Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Leiden Schipholweg 103 - 123
2316 XC Leiden
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Leiden

Financieel advies in Leiden

Financiële keuzes maak je vaak voor langere tijd. Er komt van alles bij kijken. En dan is er ook nog eens vaak veel geld mee gemoeid. Belangrijk dus dat je de juiste keuzes maakt – voor nu én later. Daar helpt financieel adviseur Rick van er Lubbe je graag bij. Met zijn financieel advies in Leiden en omgeving staat hij je bij al je financiële vragen bij. Wil jij iets weten over je bestaande of nieuwe hypotheek? Heb je een vraag over je overwaarde, verzekeringen of lopende leningen? Of wil je je pensioen tot in de puntjes geregeld hebben? Stel Rick je vraag voor persoonlijk en deskundig advies.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.  

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel adviseur Leiden

Geen enkele situatie is hetzelfde. Daarom is ons financieel advies in Leiden ook altijd afgestemd op jou. We nemen alle tijd voor een kennismaking met jou, zodat we precies weten wat je zoekt, welke wensen je hebt en hoe jouw situatie eruitziet. Dat maakt dat we je over elke vraag goed kunnen adviseren. Vanuit onze jarenlange ervaring met financieel advies in Leiden en omgeving helpen we je om een voordelige en passende hypotheek af te sluiten, te besparen op je maandlasten, je pensioen tot in de puntjes goed te regelen of voldoende budget bij elkaar te krijgen voor een verbouwing, vervroegd pensioen, schenking of andere plannen.

Omdat wij het zo belangrijk vinden jou goed te helpen, werken we bewust samen met tientallen verschillende hypotheekaanbieders, verzekeraars en andere geldverstrekkers. Daardoor zit je bij ons nooit vast aan één specifieke aanbieder, maar kunnen we veel verschillende aanbieders meenemen in ons advies aan jou. Dat wij onafhankelijk financieel adviseur in Leiden zijn, heeft voor jou als voordeel dat we tot een hypotheek of verzekering komen die écht bij je past en die je ook nog lage maandlasten oplevert.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Leiden

Bij ons op kantoor, over de telefoon en via videobellen helpt financieel adviseur Rick dagelijks mensen uit omgeving Leiden bij belangrijke financiële keuzes in hun leven. Daarbij is hij er voor iedereen. Of jij nu net met je eerste baan gestart bent en op zoek bent naar je eerste woning of dat je juist toewerkt naar je pensioen en in aanloop daarnaartoe je overwaarde alvast wilt verzilveren.

Wat je vraag ook is, bij ons ben je welkom. En om jou zo goed mogelijk te helpen, zijn we graag flexibel in onze openingstijden. Je bent daarom ook buiten kantoortijden welkom om een afspraak te maken.

Schakel je Van Bruggen Adviesgroep in Leiden in voor jouw financiële vragen? Dan profiteer je daarbij van onze zeven voordelen:

 • Totaaladvies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Jarenlange ervaring met financieel advies in regio Leiden
 • Ook aankoopbegeleiding mogelijk bij de aankoop van je woning
 • Specifieke ervaring met verzekeringen en schade (af)dekken
 • Volledig onafhankelijk advies (tientallen geldverstrekkers)
 • Ook buiten openingstijden beschikbaar
 • Advies op kantoor, online of via de telefoon

Eerst een keer kennismaken om ons beter te leren kennen? Geen enkel probleem! Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Maak je eerste afspraak en wees van harte welkom.

Elkaar spreken over de telefoon of in een videogesprek kan trouwens ook. Via die wegen kunnen we je net zo goed deskundig financieel advies geven als bij ons op kantoor. Het is maar net wat jij fijn vindt.

Maak direct een afspraak

Begeleiding van A tot Z bij een huis kopen

Wil of ga jij een nieuwe woning kopen? Spannend! Het is voor veel mensen een grote stap, zeker op de huidige woningmarkt. Er komen vaak veel mensen op een woning af. Zie daar maar eens tussen te komen, zeker als je een niet al te ruim budget hebt. Geen zorgen! Rick helpt je graag in jouw zoektocht naar een woning.

Dat doet hij aan de ene kant als hypotheekadviseur door bijvoorbeeld je financiële mogelijkheden je in kaart te brengen voor jouw maximale hypotheek of zzp-hypotheek en eventuele aanvullende opties (zoals een Starterslening).

Aan de andere kant staat hij je ook graag bij als aankoopbegeleider. Zodra je dé woning hebt gevonden, kan Rick je helpen bij het doen van een goed bod en kan hij de onderhandelingen voor je begeleiden. Als je starter bent, kun je ook een Leencapaciteitscertificaat krijgen. Dat is een bewijs van jouw leencapaciteit voor een woning. Dit geeft de verkopers van de woning meer zekerheid dat jij de woning echt kunt financieren. Daardoor sta je sterker in je onderhandelingsstrijd ten opzichte van andere geïnteresseerden.

En is je bod eenmaal geaccepteerd? Dan kan Rick ook de hypotheek voor je aanvragen. Hij zoekt voor je uit bij welke hypotheekaanbieder jij voordelig uit bent, welke voorwaarden bij je passen en wat bij die hypotheek de maandlasten worden. Over dat alles adviseert hij jou, zodat jullie samen keuzes kunnen maken. Zijn jullie eruit? Dan verzorgt hij ook het daadwerkelijke afsluiten van de hypotheek voor je. Tot aan de definitieve hypotheekakte bij de notaris aan toe.

Een financieel plan voor jouw toekomstplannen

Financiële keuzes hebben vaak te maken met mooie plannen voor de toekomst die je hebt. Het kopen van een huis bijvoorbeeld, maar ook je woning verbouwen, je uitvliegende kinderen helpen bij de aankoop van een woning of misschien straks eerder stoppen met werken. Wij nemen jouw plannen als uitgangspunt om een heldere financiële planning voor je op te stellen. Daarmee weet je zeker dat je nu al alles goed geregeld hebt om jouw plannen straks financieel haalbaar te maken.

Een paar voorbeelden:

 • Wil je je woning verbouwen, zodat je meer ruimte hebt of langer in je huis kunt blijven wonen? Dan zoeken we graag uit hoe je daarvoor financiële ruimte kunt creëren. Wellicht biedt je overwaarde op je huis goede opties om je budget aan te vullen (met een tweede hypotheek).
 • Heb je al heel lang in je hoofd dat je graag eerder zou stoppen met werken? Wij zoeken voor je uit hoe je dat financieel mogelijk maakt. Wellicht kun je met je overwaarde een extra buffer creëren of kun je fors besparen op je maandlasten, zodat je meer geld overhoudt.
 • Wil je je kinderen helpen bij de aankoop van hun eerste woning? Wij denken mee welke opties er zijn. Van een generatiehypotheek tot een belastingvrije schenking.
 • Zou je graag verhuizen naar een grotere woning omdat er een kindje op komst is? Laat ons met je meekijken naar jouw financiële mogelijkheden. En dan niet alleen naar je maximale hypotheek, maar ook naar bijvoorbeeld je wensen qua maximale maandlasten, je eventuele overwaarde op je eerdere woning en aanvullende opties die je hebt.

Overigens staan we in het bijzonder veel vijftigplussers bij door hen te helpen aan een goede pensioenplanning. Wist je dat er na je 56e al veel verandert in je financiële mogelijkheden voor bijvoorbeeld een hypotheek? Dit omdat vanaf dat moment met je (lagere) pensioeninkomen wordt gerekend door onder meer pensioenaanbieders. Slim dus om al voor die tijd eens te kijken naar jouw mogelijkheden én om heel helder in kaart te brengen hoe jij een pensioengat kunt voorkomen.

Welke dromen hoop jij met een financiële planning in vervulling te laten gaan? Laat het financieel adviseur Rick weten via leiden@vanbruggen.nl of door direct een gratis kennismaking te plannen. Hij helpt je graag verder.

Gratis kennismaking plannen

Hoe zit het met je verzekeringen?

Veel grote financiële keuzes (zoals een woning kopen, scheiden of gaan samenwonen) brengen ook de nodige risico’s met zich mee. Wat als bijvoorbeeld je partner overlijdt? Kun je dan nog wel in jullie nieuwe woning blijven wonen? Of wat als jij je inkomen plotseling verliest, waardoor jullie het financieel met minder moeten doen? Dat soort risico’s kun je afdekken met passende verzekeringen.

Wij adviseren je graag welke verzekeringen voor jou zinvol zijn om grote financiële risico’s af te dekken. Geen zorgen: ons doel is zeker niet om je met zoveel mogelijk verzekeringen de deur uit te laten gaan. We willen maar één ding: dat jij weet waarom bepaalde verzekeringen nuttig zijn en dat je weet waar je die voordelig kunt afsluiten. Is een verzekering voor jou niet nodig? Dan laten we je dat ook eerlijk weten.

En heb je al verzekeringen lopen? Laat Rick ook zeker meekijken of die misschien voordeliger kunnen. Het zou zonde zijn als je meer betaalt dan nodig.

Financieel advies in Leiden over al je vragen

Door onze brede ervaring met financiële vraagstukken in alle levensfasen en situaties kunnen wij je bij bijna al je financiële vragen helpen. Van je hypotheek tot je verzekeringen. Van je overwaarde tot je pensioen.

Je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor al je vragen over:

 • een woning kopen en de financiering daarvan;
 • een hypotheek afsluiten (ook als zzp’er);
 • je bestaande hypotheek oversluiten;
 • (schade)verzekeringen (zoals een overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekering);
 • je verzekeringen en hypotheek na een scheiding goed regelen;
 • de overwaarde op je woning benutten;
 • het verbouwen of verduurzamen van je huis financieren;
 • besparen op je maandlasten;
 • je kinderen helpen bij de aankoop van een woning;
 • geld schenken aan je kinderen;
 • alles rondom je pensioen goed regelen.

Maak een vrijblijvende eerste afspraak

We begrijpen dat je je financiën niet zomaar met de eerste de beste wilt bespreken. Daarom maken we graag eerst vrijblijvend kennis met je. Dat kan bij ons op kantoor of over de telefoon of via een videogesprek. Net wat je fijn vindt!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Maak direct een eerste afspraak.

Heb je zo al een belangrijke vraag die je wilt stellen aan ons als jouw financieel adviseur in Leiden? Ook dat kan natuurlijk. Mail daarvoor naar Rick via leiden@vanbruggen.nl of bel naar 085 2399 266.

Maak direct een afspraak