Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Lansingerland Tobias Asserlaan 3
2662 SB Bergschenhoek
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Lansingerland

Hypotheekadvies in Lansingerland

Wil je een hypotheek afsluiten voor de mooie woning in Bergschenhoek, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of omgeving die jij op het oog hebt? Of heb je al een hypotheek en heb je goede hoop dat die voordeliger kan qua rente? Of wil je misschien je bestaande hypotheek verhogen, je hypotheek onder de loep nemen voor je pensioen of kijken naar je mogelijkheden om een beleggingspand te kopen? Ongeacht of je een eenvoudig of meer complex hypotheekvraagstuk hebt, wij zijn er voor hypotheekadvies in Lansingerland voor jou. Altijd onafhankelijk. Voor particulieren én ondernemers.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadvies in Lansingerland toegespitst op jouw situatie

De juiste hypotheek kiezen gaat over meer dan alleen de laagste rente en het bepalen van je maximale hypotheekbedrag. Bij Marco en Hans, onze onafhankelijk hypotheekadviseurs in Lansingerland, staan altijd jouw belangen centraal. Zij kennen de voorwaarden die verschillende hypotheekverstrekkers stellen en kijken naar de voor- en nadelen van de diverse hypotheekproducten. Zo weet je zeker dat het hypotheekadvies op jouw wensen is toegespitst. Of je nu een eerste huis koopt, doorstroomt naar een volgend huis of je hypotheek wilt oversluiten.

Bij Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland nemen we jouw persoonlijke situatie door en kijken we wat in jouw geval passend is. Altijd met als doel dat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst lekker kunt leven. Onze hypotheekadviseurs in Lansingerland kijken daarbij trouwens verder dan je hypotheek alleen. Ze letten op alle belangrijke aspecten van je financiële huishouding. Zo kunnen we, naast je hypotheek, bijvoorbeeld ook je verzekeringen en andere financiële producten op jouw wensen afstemmen.

Ontdek zelf wat onze hypotheekadviseurs in Lansingerland voor jou en je hypotheek kunnen betekenen. Het eerste oriënterende gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Gratis eerste gesprek plannen

Een woning kopen in Lansingerland?

Een woning kopen is nogal een grote en spannende aangelegenheid in een mensenleven. Naast dat het al een uitdaging is om eigenaar te worden van een nieuwe woning (je bent helaas vaak niet de enige geïnteresseerde in deze regio!), is ook de financiële afwikkeling ervan best een ding. Daarom staan wij je graag bij tijdens dit gehele proces. Ongeacht of je je eerste woning hoopt te bemachtigen of naar een volgend huis op zoek bent. Wij staan voor je klaar met onafhankelijk hypotheekadvies in Lansingerland.

Ook betrekken we er waar nodig graag een makelaar, taxateur, belastingadviseur of andere professional voor je bij. Dankzij ons grote netwerk hebben we altijd wel een betrouwbare lokale partner die jou ook op die vlakken verder kan helpen.

Maximale hypotheek bepalen

Voordat je je Funda-zoektocht voor geopend verklaard, is het prettig om te weten hoeveel jij kunt lenen voor je nieuwe woning. En wat dat je aan budget oplevert voor een huis. Wij kunnen al in het gratis eerste gesprek je maximale hypotheek voor je berekenen. Ook als je zzp’er bent trouwens. Zo kun je daarna goed voorbereid op woningjacht gaan.

Hypotheekproducten vergelijken

Bij een hypotheekadviseur van de bank krijg je vaak één of twee aanbiedingen waartussen je kunt kiezen. Wij werken daarentegen als onafhankelijk hypotheekadviseur in Lansingerland samen met tientallen geldverstrekkers. Dat betekent dat we voor jou vele geldverstrekkers kunnen vergelijken op rente, voorwaarden en andere belangrijke aspecten. Daardoor kunnen we juist een hypotheekproduct voor je selecteren dat in alle opzichten bij jouw persoonlijke en financiële situatie past.

