Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Lansingerland Tobias Asserlaan 3
2662 SB Bergschenhoek
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Lansingerland

Financieel advies in Lansingerland

Een verhuizing, scheiding of je pensioen – het zijn zomaar een paar situaties die nogal veel veranderen. Zowel persoonlijk als financieel gezien. Juist omdat er op persoonlijk vlak al van alles op je afkomt, ondersteunen wij je graag met financieel advies in Lansingerland. We adviseren je over je hypotheek, verzekeringen, pensioen, overwaarde of andere vragen. Dat doen we volledig onafhankelijk, door vele geldverstrekkers voor je te vergelijken. En bovenal doen we dat altijd met jouw situatie, wensen en risico’s voor ogen. Waar kunnen we jou bij helpen?

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel adviseur Lansingerland bij belangrijke mijlpalen

Waar doe je goed aan qua financiën na een scheiding? Welke verzekeringen heb je nodig als je een huis koopt en welke verzekeringen zijn in jouw geval overbodig? En ook: wat moet je allemaal weten en regelen als je op het punt staat een eerste huis of volgend huis te kopen?

Je leest het: al dat soort grote mijlpalen brengen vele vragen op financieel vlak met zich mee. Je sluit wellicht een hypotheek af, wijzigt je bestaande hypotheek, neemt nieuwe verzekeringen of gaat kijken naar aanvullende manieren om geld te besparen of je huidige spaarsaldo aan te vullen.

In elk van die situaties zijn wij de onafhankelijke financieel adviseur in Lansingerland die naast jou staat. We kijken mee naar jouw situatie, je behoeften en je mogelijkheden. Dat zijn er vaak meer dan je wellicht denkt. Wij zorgen ervoor dat jij de vele opties kent, informeren je over de voor- en nadelen en denken met je mee waar jij goed aan doet. Zo kun je op dit moment keuzes maken die zowel nu als in de toekomst passend voor je zijn.

Een nieuwe hypotheek afgestemd op jouw wensen

Voor wie een huis gaat kopen, breekt een spannend traject aan. Ten eerste ga je op zoek naar jouw nieuwe droomwoning in Lansingerland of daar vlak buiten. Ondanks de grote vraag naar woningen hoop je over een tijdje het blijde nieuws te krijgen dat jij de nieuwe eigenaar bent geworden van een prachtig huis.

De eerste stap die je daarvoor zet? Het berekenen van je maximale hypotheek. Via onze site kun je hier zelf alvast een berekening op loslaten. Maar wil je precies weten wat jouw budget is voor een woning, inclusief je eigen geld en een eventuele overwaarde? Kom dan bij ons langs voor een eerste gratis gesprek.

Zodra je met een helder beeld van jouw hypotheekkansen op woningjacht gaat, kunnen we je in het hele traject van een hypotheek afsluiten passend hypotheekadvies geven én de hypotheekaanvraag voor je doen. Zo adviseren we je graag over:

 • welk hypotheekproduct bij jou past;
 • bij welke geldverstrekker jij voordelig uit bent, qua rente én voorwaarden;
 • of het verstandig (en mogelijk) is om bij je hypotheek voor Nationale Hypotheek Garantie te kiezen;
 • welke rentevaste periode je het beste kunt kiezen;
 • welke verzekeringen eventueel nuttig zijn om bij je hypotheek af te sluiten;
 • wat je kansen zijn voor een zzp-hypotheek als ondernemer;
 • of je eventueel extra hypotheek kunt krijgen voor een verbouwing;
 • hoeveel je na je pensioen aan hypotheek kunt krijgen (in de vorm van een seniorenhypotheek).

Kortom: we gaan altijd voor een hypotheek die in alle opzichten bij je past en die ook voor je portemonnee gunstig is. Nieuwsgierig naar jouw hypotheekopties? Wij vertellen je er graag meer over.

Gratis eerste gesprek

Hoe creëer jij extra financiële ruimte?

In sommige situaties is het prettig om meer financiële ruimte te hebben. Bijvoorbeeld voor mooie plannen die je hebt, zoals een tweede woning kopen, of juist om eventuele noodsituaties op te vangen. Kun jij om welke reden dan ook een financieel extraatje gebruiken? Wij denken graag met je mee wat daarin voor jou mogelijk is.

Iets wat voor veel huiseigenaren uitkomst biedt, is de overwaarde op hun huis. Als je woning meer waard is dan je openstaande hypotheekschuld, dan kun je wellicht je bestaande hypotheek verhogen of een tweede hypotheek nemen. Daarmee kun je de overwaarde opnemen als vrij besteedbaar bedrag. Zo hoef je niet eens zelf geld te sparen om toch voldoende middelen bij elkaar te krijgen voor bijvoorbeeld een schenking aan je kinderen, een aanvulling op je pensioen of een verbouwing.

