukere dingen kunt besteden! Of die optie er inderdaad is voor jou? En wat het je dan oplevert? Dat rekenen wij graag in een eerste vrijblijvend gesprek voor je uit. Natuurlijk brengen we ook de kosten voor je in kaart. Zo weet je precies waar je goed aan doet.

Oversluitgids

Naast je hypotheek, kunnen we ook meedenken over besparen op je verzekeringen. Veel mensen zijn onbewust té goed verzekerd. Ze hebben bijvoorbeeld een dubbele dekking of hebben verzekeringen lopen die eigenlijk overbodig zijn. Laat ons eens meekijken naar jouw lopende verzekeringen. Dan onderzoeken we met jou of het wellicht voordeliger kan. Uiteraard zonder dat je daarmee meteen onnodige risico’s loopt.

Wil je weten wat jouw bespaaropties zijn? Plan een kennismaking in via de knop hieronder of door te mailen naar leiden@vanbruggen.nl. Dan kan adviseur Rick je al in een eerste gesprek meer vertellen.

Maak direct een afspraak

Ook voor breed financieel advies

Hypotheekadvies in Leiden is een van onze expertises, maar het is zeker niet het enige vakgebied waarin wij goed thuis zijn. We verzorgen ook breed financieel advies over onder meer je overwaarde, verzekeringen, leningen of pensioen. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor advies over deze vragen:

 • Welke verzekeringen zijn voor jou zinvol om te hebben? En waar sluit je die voordelig af?
 • Hoe kun je de overwaarde op je woning uit de stenen halen?
 • Hoe kun je je pensioeninkomen zelf aanvullen, zodat je later niet krap bij kas hoeft te zitten?
 • Als je in scheiding ligt, wat moet je dan financieel allemaal regelen?
 • Welke opties heb je om een verbouwing te financieren?
 • Hoe kun je een goed bod uitbrengen en slim onderhandelen over jouw nieuwe woning?
 • Hoe kun je je kinderen helpen bij de aankoop van een woning of de financiering van hun studie?
 • Wat moet je in aanloop naar je pensioen zoal regelen voor je hypotheek?

Waarom ons inschakelen voor hypotheekadvies in Leiden?

Omdat wij al jarenlang doen wat we doen en daardoor goed thuis zijn in alles rondom je hypotheek in Leiden én andere financiële vragen. En omdat je dat merkt aan ons deskundige advies aan jou, waarin we geen enkel detail over het hoofd zien. Bij ons profiteer je van deze zeven voordelen:

 • Totaaladvies over hypotheken, verzekeringen en financiën
 • Jarenlange ervaring met financieel advies in regio Leiden
 • Ook aankoopbegeleiding mogelijk bij de aankoop van je woning
 • Specifieke ervaring met verzekeringen en schade (af)dekken
 • Volledig onafhankelijk advies (tientallen geldverstrekkers)
 • Ook buiten openingstijden beschikbaar
 • Advies op kantoor, online of via de telefoon

Gratis eerste kennismaking (op kantoor of online)

Heb je vragen over je budget voor een woning, je lopende hypotheek in Leiden of omgeving of over je overwaarde of andere financiële zaken? Laat het ons weten. Kennismaken kan altijd en kost je niets.

Maak direct een afspraak voor jouw eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Dan helpt Rick je graag verder. Mail Rick via leiden@vanbruggen.nl, bel naar 085 2399 266 of klik op de afspraakknop voor jouw eerste gesprek.

Plan een kennismaking