De hypotheek aanvragen

Zijn we het erover eens welk hypotheekproduct jij wilt afsluiten en bij welke aanbieder? Dan maken wij de hypotheekaanvraag voor je in orde. Daarbij nemen we jou veel werk uit handen, door bijvoorbeeld het renteaanbod voor je aan te vragen en alles voor je op orde te maken. Jij hoeft alleen de benodigde papieren aan te leveren en, als je akkoord bent, je handtekening te zetten onder het renteaanbod en de hypotheekakte. Wij kunnen je bij de rest van het proces ondersteunen.

Advies over je verzekeringen

Wie een nieuwe hypotheek afsluit, neemt daarbij vaak ook één of meerdere verzekeringen. Een hypotheek is een grote financiële verplichting en dat brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Zo kan het lastiger zijn om je maandlasten te betalen als je arbeidsongeschikt raakt of als je partner komt te overlijden. Wij adviseren je dan ook graag over eventueel handige verzekeringen, zoals een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ook zullen we je eerlijk laten weten welke van die verzekeringen voor jou nuttig zijn en waar je die voordelig afsluit. Heb je al verzekeringen lopen? Dan kunnen we ook met je meekijken of die wellicht voordeliger kunnen.

Wil je er bij het aanvragen van jouw hypotheek niet alleen voor staan, en goede begeleiding krijgen van begin tot eind? Schakel ons in voor hypotheekadvies in Lansingerland. Voordat we aan de slag gaan, maken we graag gratis en vrijblijvend kennis met je.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Advies over een nieuwbouwhypotheek

In en om Lansingerland worden veel nieuwe huizen gebouwd. Heb jij je zinnen gezet op een mooie nieuwbouwwoning, die je nog helemaal naar jouw wens kunt laten bouwen? Dan krijg je daarbij voor de financiering te maken met een nieuwbouwhypotheek. Die werkt net iets anders dan een hypotheek voor een bestaande woning. Zo sluit je de hypotheek al af voordat je in de woning intrekt, hoort er bij je hypotheek een bouwdepot en heb je wellicht een overbruggingshypotheek nodig.

Wij kennen de ins en outs van een nieuwbouwhypotheek en leggen je graag uit hoe dit precies zit. En wil je dit type hypotheek afsluiten? Dan kunnen we ook voor je uitzoeken welke mogelijkheden jij hebt en waar je zoal op moet letten. Dus ga je in een van de nieuwste wijken wonen in bijvoorbeeld Pijnacker, Nootdorp, Bergschenhoek, Rotterdam of Berkel en Rodenrijs? Vergeet dan niet te vragen naar de speciale nieuwbouwhypotheek.

Kun jij besparen op je hypotheek?

Naast dat het kopen van een woning voor veel mensen dé reden is om naar een hypotheek te kijken, is hypotheekadvies in Lansingerland ook nuttig als je wilt besparen op je lopende hypotheek. Heb je op dit moment een hypotheek lopen en vermoed je dat die voordeliger kan? Wij zoeken graag voor je uit of jij kunt profiteren van de huidige lage hypotheekrente. Bijvoorbeeld via rentemiddeling of door je hypotheek over te sluiten. Je krijgt dan weliswaar een boeterente voor je kiezen; mogelijk levert oversluiten veel meer op dan dat het je kost.

Wij rekenen graag voor je uit hoe zinvol het voor jou is om je hypotheek over te sluiten. Hoeveel bespaar je daarmee? Wat kost het je? En hoe snel verdien je die kosten terug door het bespaarvoordeel? Ook denken we graag mee over alternatieve opties, zoals je risico-opslag verlagen, tussentijds aflossen of je rente middelen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? We vertellen je er graag eerlijk over in een eerste kennismakingsgesprek. Dat kost je niets, maar geeft je wel al veel inzicht in jouw bespaarkansen.

Gratis kennismaking aanvragen

Hypotheek en pensioen, waar moet je aan denken?

Ook al duurt het nog minimaal een jaar of tien voordat je met pensioen gaat, het is toch nuttig om nu al goed naar je financiële situatie na je pensioen te kijken. Voor veel mensen valt hun pensioeninkomen een stuk lager uit dan wat ze gewend zijn te verdienen in loondienst. Gemiddeld is het verschil zo’n 30%. Een fors bedrag! Welke consequenties heeft dat voor jouw financiële situatie straks? Kun jij je vaste lasten nog bekostigen? Heb je genoeg geld voor andere mooie plannen? En wat is straks je besteedbaar inkomen?

Gelukkig kunnen we je meteen goed nieuws brengen: vaak zijn er wel opties om je lagere pensioeninkomen aan te vullen, waardoor je later ruimer kunt leven. Je overwaarde is daarvoor bijvoorbeeld vaak een goede optie. Door (een deel van) je overwaarde te verzilveren, heb je een mooi bedrag in handen om voor je pensioen te gebruiken. 

Met onze combinatie van pensioenadvies en hypotheekadvies in Lansingerland kunnen wij je adviseren over allerlei financiële vragen die spelen rondom je pensioen. Denk aan:

 • Hoeveel heb ik na mijn pensioen elke maand te besteden?
 • Hoe kan ik mijn overwaarde verzilveren als aanvulling op mijn pensioen?
 • Is een opeethypotheek voor mij een gunstige manier om de overwaarde op te nemen?
 • Waar doe ik verstandig aan als ik mijn hypotheek wil verhogen: een tweede hypotheek, een krediethypotheek of een andere optie?
 • Kan ik met mijn overwaarde een verbouwing financieren?
 • Is het voor mij een optie om een tweede woning voor de verhuur te kopen en daarmee pensioen op te bouwen?
 • Hoeveel seniorenhypotheek kan ik afsluiten om na mijn pensioen een huis te kopen?
 • Waar doe ik goed aan als mijn aflossingsvrije hypotheek binnenkort afloopt?
 • Welke mogelijkheden heb ik om eerder stoppen met werken financieel haalbaar te maken?

Ook kunnen we kijken naar andere aspecten die van belang zijn om straks geldzorgenvrij van je pensioen te kunnen genieten. Zo denken we graag mee over passende verzekeringen, een eventueel consumptief krediet of het oversluiten van je hypotheek of verzekeringen.

Over ons hypotheekadvies in Lansingerland

Ons hypotheekadvies in Lansingerland is altijd 100% onafhankelijk en op jou persoonlijk afgestemd. We zien geen enkel aspect over het hoofd en vergeten bijvoorbeeld ook je verzekeringen of je naderende pensioen niet als dat meespeelt bij je hypotheekkeuzes.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Lansingerland ben je verzekerd van:

 • Volledig onafhankelijk hypotheekadvies
 • Ruime ervaring met hypotheken en andere financieringsvragen
 • Ook financieel advies over complexe zaken (van beleggingspand tot scheiding)
 • Compleet advies voor een heldere prijs
 • Specifieke kennis van deze regio
 • Samenwerking met lokale makelaars, taxateurs en belastingadviseurs
 • Advies in Bergschenhoek, bij jou thuis of online

Welke hypotheekvraag heb jij?

Heb jij een vraag over je nieuwe of bestaande hypotheek? Of wil je meer weten over bijvoorbeeld het verhogen van je hypotheek? Laten we een keer gratis met elkaar in gesprek gaan over je opties. Dat kan op ons kantoor in Bergschenhoek, bij jou thuis of online via een videogesprek.

Mail voor het plannen van je afspraak naar lansingerland@vanbruggen.nl, bel naar 0800 – 1600 of vul het formulier in via de knop hieronder. We zien je graag binnenkort.

Plan een kennismaking