Voor het opnemen van je overwaarde zijn meerdere mogelijkheden. Denk aan:

 • je hypotheek oversluiten en daarmee tegelijkertijd meer lenen én een gunstigere rente en betere voorwaarden afspreken;
 • een opeethypotheek afsluiten als je een lager pensioeninkomen hebt maar toch je overwaarde wilt verzilveren;
 • een krediethypotheek nemen (een speciaal hypotheekproduct voor het opnemen van je overwaarde);
 • een consumptief krediet nemen;
 • een tweede hypotheek afsluiten bij je huidige hypotheekaanbieder, bovenop je bestaande hypotheek.

Wat daarin voor jou gunstig is? Dat zoeken wij graag voor je uit in een persoonlijk eerste gesprek. Neem contact met ons op om je eerste afspraak voor financieel advies in Lansingerland te plannen.

Financieel advies bij een scheiding

Een scheiding zorgt ervoor dat je situatie ingrijpend verandert. Ook financieel. Een onzekere tijd volgt waarin er veel op je afkomt. Wie betaalt straks de kosten voor de kinderen en hoe wordt de kinderalimentatie of partneralimentatie berekend? Kun je in dit huis blijven wonen of moet jullie woning verkocht worden? Kun je de bestaande hypotheek overnemen als deze op beide namen staat? En wat betekent de scheiding voor jullie gezamenlijke vermogen?

Wij kunnen je financieel advies in Lansingerland geven over je scheiding. We zoeken met jou naar oplossingen om de financiële afwikkeling van de scheiding goed te regelen en uitgebreid te kijken naar je mogelijkheden na de echtscheiding.

Hiervoor werken we ook samen met de leden van Scheidingsexpert Nederland. Samen met hen kunnen we je begeleiding bieden op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Zo kunnen we samen de hele scheiding regelen. De financiële afwikkeling, de fiscale aspecten en ook alles wat er qua mediation tussen jou en je ex-partner bij komt kijken.

Lig jij in scheiding met je partner en wil je alles financieel goed geregeld hebben? Schakel ons kantoor in voor financieel advies in Lansingerland vóór of na een scheiding.

Plan een gratis kennismaking in door te bellen naar 0800 – 1600 of klik op de knop hieronder.

Vraag je gratis kennismaking aan

Advies over je financiën na je pensioen

Ook al lijkt het nog ver weg, het is verstandig om al bijtijds met een financieel adviseur in Lansingerland naar je pensioen te kijken. Dat heeft ermee te maken dat nog te veel Nederlanders na hun pensioen met een ongewenst pensioengat te maken krijgen. Oftewel: ze hebben later een kleiner bedrag te besteden dan wat ze gewend waren als besteedbaar inkomen te hebben. Met alle nadelige consequenties van dien.

Om een pensioengat voor te zijn, staan wij je graag bij met deskundig pensioenadvies. Bij voorkeur al een jaar of tien voordat je laatste werkdag is geweest. Dan heb je namelijk nog alle ruimte om je pensioen aan te vullen en zijn je hypotheekmogelijkheden nog groter. Dat geeft je meer kansen om je financiële situatie na je pensioen goed te regelen.

We kunnen bijvoorbeeld met je meekijken naar:

 • het aanvullen van je pensioen;
 • het verzilveren van je overwaarde;
 • het afsluiten van een opeethypotheek als je weinig pensioeninkomen hebt;
 • een hypotheek nemen na je pensioen;
 • besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten;
 • passende verzekeringen afsluiten;
 • besparen op je lopende verzekeringen;
 • een vastgoedinvestering doen om zo geld te verdienen voor je pensioen;
 • je pensioen bij elkaar sparen als ondernemer.

Financieel advies in Lansingerland inschakelen?

Wil jij zeker zijn van deskundig, onafhankelijk en persoonlijk financieel advies in Lansingerland? Dan zit je bij Van Bruggen Adviesgroep in Lansingerland precies op de juiste plek. Bij ons ben je zeker van:

 • Volledig onafhankelijk financieel advies
 • Ruime ervaring met allerlei financieringsvragen
 • Ook advies over complexe zaken (van beleggingspand tot scheiding)
 • Compleet advies voor een heldere prijs
 • Specifieke kennis van deze regio
 • Samenwerking met lokale makelaars, taxateurs en belastingadviseurs
 • Advies in Bergschenhoek, bij jou thuis of online

Wil je weten welke financiële opties jij hebt in je situatie? Of je nu een huis gaat kopen, in scheiding ligt, met pensioen gaat of andere financiële vraagstukken hebt – wij zijn er graag voor jou.

Plan je kennismaking in via de knop hieronder. Of bel naar 0800 – 1600 of mail naar lansingerland@vanbruggen.nl. Wij staan voor je klaar op ons kantoor in Bergschenhoek en komen ook met alle plezier bij jou thuis langs voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak